XsmokeX
کاربر سایت
به حق چیزای نشنیده :dیک لباس هوی ارمور جالب پیدا کردم ک در ادامه ادرسشو محلشو میدم حتما پیدا کنید خیلی جالبه .
قبلش فقط دوست دارم یک عکس از map من تو اسکایرم ببینید فکر کنم تمام مناطق بازی کاملا کشف شده
انقدر شلوغ شده ک اومدم تو گوگل دارم دنبال لوکیشن temple haven می گردم حالا تمام ماموریت هاشم انجام دادم ولی انقدر شلوغه ک تو نقشه پیدا نمیشه. قرار لیدیا ک جز بلاد هست رو ببریم کلیسا mara عقدش کنیم
من کل اسکایرم رو گشتم هیچ کس مثل این ب دلم نشست
این لباس که havey armor هست تو ماموریتی فرعی ک برای یک فرقه بود ک میگفتن اگه میخوای ب ما بپیوندی باید یکی رو بیاری قربونی کنی این مکان کاملا تو قسمت شرق نقشه هست.windhelm رو که دیگه همه اشنا هستید سمت راستش هست 2 تا زمین کشاورزی رد میکنید از کوه بالا میرید و بش میرسید..ما هم ی بنده خدایی رو از می خونه (همون یار کمکی ) اوردیم ببینم چی میشه انجام بدیم قربونیش کردیم و وقتی اعتماد خداشونو بدست اوردید ( ک البته چه اعتمادی! یعنی باید ب یار کمکیت دروغ بگی و خرش کنی) تو ماموریت بعدیش ک بت میده یک سری راهزن رو باید بکشتین ک یکیشون یک لباس عالی داره اشتبا نکنم 187 تا ارمورشه و دوتا ویژگی داره ک یکیش خیلی عجیبه وقتی دشمن نزدیکش میشه یک دوده سیاه ایجاد میکنه ک سریع دشمن سمی میشه میمیره!
حیف هوی آرمور هست اگه نه شاید می رفتم دنبالش :d