The Elder Scrolls V: Skyrim بهترین بازی این نسل در Amazon

A.R.A.$.H

کاربر سایت
The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_cover.png

طی رقابتی که در سایت Amazon.co.uk راه افتاده بوده است، بازی The Elder Scrolls V: Skyrim بهترین بازی نسل حاضر شده است.
این رای گیری از تاریخ 1 ژوئن تا 4 آگوست برگزار شد توسط مشتریان برگزار شد و از یک سیستم تورنومنت مانند بهره می برد.در آخر این رقابت Skyrim موفق به شکست The Last of Us, Red Dead Redemption و Uncharted 2: Among Thieves شد.
تصویر اصلی این رقابت به شکل زیر است :

05-08-2013-14-25-38.jpg

در این لیست بازی های دیگری نظیر Fallout 3, GTA 4, BioShock, Portal 2, Mass Effect 2, Super Mario Galaxy, Call of Duty 4: Modern Warfare, Batman: Arkham City, Far Cry 3, BioShock Infinite, The Walking Dead و Metal Gear Solid 4 نیز به چشم می خورد
نظر شما پیرامون این برنده ها چیست؟
VG247

اون سال بیشترین جوایز رو همین HL2 برد :دی 3 سال بعدش هم که Bioshock ترکوند :دی

البته به نظر من هم سبک خیلی تو GOTY بردن مهمه!!!! بازی های RPG یا اکشن ادونچرهایی اُپن وردی مثل GTA & RDR خیلی شانسشون بیشتره! به نظرم طبیعی هم هست :دی
چرا جمله ام رو کامل نکرده بودم!؟ :|
اره ولی خب وی جی ای گوتی رو بهش نداد8بعد بهترین بازی دهه رو بهش داد:دی
بایوشاک به بیشتر ادونچره:دی
ار مثلا همینgta ivبالاترین میانگین.گوتی هم شد ولی در اخر بیشتر گوتی سال رو
FALLOUTبرد
قابل توجه اون عده ای که half life رابهترین بازی نسل می دانند
باز شما اومدی.بازی نسل قبل اومده تا2نسل دیگه بهترینه خیالت راحت

ار مثلا همینgta ivبالاترین میانگین.گوتی هم شد ولی در اخر بیشتر گوتی سال رو
FALLOUTبرد

ـوی این نسل Fallout 3 رو نسبت به اسکایریم بیشتر دوست داشتم،ولی در کل خیلی هم عالی :d
حقشه........ :)
Fallout 3 که اصلاً بحثش سواس :دی
اصلاً احتیاجی به این انتخاب ها و جوایز نداره :p :دی تو همون 2008 به قدر کافی آتیش سوزوند :x :دی
بایوور هیتر :-l :دی
من چی کار بایوور دارم!؟ /:) این رو در عظمت و بزرگی Portal 2 ، عزیز دلم گفتم :دی

البته این جور نظر سنجی ها تو سایت هایی که تخصصشون بازی نیست در اون حد معتبر نیست.

ولی اسکایریم جدا تو این نسل بی رقیب بود....
برای خود من که در همه نسل ها بهترین بود....

کاملا به حقه، اسکایریم رو با هیچ بازی ای نمیشه مقایسه کرد، بهترین بازیه نسل بود از نظر من( با وجود اینکه Portal 2 و Bioshoch infinite که هر 2 تا از بهترین بازی های عمرم هستن ولی اسکایریم یه چیز فراموش نشدنیه):)

چیزی که خیلی روی اعصاب بود ،لودینگ های طولانی بازی بود امیدوارم نسخه بعدی همچین لودهای طولانی نداشته باشه

کلا این بازی پر از مشکل بود:d
من که اون سال خودم از witcher2 خیلی بیشتر از اسکایریم خوشم اومده بود.اسکایریم خیلی وسیع بود از همه نظر ولی به همون اندازه هم مشکلات ریز و درشت داشت.البته این نظر سنجی از نظر من خیلی اعتبار نداره چون همیشه تو این نظر سنجی ها pc بازها ید طولایی دارن:))
اسکایریم هم که خوراک pc بازهاست به همین دلیل این نظر سنجی فاقد اعتبار هست:d
اینایی که گفتم نظر شخصی بود نزنین مارو

چیزی که خیلی روی اعصاب بود ،لودینگ های طولانی بازی بود امیدوارم نسخه بعدی همچین لودهای طولانی نداشته باشه
بسته به کنسول و یا قدرت PC شما داره خوب
من خودم بازی می کنم بعد با فیلم های یوتیوب مقایسه می کنم میبینم مال من چقدر سریعتر هستش

بدون شک بهترین بازی نسل The last of us است !
دلیلش هم این هس که انحصاریه PS3 هست اگه نبود بدون شک اول می شد

عزیزم این بازی بازی های مولتی مثل Red Dead و IV و پشت سر گذاشته...
نمی تونین بگین اول نشدنش به اطر انحصاری بودشنه....

واقعا از این انتخاب خوشحال شدم اسکایریم بهترین بازی بود که در تمام عمر گیمریم بازی کردم امیدوارم بتسدا قسمت بعدیشم بسازه:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or