Multi Platform The Elder Scrolls V: Skyrim (Special Edition)

سازنده
Bethesda
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
tes-v.jpg

Developer : Bethesda Softworks
Publisher : Bethesda Softworks
Genre : RPG
Release date : 11/11/2011​

بعد از مدت ها از اعلام آقای تاد هاوارد طراح ارشد Bethesda مبنی بر استفاده از موتور جدید برای عنوان TES V که Creation نام دارد ،بالاخره GameInformer لیستی از قابلیت ها و تغییرات آن نسبت به موتور قبلی شرکت یعنی Gamebyro منتشر کرد ، که بازه ی گسترده ای از تغییرات عظیم گرافیکی تا ساختار ماموریت ها ، هوش مصنوعی و تعامل با NPC ها را شامل می شود ، مشروح این تغییرات به شرح زیر است :

گرافیک :

ساختن دنیای عظیم Elder Scrolls همیشه نیاز به آخرین پیشرفت های گرافیکی داشته است ، که نورپردازی دینامیک و سایه های پویا و گسترده بخشی از آنند .

طبق گفته ی تاد هاوارد در بازی جدید به لطف موتوری قدرتمند شاهد یک نورپردازی پویای بسیار پیشرفته به همراه سایه هایی خواهیم بود که به صورت پویا برای همه ی اشیاء موجود بوده و به باورپذیر تر شدن همه چیز کمک بسیاری کرده اند .

دیگر پیشرفت عظیم بازی در بخش گرافیکی ساختار جدید گیاهان و واکنش آن ها نسبت به فعالیت های محیطی است ، به طور مثال درختان نسبت به وزن و ابعاد خویش به طور متفاوتی نسبت به باد های در حال وزش ! واکنش نشان خواهند داد !

از دیگر وِیژگی های محیطی این موتور می توان به بازسازی پدید های طبیعی چون برف و باران به صورت کاملا پویا و مبتنی بر شرایط جوی اشاره کرد.

مطمئنا شما ویژگی Draw Distance بی نظیر Oblivion را به یاد دارید ، حالا تاد هاوارد قول داده تا در بازی جدید با یک دورنمایی فوق العاده قدرتمند ، طبیعی و پیشرفته طرف خواهیم بود که با توجه به کوهستانی بودن بافت سرزمین Skyrim بسیار ضروری به نظر می رسد.

رفتار NPC ها :

یکی از بزرگترین انتقاداتی که به OBLIVION و بعد ها FALLOUT 3 وارد بود و در مقایسه با آثار BIOWARE بسیار مشهود ، نحوه ی تعامل با شخصیت های مختلف و سیتم انتخاب دیالوگ ها بود ، در اسکای رم ، NPC ها هنگام صحبت دیگر فقط مقابل شما بی حرکت نخواهند ایستاد بلکه در حین انجام دادن کار خود با شما به صحبت خواهند چرداخت ، همچنین همه ی NPC های بازی شاغل بوده و مثلا ممکن است یکی کارگر معدن باشد ! همچنین بسته به ویژگی های شخصیتی آن ها ممکن است شاهد رفتارهای متفاوتی از آن ها باشید !

در SKYRIM برخلاف OBLIVION رفتار ها NPC ها با شما نسبت به روابطتان تنظیم می شود ، مثلا ممکن است نیمه شب سرزدن به یک دوست با استقبال او مواجه شود اما برای فردی که شما را نمی شناسد شما شاید یک دزد یا یک مزاحمید !

Animations :

طبق گفته ی تاد هاوارد Skyrim از یک ساختار بسیار پیشرفته و هنرمندانه در بخش انیمیش به کمک موتور مشهور HAVOK استفاده خواهد کرد و اولین عنوانی خواهد بود که این سطح تکنولوژی را در چنین ابعادی به کار میگیرد .

این تکنولوژی به سازندگان اجازه میدهد تا نرم ترین و طبیعی ترین حرکت ها را برای شخصیت ها رقم زده و آنها را قابل باورتر از قبل کنند.

همچنین این سیستم اجازه ی خلق انیمیشن های میتنی بر موقعیت را موتور داده و به هیچ وجه شاهد انیمیشن ها ی از پیش تعیین شده و اسکرپیت نویس شده نخواهیم بود .

یکی از ارکان این بازی را DRAGON های معروف سری تشکیل خواهند داد که به گفته ی هاوارد شاهد حرکات شگفت انگیز و بسیار طبیعی از آن ها خواهیم بود.

ساختار ماموریت ها :

OBLIVION و بازی قبل از آن یعنی MORROWIND هر دو از ساختار مشابهی برای ماموریت های جانبی بهره می بردند که تصادفی بودن آن بعضا باعث غیر قابل انجام دادن آن ماموریت برای یک شخصیت با کلاس و Level خاص آن می شد ، همچنین کشته شدن شخصیت ماموریت دهنده باعث غیرقابل انجام دان شدن آن ماموریت برای همیشه می شد ، اما SKYRIM ساختار کاملا متفاوتی برای ماموریت های جانبی خواهد داشت ، در SKYRIM ، ماموریت های جانبی بسته یه شخصیت ، کلاس ،نژاد و Level شما به شما پیشنهاد خواهند شد و به جذابیت کار خواهند افزود و با این ساختار اکثر بازی کنندگان را به انجام ماموریت ها مشتاق خواهد کرد .

همچنین مشکل عناوین قبلی یعنی کشته شدن فرد ماموریت دهنده بر طرف شده و در صورت وقوع این اتفاق یکی از دوستان یا بستگان او این کار را انجام خواهد داد ، که البته بسته به شرایط پیش آمده نحوه ی تعامل او با شما متفاوت خواهد بود !

TESV : SKYRIM در نوامبر سال 2011 میلادی توسط شرکت BETHESDA SoftWorks برای پلتفورم های PC و XBOX 360 و PS3 منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
کلا به این کالجه حساسیت دارن اژدها ها مثل اینکه :d تا حالا دو بار برای من اومدن یه حالی به کالج دادن :d
جدی؟ پس برای همه همینه...

من فکر می کردم توی شهر کمتر از کوه و جنگل پیداشون میشه! ولی مثل این که کاملا رندوم هستند و این چیزا حالی شون نمیشه... :دی
منم اژدها می‌خوام.:d من کلا اون سیستم به درد نخور fast travel رو استفاده نمیکنم.چیه خودش بره،باید یواش یواش بری حال بده.:d

واسه من اژدها بیشتر وقتی‌ از یه مکان به یه مکان دیگه میرم ظاهر میشن،مثلا از یه شهر میام بیرون،تا میام بیرون یکی‌ میفته سرم.:d
راست میگی‌،اوایل بازی یه کم پرواز میکردن،الان شدن عین توپولف تا دو متر پرواز می‌کنن سقوط می‌کنن.:d
توپولف؟ لوووول!
7g55dtp4i83pi0balag.gif

مرد حسابی اگه Fast Travel نکنی که بازی آدم رو بیچاره می کنه. بعضی وقت ها این ور نقشه هستی و برای ادامه کوئست بهت میگه برو دقیقا ته اون ور نقشه. یعین همیشه این همه راه رو پیاده گز می کنی؟ بابا ایول! پس احتمالا الان باید یه 8-7 تن از این فلس ها و پوست ها و چیز میزهای اژدها داشته باشی! :دی

دوستان یه مشکل دارم من :D
الان شخصیت من نمیدووه نمیدونم چش شده آروم آروم راه میره:d
چی کار کنمش؟>:d<

یا Capacity بیش از حد مجاز پر شده و سنگین شدی نمیتونی راه بری یا این که Caps Lock زدی.

آره زده carrying خیلی سنگینم:(
خوب الان تو یه بیابونه بی آبو علف و دور از شهر هستم چیکار کنم این همه راه رو باید برم واسه ماموریت بعدی؟

آره زده carrying خیلی سنگینم:(
خوب الان تو یه بیابونه بی آبو علف و دور از شهر هستم چیکار کنم این همه راه رو باید برم واسه ماموریت بعدی؟

یه کلک خوب اینه: تا نزدیک ترین جایی که می تونی کشفش کنی پیاده برو، بعد که اسم اونجا رو روی صفحه نوشت (یعنی کشفش کرد) یه تعدادی از خرت و پرت هات رو بریز روی زمین، بعد برو توی نقشه و Fast Travel کن و برو به فروشگاه یا خونه ای که معمولا میری و یه سری از چیز-میزهای دیگه اضافی ات رو بفروش یا بذار توی صندوق و حسابی بارت رو سبک کن. بعد از طریق نقشه Fast Travel کن و برگرد به همون جایی که چیزات رو روی زمین ریخته بودی و اونها رو هم بردار. :دی

سلام
اونمرحله که باید یه یارو رو از زندان آزاد کنی که دور تا دورشم با دیوار و گارد پره رو چه جوری باید وارد زندان شم؟منظورم اینه که راه مخفیش کجاست؟

اقا من بعد از کشتن اژدهای اول یه ماموریتی میده که باید با یه بابایی رو نوک یه قله صحبت کنم من الان 6 ساعت تموم دوره این کوه طواف کردم اما اصلا راه نداره به بالاتر بعضی از جاها هم که راه داره تا یه مقدار میری جلو بسته میشه
چه کنم؟

Last edited by a moderator:
اقا من بعد از کشتن اژدهای اول یه ماموریتی میده که باید با یه بابایی رو نوک یه قله صحبت کنم من الان 6 ساعت تموم دوره این کوه طواف کردم اما اصلا راه نداره به بالاتر بعضی از جاها هم که راه داره تا یه مقدار میری جلو بسته میشه
چه کنم؟

آقا شما مثل اینکه کلا نمیدونی Spoil چیه ؟! جملت رو بذار تو Sp که اگر کسی بازی نکرده نخونه و بازی براش خراب نشه !

جواب سوال:
راه که داره منتها نه تابلو ! اگر نمیتونی از بالاش و از روی صخره ها بپر به سمتش. ولی اگر بگردی یه راه هست از روی کوه

Last edited by a moderator:
سلام..

یکی کمک کنه لطفا برای رد شدن از این در باید چی کار کرد... تو سایت IGN هم در مورد این قسمت هیچی نبود .. کمک؟؟؟
کمک

---------- نوشته در 01:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:43 PM ارسال شده بود ----------

اقا یکی کمک کنه دیگه میخوام برم بازی کنم منتظرم ...
باید این قسمت چیکار کرد؟
TESV 2011-12-06 11-13-53-28.jpg
برای رد شدن از این جور در ها اولا یک Claw احتیاج هستش که شما ظاهرا نداریدش و بازی داره پیغام خطا میده (Golden Claw احتیاجه).

ثانیا باید شکل های موجود در روی هر دری رو با نگاه کردن به اون Claw در قسمت آیتم هاتون کشف کنید و در رو مطابق اون شکل ها تنظیم کنید. :)

پس الان اول برید اون Claw رو به دست بیارید و بعد شکل های روش رو نگاه کنید و در رو همون طوری تنظیم کنید.

جدی؟ پس برای همه همینه...

من فکر می کردم توی شهر کمتر از کوه و جنگل پیداشون میشه! ولی مثل این که کاملا رندوم هستند و این چیزا حالی شون نمیشه... :دی

توپولف؟ لوووول!
7g55dtp4i83pi0balag.gif

مرد حسابی اگه Fast Travel نکنی که بازی آدم رو بیچاره می کنه. بعضی وقت ها این ور نقشه هستی و برای ادامه کوئست بهت میگه برو دقیقا ته اون ور نقشه. یعین همیشه این همه راه رو پیاده گز می کنی؟ بابا ایول! پس احتمالا الان باید یه 8-7 تن از این فلس ها و پوست ها و چیز میزهای اژدها داشته باشی! :دی
آره،از Windhelm به Markrath ،ازsolitude بهmorthal. همش پیاده:biggrin1:.یهDaedric greatsword هم بستم پشتم دوست دشمن حالیم نمی‌شه:biggrin1: هر موجودی حرکت می‌کنه رو میکشم.دیروز ده یازده تا ماموت کشتم. :biggrin1:

چه کنم؟
برادر قسمت‌های داستانی رو بذار تو اسپویلر. پایین کوه یه دهکده هست،از اونجا راه هست بالا کوه.

دوستان لول smithing رو 100 گردم مثل لول های one-handed - block - speech - archery - archemy - destruction و sneack و pickpocket . البته خوب اونقدر که من پلی کردم هر کی بود همرو 100 میکرد.
ولی فهمیدم dragon armor از Deadric armor کمتر و ضعیفتر هستند و کلی حالم گرفته شد . نمیدون یعنی چه اون لول 100 میخواد واقعا که
تو اسپویلرم نذاشتم تا هرکی عشقشه به 100 برسه این ارمورارو بگیره زحمت نکشه اه اه اه قیمتشون بالاتره ولی ارمورشون پایینتره .
-----------------------------------------------------------------
الان زدم تو کار سرمایه گذاری!
با لول 70 Speech و با یکی از پرک ها به اسم investor میتونید سرمایه گذاری کنید که بعدا در لول 100 استادش میشین. کلی پول به جیب زدم کار و کاسبیم خوبه. :bash:
-------------------------------------------------------------------
کلا با همه 12 تا کارکتری که ساختم و رفتم حدود 250 ساعتی باید بازی کرده باشم و لان دارم مثلا پشیمونی خودم از وقتی که اتلاف شده بیان میکنم البته مثلا :))
------------------------------------------------------------------
نصیحتی دوستانه اینکه
خدای من 250 ساعت پیانو میزدم الان پیانو زنی بودما !!!! یا 250 ساعت ریاضی کار میکردم الان تو دانشگاه پرفسوری بودم باسه خودم
یا فرض کنید 250 ساعت قدم میزدم الان رون های پام از النورد هم قوی تر بود. ولی اسکایریم 250 ساعت پای تو بودم لذتی بردم هی زیاد

من امروز ازدواج کردم خیلی خوش گزشت بچه ها دوره هم جمع شده بودن جاتون خالی :
958C0DF690502ED238808CFEAF47A3D69C21759E

6796697787098B3F5E1C2916BE55F1853CEBE2AF
اسمش Ysolda هست و توی White... هست.هر روز هم بهتون 100 تا گولد میده.(البته ارزشی نداره.)

من امروز ازدواج کردم خیلی خوش گزشت بچه ها دوره هم جمع شده بودن جاتون خالی :
اسمش Ysolda هست و توی White... هست.هر روز هم بهتون 100 تا گولد میده.(البته ارزشی نداره.)
اگر روي PC هستي، اين ماد رو بريز تا لباس ysolda و بقيه روستايي ها Hi-Res بشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or