XsmokeX
کاربر سایت
باو دارم واضح حرف می زنم دیگه. دلیل از این واضح تر ؟ سازنده های بازی حداکثر واسه 3 رقم دمیج جا گذاشتن . اگه 8 رقم دمیج ممکن بود به نظر شما کخ داشتن رو 3 رقم بزارن ؟ نباید حداقل 7-8 رقم می زاشتن؟آقا گوگل که میتونی بکنی؟ راحت برو یه سرچ بزن و صحت این موضوع رو بررسی کن.
وقتی هم چیزی نمیدونیم، اجباری نیست حتما نظر بدیم و روش پافشاری کنیم.
همون اول هم گفتم همچین کاری فقط با گلیچ امکانش هست بعد ایشون میاد می گه شما هیچی از بازی نمی فهمی ...
ویرایش : شما هم بهتره کورکورانه طرفداری نکنین. ایشون اول اومده گفته من یک BOW ساختم با 6400 دمیج بعد من در جواب یک نفر دیگه اینو گفتم :
واضح هست که قیمت همون Value هست و این عدد 6400 هم من زیاد دیدم برای value .اون احتمالا قیمت فروشش بوده
من dragon bone bow دارم legendary هم هست موقع آپگرید کردنش 4 تا قسمت لباسم هر کدوم 26% آپگرید رو قوی تر می کردن با 1potion که 50% آپگرید هارو قوی می کرد . 120% هم دمیج می گیرم رو bow به خاطر آرمور و گردنبند و انگشترم + 80% دمیج به خاطر perk های bow تازه دمیجش شده 400 6400 به هیچ شکلی امکان نداره
بعد ایشون اینجوری جواب داده
این طرز حرف زدن ایشون هست در جواب اون پست من که کوچکترین بی احترامی هم نکردم .@xsmokex:فکر کنم بر خلاف شما اون دوران رو گذراندم که با دروغ گفتن در مورد یه بازی احساس خفن بودن کنم. دلیل زدن پست هم این بود که بگم اگه احساس میکنین بازی براتون آسان هست رو LEgendary بازی کنین, شمایی که حتا با مکانیکهای ساده و ماموریتهای اصلی بازی یه آشنایی جزئی ندارین دارین یاد میدین چی امکان پذیر هست و چی نیست?
بعد من اینجوری جواب دادم
کنسول هم منظور قسمت وارد کردن کد در نسخه ی pc هست .عزیز من خودم رو لجندری بازی می کردم از قبل . حداقل اونقدر از بازی حالیم می شه که نخوام از باگ یا گلیچ یا کنسول یا هر چیز دیگه ای استفاده کنم که یک شمشیر بسازم با 12 میلیون دمیج و 10000 المنتال دمیج و 11 هزار ظزفیت حمل بار . منظور من هم از اینکه نمی شه ساخت با مکانیسم های اصلی بازی هست نه اینکه هر چی باگ هست و ... روش استفاده بشه . این عکس هم مربوط به نسخه ی pc هست که معلومه طرف خیلی حال می کرده از تو قسمت کنسول به بازی کخ بریزه . حالا شما اگه تونستی برو همچین چیزی بدون این مسخره بازیا بیار
بعد اینجوری جواب گرفتم
با توجه به اون نقل قول اول می بینیم ایشون هست که داره منو به دروغ گفتن و هیچی نفهمیدن متهم می کنه نه منجالبه اصلا نمیخونین چی میگم lol.میگم این با Restoration Potionساخته شده...حالا جالبتر اینکه کسی که چهار هزار تا پست زده تو تاپیک skyrim متهم میشه به دروغ گفتن و هیچی نفهمیدن.
یا هم اینکه منظورشون این هست با مکانیسم های اصلی خود بازی و restoration potion (که هیچ ربطی به craft کردن و enchant کردن نداره) ساخته شده که خوب جواب من همونی هست که اون بالا گفتم در مورد 3 رقم و 8 رقم ....
دیگه قضاوت با شما ....
در جواب خود شما هم همینی که خودتون گفتین کاملا مناسبه
وقتی هم چیزی نمیدونیم، اجباری نیست حتما نظر بدیم و روش پافشاری کنیم.
آخرین ویرایش: