The Elder Scrolls V: Skyrim بهترین بازی این نسل در Amazon

A.R.A.$.H

کاربر سایت
The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_cover.png

طی رقابتی که در سایت Amazon.co.uk راه افتاده بوده است، بازی The Elder Scrolls V: Skyrim بهترین بازی نسل حاضر شده است.
این رای گیری از تاریخ 1 ژوئن تا 4 آگوست برگزار شد توسط مشتریان برگزار شد و از یک سیستم تورنومنت مانند بهره می برد.در آخر این رقابت Skyrim موفق به شکست The Last of Us, Red Dead Redemption و Uncharted 2: Among Thieves شد.
تصویر اصلی این رقابت به شکل زیر است :

05-08-2013-14-25-38.jpg

در این لیست بازی های دیگری نظیر Fallout 3, GTA 4, BioShock, Portal 2, Mass Effect 2, Super Mario Galaxy, Call of Duty 4: Modern Warfare, Batman: Arkham City, Far Cry 3, BioShock Infinite, The Walking Dead و Metal Gear Solid 4 نیز به چشم می خورد
نظر شما پیرامون این برنده ها چیست؟
VG247

دقیقا Heart Of the Swarm چه افت کیفیتی داشت؟؟؟؟؟؟؟؟:-/
واسه یه بسته الحاقی چه انتظاری دارین دیگه؟

کجاش بسته الحاقی هست چون حالا stand alone نیست بسته الحاقی هست ؟ برای خودش یه game کامل هست مثل این میمونه بگیم از wow mop چه انتظاری داری به بسته الحاقی هست دیگه. اصلا میخوای dlc حسابش کنیم expansion هم نه ؟ :d

کجاش بسته الحاقی هست چون حالا stand alone نیست بسته الحاقی هست ؟ برای خودش یه game کامل هست مثل این میمونه بگیم از wow mop چه انتظاری داری به بسته الحاقی هست دیگه. اصلا میخوای dlc حسابش کنیم expansion هم نه ؟ :d

بازی که تو مهمترین قسمتش یعنی مولتی پلایر کل کاری که میکنه چنتا یونیت و مود اضافه میکنه و نیروها بالانس تر میشن میشه گیم کامل؟؟؟
با این تفاسیر شما پس Frozen Throne هم بازی جدا حساب میشد!!!:d
با این همه اگه بازی جدا هم حسابش کنین باز افت خاصی نداشت فقط چنتا ضعف کوچیک داستانی داشت,مورد دیگه ای نبود,اگه از WOL بالاتر نباشه چیزی هم کم نداره!:d

اصلا مهم نیست کدومشون رکورد زدند. The Last of Us همیشه تو دل بازیباز هاش می مونه.
( فقط همون داستانش از خیلی از فیلم ها بهتر بود, دیگه بقیه کنار )

هنوز از روی سیستم بعد از 2 سال پاکش نکردم !
با اینک اصلا اهل چند بار بازی کردن بازی ها نیستم ولی بنظرم Skyrim و Mass Effect 2 جزو بهترین بازی های این نسل هستند !
اگه بخوام بازی های دیگه هم در نظر بگیرم AC II و StarCraft II !
فعلا هم منتظر Dragon Age 3 و C&C Generals 2 هستم .
DOTA 2 هم یادم نره :دی

من از وقتی بازی اومده هنوز بازیش می کنم واقعا برای خودم متاسفم واقعا راست میگن که اعتیاد فقط مختص مواد نیست :دی ...معرکس و معتاد کننده ..البته به نظرم در حد بازی نسل نیست مثلا وقتی ما red dead redemption رو داریم .ولی خوب بازیش کشش عجیبی داره

تنها اشتباهم این بود که بازی رو روی کنسول رفتم رو پی سی خیلی بهتره هم قسمت ایتم ها چیدمانش مثل کنسول کند نیست . هم دیگه خبری از لود های 30 ثانیه ای بین هر در خونه و دروازه شهر نیست .

تنها اشتباهم این بود که بازی رو روی کنسول رفتم رو پی سی خیلی بهتره هم قسمت ایتم ها چیدمانش مثل کنسول کند نیست . هم دیگه خبری از لود های 30 ثانیه ای بین هر در خونه و دروازه شهر نیست .
من اشتباه کردم رو PC رفتم:d(لپ تاپ زاغارتم) بعد 200 ساعت بازی فهمیدم رو 18 فریم بازی می کردم.:|

به حق بوده اولیت اسکایریم
باید بگم نوع گیم پلی تو فروش بازی خیلی تاثیر داره . گیم پلی last of us یه خط داستانی رو طی میکنه و در نهایت به هدف میرسه و بازی تمام میشه . ولی اسکایریم ماه ها و حتی سال ها بازیکن رو سرگرم میکنه تا زمانی که نسخه بعدی بیاد . خوب بازیکن هم بیشتر با بازی انس میگیره و بیشتر تو خاطرش میمونه بازی.
در کل از همه اینا که بگذریم اسکایریم به هدفش رسیده و هدفشم این هست که بازیکن خودشو بزاره جای کارکتر اصلی ( که خودش میسازتش ) . اراده بازیکن میشه اراده کارکتر . این مهمترین دلیل پیشرفت این سری بازی ها بوده

انصافاً اسکایریم یه لذّت دیگه ای نسبت به بقیه بازیها داشت!البته از اون هایی که دور اوّل حذف شدند تا فینالیست ها همه عناوین شاهکاری اند بلامانع ولی چه خاطراتی با اسکایریم داشتم بزراید چند تاشو تعریف کنم
میرفتم شهر میگفتن بدهی داری می گفتم زورم زیاده بعد همشون رو کتلت می کردم!
میرفتم شهر،شب بعد صبح می شد عالم میفهمیدند من خون آشامم!دِ در رو!
یه بار گیر یه اژدها افتادیم یه فوت می کرد می مردیم!رفتیم توی چادر(نقطه ضعق همه اژدها ها همین چادره به مولا!)تیر کمون رو برداشتیم!یه صد تا تیری خلاص کردیم تا بالاخره مرد!موفّقیت آمیزترین کاری بود که تا جالا کرده بودم!
وقتی برای بار دوّم سر و کلّه آلوکارد پیدا شد از حاصله نتایج مواجهه قبلی تنم لرزید(دیگه فکر نکنم جای دیگه از یه باس ترسیده باشم)
چقدر جیب ها که نزدیم و مهارت Sneaking مون رو بالا نبردیم!به سلاح مردم هم دست برد میزدیم!از مغازه دارها هم میزدیم!ای چه حالی میداد
چه معمّاهای کم و باحالی داشت بازی که با موسیقی قشنگش ما رو به عمق سیاهچاله ها هدایت می کرد!و چه سیاهچال های باحالی داشت!
یادش بخیر یه تالار بود تو یکی از سیاهچاله های بازی که توش یه دونه از این اسکلت های سگ جون بود و از زمین و هوا هم سرت آتیش میبارید!یادش بخیر بیش از 20 تا استراتژی ریخیتیم تا تونستیم طرف رو شکستش بدیم!
چه قدر خوشحال می شدیم که تو یه ساید کوئست رهبر خون آشام ها رو کشتیم و وقتی بیرون میومدیم کلّ لبخندمو میپرید چون خودمون هم خون آشام شده بودیم!!!
یه بار نیم ساعت داشتم تلاش میکردم به نوک اون کوه بلنده تو جنوب اسکایریم بود برسم!آخر سرم نتونستم و وقتی نا امیدوارانه نقشه رو اوردم که برم سراغ ساید کوئست ها دیدم من چقدر احمق ام:dFast Travel بود و ما خبر نداشتیم!!
ما همش رو 30 فریم رو لپ تاپ داداشم بازی میکردیم نمیدونم چطور شد داداشم فهمید که همیشه بازی رو حات نرمال اجرا میشده!کردش رو حالت High Performance و ما هم رو 60 فریم اسکایریم میزدیم!یعنی کف و خون قاطی کردیم!کلّی فرق کرد بازی با همون گزینه!
یه زمان مدیدی رو عین بیکارها میرفتیم معدن،می کندیم و می ساختیم و میفروختیم!کلّاً تو پول درآوردن کارمون حرف نداشت
میگرفتیم یارمون رو عین چی با شمشیر کتلت میکردیم هی جیغ میزد I'm on yourside!!!و منم میگفتم Shut the h..l up and SLASH!!!آخرشم تو یکی از کوه ها دیوونه شد افتاد به جونم منم کشتمش تا بیاد داشته باشه که من اوستاش بودم!بعد دوباره یکی دیگه!!

اصلاً این قدر من با این عنوان و موسیقی هاش خاطره دارم که حد نداره!هر ووقت ارباب حلقه ها یا هابیت رو می بینم میگم "اوهو اینا که همش از رو اسکایریم تقلید کردند"(میدونم دقیقاً برعکسه!)
میخواستید آخرین ما بشه بهترین بازی نسل!تا فیتال هم اومد زحمت زیادی کشید

من اشتباه کردم رو PC رفتم:d(لپ تاپ زاغارتم) بعد 200 ساعت بازی فهمیدم رو 18 فریم بازی می کردم.:|
پس ناشکری نکنم رو کنسول که مطمئنم هر چی باشه زیر 30 تا نیست .چشت درد نگرفت 18 تا که ...
انصافاً اسکایریم یه لذّت دیگه ای نسبت به بقیه بازیها داشت!البته از اون هایی که دور اوّل حذف شدند تا فینالیست ها همه عناوین شاهکاری اند بلامانع ولی چه خاطراتی با اسکایریم داشتم بزراید چند تاشو تعریف کنم
میرفتم شهر میگفتن بدهی داری می گفتم زورم زیاده بعد همشون رو کتلت می کردم!
میرفتم شهر،شب بعد صبح می شد عالم میفهمیدند من خون آشامم!دِ در رو!
یه بار گیر یه اژدها افتادیم یه فوت می کرد می مردیم!رفتیم توی چادر(نقطه ضعق همه اژدها ها همین چادره به مولا!)تیر کمون رو برداشتیم!یه صد تا تیری خلاص کردیم تا بالاخره مرد!موفّقیت آمیزترین کاری بود که تا جالا کرده بودم!
وقتی برای بار دوّم سر و کلّه آلوکارد پیدا شد از حاصله نتایج مواجهه قبلی تنم لرزید(دیگه فکر نکنم جای دیگه از یه باس ترسیده باشم)
چقدر جیب ها که نزدیم و مهارت Sneaking مون رو بالا نبردیم!به سلاح مردم هم دست برد میزدیم!از مغازه دارها هم میزدیم!ای چه حالی میداد
چه معمّاهای کم و باحالی داشت بازی که با موسیقی قشنگش ما رو به عمق سیاهچاله ها هدایت می کرد!و چه سیاهچال های باحالی داشت!
یادش بخیر یه تالار بود تو یکی از سیاهچاله های بازی که توش یه دونه از این اسکلت های سگ جون بود و از زمین و هوا هم سرت آتیش میبارید!یادش بخیر بیش از 20 تا استراتژی ریخیتیم تا تونستیم طرف رو شکستش بدیم!
چه قدر خوشحال می شدیم که تو یه ساید کوئست رهبر خون آشام ها رو کشتیم و وقتی بیرون میومدیم کلّ لبخندمو میپرید چون خودمون هم خون آشام شده بودیم!!!
یه بار نیم ساعت داشتم تلاش میکردم به نوک اون کوه بلنده تو جنوب اسکایریم بود برسم!آخر سرم نتونستم و وقتی نا امیدوارانه نقشه رو اوردم که برم سراغ ساید کوئست ها دیدم من چقدر احمق ام:dFast Travel بود و ما خبر نداشتیم!!
ما همش رو 30 فریم رو لپ تاپ داداشم بازی میکردیم نمیدونم چطور شد داداشم فهمید که همیشه بازی رو حات نرمال اجرا میشده!کردش رو حالت High Performance و ما هم رو 60 فریم اسکایریم میزدیم!یعنی کف و خون قاطی کردیم!کلّی فرق کرد بازی با همون گزینه!
یه زمان مدیدی رو عین بیکارها میرفتیم معدن،می کندیم و می ساختیم و میفروختیم!کلّاً تو پول درآوردن کارمون حرف نداشت
میگرفتیم یارمون رو عین چی با شمشیر کتلت میکردیم هی جیغ میزد I'm on yourside!!!و منم میگفتم Shut the h..l up and SLASH!!!آخرشم تو یکی از کوه ها دیوونه شد افتاد به جونم منم کشتمش تا بیاد داشته باشه که من اوستاش بودم!بعد دوباره یکی دیگه!!

اصلاً این قدر من با این عنوان و موسیقی هاش خاطره دارم که حد نداره!هر ووقت ارباب حلقه ها یا هابیت رو می بینم میگم "اوهو اینا که همش از رو اسکایریم تقلید کردند"(میدونم دقیقاً برعکسه!)
میخواستید آخرین ما بشه بهترین بازی نسل!تا فیتال هم اومد زحمت زیادی کشید

چخبره 100 تا تیر ! rpg ک این حرفا بر نمیداره اول بازی چرا ولی... شما که عابروی دراگون برن رو بردی :دی گارد امپریالم اینجوری اژدها نکشت .در ضمن اژدها باید از شما بترسه ! فکر کنم لولت خیلی پایینه .من الان اژد ها باشه جاینت باشه ی شات فورست میزنم با 5-6 تا تیر با تیر کمون میمیره . :))تازه با شات اژدهارو صدا می زنم بیاد .دیروز بالای ریورهود بود اشتبا نکنم 2 تا جاینت کنار اتیش بودن داشتم میجنگیدم یک اژدها هم اومد کلا عددی نبودن :دی

بازم فخر فروشی کنم؟ بگم چندتا خونه لوکس دارم ؟
تازه یار کمکی من که عاشق لیدام از اول بازی باش بودم الانم bladesh کردم ب همراه چندتا دیگه ولی فالورمه بازم .در این حد که شمشیرش از من بهتره ببین چقدر دوسش دارم :دی

چخبره 100 تا تیر ! rpg ک این حرفا بر نمیداره اول بازی چرا ولی... شما که عابروی دراگون برن رو بردی :دی گارد امپریالم اینجوری اژدها نکشت .در ضمن اژدها باید از شما بترسه ! فکر کنم لولت خیلی پایینه .من الان اژد ها باشه جاینت باشه ی شات فورست میزنم با 5-6 تا تیر با تیر کمون میمیره . :))تازه با شات اژدهارو صدا می زنم بیاد .دیروز بالای ریورهود بود اشتبا نکنم 2 تا جاینت کنار اتیش بودن داشتم میجنگیدم یک اژدها هم اومد کلا عددی نبودن :دی

بازم فخر فروشی کنم؟ بگم چندتا خونه لوکس دارم ؟
تازه یار کمکی من که عاشق لیدام از اول بازی باش بودم الانم bladesh کردم ب همراه چندتا دیگه ولی فالورمه بازم .در این حد که شمشیرش از من بهتره ببین چقدر دوسش دارم :دی
نه من خودمو سریع پیشرفت دادم!ولی اون موقع ها تو اوایل بازی بودیم من بدبخت داشتم نقشه گشایی می کردم که سر و کلّه اژدهائه پیداش شد و صد تا تیر که مبالغه بود و لی فقط با تیر زدیمش(بعد هر پنج تا تیر هم سیو می کردم)ولی الآن اژدها کش منطقه ام!تیر میزنم یک ششم جون اژدهائه میپره!
اوه جاینت ها رو نگو من دور و برشون هم نمیرم!حال و حوصله داری ها!
خونه تم به رخ نکش!من بسته الحاق ملحاقی نریختم وگرنه الآن من 6 تا خونه لوکس داشتم
یار هم ما ازش دو استفاده خیلی خوب می کردیم
_سپر انسانی در مواقع جنگ:d
_کیف اضافه(تا هر چی تو کیفمون جا نمیشد میدادیم اون نیگه داره،البته به غیر از تیرها و ابزار جادویی)

نه من خودمو سریع پیشرفت دادم!ولی اون موقع ها تو اوایل بازی بودیم من بدبخت داشتم نقشه گشایی می کردم که سر و کلّه اژدهائه پیداش شد و صد تا تیر که مبالغه بود و لی فقط با تیر زدیمش(بعد هر پنج تا تیر هم سیو می کردم)ولی الآن اژدها کش منطقه ام!تیر میزنم یک ششم جون اژدهائه میپره!
اوه جاینت ها رو نگو من دور و برشون هم نمیرم!حال و حوصله داری ها!
خونه تم به رخ نکش!من بسته الحاق ملحاقی نریختم وگرنه الآن من 6 تا خونه لوکس داشتم
یار هم ما ازش دو استفاده خیلی خوب می کردیم
_سپر انسانی در مواقع جنگ:d
_کیف اضافه(تا هر چی تو کیفمون جا نمیشد میدادیم اون نیگه داره،البته به غیر از تیرها و ابزار جادویی)

من هیچ بسته الحاقی نریختم همون اسکایرم اولیه رو میگم :دی
چون تو همین بازی میتونه چندین خونه بخری وسایل و اشپزخونه و ...و یک یار هم تو هر خونه بت میده ک برای ماموریت پیش ازبرت بلادشون میکنه و یک گروه کوچیک تشکیل میدی قیمت خوبه ها هم خیلی بالاست و همینطور وسایل. مثلا خونه تو سالیتود 25000 هزار تاس با وسایل و ... حدود 40 تایی در میاد واسه شما :دی.

برای بار حمل کردن هم یک سنگ هست اشتبا نکنم تو شرق نقشه هست فعالش کنی میتونه بار زیادی حمل کنی .بیارت هم تیر های خوب و اسلحه خوب بده و تیر های بد رو ازش بگیر که استفاده نکنه . هر چند ب ی لولی ک برسی دیگه یار کمکی بیشتر دردسره تا کمک همش باید مواظبش باشی نمیره مخصوصا وقتی الدوین رو میکشی اون اژدها دیگه برات یک یار کمکی با شات می شه که نیازی بش نیست برای بار هم همینطور اگه تو قسمت enchance سلاح هات رو خودت ترکیب کنی و لول هم بالا باشه انقدر جا داری ک بتونی بعد هر 7-8 ماموریت ی سر بری شهر بارتو اب کنی . من تنها مشکلی ک دارم اینه ک بارم بیشتر پولی جیبشونه و مجبورم تو چند شهر جنسارو اب کنم :دی

برای پول در اوردن ب جای معدن ک بنظرم وقت تلف کنی هست تو قسمت skill up قسمت speech رو تا میتونی اپدیت کن . کار از طریق فروش سنگ معدن اینجوری اصلا پول جمع نمیشه !!
الان الماس ها و سنگ هایی تو بازی هست که وزنش 0.1 هست و قیمتش 700 تا .قسمت اولش وقتی اپیدت می کنی با قیمت بهتری وسایلت رو ازت میخرن // میتونی یک موردیش رو انلاک کنی که هر بازرگانی هر جنسی رو بخره / یکی دیگشم هست جالبه که میتونی سرمایه گزاری کنی البته باید لولت 70 باشه تو این مورد در قسمت speech .
همین چیزاس ک بهترین بازی نسل شده من یک سال روزی 3 ساعت دارم بازی میکنم! اینو جدی گفتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or