25% زیاد هست البتهجم ها تاثیری نداره چون با جم های مختلف امتحان کردم . potion ها رو هنوز امتحان نکردم ولی مگه چقدر میخواد فرق کنه ؟ فوقش ۲۵ درصد که بازم کمه
25% زیاد هست البتهجم ها تاثیری نداره چون با جم های مختلف امتحان کردم . potion ها رو هنوز امتحان نکردم ولی مگه چقدر میخواد فرق کنه ؟ فوقش ۲۵ درصد که بازم کمه
سلام دوستان شما تا حالا خون أشامdlc شديد؟؟؟يا يه گرگ نما؟؟
Horn of windcaller?دوستان يكي از مراحل بازي گير كردم لطفا كمك
دريكي از مراحل ميگه retrive the horn of ...... بقيشو الان يادم نيست هروقت ميرم ميزنه quest failed و جلو اون objective علامت ضربدر هست يعني failed چندبار هم تست كردم اما باز همين منوال اگه ميشه راهنمايي كنيد ميگه اين horn رو برسون دست يكي ولي وقتي زيگه failedنميدونم لطفا بگيد
دقيقا همون جايي كه ميخوايم نامرو برداريم ميزنه failed من ديگه ادامه ندادم ممنون پس واسه خود بازي بود ميشه بگيد دقيقا بايد چيكار كنم نامرو بخونم دوبلره از fail بودن درمياد؟Horn of windcaller?
اصولا اون مرحله قابل fail شدن نیست،کجاش fail میشین دقیقاً؟ بعد اینکه فیل شدین هم معمولا دلیلش رو مینویسه توjounral.
البته یهجاش فیل میشه که اون مربوط به خود بازی هست،دست جسد windcaller یه نامه هست،اونو بخونین مأموریت ادامه پیدا میکنه.
از Fail بودن در نمیاد ولی یه مأموریت دیگه شروع میشه که ادامه همین هست،خود مأموریت اینطوری طراحی شده،راهی نداره که fail نشه.دقيقا همون جايي كه ميخوايم نامرو برداريم ميزنه failed من ديگه ادامه ندادم ممنون پس واسه خود بازي بود ميشه بگيد دقيقا بايد چيكار كنم نامرو بخونم دوبلره از fail بودن درمياد؟
ممنون تا سه مرحله بعدشم رفتم ولي يه سوالي داشتم چطور ميشه مجيك ها مخصوصا اون flame (اتيش) رو ابگريد كرد و يه سوال ديگه چطور ميشه ازدواج كرد:dاز Fail بودن در نمیاد ولی یه مأموریت دیگه شروع میشه که ادامه همین هست،خود مأموریت اینطوری طراحی شده،راهی نداره که fail نشه.
با استفاده بیشتر ازش lvl بالاتر میره،بعد میتونین از قسمت lvl up پرکهای جدید انتخاب کنین و بعد از جادوگرهای مختلف تو بازی اسپلهای قوی تر بسازین.ممنون تا سه مرحله بعدشم رفتم ولي يه سوالي داشتم چطور ميشه مجيك ها مخصوصا اون flame (اتيش) رو ابگريد كرد و يه سوال ديگه چطور ميشه ازدواج كرد:d
دقيقا همون جايي كه ميخوايم نامرو برداريم ميزنه failed من ديگه ادامه ندادم ممنون پس واسه خود بازي بود ميشه بگيد دقيقا بايد چيكار كنم نامرو بخونم دوبلره از fail بودن درمياد؟
-جم ها برا شارژ کردن سلاح هایی که قدرت جادویی دارند کاربرد دارند.سلام
یه توضیح کلی میدین بهم؟؟؟
اون gem هارو چیکار کنم؟؟؟
تو pc یه فریاد هستش که تبدیل به گرگنما می کنتت تو xbox که نمیشه رمز زد اونو چطوری بگیرم؟؟
لولم که میره بالا جونو اپ کنم یا جادو رو؟؟
اون معجون سازی به چه دردی میخوری؟؟
یه سری نکان کاربردی هم برای شروع بازی بگید ممنون
Sent from my GT-N8000 using Tapatalk
تو نت یه سری فیلم در رابطه با خون اشاما هست-جم ها برا شارژ کردن سلاح هایی که قدرت جادویی دارند کاربرد دارند.
-باید عضو گروه Companions بشین تو شهر Whiterun
-معجون سازی هم به درد درست کردن Potionهایی میخوره که یه سری قدرت های اضافی میدن.
-میشه, یا باید توسط یه خون آشام گاز گرفته بشین یا مأموریت های Dawnguardرو برین.البته یا میتونین خون آشام بشین یا گرگنما.جفتش نمیشهتو نت یه سری فیلم در رابطه با خون اشاما هست
خون اشامم میشه شد؟؟؟؟
من لولم 6 هستش میتونم گرگ نما بشم؟؟؟
راهی هستش سیو pc رو انتقال بدم رو xbox???
تو xbox نمیشه رمز زد درسته؟؟؟؟
با پوست و اسکلت اژدها چیکار می تونم بکنم؟؟؟فقط فروش یا چیزی هم میتونم درست کنم باهاش؟؟؟ممنوم
Sent from my GT-N8000 using Tapatalk