Multi Platform The Elder Scrolls V: Skyrim (Special Edition)

سازنده
Bethesda
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
tes-v.jpg

Developer : Bethesda Softworks
Publisher : Bethesda Softworks
Genre : RPG
Release date : 11/11/2011​

بعد از مدت ها از اعلام آقای تاد هاوارد طراح ارشد Bethesda مبنی بر استفاده از موتور جدید برای عنوان TES V که Creation نام دارد ،بالاخره GameInformer لیستی از قابلیت ها و تغییرات آن نسبت به موتور قبلی شرکت یعنی Gamebyro منتشر کرد ، که بازه ی گسترده ای از تغییرات عظیم گرافیکی تا ساختار ماموریت ها ، هوش مصنوعی و تعامل با NPC ها را شامل می شود ، مشروح این تغییرات به شرح زیر است :

گرافیک :

ساختن دنیای عظیم Elder Scrolls همیشه نیاز به آخرین پیشرفت های گرافیکی داشته است ، که نورپردازی دینامیک و سایه های پویا و گسترده بخشی از آنند .

طبق گفته ی تاد هاوارد در بازی جدید به لطف موتوری قدرتمند شاهد یک نورپردازی پویای بسیار پیشرفته به همراه سایه هایی خواهیم بود که به صورت پویا برای همه ی اشیاء موجود بوده و به باورپذیر تر شدن همه چیز کمک بسیاری کرده اند .

دیگر پیشرفت عظیم بازی در بخش گرافیکی ساختار جدید گیاهان و واکنش آن ها نسبت به فعالیت های محیطی است ، به طور مثال درختان نسبت به وزن و ابعاد خویش به طور متفاوتی نسبت به باد های در حال وزش ! واکنش نشان خواهند داد !

از دیگر وِیژگی های محیطی این موتور می توان به بازسازی پدید های طبیعی چون برف و باران به صورت کاملا پویا و مبتنی بر شرایط جوی اشاره کرد.

مطمئنا شما ویژگی Draw Distance بی نظیر Oblivion را به یاد دارید ، حالا تاد هاوارد قول داده تا در بازی جدید با یک دورنمایی فوق العاده قدرتمند ، طبیعی و پیشرفته طرف خواهیم بود که با توجه به کوهستانی بودن بافت سرزمین Skyrim بسیار ضروری به نظر می رسد.

رفتار NPC ها :

یکی از بزرگترین انتقاداتی که به OBLIVION و بعد ها FALLOUT 3 وارد بود و در مقایسه با آثار BIOWARE بسیار مشهود ، نحوه ی تعامل با شخصیت های مختلف و سیتم انتخاب دیالوگ ها بود ، در اسکای رم ، NPC ها هنگام صحبت دیگر فقط مقابل شما بی حرکت نخواهند ایستاد بلکه در حین انجام دادن کار خود با شما به صحبت خواهند چرداخت ، همچنین همه ی NPC های بازی شاغل بوده و مثلا ممکن است یکی کارگر معدن باشد ! همچنین بسته به ویژگی های شخصیتی آن ها ممکن است شاهد رفتارهای متفاوتی از آن ها باشید !

در SKYRIM برخلاف OBLIVION رفتار ها NPC ها با شما نسبت به روابطتان تنظیم می شود ، مثلا ممکن است نیمه شب سرزدن به یک دوست با استقبال او مواجه شود اما برای فردی که شما را نمی شناسد شما شاید یک دزد یا یک مزاحمید !

Animations :

طبق گفته ی تاد هاوارد Skyrim از یک ساختار بسیار پیشرفته و هنرمندانه در بخش انیمیش به کمک موتور مشهور HAVOK استفاده خواهد کرد و اولین عنوانی خواهد بود که این سطح تکنولوژی را در چنین ابعادی به کار میگیرد .

این تکنولوژی به سازندگان اجازه میدهد تا نرم ترین و طبیعی ترین حرکت ها را برای شخصیت ها رقم زده و آنها را قابل باورتر از قبل کنند.

همچنین این سیستم اجازه ی خلق انیمیشن های میتنی بر موقعیت را موتور داده و به هیچ وجه شاهد انیمیشن ها ی از پیش تعیین شده و اسکرپیت نویس شده نخواهیم بود .

یکی از ارکان این بازی را DRAGON های معروف سری تشکیل خواهند داد که به گفته ی هاوارد شاهد حرکات شگفت انگیز و بسیار طبیعی از آن ها خواهیم بود.

ساختار ماموریت ها :

OBLIVION و بازی قبل از آن یعنی MORROWIND هر دو از ساختار مشابهی برای ماموریت های جانبی بهره می بردند که تصادفی بودن آن بعضا باعث غیر قابل انجام دادن آن ماموریت برای یک شخصیت با کلاس و Level خاص آن می شد ، همچنین کشته شدن شخصیت ماموریت دهنده باعث غیرقابل انجام دان شدن آن ماموریت برای همیشه می شد ، اما SKYRIM ساختار کاملا متفاوتی برای ماموریت های جانبی خواهد داشت ، در SKYRIM ، ماموریت های جانبی بسته یه شخصیت ، کلاس ،نژاد و Level شما به شما پیشنهاد خواهند شد و به جذابیت کار خواهند افزود و با این ساختار اکثر بازی کنندگان را به انجام ماموریت ها مشتاق خواهد کرد .

همچنین مشکل عناوین قبلی یعنی کشته شدن فرد ماموریت دهنده بر طرف شده و در صورت وقوع این اتفاق یکی از دوستان یا بستگان او این کار را انجام خواهد داد ، که البته بسته به شرایط پیش آمده نحوه ی تعامل او با شما متفاوت خواهد بود !

TESV : SKYRIM در نوامبر سال 2011 میلادی توسط شرکت BETHESDA SoftWorks برای پلتفورم های PC و XBOX 360 و PS3 منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
دوستان میدونستید تو این سری شما مثل بازی fallout new vegas قادر هستید یک شریک یا partner با خود داشته باشید؟!!!
تعداد زیادی افراد هستند که مثل بازی فال اوت با شما همراه میشوند و کمکتان میکنند . این افراد دارای طراحی ویژه ای هستند یعنی چهره زیباتری دارند و منحصر به فرد هستند .
باید گفت که خیلی به شما کمک میکنند و بیشتر از یک نفر را هم نمیتونید با خود همراه کنید.
یکی از انها در اول بازی در whitrun اگه درست نوشته باشم تو قصر پادشاه با اولین ماموریت فرعی که از مشاور پادشاه میگیرید با شما همراه میشه.
لذت ببرید

خسته نباشی برادر!:d به نظر من زیاد به درد نمیخورن فقط کافیه یه Dragon حمله کنه پوکیدن همون Lydia که تو Dragonsreach هست الان داره تو خونه من میخوره میخوابه.

Last edited by a moderator:
ای بابا عجب گیری کردیم ها می خواهید بیاید اخر داستان هم بگید دیگه !!!!!!!!!!!!!!!از اسپول استفاده کنید
کسی اینجا داستان بازی Spoil نکرده دلیل نداره هر موضوعی بره تو Sp

دوستان این enchantment ها چین ؟ چون من میخوام این ایتمهام رو enchant کنم ولی یه سری چیز به نام enchantment نیاز هست اینا چین ؟ از کجا پیداکنم ؟

enchantment اشياء نيست. جادوهاييه كه تو ياد گرفتي و مي توني با استفاده از اونا سلاح و زره هاتو جادوئي كني. واسه ياد گرفتنشون هم بايد يه آيتم جادوئي رو disenchant كني.

دوستان 1 سوالی
من خون اشام شدم
حمه بهم حمله میکنن
یکی از دوستان گفت شب ها برو ولی شب ها هم بهم حمله میکنن.چکار کنم؟
پست قبلیم رو دوباره میذارم :
اگر خون کسی رو بخوری تا یه مدتی بهت حمله نمیکنن ... برای این کار هم دزدکی باید بری کنار کسی که خوابیده و خونش رو بخوری.
خوان آشام بودن یه سری مشکلات داره یه سری هم محسنات ... اگه دوست نداری اینجوری باشی باید درمانش کنی.
این راه درمانشه :

1. speak with any Inn Keeper or Bartender about rumors. They’ll tell you that a man named Falion in Morthal is studying vampires.
  2. Find Morthal east of Fort Snowhawk. Once there, talk to Falion and he’ll discuss how to cure vampirism.
  3. He’ll tell you to get a Black Soul Gem. If you don’t have one, Falion will sell you one. Before being cured, you’ll need to fill the Black Soul Gem.
  4. To fill a Black Soul Gem, you’ll need to cast a Soul Trap spell on a human, then kill them. Any human will work, including bandits and enemies.
  5. You’ll need to obtain a Soul Trap spell, sold by any magic vendor. If you’re really desperate, try the College of Winterhold, or explore Whiterun to find a shop. If you don’t have high magic skills, just purchase a Soul Trap scroll. NOTE: The Mage for the Jarl of Whiterun, the Jarl’s Court Mage, should have a Soul Trap spell.
  6. With a filled Black Soul Gem, return to Falion and talk to him to complete the ritual. You’re now cured of vampirism!

خب دوستان
من کلا هیچی از سری the elder scrolls نمی دونم تا حالا هم کلا RPG بازی نکردم جز ME که کسی RPG حسابش نمی کنه:d
حقیقتا من بازی رو الان اصلا پیش نبردم و از اول بازی تو همون شهر whiterun موندم!می خوام یکم به محیط این جور بازی ها عادت کنم برای همین فعلا فقط دنبال side quest هستم!
اما این وسط یه مشکلی وجود داره چیه؟این موجودات خفن تو مپ عظیم بازی!برای پیش بردن بعضی از ماموریت های فرعیم خارج whiterun که باید به نقاط ناشناخته ی skyrim سفر کنم بدجور مشکل دارم!بعشی موقع ها کلا دو قدم می رم اون ور whiterun به مشکل می خورم
چرا؟هیچی هی یه اژدهایی وجود داره حمله می کنه!منم کلا rank پنج, هیچی از بازی هم نمی دونم این وسط!مثلا با کالسکه رفتم شهر whindehelm بلافاصله یه Dragon حمله می کنه!
تو این جور جاها که نگهبان و گارد هست مشکلی نیست از پسشون بر میام, اینایی که وسط راهن اذیت می کنم.بعضی موقع ها چند تا همراه هم با خودم می برم بازم مشکل دارم باهاشون!
حالا ماموریت الانم چیه؟قراره برم پیش greybeards ها اونا هم که بالای کوهن, جای ناشناخته, بخوام برم نابود می شم!
خلاصه برای حل این مشکل, باید رنکمو بالا ببرم یه یه اسکیلم رو به صورت خفن روش کار کنم درسته؟
حالا یکی از دوستان لطف کنه بیاد کلا بگه skill های بازی (من بهشون می گم اسکیل نمی دونم اسمشون چیه کیمیا گریه اهنگریه pickpocket و ...) چیه!بعد با بالا بردن رنک هر کدوم چه ویژگی هایی پیدا می کنه شخصیتمون!چی کار می شه کرد یا اینا, معجون ساخت ارمور ساخت و ...
خیلی هم ازتون ممنونم شدید!
یه سریت توصیه هم بکنید, من کلا RPG باز نبودم تا الان!مرسی

دوست داری یک ار پی جی باز حرفه ای باشی پس هر کاری که دوست داری تو بازی انجام بده هر طور که از بازی لذت میبری بازی کن و روند بازیو به دست بگیر کم کم همه چیز برات جا میفته و اینجوری لذت بیشتریم میبری به دنبال جزئیات نباش خودت رو فقط غرق در بازی خودت کن کم کم میفهمی که داری یک حرفه ای میشی و ار پی جی یعنی همین یک دنیا بزرگ دست شماست و همه چیز به شما بستگی داره که میخواهید چطور در ان زندگی کنید موفق باشی.

دوستان میدونستید تو این سری شما مثل بازی fallout new vegas قادر هستید یک شریک یا partner با خود داشته باشید؟!!!
تعداد زیادی افراد هستند که مثل بازی فال اوت با شما همراه میشوند و کمکتان میکنند . این افراد دارای طراحی ویژه ای هستند یعنی چهره زیباتری دارند و منحصر به فرد هستند .
باید گفت که خیلی به شما کمک میکنند و بیشتر از یک نفر را هم نمیتونید با خود همراه کنید.
یکی از انها در اول بازی در whitrun اگه درست نوشته باشم تو قصر پادشاه با اولین ماموریت فرعی که از مشاور پادشاه میگیرید با شما همراه میشه.
لذت ببرید
خب ویژگی دیگری که این همراهان شما دارند اینه که اگر در طول یک مبارزه سخت بمیرند بعد از پایان مبارزه دوباره زنده خواهند شد این ویژگی واقعا جذابیت بازیو بیشتر کرده، حتی میتونید ایتم های سنگین را به همراه خودتون بدین و بعد انها را بفروشید و یا بعدا استفاده کنید که این ویژگی باعث میشه که اگر بیش از حد سنگین شدید بتوانید ایتم های مفید رو با همراه خود به بدهید و یا اجازه دهید همراه شما از ان استفاده کنه و در مقابل دشمنان بهتر ظاهر بشه همچنین شما یک همراه بیشتر نمی توانید داشته باشید مگر از ان بخواهید که از شما جدا شود و همراه دیگری را با خود همراه کنید البته وقتی همراه شما از شما جدا شد دوباره می تونید از همان جای که برای اولین بار او را به همراهی گرفتید با خود دوباره همراه کنید . موفق باشید

داداش منظور من رو اشتباه فهمیدی من تو ماموریت هستم همون که اولش تو پتارتی هستیم رو میگم بعد یواشکی رفتم تو زندان برای ازادی یه نفر .............

خب شما دو راه داری یا باید گرگ بشی و همه اونارو ریز ریز کنی یا باید یک حکم از پادشاه بیاری و براشون ببری تا حکم ازادیشو بدن دست مابرکت البته اگه همون مرحله ای باشی که من گفتم. اگه میخوای گرگ بشی به گروه مبارزان whiterun ملحق شو و بعد از انجام چند ماموریت برای انها شخصی از ان گروه شما را در شبی وارد غاری می کند و بعد اینکه شما قبول به گرگ شدن میکنید خود را در خونی میشوید و قدرت گرگ شدن را به دست می اورید که خیلی استفاده داره البته این قدرت زیر مجموعه لیست جادوهای شما خواهد شد که با اکتیو کردن ان از منوی جادو میتوانید هر وقت که خواستید گرگ شوید البته فراموش نکنید هنگامی که با خود همراه دارید از کلید z بر روی کیبورد استفاده نکیند چون صدای غشمگین شما باعث میشه همه از شما فراری بشن و بترسن که این کار باعث میشه دوستان شما دشمنان شما شوند موفق باشی

آخرین ویرایش:
خسته نباشی برادر!:d به نظر من زیاد به درد نمیخورن فقط کافیه یه Dragon حمله کنه پوکیدن همون Lydia که تو Dragonsreach هست الان داره تو خونه من میخوره میخوابه.
اتفاقا به درده من که خیلی خورد،مخصوصا لیدا که من خیلی باهاش اخت شدم :دی لااقل به عنوان کوله پشتی که میشه ازش استفاده کرد!
فقط این لیدا یک بدی داره اینه که هر فقط با هم به مکان ماموریت میرسیم،میگه:من احساس بدی دارم!! تهه دل ـه آدم رو خالی میکنه. :دی

ای بابا عجب گیری کردیم ها می خواهید بیاید اخر داستان هم بگید دیگه !!!!!!!!!!!!!!!از اسپول استفاده کنید
برادر ما که هر روز به این تاپیک سر میزنیم ندیدیم کسی داستان لو بـــده!
کلا شما عادت دارین! من تو چند تا تاپیک دیگه هم دیدم که شما وارد شدید و این حرف رو زدید و رفتید.
فکر کنم مشکل از جای دیگه هست

بچه ها یکی منو بکشه بیرون بدجوری غرق بازی شدم ! اصلا ً یادم میره ماموریت برم !
فقط یه مشکلی دارم این چیت setstage MG01 stage رو که میزنم این پیغام خطا رو میده :

unknow variable "stage " for parameter stage
compiled script not saved
میدونید مشکل از چیه !؟

اتفاقا به درده من که خیلی خورد،مخصوصا لیدا که من خیلی باهاش اخت شدم :biggrin1: لااقل به عنوان کوله پشتی که میشه ازش استفاده کرد!
فقط این لیدا یک بدی داره اینه که هر فقط با هم به مکان ماموریت میرسیم،میگه:من اخساس بدی دارم!! تهه دل ـه آدم رو خالی میکنه. :biggrin1:
یه عنوان نگه دارنده وسایل خوب چیزین ولی تا موقعی که خونه بخری بعد از اون انصافا به درد نمیخورن مخصوصا lvl بالا که باشی هر Quest که میری باید مرده حسابش کنی:d
من کلا یه بار با Follower رفتم که همین Lydia بود یه Dragon حمله کرد یه میلی متر از خط جونش مونده بود:d

باز تو fallout وقتی بازی رو رو لول سختی غیر از hardcore میزاشتیم همراه یا پارتنر هیچ وقت نمیمرد یعنی میمرد و دوباره زنده میشد. بدبختی اینه که این بنده خدا رو باسه این جوان ، کارکترم میخوام عقد کنم نمیشه . دلمم نمیاد بمیره گذاشتمش روی تاقچه . حالا دقت کردین باسه ازدواج همه زن ها ، اگر کارکترتون مرد باشه ، زن ها همه دربداغونن بیچاره ها . ادم میترسه نگاهشون کنه.
لطفا اگر کسی کیس مناسبی سراغ داره باسه ازدواج معرفی کنه که بریم استینی بالا بزنیم باسش
--------------------------------------------------------------------
هیچ جای این بازی به اندازه ماموریت house of horro بهم نچسبید انقدر که جو محیط منو گرفت واقعا کف کردم ترس ترس ترس

بعد از مدتی بازی رو تهیه کردم و نشتم دیشب نصب کردم . سریع نصب کردم و پریدم تو بازی . گرافیک رو هم تا آخر آخر بردم بالا و صحنه های دلنوازی داشت بازی . از همین اول , بازی نوید یک بازی عالی رو میداد . همینطور که داشتم بازی میکردم یه لحظه یه چیز غیر عادی نظر من رو به خودش جلب کرد و نظر شما رو هم به اون جلب میکنم :‌ http://up5.iranblog.com/images/67kg9s41qlj0p4tuyhs.png

آخرین ویرایش:
بچه هایی که تا به حال زیاد Elder Scrolls بازی نکردند، توصیه می کنم راهنمای کار کردن با منوهای مختلف و استفاده از آیتم ها در بازی Skyrim رو که اینجا توی تاپیک راهنمای بازی نوشتم بخونید. خیلی بهتون کمک می کنه برای مدیریت کردن این همه اسلحه و زره و معجون و غذا و ... که دارید.

دوستان کسی می تونه یکم در مورد thalmor صحبت کنه؟ اینا کین،چیکارن. خیلی لازم دارم اطلاعاتشه! مثل اینکه بحث ریشه داریه! کسی می دونه داستانشون چیه و چی می خوان تو اسکایریم و مشکلشون با blade ها سر چیه دقیقا!
البته مهم تر از اینها thalmor چیه هست؟ گروهه؟یه نفره؟ یه خداست؟ چیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or