Multi Platform The Elder Scrolls V: Skyrim (Special Edition)

سازنده
Bethesda
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
tes-v.jpg

Developer : Bethesda Softworks
Publisher : Bethesda Softworks
Genre : RPG
Release date : 11/11/2011​

بعد از مدت ها از اعلام آقای تاد هاوارد طراح ارشد Bethesda مبنی بر استفاده از موتور جدید برای عنوان TES V که Creation نام دارد ،بالاخره GameInformer لیستی از قابلیت ها و تغییرات آن نسبت به موتور قبلی شرکت یعنی Gamebyro منتشر کرد ، که بازه ی گسترده ای از تغییرات عظیم گرافیکی تا ساختار ماموریت ها ، هوش مصنوعی و تعامل با NPC ها را شامل می شود ، مشروح این تغییرات به شرح زیر است :

گرافیک :

ساختن دنیای عظیم Elder Scrolls همیشه نیاز به آخرین پیشرفت های گرافیکی داشته است ، که نورپردازی دینامیک و سایه های پویا و گسترده بخشی از آنند .

طبق گفته ی تاد هاوارد در بازی جدید به لطف موتوری قدرتمند شاهد یک نورپردازی پویای بسیار پیشرفته به همراه سایه هایی خواهیم بود که به صورت پویا برای همه ی اشیاء موجود بوده و به باورپذیر تر شدن همه چیز کمک بسیاری کرده اند .

دیگر پیشرفت عظیم بازی در بخش گرافیکی ساختار جدید گیاهان و واکنش آن ها نسبت به فعالیت های محیطی است ، به طور مثال درختان نسبت به وزن و ابعاد خویش به طور متفاوتی نسبت به باد های در حال وزش ! واکنش نشان خواهند داد !

از دیگر وِیژگی های محیطی این موتور می توان به بازسازی پدید های طبیعی چون برف و باران به صورت کاملا پویا و مبتنی بر شرایط جوی اشاره کرد.

مطمئنا شما ویژگی Draw Distance بی نظیر Oblivion را به یاد دارید ، حالا تاد هاوارد قول داده تا در بازی جدید با یک دورنمایی فوق العاده قدرتمند ، طبیعی و پیشرفته طرف خواهیم بود که با توجه به کوهستانی بودن بافت سرزمین Skyrim بسیار ضروری به نظر می رسد.

رفتار NPC ها :

یکی از بزرگترین انتقاداتی که به OBLIVION و بعد ها FALLOUT 3 وارد بود و در مقایسه با آثار BIOWARE بسیار مشهود ، نحوه ی تعامل با شخصیت های مختلف و سیتم انتخاب دیالوگ ها بود ، در اسکای رم ، NPC ها هنگام صحبت دیگر فقط مقابل شما بی حرکت نخواهند ایستاد بلکه در حین انجام دادن کار خود با شما به صحبت خواهند چرداخت ، همچنین همه ی NPC های بازی شاغل بوده و مثلا ممکن است یکی کارگر معدن باشد ! همچنین بسته به ویژگی های شخصیتی آن ها ممکن است شاهد رفتارهای متفاوتی از آن ها باشید !

در SKYRIM برخلاف OBLIVION رفتار ها NPC ها با شما نسبت به روابطتان تنظیم می شود ، مثلا ممکن است نیمه شب سرزدن به یک دوست با استقبال او مواجه شود اما برای فردی که شما را نمی شناسد شما شاید یک دزد یا یک مزاحمید !

Animations :

طبق گفته ی تاد هاوارد Skyrim از یک ساختار بسیار پیشرفته و هنرمندانه در بخش انیمیش به کمک موتور مشهور HAVOK استفاده خواهد کرد و اولین عنوانی خواهد بود که این سطح تکنولوژی را در چنین ابعادی به کار میگیرد .

این تکنولوژی به سازندگان اجازه میدهد تا نرم ترین و طبیعی ترین حرکت ها را برای شخصیت ها رقم زده و آنها را قابل باورتر از قبل کنند.

همچنین این سیستم اجازه ی خلق انیمیشن های میتنی بر موقعیت را موتور داده و به هیچ وجه شاهد انیمیشن ها ی از پیش تعیین شده و اسکرپیت نویس شده نخواهیم بود .

یکی از ارکان این بازی را DRAGON های معروف سری تشکیل خواهند داد که به گفته ی هاوارد شاهد حرکات شگفت انگیز و بسیار طبیعی از آن ها خواهیم بود.

ساختار ماموریت ها :

OBLIVION و بازی قبل از آن یعنی MORROWIND هر دو از ساختار مشابهی برای ماموریت های جانبی بهره می بردند که تصادفی بودن آن بعضا باعث غیر قابل انجام دادن آن ماموریت برای یک شخصیت با کلاس و Level خاص آن می شد ، همچنین کشته شدن شخصیت ماموریت دهنده باعث غیرقابل انجام دان شدن آن ماموریت برای همیشه می شد ، اما SKYRIM ساختار کاملا متفاوتی برای ماموریت های جانبی خواهد داشت ، در SKYRIM ، ماموریت های جانبی بسته یه شخصیت ، کلاس ،نژاد و Level شما به شما پیشنهاد خواهند شد و به جذابیت کار خواهند افزود و با این ساختار اکثر بازی کنندگان را به انجام ماموریت ها مشتاق خواهد کرد .

همچنین مشکل عناوین قبلی یعنی کشته شدن فرد ماموریت دهنده بر طرف شده و در صورت وقوع این اتفاق یکی از دوستان یا بستگان او این کار را انجام خواهد داد ، که البته بسته به شرایط پیش آمده نحوه ی تعامل او با شما متفاوت خواهد بود !

TESV : SKYRIM در نوامبر سال 2011 میلادی توسط شرکت BETHESDA SoftWorks برای پلتفورم های PC و XBOX 360 و PS3 منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
چقدر خندیدی سرش!!!:d
خیلی هنوزم دارم میخندم :))

---------- نوشته در 08:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:07 PM ارسال شده بود ----------

بچه هایی که تا به حال زیاد Elder Scrolls بازی نکردند، توصیه می کنم راهنمای کار کردن با منوهای مختلف و استفاده از آیتم ها در بازی Skyrim رو که اینجا توی تاپیک راهنمای بازی نوشتم بخونید. خیلی بهتون کمک می کنه برای مدیریت کردن این همه اسلحه و زره و معجون و غذا و ... که دارید.

ماهی جون دمت گرم . با این که اگه یکم میرفتم تو بازی با منو ور میرفتم همش میومد دستم آخه RPG زیاد بازی میکنم ولی با این آموزشت هم حال کردم همه رو خوندم . کامل بود ممنون :x

دوستان کسی می تونه یکم در مورد thalmor صحبت کنه؟ اینا کین،چیکارن. خیلی لازم دارم اطلاعاتشه! مثل اینکه بحث ریشه داریه! کسی می دونه داستانشون چیه و چی می خوان تو اسکایریم و مشکلشون با blade ها سر چیه دقیقا!
البته مهم تر از اینها thalmor چیه هست؟ گروهه؟یه نفره؟ یه خداست؟ چیه!
Thalmor حکومت متحده Elf هاست که اعتقاد به برتری Elf ها به انسان ها داره و به همین دلیل می خواد با ایمپریال ها و انسان ها مبارزه کنه و همچنین پرستش Talos که برای انسان ها یک خداست رو ممنوع کنه.
ماهی جون دمت گرم . با این که اگه یکم میرفتم تو بازی با منو ور میرفتم همش میومد دستم آخه RPG زیاد بازی میکنم ولی با این آموزشت هم حال کردم همه رو خوندم . کامل بود ممنون :x
مخلصیم حمید خان.
s1591.gif

بیشتر اطلاعاتش برای بچه هاییه که Oblivion رو بازی نکرده بودند یا کلا زیاد RPG باز نیستند. هر چند یه چند باری هم دیده بودم که کسی Oblivion رو کلی بازی کرده بوده، ولی یکی از این منوها (مثلا Wait) رو نمی دونسته! :دی

Thalmor حکومت متحده Elf هاست که اعتقاد به برتری Elf ها به انسان ها داره و به همین دلیل می خواد با ایمپریال ها و انسان ها مبارزه کنه و همچنین پرستش Talos که برای انسان ها یک خداست رو ممنوع کنه.

مخلصیم حمید جان.
s1591.gif

بیشتر اطلاعاتش برای بچه هاییه که Oblivion رو بازی نکرده بودند یا کلا زیاد RPG باز نیستند. هر چند یه چند باری هم دیده بودم که کسی Oblivion رو کلی بازی کرده بوده، ولی یکی از این منوها (مثلا Wait) رو نمی دونسته! :دی
اون منو Wait رو که آره . ولی کلا باید زبانت خوب باشه تو خودت بتونی از پسش بر بیای ! مثلا من اگه همین انگلیسی رو بلد نبود اصلا نمیدونستم Dragon Age یا Witcher و اینا چین اصلا :d

اقا ماموریت the way of the voice میگه Demonstrate your "Unrelenting Force" Shout باید چی کا کنم الان ؟
یه عکس هم انداختم تا راحت تر توضیح داده باشم !
http://www.myup.ir/viewer.php?file=69291117566185556037.jpg
اون پشمالو رو هم کشیدم اینجا بعد اینا با آتیش و یخ کشتنش ! :دی

شما از قسمت magic >Unrelenting Force انتخاب کنید و با دکمه z این کارو انجام بدید یعنی فریاد بزنید . برای اینکه مستقیم به منوی جادوها برید دکمه p را بزنید

• Like
Reactions: Arman210
[/SPOILER]
اون گویی که که داره میچرخه رو با اون عصایی که سرش یه شیئ گوی مانند داره و بهت تو کالج دادن حمله کن بعد میتونی به ancano حمله کنی و بکشیش.
والله نمیشه
زدن گوی روش خاصی داره؟
هرچی الماش داشتم خرج شارجش کردم
هیچ تقییری نکرد
بابا من اماتور هستم مفصل تر توضیح بدین

مخلصیم حمید خان.
s1591.gif

در ادامه بگم که Blade ها نقطه مخالف یعنی به حفظ امپراطوری و امپراطور عقیده دارن و کلا امپراطوری تو نسخه های بعدی تا انجایی که فهمیدم یه حالی به Thalmor ها میده :d

سلام به همه دوستان و آشنایان.

خوب بعد از حدود دو هفته دوری از دنیای بیرون،تصمیم گرفتم یه استراحتی به خودم بدم.

93 ساعت و خورده شد تا حالا.

لحظات خاطره انگیز(خبر نداشتم میشه اسکرینشات گرفت،وگرنه بیشتر میشد)

اینم چندتا باگ مشهور:

پرتاب موفقیت آمیز یکی از همراهانم به دست جاینت ملعون!
(زوم کنید میبینیدش!)

لاور استون،عجب چیزی بود!

اسپویلر آخر بازی:

ساونگارد...:)

آپدیت:

مادهایی که استفاده کردم:

Glaciers Retextured
Dragonbone Weapons

QD Inventory

Craftable Arrows

Craftable Soulgems

Get Arrows Back

Realistic Water Textures 1 Point 5b

Enhanced Blood Textures

Skyrim HD - 2K Textures

Better Landscape textures

Realistic Smoke and Embers

Armor Improvement

Full Item Guide

Vurts Skyrim Flora Overhaul

Longer Sprinting

Perk Planner

High Quality Food and Ingrediants

Trees LODs with shadows by Xtudo

Himmelsrand Custom Shader Suite

Skyrim Tweaks Complete

Map Improved v1_3

Clothes Improvement

Improved Dragon Textures

Dragonscale Armor Recolor - 4 Colors Sets Complete

Skyrim 4GB Tutorial

Glowing Ore Veins 300

Detailed Faces v2

Beautiful Skyrim - HD Clutter and Furniture

Enhanced Night Skyrim

KenMOD - Time on loading screen

SB The Elder Scrolls V - Skyrim NO Intro Movie

No Dirty Bodies - Caucasian Female Races

I Wash - New Skin for Skyrim

iCCC ENB - Natural Shader Injector

STEP - Skyrim Total Enhancement Project

به همش احتیاج ندارید ولی 10 15 تای اولی خیلی به کارتون میاد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mahi58
آقا من میخوام یه چند تا ماد بریزم ولی میگه بریز توی data بعد که میریزم اونجا میگه از توی لانچر data files رو بزن و تعید کن ولی توی لانچر data file ّرای من خاموشه چرا؟

با سلام من تا حالا این سبک رو بازی نکرده بودم ولی دیشب خواستم امتحانش کنم حدود 5 ساعتی پاش نشستم...واقعا شاهکاره>:d<

لطفا یکی راهنمایی کنه چطوری خط داستانی رو پیش بریم...

با سلام من تا حالا این سبک رو بازی نکرده بودم ولی دیشب خواستم امتحانش کنم حدود 5 ساعتی پاش نشستم...واقعا شاهکاره>:d<

لطفا یکی راهنمایی کنه چطوری خط داستانی رو پیش بریم...

خط داستانی اصلی که به طور عمده 2 تاست: یکی فردیه (قضیه ی ظهور دوباره ی اژدهاها و اژدهاکشی شخصیت اصلی داستان که خودتون به جاش بازی میکنید)، و دومی اجتماعی (جنگ داخلی در Skyrim: بین طرفداران Empire و جدایی طلبا Stormscloaks). هر دو داستان ظرایف و اشارات خاص خودش رو داره که خودت باید تجربشون کنی و این طور نیست که کسی بهت بگه فلان کارو انجام بدی بهتره. در کنار این دو پلات، تا دلت بخواد مأموریتهای جانبی هست که به لحاظ جذابیت داستانی نه تنها کم از دو پلات اصلی ندارن، که به نظر من بعضیهاشون حیرت انگیزتر هم هستن. به این همه اضافه کن امکان عضویت در گروههای مختلف (thieves، companions, dark brotherhood و ...) رو ... دنیای skyrim رو خودت باید بسازی و به پیش ببری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or