The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

راستی من میتونم race birthsign class رو وسط بازی تغییر بدم البته یه مقدار ضرر داره یعنی قابلیت هات میاد پایی ولی برای اونهایی که خیلی از بازی رفتن و نمی تونن از اول برن و قابلیت های اصلی رو اشتباه انتخاب کردن مفیده هر کی خواست به من بگه البته شاید خودتون بدونید چون استادید ولی چون من خودم از یکی از دوستان پرسیدم گفت نمیشه و من هم که سیریش !؟! رفتم پیداش کردم...

استی من میتونم race birthsign class رو وسط بازی تغییر بدم البته یه مقدار ضرر داره یعنی قابلیت هات میاد پایی ولی برای اونهایی که خیلی از بازی رفتن و نمی تونن از اول برن و قابلیت های اصلی رو اشتباه انتخاب کردن مفیده هر کی خواست به من بگه البته شاید خودتون بدونید چون استادید ولی چون من خودم از یکی از دوستان پرسیدم گفت نمیشه و من هم که سیریش !؟! رفتم پیداش کردم...
امکان نداره! حالا شما بگو :)

نوشته شده توسط SHvIRUS:
امکان نداره! حالا شما بگو :)
سلام

چرا درست میگه، ممکنه
ولی نه از طریق قابلیت های عادی بلکه از طریق کد دادن به کنسول
مثلا برای تغییر Race به شکل زیره:

با کلید ~ کنسول رو باز کن و توش تایپ کن: showracemenu
صفحه ی انتخاب Race باز میشه
به Level ت آسیبی نمی رسونه ولی مقدار و همچنین نوع Skill هات رو تغییر میده

من همین الان Search کردم و دیدم این موردو
اینم لینک بقیش:
http://www.gamepro.com/computer/pc/22382/info.shtml

در کل بی خیال
استفاده نکنی بیشتر از بازی لذت می بری

من اگه از یه چیز بدم بیاد اون Code و Cheat و Trainer هستش. بازی رو به گند می کشن این سه تا ...

آخرین ویرایش:
سلام

یادتونه چند وقت پیش خبری دادم مبنی بر اینکه برای بازی TES یک مود اومده برای حالت مولتی اون.

حالا داره خبرهای تکمیلی اون به گوش میرسه.در این مد جدید که برای منم جالبه یک شخص خودش این مد رو طراحی کرده بدون اینکه Bethesda اون رو قبول داشته باشه.

اسم این شخص هست Martin Loxton.

Martin Loxton در واقع یک برنامه نویس هستش که با این مد تونسته کار جالبی رو برای خودش جور کنه.او در دانشگاه Charles Sturt درس خونده و اونجا یک دوره خاص برای برنامه نویسی کامپیوتر گذاشته بودن و او در انجا برنامه نویسی رو یاد گرفته.

او در مورد اینکه ایا تا کنون ES بازی کرده گفته من اولین بار Morrowind رو بازی کرده بودم اونم 2 سال پیش.او از بازی oblivion لذت وافر برده.

ایده مد مولتی برای این بازی اولین بار وقتی بازی رو کردم به فکرم رسید.من برای این مد مطالعه زیادی کردم چون تجربه این کار رو نداشتم.این کار خیلی هم برای من بعدا مشکل نبود.فقط باید Client و Server بازی رو درست میکردم.و اینکه باید یاد میگرفتم که چخ جوری بین حافظه بازی بشه وارد شد.و اینکه بازی حافظه خودش رو کجا نگه میداره.

از او در مورد اینکه ایا تا حالا از Bethesda به شما پیغامی اومده؟؟؟

نه تا حالا.من در ضمن هیچ کدوم از قوانین کپی رایت بازی رو زیر پا نزاشتم و نگران این نیستم که کسی از من شکایت کنه.من الان دارم با گروهی فعال در زمینه افزایش راندمان این مد کار میکنیم.

خداحافظ

شاید باورت نشه ولی من پیاده هم رفتم دنبالش و با شمشیر کشتم.با تیرکمون که دیگه چیزی نیست.گوزن چی؟گوزن کشتی؟
خب بگزریم...حالا یه سوال از دوستان.من چیکار کنم دارم دیوونه میشم این گلایی که گفتین فکر کنم red wort flower بود یکیش.رامینوس خواسته بود.اینا کجان بیشتر.کسی میدونه؟

دوستان من چطوری می تونم سوار اسب تک شاخ بشم بابا هیچ کاری نمیشه کرد بده اش از کجا میشه شمشیر و سلاح جلیقه خوب قوی اخرش بگیریم دوستان راهنمایی کنید

من که بازی رو نکردم جواب سوالاتو میدونم!!
برای تک شاخ شما باید به آرومی وبه حالت Sneak بهش نزدیک بشی.اگر کاری بهت نداشت یه دو سه ساعت کنارش بخواب و بعد میتونی سوارش شی(اساتید درست میگم دیگه؟)
برای قسمت دوم شما باید بگردی دنبالش تا پیدا کنی.
حالا دو راه داری.بخریش که اگه گرون باشه خیلی حلگیریه.
راه دیگه هم اون هست که از مغازه ای که این جنس رو داره در شب دزدی کنی.همه جا رو زیر و رو کن تا شی مورد نظر رو پیدا کنی.
اگر هم از فرد میخری بازم دزدی روش بهتریه.من مطمئن نیستم ولی اگه کسی رو کاریش کنی که بمیره میتونی این چیزها رو ازش برداری یا نه؟چون قبلا اشاره کرده بودن به این روش.
همین
من مشکلی اصلی که با آبلیویون دارم اینه که میترسم بازی کنم!!!البته ترس من از اینه که نکنه یه وقت نژادم چیزی که میخوام نباشه....Skill هام به درد نخور باشن....خلاصه چون بازی خیلی ضعیفه من شاید خیلی چیزها رو پیدا نکنم.شاید خیلی اشتباهات گرون بکنم و خودم متوجه نشم.
به هر حال.من وقتی بازی رو خواستم شروع کنم یک چت با یکی از اساتید میکنم تا از اون نظر خیالم راحت باشه.
باتشکر...

دوستان من چطوری می تونم سوار اسب تک شاخ بشم بابا هیچ کاری نمیشه کرد بده اش از کجا میشه شمشیر و سلاح جلیقه خوب قوی اخرش بگیریم دوستان راهنمایی کنید
ببین همینطوری هم میتونی سوارش شی نیازی به استیلد و این چیزا نیست. فقط نباید جلوش شمشیر بکشی و با کسی مبارزه کنی. شما وقتی بهش میرسی چند تا گاو هد! بهت حمله میکنن نکششون سریع برو سوار تکشاخ شو و گازشو بگیر.... چون اگه شمشیر بکشی و بکشیشون تک شاخ بهت حمله میکنه.
ن مشکلی اصلی که با آبلیویون دارم اینه که میترسم بازی کنم!!!البته ترس من از اینه که نکنه یه وقت نژادم چیزی که میخوام نباشه....Skill هام به درد نخور باشن....خلاصه چون بازی خیلی ضعیفه من شاید خیلی چیزها رو پیدا نکنم.شاید خیلی اشتباهات گرون بکنم و خودم متوجه نشم.
من الان بعد از 60 ساعت بازی و عباس (گریم ریپر) بعد از صد ساعت بازی, بازی رو دوباره شروع کردیم تا ریس و Major اسکیل هامون رو عوض کنیم. :cheesygri تو یکی دو ساعت بازی کن دوباره بازی رو شروع کن و یه کاراکتر دیگه بساز با هرکدوم راحت تر بودی بازی رو ادامه بده...

نوشته شده توسط SUPERMHR:
من مشکلی اصلی که با آبلیویون دارم اینه که میترسم بازی کنم!!!البته ترس من از اینه که نکنه یه وقت نژادم چیزی که میخوام نباشه....Skill هام به درد نخور باشن....خلاصه چون بازی خیلی ضعیفه من شاید خیلی چیزها رو پیدا نکنم.شاید خیلی اشتباهات گرون بکنم و خودم متوجه نشم.
به هر حال.من وقتی بازی رو خواستم شروع کنم یک چت با یکی از اساتید میکنم تا از اون نظر خیالم راحت باشه.
باتشکر...
برای انتخاب Race منوال می تونه کمکت کنه
و Major Skill ها هم باید اسکیل هایی رو انتخاب کنی که از اونا بیشترین استفاده رو می کنی
مثلا من پیشنهاد می کنم اسکیل Armorer رو حتما انتخاب کنی چون خیلی راحت می تونی با تعمیر شمیشر و زره اسکیلت رو بالا ببری و هم چنین لولت همچنین اسکیل زرهی که می پوشی این می تونه خیلی کمک کنه چون ضربه های زیادی خواهی خورد! و همچنین جادویی که بیشترین استفاده رو ازش داری و سلاحی که بیشتر باهاش می جنگی ...
من با این روش انتخاب توی نزدیک 100 ساعت بازی به لول 26 رسیده بودم ولی برای تنوع از نوع شروع کردم:cheesygri
نوشته شده توسط RANGER_NAVAL_USA:
این طور که دیدم
بهرین سلاح توی بازی سلاح های Deadric هستند.
و بهترین زره سنگین زره Deadric هست. و بهترین زره سبک Glass هست.
برای پیدا کردن زره و سلاح Deadric بهتره توی دروازه های آبلیویون دنبالش بگردی

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط zxc0012004:
در کل بی خیال
استفاده نکنی بیشتر از بازی لذت می بری

من اگه از یه چیز بدم بیاد اون Code و Cheat و Trainer هستش. بازی رو به گند می کشن این سه تا ...

بله من هم به نظر شما کاملا احترام میزارم و خودم هم از اینها بدم میاد ولی در کل وقتی نیاز داریم چرا استفاده نکنیم منظورم اینه که این کد با کدهای دیگه فرق داره و اینجور نیست که مثلا دیگه نمیری یا کثل بازی های دیگه یه چیز نا محدود بگیری که بازی رو به طور مزخرفی ضایع میکنه .
هم اونطور که گفتم این کد برای اونها که اشتباهی major skill رو انتخاب کردن بدرد میخوره و از اونجا که هرکی خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه باید قید اون قابلیت های که پیشرفت کردی رو بزنی مثلا من light armor (اگه اشتباه نوشتم ببخشید!) 67 بود ولی با این کد شد 35 حالا خودتون بگید این کد مثل کدهای که آیتم نامحدود میدن یا اینکه دیکه نمیمیری هستن .
در کل من خودم که جز مخالفهای سر سخت کد و اینجور حرفهام از این کد استفاده کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or