The Elder Scrolls V: Skyrim بهترین بازی این نسل در Amazon

A.R.A.$.H

کاربر سایت
The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_cover.png

طی رقابتی که در سایت Amazon.co.uk راه افتاده بوده است، بازی The Elder Scrolls V: Skyrim بهترین بازی نسل حاضر شده است.
این رای گیری از تاریخ 1 ژوئن تا 4 آگوست برگزار شد توسط مشتریان برگزار شد و از یک سیستم تورنومنت مانند بهره می برد.در آخر این رقابت Skyrim موفق به شکست The Last of Us, Red Dead Redemption و Uncharted 2: Among Thieves شد.
تصویر اصلی این رقابت به شکل زیر است :

05-08-2013-14-25-38.jpg

در این لیست بازی های دیگری نظیر Fallout 3, GTA 4, BioShock, Portal 2, Mass Effect 2, Super Mario Galaxy, Call of Duty 4: Modern Warfare, Batman: Arkham City, Far Cry 3, BioShock Infinite, The Walking Dead و Metal Gear Solid 4 نیز به چشم می خورد
نظر شما پیرامون این برنده ها چیست؟
VG247

خیلی خوشحال شدم که این بازی تونسته اینقدر موفق شه !

ولی بنظر من حتی گرافیکش که دلچسب بود ولی من زمان بیشتری پایه oblivion گذاشتم گرافیکش کمتره ولی محیط هاش متنوع تره که همین مورد بنظرم این بازی رو موفق تر از اسکایریم هست !

همچنین مثل نیو وگاس که بیشتر از 3 دوست داشتم !

یه بازی بود اسمش یادم نمیاد قهرمانش می زد خدایان یونان ـو می کشت خودشم بازی انحصاری بود اون چرا تو لیست نیست ؟:))
LOL!باز خوبه سه عدد انحصاری PS3 تو لیست هست و هیچی انحصاری X360ئی هم مشاهده نمیشه:d:|!

Troll Failed:|

یه بازی بود اسمش یادم نمیاد قهرمانش می زد خدایان یونان ـو می کشت خودشم بازی انحصاری بود اون چرا تو لیست نیست ؟:))
من نمیدونم یه سری به عظمت GOW چی برای ترول کردن داره (غیر از گاومیش بازی های کریتوس)سری به این بزرگی اگه این جا نباشه دلیل نیست که ترول شه!
الآن یه بازی هم بود اسمش یادم نیست فقط یادمه قهرمانش با یه ماسک عجیب که از سرش در نمی یومد،میرفت تو سیّارات فرت و فرت کاوننت می کشت!خودشم بازی انحصاری بود اون چرا تو لیست نیست؟:))
ترول نکنید بازی های بزرگ رو دیگه!این طوری خودتونو مسخره می کنید نه انحصاری شرکت مقابل رو!

همیشه دوست دارم یکبار GTA و نسخه‌‌ای از سری Elder Scrolls در یک سال عرضه بشن تا ببینم کدومش بازی سال میشه(بعد فنی) واقعا هم تنها بازی که از تظر وسعت میتونه با سری TES رقابت کنه، GTA هست.
Skyrim از خیلی از ابعاد شاهکاره و تنوع مثال زدنیش همیشه و همیشه قابل تحسینه.

چطور يك بازي انحصاري رو در برابر يه بازي مالتي پلتفرم قرار ميدن- اين واضحه كه همه هوادارن كنسول مايكروسافت و البته همه pc فن ها و اندكي از طرافداران g باز سوني ميرن سمت اسكايريم و راي نهايي رو ميگيره براي فينال

اين نكترو عرض كنم من نه تنها فن سوني يا مايكرو نيستم بلكه يه بازي مثل اسكايريم و ويچر و دراگون ايج رو خيلي خيلي بالاتر از last of us ميبينم چون بيشتر بازي روي PC و نقش افريني رو لذت بخشتر ميدونم.

همیشه دوست دارم یکبار GTA و نسخه‌‌ای از سری Elder Scrolls در یک سال عرضه بشن تا ببینم کدومش بازی سال میشه(بعد فنی) واقعا هم تنها بازی که از تظر وسعت میتونه با سری TES رقابت کنه، GTA هست.
تو 2008 ولی با Fallout 3 به جنگ IV رفت :-"
چطور يك بازي انحصاري رو در برابر يه بازي مالتي پلتفرم قرار ميدن- اين واضحه كه همه هوادارن كنسول مايكروسافت و البته همه pc فن ها و اندكي از طرافداران g باز سوني ميرن سمت اسكايريم و راي نهايي رو ميگيره براي فينال
همونطور که قبلاً هم گفته بودم :دی
اگه با این دید بخوایم بریم جلو که GTA & RDR رو هم نباید شکست میدادن
دیگه ناسلامتی GTA IV دوران خودش کلی رکورد فروش داشته !! در نتیجه ملت خیلی عظیم بازیش کردن :biggrin1:
رنکینگ ها و نظر سنجی های بی ارزش دنیا که کاملا بی اعتبار هستن و بیشتر جنبه fun دارن . اسکایریم در ژانر خودش هم در زمینه نمرات از ME 2 عقب تر هست . چه برسه به بهترین بازی نسل !

Mass Effect 2 for Xbox 360 - GameRankings

The Elder Scrolls V: Skyrim for Xbox 360 - GameRankings
:-?
تا حالا اینجوری به قضیه نیگا نکرده بودم/یما
خب اصلاً چه کاریه بگن IV بیشترین اسکور رو داره پس GOTY ایشونه ، پس بهترین بازی نسل ایشونه ، دیگه این همه مراسم و این حرف ها رو لازم نداره :دی
ملت و پلیر هم غلط میکنن نظر بدن بگن از نظرشون بهترین کدومه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or