Multi Platform The Elder Scrolls V: Skyrim (Special Edition)

سازنده
Bethesda
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
tes-v.jpg

Developer : Bethesda Softworks
Publisher : Bethesda Softworks
Genre : RPG
Release date : 11/11/2011​

بعد از مدت ها از اعلام آقای تاد هاوارد طراح ارشد Bethesda مبنی بر استفاده از موتور جدید برای عنوان TES V که Creation نام دارد ،بالاخره GameInformer لیستی از قابلیت ها و تغییرات آن نسبت به موتور قبلی شرکت یعنی Gamebyro منتشر کرد ، که بازه ی گسترده ای از تغییرات عظیم گرافیکی تا ساختار ماموریت ها ، هوش مصنوعی و تعامل با NPC ها را شامل می شود ، مشروح این تغییرات به شرح زیر است :

گرافیک :

ساختن دنیای عظیم Elder Scrolls همیشه نیاز به آخرین پیشرفت های گرافیکی داشته است ، که نورپردازی دینامیک و سایه های پویا و گسترده بخشی از آنند .

طبق گفته ی تاد هاوارد در بازی جدید به لطف موتوری قدرتمند شاهد یک نورپردازی پویای بسیار پیشرفته به همراه سایه هایی خواهیم بود که به صورت پویا برای همه ی اشیاء موجود بوده و به باورپذیر تر شدن همه چیز کمک بسیاری کرده اند .

دیگر پیشرفت عظیم بازی در بخش گرافیکی ساختار جدید گیاهان و واکنش آن ها نسبت به فعالیت های محیطی است ، به طور مثال درختان نسبت به وزن و ابعاد خویش به طور متفاوتی نسبت به باد های در حال وزش ! واکنش نشان خواهند داد !

از دیگر وِیژگی های محیطی این موتور می توان به بازسازی پدید های طبیعی چون برف و باران به صورت کاملا پویا و مبتنی بر شرایط جوی اشاره کرد.

مطمئنا شما ویژگی Draw Distance بی نظیر Oblivion را به یاد دارید ، حالا تاد هاوارد قول داده تا در بازی جدید با یک دورنمایی فوق العاده قدرتمند ، طبیعی و پیشرفته طرف خواهیم بود که با توجه به کوهستانی بودن بافت سرزمین Skyrim بسیار ضروری به نظر می رسد.

رفتار NPC ها :

یکی از بزرگترین انتقاداتی که به OBLIVION و بعد ها FALLOUT 3 وارد بود و در مقایسه با آثار BIOWARE بسیار مشهود ، نحوه ی تعامل با شخصیت های مختلف و سیتم انتخاب دیالوگ ها بود ، در اسکای رم ، NPC ها هنگام صحبت دیگر فقط مقابل شما بی حرکت نخواهند ایستاد بلکه در حین انجام دادن کار خود با شما به صحبت خواهند چرداخت ، همچنین همه ی NPC های بازی شاغل بوده و مثلا ممکن است یکی کارگر معدن باشد ! همچنین بسته به ویژگی های شخصیتی آن ها ممکن است شاهد رفتارهای متفاوتی از آن ها باشید !

در SKYRIM برخلاف OBLIVION رفتار ها NPC ها با شما نسبت به روابطتان تنظیم می شود ، مثلا ممکن است نیمه شب سرزدن به یک دوست با استقبال او مواجه شود اما برای فردی که شما را نمی شناسد شما شاید یک دزد یا یک مزاحمید !

Animations :

طبق گفته ی تاد هاوارد Skyrim از یک ساختار بسیار پیشرفته و هنرمندانه در بخش انیمیش به کمک موتور مشهور HAVOK استفاده خواهد کرد و اولین عنوانی خواهد بود که این سطح تکنولوژی را در چنین ابعادی به کار میگیرد .

این تکنولوژی به سازندگان اجازه میدهد تا نرم ترین و طبیعی ترین حرکت ها را برای شخصیت ها رقم زده و آنها را قابل باورتر از قبل کنند.

همچنین این سیستم اجازه ی خلق انیمیشن های میتنی بر موقعیت را موتور داده و به هیچ وجه شاهد انیمیشن ها ی از پیش تعیین شده و اسکرپیت نویس شده نخواهیم بود .

یکی از ارکان این بازی را DRAGON های معروف سری تشکیل خواهند داد که به گفته ی هاوارد شاهد حرکات شگفت انگیز و بسیار طبیعی از آن ها خواهیم بود.

ساختار ماموریت ها :

OBLIVION و بازی قبل از آن یعنی MORROWIND هر دو از ساختار مشابهی برای ماموریت های جانبی بهره می بردند که تصادفی بودن آن بعضا باعث غیر قابل انجام دادن آن ماموریت برای یک شخصیت با کلاس و Level خاص آن می شد ، همچنین کشته شدن شخصیت ماموریت دهنده باعث غیرقابل انجام دان شدن آن ماموریت برای همیشه می شد ، اما SKYRIM ساختار کاملا متفاوتی برای ماموریت های جانبی خواهد داشت ، در SKYRIM ، ماموریت های جانبی بسته یه شخصیت ، کلاس ،نژاد و Level شما به شما پیشنهاد خواهند شد و به جذابیت کار خواهند افزود و با این ساختار اکثر بازی کنندگان را به انجام ماموریت ها مشتاق خواهد کرد .

همچنین مشکل عناوین قبلی یعنی کشته شدن فرد ماموریت دهنده بر طرف شده و در صورت وقوع این اتفاق یکی از دوستان یا بستگان او این کار را انجام خواهد داد ، که البته بسته به شرایط پیش آمده نحوه ی تعامل او با شما متفاوت خواهد بود !

TESV : SKYRIM در نوامبر سال 2011 میلادی توسط شرکت BETHESDA SoftWorks برای پلتفورم های PC و XBOX 360 و PS3 منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
به زبانی ساده تر برای کسانی که متوجه نشده اند

Restore Health= Blue Mountain Flower + Butterfly Wing
Fortify Health= Giant’s Toe + Hanging Moss
Regenerate Health =Juniper Berries + Nordic Barnacle
Damage Health (Weak)=Falmer Ear + Imp Stoal
Damage Health (Strong)=River Betty + Falmer Ear
Damage Magicka=Butterfly Wing + Hanging Moss
Paralysis=Imp Stoal + Canis Root
Restore Stamina=Pine Thrush Egg + Purple Mountain Flower
Fortify Stamina=Lavender + Garlic
Regenerate Stamina=Bee + Mora Tapinella
Regenerate Magicka=Garlic + Salt Pile
Fortify Magicka=Red Mountain Flower + Tundra Cotton
Restore Magicka=Creep Cluster + Red Mountain Flower
Resist Fire=Fly Amanita + Snowberries
Resist Shock=Glowdust + Snowberries
Resist Frost=Snowberries + Thistle Branch
Invisibility=Nirnroot + Chaurus Eggs
Water breathing=Chicken’s Egg+Nordic Barnacle

برای Complicated Potions

Invisibility and Regen Health=Luna Moth Wing + Vampire Dust
Paralysis and Damage Health= Canis Root + Imp Stool + River Betty
Restore Health and Fortify Health=Wheat + Blue Mountain Flower
Regen Magicka, Fortify Magicka, Restore Magicka=Briar Heart + Jazbay Grapes + Moon Sugar
Fortify One-handed, Fortify Light Armor, Fortify One-handed=Hawk Feathers + Rock Warbler Egg + Beehive Husk
Fortify Heavy Armor, Fortify Block, Resist Frost=Briar Heart + Thistle Branch + Slaughterfish Scales
Fortify Magicka, Fortify Destruction, Restore Magicka=Briar Heart + Ectoplasm + Glowdust
Regen Magicka, Resist Frost, Restore Magicka, Resist Fire=Snowberries + Moon Sugar + Fire Salts
Regen Health, Invisibility, Cure Disease, Fortify Light Armor=Luna Moth Wing + Vampire Dust + Hawk Feathers

اما اینها همه ترکیبات نیست بلکه شما قادر هستید ترکیبات خود ساخته بسازید که باید از لیست اول کمک بگیرید
اینها فقط ترکیباتی هستند ساده

من به شخصه بعضی وقت ها نه ماموریت های فرعی رو میرم و نه ماموریت های اصلی! یعنی اینقــدر درگیر محیط و کشف مکان ها و جذابیت های
جدید بازی میشم که یادم میره ماموریت ها رو بــرم.:d
شدیدا تایید میشه! یعنی احساس می کنم انگار این جمله دقیقا از زبون من داره گفته میشه!
dr1hf6g8jtb4kupth55w.jpeg

بهتره بشينم اسم اون دوستايي رو كه در عرض چند روز اين بازي رو تموم كردن، تيك بزنم كه اگه خدايي نكرده فردا پس فردا ادعا كردن كه يه آر پي جي باز خفنن، بهشون يادآوري كنم كه يه آر پي جي باز 2 روزه (!) اسكايريم رو تموم نميكنه!!!

• Like
Reactions: MR TASH
من نمیدونم بعضیا اینجا میگن من رفتم تا اخرش ... اخرش کجاست؟ !!! به خدا قسم نزدیک 10 تا شخصیت گذاشتن با کلی اسکیل که عمرا نتونین همشو تو یکدست گیم تجربه کنید و هدفم این بود یک دفعه با این بازیکن بازی کنین خسته بشین برین سراغ یکی دیگه . هیچ اخری برای بازی تعریف نشده. هیچ اخری نداره بازی بعد از اخرین ماموریت ادامه داره . در ضمن این بازی Rpg هست و تعریفی که از این سبک میشه نقش افرینیه نه مرحله ای.
بازم معذرت میخوام از همه دوستان

من فکر کنم ناخواسته به جرعه ی دزد ها پیوستم توی بازی :d
:(
لباس مخصوص هم دادن بهم حتی :d
---------------
یه لوکیشن کشف کرد کف کردم !!
توده های یخ توی آب، کوه های یخی داخل اب
اب یخ زده !
کلی هم شیر دریایی بهم حمله کردن :d
ولی بازی سخته ها
از موش گرفته تا اژدها، همه به ادم حمله میکنن :d

انقدر این بازی باشکوه هست که کلا Main Quest و Side Quest زاحت میشه ول کرد رفت دنبال رد بدل کردن دیالوگ با افراد مختلف پیدا کردن مناطق و مکان های جدید و این کاره ها اصلا این Map وسیع برای همین جلوی شما قرار گرفته!

یا ابالفضل این غول بیابونی دیگه چی بود بازی انداخت جلوی ما؟ همین الان داشتم از کنار یه رودخونه رد می شدم بهم حمله کرد! :دی

اون بز کوهی بدبخت رو هم قبل از من زده بود کشته بود!

• Like
Reactions: MR TASH
خوش به حالتون...بازی رو سفارش دادم هنوز که نرسیده دارم می میرم!

در مورد تموم کردن بازی ..باید بگم وای به حال کسی که بازی رو کمتر از یه ماه بندازه اون ور :دی

من Oblivion رو 3 ماه طول کشید همه کوئست هاش رو برم...

یه سوال هم داشتم:

دوستان این نسخه هم مثل oblivion گروه هایی مثل دارک برادر هوود داره که برای خودش یه داستان مجزا داشته باشه و درگیرت کنه؟

یا ابالفضل این غول بیابونی دیگه چی بود بازی انداخت جلوی ما؟ همین الان داشتم از کنار یه رودخونه رد می شدم بهم حمله کرد! :دی

Sabre Cat هست چیز خاصی هم نیست!:d از این بدترش هم هست. اگه ناکارش کنی از دندونش و پوست میتونی استفاده کنی.

Sabre Cat هست چیز خاصی هم نیست!:d از این بدترش هم هست. اگه ناکارش کنی از دندونش و پوست میتونی استفاده کنی.

به نظر من بدترین موجود بازی که تا حالا دیدم ماموت ها بودن !
یبار یه گروه 6 نفره حمله کردن بهش و همشون رو کشت
هم بد میکشه هم خیلی جونِش زیاده !
اگه کار بهش نداشته باشی البته کاریت نداره

همین یدونه رو دیدی ؟ :d زیادن تو بازی ! :d

آقا یه دنیا مرسی..

حالا من این کارا رو انجام دادم ولی جایی تو نقشه نیست که بتونم برم...چیکار کنم حالا؟
بعدش تو رو ميبرن توي حياط و بهت يه shout ديگه ياد ميدن،‌ کافيه کمي از اون در فاصله بگيري و شاوت جديد رو امتحان کني
اگر اينکارو هم انجام دادي که هيچي، کوئست تموم شد. براي کوئست بعدي باهاشون صحبت کن

------------------------------------------

کسي ميتوني جايي رو معرفي کنه که احتمال حضور اژدها توش زياد باشه، word جمع کردم،‌ حالا اژدها پيدا نميکنم

• Like
Reactions: Thomas_Anders

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or