بعد یک سال و خورده ای چند مورده که دیگه تو بازی ازار دنده شده یکی دیالوگ های تکراری یار کمی و مغازه دار ها و مشکل کمبود پول مغازه دارها یک ایتم 3500 رو من کجا اب کنم وقتی اکثر مغازه دارها 750 تا 1500 بیشتر پول ندارن جدای اونایی ک گوشت می فروشن و همیشه تو دیالوگ میگن ک همه میگن خرتوپرت ولی من به شون میگم گنج! اخه فکر نکردن سبزی فروشو یا غصاب نباید همچین دیالوگی بگه! در کل کسی ک زبانش خوب باشه سر دیالوگ ها خیلی کلافه میشه
موضوع دیگه حرکات مسخره کارکتر ها هست ک مدام الکی دهنشون بازو بسته میشه و شونه هاشون رو بالا پایین میکنن یادمه تو یوتیوب ی فیلمی پر کرده بودن که ب جای کارکترهای بازی ادم های واقعی بودن و دهناشونو بازو بسته میکردن الکی و موقع حر زدن هی شونه مینداختن بالا
موضوع ازار دهنده بعدی لودینگ های مسخره این بازی تو نسخه کنسولی هست قدر بازی gta و... رو باید اینجا دونست .برای هر دری باید 30 ثانیه صبر کرد ماشالا در ها هم که کم نیستن!
دیگه من روزی 14 ساعت نشستم غال قضیه این بازی رو بکنم چیزی نمونده اچیومنت های بازیشو کامل کنم نمیدونم کسی تو بازی سنتر همچین کاری کرده یا نه (عمرا کرده باشه) و قول میدم دیگه تا نسل بعد هیچ وقت سمت این بازی موتاد کننده نرم این نسخه الانشم ک گرفتید رو عمرا بگیرم از زندگی افتادیم بخدا )x