Multi Platform The Elder Scrolls V: Skyrim (Special Edition)

سازنده
Bethesda
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
tes-v.jpg

Developer : Bethesda Softworks
Publisher : Bethesda Softworks
Genre : RPG
Release date : 11/11/2011​

بعد از مدت ها از اعلام آقای تاد هاوارد طراح ارشد Bethesda مبنی بر استفاده از موتور جدید برای عنوان TES V که Creation نام دارد ،بالاخره GameInformer لیستی از قابلیت ها و تغییرات آن نسبت به موتور قبلی شرکت یعنی Gamebyro منتشر کرد ، که بازه ی گسترده ای از تغییرات عظیم گرافیکی تا ساختار ماموریت ها ، هوش مصنوعی و تعامل با NPC ها را شامل می شود ، مشروح این تغییرات به شرح زیر است :

گرافیک :

ساختن دنیای عظیم Elder Scrolls همیشه نیاز به آخرین پیشرفت های گرافیکی داشته است ، که نورپردازی دینامیک و سایه های پویا و گسترده بخشی از آنند .

طبق گفته ی تاد هاوارد در بازی جدید به لطف موتوری قدرتمند شاهد یک نورپردازی پویای بسیار پیشرفته به همراه سایه هایی خواهیم بود که به صورت پویا برای همه ی اشیاء موجود بوده و به باورپذیر تر شدن همه چیز کمک بسیاری کرده اند .

دیگر پیشرفت عظیم بازی در بخش گرافیکی ساختار جدید گیاهان و واکنش آن ها نسبت به فعالیت های محیطی است ، به طور مثال درختان نسبت به وزن و ابعاد خویش به طور متفاوتی نسبت به باد های در حال وزش ! واکنش نشان خواهند داد !

از دیگر وِیژگی های محیطی این موتور می توان به بازسازی پدید های طبیعی چون برف و باران به صورت کاملا پویا و مبتنی بر شرایط جوی اشاره کرد.

مطمئنا شما ویژگی Draw Distance بی نظیر Oblivion را به یاد دارید ، حالا تاد هاوارد قول داده تا در بازی جدید با یک دورنمایی فوق العاده قدرتمند ، طبیعی و پیشرفته طرف خواهیم بود که با توجه به کوهستانی بودن بافت سرزمین Skyrim بسیار ضروری به نظر می رسد.

رفتار NPC ها :

یکی از بزرگترین انتقاداتی که به OBLIVION و بعد ها FALLOUT 3 وارد بود و در مقایسه با آثار BIOWARE بسیار مشهود ، نحوه ی تعامل با شخصیت های مختلف و سیتم انتخاب دیالوگ ها بود ، در اسکای رم ، NPC ها هنگام صحبت دیگر فقط مقابل شما بی حرکت نخواهند ایستاد بلکه در حین انجام دادن کار خود با شما به صحبت خواهند چرداخت ، همچنین همه ی NPC های بازی شاغل بوده و مثلا ممکن است یکی کارگر معدن باشد ! همچنین بسته به ویژگی های شخصیتی آن ها ممکن است شاهد رفتارهای متفاوتی از آن ها باشید !

در SKYRIM برخلاف OBLIVION رفتار ها NPC ها با شما نسبت به روابطتان تنظیم می شود ، مثلا ممکن است نیمه شب سرزدن به یک دوست با استقبال او مواجه شود اما برای فردی که شما را نمی شناسد شما شاید یک دزد یا یک مزاحمید !

Animations :

طبق گفته ی تاد هاوارد Skyrim از یک ساختار بسیار پیشرفته و هنرمندانه در بخش انیمیش به کمک موتور مشهور HAVOK استفاده خواهد کرد و اولین عنوانی خواهد بود که این سطح تکنولوژی را در چنین ابعادی به کار میگیرد .

این تکنولوژی به سازندگان اجازه میدهد تا نرم ترین و طبیعی ترین حرکت ها را برای شخصیت ها رقم زده و آنها را قابل باورتر از قبل کنند.

همچنین این سیستم اجازه ی خلق انیمیشن های میتنی بر موقعیت را موتور داده و به هیچ وجه شاهد انیمیشن ها ی از پیش تعیین شده و اسکرپیت نویس شده نخواهیم بود .

یکی از ارکان این بازی را DRAGON های معروف سری تشکیل خواهند داد که به گفته ی هاوارد شاهد حرکات شگفت انگیز و بسیار طبیعی از آن ها خواهیم بود.

ساختار ماموریت ها :

OBLIVION و بازی قبل از آن یعنی MORROWIND هر دو از ساختار مشابهی برای ماموریت های جانبی بهره می بردند که تصادفی بودن آن بعضا باعث غیر قابل انجام دادن آن ماموریت برای یک شخصیت با کلاس و Level خاص آن می شد ، همچنین کشته شدن شخصیت ماموریت دهنده باعث غیرقابل انجام دان شدن آن ماموریت برای همیشه می شد ، اما SKYRIM ساختار کاملا متفاوتی برای ماموریت های جانبی خواهد داشت ، در SKYRIM ، ماموریت های جانبی بسته یه شخصیت ، کلاس ،نژاد و Level شما به شما پیشنهاد خواهند شد و به جذابیت کار خواهند افزود و با این ساختار اکثر بازی کنندگان را به انجام ماموریت ها مشتاق خواهد کرد .

همچنین مشکل عناوین قبلی یعنی کشته شدن فرد ماموریت دهنده بر طرف شده و در صورت وقوع این اتفاق یکی از دوستان یا بستگان او این کار را انجام خواهد داد ، که البته بسته به شرایط پیش آمده نحوه ی تعامل او با شما متفاوت خواهد بود !

TESV : SKYRIM در نوامبر سال 2011 میلادی توسط شرکت BETHESDA SoftWorks برای پلتفورم های PC و XBOX 360 و PS3 منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
سلام یه سوال داشتم این بازی اول شخصه یا سوم شخص یعنی برای مبارزه ها چه طوری آخه تو عکسا که اول شخصه ولی من از اول شخص بدم میاد اما بعضیا میگن سوم شخص هم میشه ؟

اصلش اول شخص هست اما میتونی به صورت سوم شخص هم بازی کنی,روی حالت سوم شخص هم تقریبا خوب کار شده.

دوستان یک نظر خواهی ازتون دارم ، من هنوز اولای بازی هستم
اما به دلیل اینکه به زبان انگلیسی مسلط نیستم و این بازی هم خیلی حرف زدنو خواندن نوشته و ... داره ، نمیتونم با بازی ارتباط برقرار کنم
به نظرتون بازی رو ادامه بدم یا بی خیالش بشم
تا الان با هر کی اومدم صحبت کنم ، یا من از کوره در رفتم و زدم کشتمش یا اون بهم حمله کرده که بازم زدم کشتمش
یه جورایی تو بازی گمم و نمیدونم باید چه کنم

دوستان یک نظر خواهی ازتون دارم ، من هنوز اولای بازی هستم
اما به دلیل اینکه به زبان انگلیسی مسلط نیستم و این بازی هم خیلی حرف زدنو خواندن نوشته و ... داره
به نظرتون بازی رو ادامه بدم یا بی خیالش بشم
تا الان با هر کی اومدم صحبت کنم ، یا من از کوره در رفتم و زدم کشتمش یا اون بهم حمله کرده که بازم زدم کشتمش
یه جورایی تو بازی گمم و نمیدونم باید چه کنم
خوب یه کم انگلیسی‌ که صد در صد لازمه برا رفتنش.اگه به انگلیسی‌ اصلا مسلّط نیستی‌ به نظر من بی‌ خیالش شو چون بدون حرف زدن حتا نمیتونی‌ مرحله‌های اصلی‌ بازی رو هم بری. ولی‌ اگه یه کم بلدی ادامه بده جالب می‌شه بعدا.

• Like
Reactions: 7se7en7
کشته شدن عمو آوار

دوستان یک اشتباه بزرگی کردم بیایید و ببینید !!!!
در اوایل بازی هاوار به من گفت برو به آهنگری عمو آوار در ریور وود riverwood اون میتونه به تو کمک کنه . من یک حیوانی را در بدو ورود به دهکده کشتم و ای موضوع موجب حمله عمو جون به من شد که مجبور شدم عمو جون را بکشم و از اینجا اشتباه من شروع شد که با توجه به اینکه در ماموریت اصلی علامت ضربدر خورد به معنی کامل نشدن کوءست من بازی را ادامه دادم و حالا تا حدود 80 درصد ماموریتهای جانبی انجام شده ولی میبینم بازی پیش نمیره و از ماجرای اصلی دور شدم . حالا چه باید کنم ؟ مجبورم از اول شروع کنم ؟ البته به زور هاوار با من گفتگو کرد و به من گفت برو به لژیون امپراتوری بپیوند ! اگر اینکار را کنم جزو ماموریتهای اصلیه یا دوباره فرعیه ؟!؟

Last edited by a moderator:
دوستان نمی دونم چرا ولی مثل این که خون آشام شدم چطوری می تونم بفهمم که خون اشام شدم که برم ببینم از کدوم سیو اینطوری شده !؟

برو تو قسمت Magic زيرشاخه Active Effects هر كدوم كه قرمز رنگ بود نشون دهنده ي اينه كه تو بيماري. اگه بري روي اونا مشخصات بيماريتو نشون مي ده. واسه درمانشون هم يا بايد پوشن cure disease بخوري يا بايد بري يكي از معابد شفا طلب كني! البته ومپايريسم يه نمه فرق مي كنه. اين بيماري 4 درجه داره. در اوايل مي توني با روش هاي مرسوم از بين ببريش. ولي اگه به درجه حاد برسه يه پروسه خفن لازمه واسه رفع بيماريش.

====-----====

بلاد دراگون ها هم كه دست بردار نيستن. تا حالا 1000 تا بلاد دراگون كشتم فقط يه الدر دراگون! لول 49 ام.

اون کم کردن استخوان اژدها برام کار کرد ولی این برام 305 تایی هست که بود !!

---------------------------------------------

دوستان نمی دونم چرا ولی مثل این که خون آشام شدم چطوری می تونم بفهمم که خون اشام شدم که برم ببینم از کدوم سیو اینطوری شده !؟

هر جا میرسی نخواب تا خوناشام نشی اخه بعضی از خوناشامها داخل شهر دنبال خون تازه هستند و وقتی می بینند شما بیرون خوابیدی میان به اهستگی خون شما رو میخورند و خوناشامتون می کنند بهترین راه نخوابیدن است:d

برو تو قسمت Magic زيرشاخه Active Effects هر كدوم كه قرمز رنگ بود نشون دهنده ي اينه كه تو بيماري. اگه بري روي اونا مشخصات بيماريتو نشون مي ده. واسه درمانشون هم يا بايد پوشن cure disease بخوري يا بايد بري يكي از معابد شفا طلب كني! البته ومپايريسم يه نمه فرق مي كنه. اين بيماري 4 درجه داره. در اوايل مي توني با روش هاي مرسوم از بين ببريش. ولي اگه به درجه حاد برسه يه پروسه خفن لازمه واسه رفع بيماريش.

====-----====

بلاد دراگون ها هم كه دست بردار نيستن. تا حالا 1000 تا بلاد دراگون كشتم فقط يه الدر دراگون! لول 49 ام.

پروسه خفن رو خوب اومدی شاید باید 50 تا دندون دراگان جمع کنیم تو یک غار که پر از ارواح است وارد شویم و اون رو در توی یک اتیش مقدس بندازیم و کلی کارهای دیگه =))=))=))=))

دوستان یک اشتباه بزرگی کردم بیایید و ببینید !!!!
در اوایل بازی هاوار به من گفت برو به آهنگری عمو آوار در ریور وود riverwood اون میتونه به تو کمک کنه . من یک حیوانی را در بدو ورود به دهکده کشتم و ای موضوع موجب حمله عمو جون به من شد که مجبور شدم عمو جون را بکشم و از اینجا اشتباه من شروع شد که با توجه به اینکه در ماموریت اصلی علامت ضربدر خورد به معنی کامل نشدن کوءست من بازی را ادامه دادم و حالا تا حدود 80 درصد ماموریتهای جانبی انجام شده ولی میبینم بازی پیش نمیره و از ماجرای اصلی دور شدم . حالا چه باید کنم ؟ مجبورم از اول شروع کنم ؟ البته به زور هاوار با من گفتگو کرد و به من گفت برو به لژیون امپراتوری بپیوند ! اگر اینکار را کنم جزو ماموریتهای اصلیه یا دوباره فرعیه ؟!؟
مامورت اصلیش کجا بود بابا از هر راهی دوست داری وارد شو اخرش آوار رو کشتی افرین

سلام یه سوال داشتم این بازی اول شخصه یا سوم شخص یعنی برای مبارزه ها چه طوری آخه تو عکسا که اول شخصه ولی من از اول شخص بدم میاد اما بعضیا میگن سوم شخص هم میشه ؟
پشنهاد میکنم کلا روی اول شخص کار کنی سوم شخص برای اسب بازی:d کلا تو سوم شخص نمیشه جزئیات مبارزه و صحبت کردن با دیگران را درست مورد بررسی قرار داد

Last edited by a moderator:
خوبه که من فک کنم یه 20 تای فقط تو Riverwood ترکوندم اکثرشون هم Blood Dragon بودن یه بار اینجا گفتم من هر Side میرم پامو تو لوکیشن میذارم یه Dragon حمله میکنه!:d الان تو صندوق خونه 53 تا Bone و 68 تا Scales دارم خیلیهاشم تازه فروختم:d
من با لول 12 تا الان 10 تا اژدها کشتم :دی خدا بخیر کنه :دی تو این لول فک کنم رکورد دارم با تعداد اژدهای کشته شده توسط بنده :دی

منم روی درجه سختی نرمال برات 100 تا اژدها میکشم سر میزنم اصلاً با لول 9 :d
هیچ ربطی به Difficulty که میری نداره الان من رو Master میرم کله پا کردن یه Dragon یا Blood Dragon هیچ کاری نداره فقط کافیه با یه Bow کاور بگیری و بزنی تا اژدها بیاد رو زمین اونجا هم با Magic یا چند ضربه Sword میمیره.

آخرین ویرایش:
اصلاً لذت اسكايريم به مستر بازي كردنشه! همون يه باري كه يه الدر دراگون سر راهم سبز شد پدرم دراومد تا بكشمش. من بودم، يه فالوئر تا دندان مسلح، كلي جادو و پوشن و پويزن و سلاح و ... ، يه فاير اتروناش و يه فراست اتروناش و يه دئدريك پرنس هم احضار كرده بودم، تازه يه نيم ساعتي طول كشيد كه اژدها بشينه زمين! خيلي سخت و در عين حال بسيار لذت بخش بود!

اصلاً لذت اسكايريم به مستر بازي كردنشه! همون يه باري كه يه الدر دراگون سر راهم سبز شد پدرم دراومد تا بكشمش. من بودم، يه فالوئر تا دندان مسلح، كلي جادو و پوشن و پويزن و سلاح و ... ، يه فاير اتروناش و يه فراست اتروناش و يه دئدريك پرنس هم احضار كرده بودم، تازه يه نيم ساعتي طول كشيد كه اژدها بشينه زمين! خيلي سخت و در عين حال بسيار لذت بخش بود!
Elder Dragon کلا قضیش فرق داره بیش از اندازه خطرناکه Health که داره 2255 هست Stamina بالای 230 داره Damage هم که وارد میکنه بیش از اندازه بالاس 225 هست ولی یه Dragon معمولی این توانایی داره
Health = 905
Stamina = 130
Damage = 37

هیچ ربطی به Difficulty که میری نداره الان من رو Master میرم کله پا کردن یه Dragon یا Blood Dragon هیچ کاری نداره فقط کافیه با یه Bow کاور بگیری و بزنی تا اژدها بیاد رو زمین اونجا هم با Magic یا چند ضربه Sword میمیره.

آره :دی ائسکلشون کرده بودم کلن :دی
راستی دوستان . این Thieves Guild عضو بشم ؟ یه کوئست برام اومده آخه :دی آخه عضو Companions هم هستم می ترسم جاسوس شناخته شم و این حرف ها :|

واسه كسايي كه دنبال وردهاي بيشتر ميگردن، يه راه حل خيلي جالب دارم. توي شهر يا بيرون شهر يكي دوتا shout بزنين. سريعاً يه نامه بر سر ميرسه يه نامه بهت ميده كه توش اسم يكي از جاهايي كه ورد وال داره نوشته شده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or