Multi Platform The Elder Scrolls V: Skyrim (Special Edition)

سازنده
Bethesda
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
tes-v.jpg

Developer : Bethesda Softworks
Publisher : Bethesda Softworks
Genre : RPG
Release date : 11/11/2011​

بعد از مدت ها از اعلام آقای تاد هاوارد طراح ارشد Bethesda مبنی بر استفاده از موتور جدید برای عنوان TES V که Creation نام دارد ،بالاخره GameInformer لیستی از قابلیت ها و تغییرات آن نسبت به موتور قبلی شرکت یعنی Gamebyro منتشر کرد ، که بازه ی گسترده ای از تغییرات عظیم گرافیکی تا ساختار ماموریت ها ، هوش مصنوعی و تعامل با NPC ها را شامل می شود ، مشروح این تغییرات به شرح زیر است :

گرافیک :

ساختن دنیای عظیم Elder Scrolls همیشه نیاز به آخرین پیشرفت های گرافیکی داشته است ، که نورپردازی دینامیک و سایه های پویا و گسترده بخشی از آنند .

طبق گفته ی تاد هاوارد در بازی جدید به لطف موتوری قدرتمند شاهد یک نورپردازی پویای بسیار پیشرفته به همراه سایه هایی خواهیم بود که به صورت پویا برای همه ی اشیاء موجود بوده و به باورپذیر تر شدن همه چیز کمک بسیاری کرده اند .

دیگر پیشرفت عظیم بازی در بخش گرافیکی ساختار جدید گیاهان و واکنش آن ها نسبت به فعالیت های محیطی است ، به طور مثال درختان نسبت به وزن و ابعاد خویش به طور متفاوتی نسبت به باد های در حال وزش ! واکنش نشان خواهند داد !

از دیگر وِیژگی های محیطی این موتور می توان به بازسازی پدید های طبیعی چون برف و باران به صورت کاملا پویا و مبتنی بر شرایط جوی اشاره کرد.

مطمئنا شما ویژگی Draw Distance بی نظیر Oblivion را به یاد دارید ، حالا تاد هاوارد قول داده تا در بازی جدید با یک دورنمایی فوق العاده قدرتمند ، طبیعی و پیشرفته طرف خواهیم بود که با توجه به کوهستانی بودن بافت سرزمین Skyrim بسیار ضروری به نظر می رسد.

رفتار NPC ها :

یکی از بزرگترین انتقاداتی که به OBLIVION و بعد ها FALLOUT 3 وارد بود و در مقایسه با آثار BIOWARE بسیار مشهود ، نحوه ی تعامل با شخصیت های مختلف و سیتم انتخاب دیالوگ ها بود ، در اسکای رم ، NPC ها هنگام صحبت دیگر فقط مقابل شما بی حرکت نخواهند ایستاد بلکه در حین انجام دادن کار خود با شما به صحبت خواهند چرداخت ، همچنین همه ی NPC های بازی شاغل بوده و مثلا ممکن است یکی کارگر معدن باشد ! همچنین بسته به ویژگی های شخصیتی آن ها ممکن است شاهد رفتارهای متفاوتی از آن ها باشید !

در SKYRIM برخلاف OBLIVION رفتار ها NPC ها با شما نسبت به روابطتان تنظیم می شود ، مثلا ممکن است نیمه شب سرزدن به یک دوست با استقبال او مواجه شود اما برای فردی که شما را نمی شناسد شما شاید یک دزد یا یک مزاحمید !

Animations :

طبق گفته ی تاد هاوارد Skyrim از یک ساختار بسیار پیشرفته و هنرمندانه در بخش انیمیش به کمک موتور مشهور HAVOK استفاده خواهد کرد و اولین عنوانی خواهد بود که این سطح تکنولوژی را در چنین ابعادی به کار میگیرد .

این تکنولوژی به سازندگان اجازه میدهد تا نرم ترین و طبیعی ترین حرکت ها را برای شخصیت ها رقم زده و آنها را قابل باورتر از قبل کنند.

همچنین این سیستم اجازه ی خلق انیمیشن های میتنی بر موقعیت را موتور داده و به هیچ وجه شاهد انیمیشن ها ی از پیش تعیین شده و اسکرپیت نویس شده نخواهیم بود .

یکی از ارکان این بازی را DRAGON های معروف سری تشکیل خواهند داد که به گفته ی هاوارد شاهد حرکات شگفت انگیز و بسیار طبیعی از آن ها خواهیم بود.

ساختار ماموریت ها :

OBLIVION و بازی قبل از آن یعنی MORROWIND هر دو از ساختار مشابهی برای ماموریت های جانبی بهره می بردند که تصادفی بودن آن بعضا باعث غیر قابل انجام دادن آن ماموریت برای یک شخصیت با کلاس و Level خاص آن می شد ، همچنین کشته شدن شخصیت ماموریت دهنده باعث غیرقابل انجام دان شدن آن ماموریت برای همیشه می شد ، اما SKYRIM ساختار کاملا متفاوتی برای ماموریت های جانبی خواهد داشت ، در SKYRIM ، ماموریت های جانبی بسته یه شخصیت ، کلاس ،نژاد و Level شما به شما پیشنهاد خواهند شد و به جذابیت کار خواهند افزود و با این ساختار اکثر بازی کنندگان را به انجام ماموریت ها مشتاق خواهد کرد .

همچنین مشکل عناوین قبلی یعنی کشته شدن فرد ماموریت دهنده بر طرف شده و در صورت وقوع این اتفاق یکی از دوستان یا بستگان او این کار را انجام خواهد داد ، که البته بسته به شرایط پیش آمده نحوه ی تعامل او با شما متفاوت خواهد بود !

TESV : SKYRIM در نوامبر سال 2011 میلادی توسط شرکت BETHESDA SoftWorks برای پلتفورم های PC و XBOX 360 و PS3 منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
toloum

user-online.png

registered_user.png

reputation_balance.png

تاریخ عضویتJun 2006نوشته104

دوستان من آخر یکی از ماموریتهای جادوگرها گیر کردم اسم ماموریت هست revealing the unseen این همون ماموریتی که می ریم تو یک جایی مثل کارخانه که رباتها طلایی توش هست مثل عنکبوت های ربات و ... در کل من تا اونجا رفتم که می رسم به یک کره بزرگ که وقتی کریستال و روش میزارم سه تا نور بیرون میزنه در جهت های مختلف روی سقف و بالای یک سکو هم سه تا دکمه است که جای یکسری عدسی آبی رنگا توی سقف عوض میکنه و در کل من اینجا نمی دونم باید چکار کنم ؟؟؟ اون یارو که اونجاست میگه با از spell استفاده کنی ولی نمیگه چه spell ی ؟؟ آقا بهرحال فکر میکنم متوجه شده باشید کجا را میگم ÷س لطفا کمک کنید . مرسی
یکی از دوستان لطف کردن گفتن همینطوری دکمه ها را بزن در می اید ولی من نصف روز سعی کردم در نیامد . لصفا اگه کسی راه منطقش می دونه کمک کنه دیگه خسته شدم .
سوال دیگه اینکه چطور از بازی عکس بگیرم مرسی .

همونطور که امیرعلی گفت مشکل خاصی پیش نمیاد، ولی اگه جایی فرصتش بود سعی کن 1 ساعت بخوابی، چون علاوه بر این که تمام خط هات پر میشن، بعد از بیدار شدن از خواب وضعیت Well Rested پیدا می کنی، به این معنی که چون مخت تر و تازه تر میشه تا 8 ساعت قابلیت ها و مهارت هات 10 درصد سریع تر پیشرفت می کنند. :دی

وضعیت Well Rested توی قسمت Active Effects (در منوی Magic) نمایش داده میشه که می تونی ببینی داریش یا نه.

----------------------------------------------
پ.ن: یه خاطره هم داشتم! دیشب یکی از Quest های بازی به اسم Forbidden Legend از عصر تا ساعت 12 شب من رو گرفتار کرده بود، ولی بهتون توصیه می کنم اگه هنوز نرفتید سراغش برید انجامش بدین، چون آخرش یه چیزی به دست میارید که به تمام بدبختی هاش می ارزه و خستگی تون رو حسابی در می بره! :دی

جزو کوئست های کالج Winterhold هم هستش (یعنی در جریان کوئست های کالج، کوئست رو به طور تصادفی کشف می کنید).
EEE
من اون کتاب رو از یکی‌ از کتاب خونه‌ها پیدا کردم همینجوری داد ماموریت رو.نرفتم هنوز.:biggrin1: اون قدر ماموریت دارم رو سرم اصلا نمیدونم از کجا باید برم اینارو:biggrin1:. الانم دارم میرمsolitude عضو ایمپریال شم شورشی هارو سر جاشون بخوابونیم.:biggrin1:

من هر جک و جونور‌ای که فکر کنی‌ هستم،Werewolf هم هستم،می‌خوابم چیزی نمیده.:biggrin1:

دوستان چه جوری باید گرگنما بشیم؟
فایده ای داره؟
راه درمان داره اگر نخواستیم این حالتو؟
خون اشام چی؟
عضو گروهcompanion بشی‌ بعد چند ماموریت گرگ نما می‌کننت.راه درمان فکر نکنم داشته باشه.شایدم داره:d. ولی‌ فقط وقتی‌ می‌خوابیWell rested نمی‌شه side effect دیگه‌ای نداره.
چرا داره ، وقتی برای یه مأموریت از طرف اون رییس Companions میری که براش راه درمان رو پیدا کنی دیگه راه درمان رو پیدا کردی :biggrin1: میتونی خودت رو معالجه کنی . البته هنوز نرفتم اون رو چون لولم پایینه سخته یه خرده :biggrin1: ولی میدونم حتما میشه .
فقط میشه هم خون آشام بود هم گرگ نما ؟ :biggrin1:
اونو نرفتم پس.:d
نه،هر کدوم یه افکت‌ای دارن که اون یکی‌ رو خنثا می‌کنه . در کلّ نمی‌شه دیگه.:d

آخرین ویرایش:
عضو گروهcompanion بشی‌ بعد چند ماموریت گرگ نما می‌کننت.راه درمان فکر نکنم داشته باشه.شایدم داره:d. ولی‌ فقط وقتی‌ می‌خوابیWell rested نمی‌شه side effect دیگه‌ای نداره.

چرا داره ، وقتی برای یه مأموریت از طرف اون رییس Companions میری که براش راه درمان رو پیدا کنی دیگه راه درمان رو پیدا کردی :دی میتونی خودت رو معالجه کنی . البته هنوز نرفتم اون رو چون لولم پایینه سخته یه خرده :دی ولی میدونم حتما میشه .
فقط میشه هم خون آشام بود هم گرگ نما ؟ :دی

http://forum.bazicenter.com/member.php?u=1595
دوستان من آخر یکی از ماموریتهای جادوگرها گیر کردم اسم ماموریت هست revealing the unseen این همون ماموریتی که می ریم تو یک جایی مثل کارخانه که رباتها طلایی توش هست مثل عنکبوت های ربات و ... در کل من تا اونجا رفتم که می رسم به یک کره بزرگ که وقتی کریستال و روش میزارم سه تا نور بیرون میزنه در جهت های مختلف روی سقف و بالای یک سکو هم سه تا دکمه است که جای یکسری عدسی آبی رنگا توی سقف عوض میکنه و در کل من اینجا نمی دونم باید چکار کنم ؟؟؟ اون یارو که اونجاست میگه با از spell استفاده کنی ولی نمیگه چه spell ی ؟؟ آقا بهرحال فکر میکنم متوجه شده باشید کجا را میگم ÷س لطفا کمک کنید . مرسی
یکی از دوستان لطف کردن گفتن همینطوری دکمه ها را بزن در می اید ولی من نصف روز سعی کردم در نیامد . لصفا اگه کسی راه منطقش می دونه کمک کنه دیگه خسته شدم .
اشتباه از من بود، اين الکي زدن ها مال يکي از مراحل قبلي بود. اين راهنماي اين کوئست:
Speak to Paratus and place the Crystal in the Oculory. Cast three ice spells (Frostbite works best for aiming) at the assembly you just placed and then align the large green circles on the ceiling the the beams of light to focus the Oculory. Then speak to Paratus again and listen to him whine about the College.

دوستان براي فعال كردن اخرين Shout كه همون سريع دويدن هست فقط بايد كليد Alt رو فشار بديم يا كار خاصي بايد بكنيم ؟؟ اخه Alt فقط دويدن سريع هست .
بعد از اون اموزش كه دادن تو معبد من الان كامل ياد نگرفتم اين Shout اخر چجوري كار ميكنه !!!! و الانم تو Quest هستم كه بهش نياز دارم .

راستي دوستان بخش اصلي بازي چند ساعت هست ؟؟ بدون ماوريت هاي جانبي البته
پيشاپيش تشكر

سلام
اون کوئستی که باید یه نفر رو از زندان ازاد کنیم راهی نیست که 1000 تا گولد رو ندیم؟
از یکی از سلول ها رفتم زیر زمین تا زیره سلول یارو هم رسیدم اما نمی تونم برم تو سلولش چی کنم؟
اون یارو تو سلول نیست به زنجیر بستنش (اسم مامورتشو بنویس)

همونطور که امیرعلی گفت مشکل خاصی پیش نمیاد، ولی اگه جایی فرصتش بود سعی کن 1 ساعت بخوابی، چون علاوه بر این که تمام خط هات پر میشن، بعد از بیدار شدن از خواب وضعیت Well Rested پیدا می کنی، به این معنی که چون مخت تر و تازه تر میشه تا 8 ساعت قابلیت ها و مهارت هات 10 درصد سریع تر پیشرفت می کنند. :دی

وضعیت Well Rested توی قسمت Active Effects (در منوی Magic) نمایش داده میشه که می تونی ببینی داریش یا نه.

----------------------------------------------
پ.ن: یه خاطره هم داشتم! دیشب یکی از Quest های بازی به اسم Forbidden Legend از عصر تا ساعت 12 شب من رو گرفتار کرده بود، ولی بهتون توصیه می کنم اگه هنوز نرفتید سراغش برید انجامش بدین، چون آخرش یه چیزی به دست میارید که به تمام بدبختی هاش می ارزه و خستگی تون رو حسابی در می بره! :دی

جزو کوئست های کالج Winterhold هم هستش (یعنی در جریان کوئست های کالج، کوئست رو به طور تصادفی کشف می کنید).
من تا نصفش رفتم به این در پازلی ها رسیدم که 3تا شکل باید بچرخونیش ،چند ساعت تفکر کردم نتونستم حلش کنم:d اخرش هم فکر کنم یه گردنبد بده ! توضیحاتش خوندم چیزه خاصی نداشت گردنبنده.

این Alduin رو آخرش چطور بکشم ؟ :| 5 تا اژدها میریزن سرم :| به نظرتون برگردم سیو های قبلیم کاراکترم رو قوی تر کنم یا نه ؟ :دی
این alduin با dragonbend راحت میشه کشت .من با لول 11 یا 12 کشتمش (البته دوبار باید بکشیش)

toloum

user-online.png

registered_user.png

reputation_balance.png

تاریخ عضویتJun 2006نوشته104

باید به کره بزرگ spell بزنی یه چیزی باز میشد، من spell یخ روش گرفتم. (اون کتاب هایی که دور و برت بخونی spellشو میگیری)

فایده ای داره؟
خون اشام چی؟

فایده های زیادی داره: health و stamina زیاد میشه، دویدن سریع تر و خیلی چیزای دیگه... این رو بخون دستت میاد
در مورد ومپایر هم قابلیتهایی هست که می تونی اینجا بخونی.
البته محدودیتهاش بیشتر از مزیتاش هست که تأثیرش رو بازی بستگی به شیوه ی بازی خودت داره، پس حتماً به محدودیتای هردو دقت کن.

خب اونوقت هر وقت خواستی میتونی تبدیل بشی؟
اگر بازم نظرت برگشت،میتونی دوباره گرگ نما بشیم؟

1. نه، روزی یک بار، چون جزو Powerهاست، کلاً از powerها فقط روزی یه بار میشه استفاده کرد.
2. خیر، یک بار برای همیشه از شرش خلاص میشی و دیگه به هیچ وجه نمی تونی گرگینه بشی.

آخرین ویرایش:
دوستان براي فعال كردن اخرين Shout كه همون سريع دويدن هست فقط بايد كليد Alt رو فشار بديم يا كار خاصي بايد بكنيم ؟؟ اخه Alt فقط دويدن سريع هست .
بعد از اون اموزش كه دادن تو معبد من الان كامل ياد نگرفتم اين Shout اخر چجوري كار ميكنه !!!! و الانم تو Quest هستم كه بهش نياز دارم .

راستي دوستان بخش اصلي بازي چند ساعت هست ؟؟ بدون ماوريت هاي جانبي البته
پيشاپيش تشكر
برای استفاده از shout ها باید p رور کیبورد بزنی بعد برو توی shout ها اونجا لیست شاتهاس. برای سریع دویدن شات whirldwind sprint انتخاب کن ( برای استفاده از shout ها باید از Z استفاده کنی)
کل ماموریت های اصلیش برای من 24 ساعت طول کشید ولی ماموریت های جانبیش خیلی زیاده هنوز دارم بازیش میکنم

جناب Nusq خیلی ممنون.ولی توی اونادرس هایی که دادی میره به فروم بازی سنتر!!!؟؟؟:-/
البته یادمه تو OBLIVION خون اشام شدم ولی خیلی دردسر داشت.فقط شبا میباستی بیای بیرون و خون نمیخوردی وضعت خراب میشد و ............
پس گرگ نما بهتره....

EEE
من اون کتاب رو از یکی‌ از کتاب خونه‌ها پیدا کردم همینجوری داد ماموریت رو.نرفتم هنوز.:biggrin1: اون قدر ماموریت دارم رو سرم اصلا نمیدونم از کجا باید برم اینارو:biggrin1:. الانم دارم میرمsolitude عضو ایمپریال شم شورشی هارو سر جاشون بخوابونیم.:biggrin1:

من هر جک و جونور‌ای که فکر کنی‌ هستم،Werewolf هم هستم،می‌خوابم چیزی نمیده.:biggrin1:
ماموریت های هیجان انگیز دیگه ات تموم شد برو سراغش. خیلی کوئست سختیه، ولی آخرش یه چیزی به دست میاری که می ارزه به بدبختی هاش! :دی
من تا نصفش رفتم به این در پازلی ها رسیدم که 3تا شکل باید بچرخونیش ،چند ساعت تفکر کردم نتونستم حلش کنم:d اخرش هم فکر کنم یه گردنبد بده ! توضیحاتش خوندم چیزه خاصی نداشت گردنبنده.
اولا که اسپویل نکن ای پسر!
4076.gif

بعد هم که برو بگیرش تا بهت بگم چیز خاصی داشت یا نه! :دی

راه حلش هم اینه:

کلا در تمام درهایی که با اون سه شکل روی حلقه ها باز میشن، شما یک Claw توی وسایلت هست که اون در رو باز می کنه. اون Claw همیشه شکل ها رو بهت نشون میده! فقط باید بری توی آیتم هات و اون Claw رو پیدا کنی و بعد برای این که واضح تر شکل های روش رو ببینی، اسکرول ماوس (همون دکمه ای که صفحه های اینترنتی رو بالا پایین می کنه) به سمت بالا بزنی که زوم کنه روش و ببینی سه تا شکلش چیه. :دی

آخرین ویرایش:
خب اونوقت هر وقت خواستی میتونی تبدیل بشی؟
اگر بازم نظرت برگشت،میتونی دوباره گرگ نما بشیم؟
فایده ای داره؟
خون اشام چی؟
راه درمان خون آشام:
2 راه داره . . .
راحت ترینش اینکه برید گرگ نما بشید و راه دوم اینکه
1.برید به Morthal و با bartender صحبت کنید و اون شمارو با Falion آشنا میکنه
2.با جادو soul trap باید black soul gem پر کنید(هم Spell Soul Trap و هم Black soul gem میتونید از Falion بخرید
برای پر مردن Black Soul gem باید اول جادو یا همون Spell Soul Trap روی یکی اجرا کنید و بعد بکشیدش . . خود Black Soul پر میشه.
3.دوباره برگردید پیش Falion و اون هم ازتون میخواد که فلان جا ملاقاتش کنید و مراسم درمان Vampirism اونجا انجام میده.
راه گرگ نما شدن:
2 راه داره. . . .
main quest Bloodmoon انجام بدید(نیاز به عضویت در Companion دارید)
راه دوم اینکه افرادی که wanderers پیدا کنید که البته پیدا کردنشون خیلی سخته و فقط 9 تا Wanderers وجود داره. . .مشخصه اونها اینکه بهت هشدار میدن که بری پی کارت و همیچنین بدون لباس هستند.
راه درمان Werewolf :
در ادامه Quest های Companions شما به معبدی میرید که اونجا میتونید خودتون درمان کنید . . . .
.
.........................................................................................................................................................................
هر 24 ساعت شما تا مدت نسبتا طولانی میتونید Werewolf بشید بعد از درمان Werewolf شما فقط در صورت پیدا کردن Wanderer ها میتونید دوباره Werewolf بشید

سلام

توی یکی از ماموریت ها به مشکل بر خوردم،ممنون میشم کمکم کنید:

در ناحیه ی شمال شرقی نقشه:college OF winterhold و ماموریت FIRST LESSONS هستش و از من این رو خواسته:cast a fear spell

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or