The Elder Scrolls V: Skyrim بهترین بازی این نسل در Amazon

A.R.A.$.H

کاربر سایت
The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_cover.png

طی رقابتی که در سایت Amazon.co.uk راه افتاده بوده است، بازی The Elder Scrolls V: Skyrim بهترین بازی نسل حاضر شده است.
این رای گیری از تاریخ 1 ژوئن تا 4 آگوست برگزار شد توسط مشتریان برگزار شد و از یک سیستم تورنومنت مانند بهره می برد.در آخر این رقابت Skyrim موفق به شکست The Last of Us, Red Dead Redemption و Uncharted 2: Among Thieves شد.
تصویر اصلی این رقابت به شکل زیر است :

05-08-2013-14-25-38.jpg

در این لیست بازی های دیگری نظیر Fallout 3, GTA 4, BioShock, Portal 2, Mass Effect 2, Super Mario Galaxy, Call of Duty 4: Modern Warfare, Batman: Arkham City, Far Cry 3, BioShock Infinite, The Walking Dead و Metal Gear Solid 4 نیز به چشم می خورد
نظر شما پیرامون این برنده ها چیست؟
VG247

چه ربطی به تاپیک داشت؟؟! :| /:)
اسکایریم 2011 اومد
خب به هر حال این پست در مورد انتخاب بازی نسل بود از دید امازون و اسپایک هم یک برنامه ای مثل اسکار در سینما هست برای بهترین بازی سال !
آخه شما نمی دونید من از الان برا اسپایک و وی جی ای چه استرسی دارم!! اگه ربطی نداشت به این پست من معذرت می خوام ولی ربط داشتا!! :d
اسکایریم هم می دونم 2011 اومد !

دو بازی از ناتی داگ و دو بازی از راک استار واقعا هر دوشون عالین،ولی بازم عشق خودم ناتی داگ:x البته بازم دو تایی هست ولی بازیای ناتی تا مراحل بالاتری صعود کردن:bighug:

خب به هر حال این پست در مورد انتخاب بازی نسل بود از دید امازون و اسپایک هم یک برنامه ای مثل اسکار در سینما هست برای بهترین بازی سال !
آخه شما نمی دونید من از الان برا اسپایک و وی جی ای چه استرسی دارم!! اگه ربطی نداشت به این پست من معذرت می خوام ولی ربط داشتا!!
yahoo_4.gif

اسکایریم هم می دونم 2011 اومد !
علی جون اسپایک کیلو چنده!مهم اینه که واسه ما بهترینه ولی اگر اسپایک هم به عنوان بهترین انتخاب کرد اون موقع مهمه:d

آخه شما نمی دونید من از الان برا اسپایک و وی جی ای چه استرسی دارم!
اسکایریم که دیگه توی VGA امسال شرکت نمیکنه که
بله آنچارتد و آخرین و ما و اسکایریم مال یک نسل هستن اما اسکایریم توی 2013 VGA اصلا نمیاد که بخواهد باهاش رقابت کنه

اسکایریم که دیگه توی VGA امسال شرکت نمیکنه که
بله آنچارتد و آخرین و ما و اسکایریم مال یک نسل هستن اما اسکایریم توی 2013 VGA اصلا نمیاد که بخواهد باهاش رقابت کنه
دست شما درد نکنه!
از زمانی که رزیدنت 4 و سان آندریاس تو اسپایک گوتی شدن من همیشه پیگیر این برنامه بودم و یعنی واقعا نمیدونم اسپایک بازی های یک سال رو انتخاب میکنه؟!:|
اسکایریم 2011 گوتی شد رفت اونم در حضور مدعیانی چون آرکام سیتی و آنچارتد 3 و پرتال 2 و..
اگه کامنت من رو بادقت بخونی سه تا رقیب برا آخرین ما شمردم : جی تی ای 5 و بایوشاک : بی کران و توتال وار رم 2 !!!!....من کجا اسمی از اسکایریم بردم؟!:|

آخرین ویرایش:
دست شما درد نکنه!
از زمانی که رزیدنت 4 و سان آندریاس تو اسپایک گوتی شدن من همیشه پیگیر این بازی بودم و یعنی واقعا نمیدونم اسپایک بازی های یک سال رو انتخاب میکنه؟!:|
اسکایریم 2011 گوتی شد رفت اونم در حضور مدعیانی چون آرکام سیتی و آنچارتد 3 و پرتال 2 و..
اگه کامنت من رو بادقت بخونی سه تا رقیب برا آخرین ما شمردم : جی تی ای 5 و بایوشاک : بی کران و توتال وار رم 2 !!!!....من کجا اسمی از اسکایریم بردم؟!:|
خب شما که از اون موقع میدید باید بدونید که VGA و GTA مالِ همدیگن :دی
دیگه وقتی شوماره فرعیش میاد MGS3 & HL2 رو شکست میده.... :دی

خب شما که از اون موقع میدید باید بدونید که VGA و GTA مالِ همدیگن :دی
دیگه وقتی شوماره فرعیش میاد MGS3 & HL2 رو شکست میده.... :دی
خب من از این جی تی ای خیلی می ترسم :(
اما خب دیگه بسش هست...دو تا بازی از این سری رو برده دیگه گوتی می خواد برا چی حالا رد دد روهم که بردن :((

عجب رقابتی ؟ انتخابای خوبی ـه 4 تای آخر هم که دیگه غوغاس ! فقط MGS 4 اول حذف شده :(

اسکایریم هم حقشه به نظرم . البته با اختلاف کم :دی کلا 4 تای اول هر کودوم میشد واسم فرقی نداشت .

خب من از این جی تی ای خیلی می ترسم :(
اما خب دیگه بسش هست...دو تا بازی از این سری رو برده دیگه گوتی می خواد برا چی حالا رد دد روهم که بردن :((
همون تریلر از گیم پلی خودش ارزش یه گوتی داره.اگه گوتی بشه که100درصد میشه اولین تنها سری تاریخ که3بار گوتی برده
همین الانم فقط2سری 2بار گوتی شدن gtaو
The Elder Scrolls
:دی

hl2که بهترین بازی تاریخه بیخیالش:دی
خیلی کم fps گوتی میشن و برعکسrpg هازیاد
اون سال بیشترین جوایز رو همین HL2 برد :دی 3 سال بعدش هم که Bioshock ترکوند :دی

البته به نظر من هم سبک خیلی تو GOTY بردن مهمه!!!! بازی های RPG یا اکشن ادونچرهایی اُپن وردی مثل GTA & RDR خیلی شانسشون بیشتره! به نظرم طبیعی هم هست :دی
چرا جمله ام رو کامل نکرده بودم!؟ :|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or