The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

سلام
نوشته شده توسط mohandes_register:
من 20 تا Deadra heart جمع کردم بردم این یارو قبول نکرد.چیکار کنم احمد جون...
قبلاً گفتم که :
نوشته شده توسط zxc0012004:
حالا بهت گفته شده 20 تا Material جمع کنی: یا 20 تا Vampire Dust، یا 20 تا Daedra Hearts، یا 20 تا Dragon's Tongue و یا 20 تا Redwort Flower. (دو تای اولی رو برای قتل و دو تای دومی رو برای دزدی) که خودش میگه کدومشو باید جمع کنی.

با توجه به خطایی که کردی یکی رو جمع کن ببر پیش Raminus Polus تا ببخشنت.
حواست باشه اگه یه بار دیگه دست از پا خطا کنی راه برگشت نداره ...
همون طوری هم که گفتم باید یکی از اینا رو که توی Quest هم بهش اشاره کرده ببری پیشش.
ولی اگه نشد صبر کن

خودم دوباره برم ببینم شاید نکته ی خاصی داشته باشه
چون من اینا رو دیگه جمع نکردم که، فقط یکی رو کشتم تا بندازنم بیرون ببینم چی میشه ... ;)
---------------------------------
ویرایش:
---------------------------------

من یه اشتباهی کردم و به جای "و" از "یا" استفاده کردم.
دوباره رفتم و ایندفعه دزدی کردم
اینم عکس از Quest آپدیت شده ی خودم:

Mage-Guild-Suspention.jpg

همون طوری که می بینی (چون من دزدی کردم) به طور همزمان باید 20 تا Dragon's Tongue و 20 تا Redwort Flower رو ببرم پیش Raminus.
برای شما هم بهترین راه اینه که به Quest ت نگاه کنی ببینی چی گفته جمع کنی.

در هر حال در صورتی که دزدی کنی باید 20 تا Dragon's Tongue و 20 تا Redwort Flower رو ببری پیش Raminus
اگر هم کسی رو بکشی باید 20 تا Vampire Dust و 20 تا Daedra Hearts رو ببری پیش Raminus

آخرین ویرایش:
بچه ها من دروازه ی ابلیوین باز شده در شهر Cheydinhal را بستم.
با پادشاهشون حرف زدم و یک خونه بهم دادن.
رفتم توی خونه خالی بود آمدم بیرون و رفتم پیش یک شبه ادم سبز رنگ که اسم عجیبی هم داشت و برای خونم وسیله خریدم یعنی یکسری کاغذ ازش خریدم و نوشت که کوئست تمام شد و بعد رفتم توی خونم دیدم پر شده از وسایل خانه و زندگی:p
جالا دیگه هیچ مآموریتی بهم نمیدن نمیدونم باید چکار کنم یا کجا برم و هیچ علامتی در نقشه نیست.
لطفآ بچه ها بگید که باید چکار کرد؟

دوستان من چگونه می توانم عضو نیروهای گارد بشم یا نیروهای محافظ خواهشا کمک کنید

بعد این در وازهای Oblivion که هرجای نقشه باز شد باید برم داخل اش بعد اونجا چی کار باید بکنم خواهشا کمک کنید

نوشته شده توسط RANGER_NAVAL_USA:
دوستان من چگونه می توانم عضو نیروهای گارد بشم یا نیروهای محافظ خواهشا کمک کنید

بعد این در وازهای Oblivion که هرجای نقشه باز شد باید برم داخل اش بعد اونجا چی کار باید بکنم خواهشا کمک کنید
سلام

در مورد سوال اولتون باید بگم که توی این بازی شما نمی تونی عضو نیروهای گارد بشی، البته تا جایی که من می دونم.

در مورد سوال دومت هم باید بگم که:
بطور خیلی خلاصه وقتی وارد Oblivion Gate شدی باید به سمت یکی از Tower ها بری که از بالای اون شعاع نور زرد رنگی می تابه. بعد از یه مدتی گشتن توی محیط پیداش می کنی.
وقتی وارد این برج شدی باید از مسیر به سمت بالا حرکت کنی تا در نهایت برسی به جایی که بتونی Sigil Stone رو برداری.
با برداشتن این سنگ، دروازه ی Oblivion بسته می شه و شما به بیرون هدایت میشی.
نوشته شده توسط alikarimi:
رفتم توی خونه خالی بود آمدم بیرون و رفتم پیش یک شبه ادم سبز رنگ که اسم عجیبی هم داشت و برای خونم وسیله خریدم یعنی یکسری کاغذ ازش خریدم و نوشت که کوئست تمام شد و بعد رفتم توی خونم دیدم پر شده از وسایل خانه و زندگی
جالا دیگه هیچ مآموریتی بهم نمیدن نمیدونم باید چکار کنم یا کجا برم و هیچ علامتی در نقشه نیست.
خیلی سادست
این ماموریت پس از خریدن لوازم برای اون خونه به پایان میرسه.
شما می تونی از توی Quest هات یه ماموریت دیگه رو انتخاب کنی و پیگیری کنیش.
همین و بس

خیلی سادست
این ماموریت پس از خریدن لوازم برای اون خونه به پایان میرسه.
شما می تونی از توی Quest هات یه ماموریت دیگه رو انتخاب کنی و پیگیری کنیش.
همین و بس
خوب چطوری باید یکی از Quest هام را انتخاب کنم؟
آخه هیچ علامتی توی نقشه نیست.

سلام

فایل Manual برای بازی Elder Scroll IV: Oblivion

براتون دوجا آپ کردم (البته قبلا زحمت این فایلو خلیل جان کشیده بود که من خودم از لینک ایشون دان کردم. ولی حالا بدلیل گذشت زمان لینک ایشون غیر فعال شده و به همین دلیل من این فایلو دوباره آپ می کنم.)

توی File Factory
http://www.filefactory.com/?31b0ed

و توی Rapid Share
http://rapidshare.de/files/25889347/The_Elder_Scrolls_IV_-_Oblivion_-_manual.zip.html

از هر کدوم که حال کردین Download کنین.

مشخصات فایل:
Filename : The_Elder_Scrolls_IV_-_Oblivion_-_manual.zip
File Type: .zip containing .pdf Format
Size : 17.138 MB

خوب چطوری باید یکی از Quest هام را انتخاب کنم؟
آخه هیچ علامتی توی نقشه نیست.
کاری نداره که
F1 رو بزن و از توی صفحه ی باز شده Tab چهارم از سمت چپ رو انتخاب کن تا بری توی Quest های غیر فعال.
از این غیر فعالا یکی رو انتخاب کن و دنبالشو بگیر

آخرین ویرایش:
کاری نداره که
F1 رو بزن و از توی صفحه ی باز شده Tab چهارم از سمت چپ رو انتخاب کن تا بری توی Quest های غیر فعال.
از این غیر فعالا یکی رو انتخاب کن و دنبالشو بگیر
اینا میدونم ولی قبلآ بازی خودش خود به خود مآموریت میداد.
مثلآ الان من میخوام برم ودروازه های ابلیوین شهر های دیگر را ببندم و نیرو برای نجات شهر براما پیدا کنم.
باید حالا چکار کنم؟

سلام به همگی
می خوام بدونم میشه یه جوری با هر زوری که شده major skill رو تغییر بدم
تو ر خدا اگه بلدید بگید من اول بازی زیاد به این توجه نکردم و 3 تاش رو الکی انتخاب کردم مثلا تعمیر صلاح و معجون سازی و مخ زنی رو می خوام عوض کنم تقریبا 35 تا ماموریت رفتم و نزدیک 5 تا دروازه بستم
اگه کسی میدونه کمک کنه ...

حالا واقعا اینها بده یا میشه باهاش سر کرد چون بقیه skill هام بالا هست اما اینها هنونز پایین هستن

خب مسلما" وقتی از skill ها کمتر استفاده میشه دیرتر هم level میره بالا. شما باید سعی کنی که از این skill هایی که انتخاب کردی زیاد استفاده کنی. در ضمن میتونی بری پیش کسانی که اونا رو آموزش میدن یاد بگیری تا skill زودتر بره بالا.

برید چند پست بالا یی را نگاه کنید
هیچ کسی تا حالا جواب درست حسابی به من نداده
تر خدا یکم کمک کنید.
یکم واضح تر توضیح می دی!؟
بنظرم یکی از کوئست های فرعی رو تموم کردی
در ضمن بدون اینکه کوئست رو فعال کنی می تونی انجامش بدی!
------------------------------------------
یه جا دیگه گیر کردم اسم کوئست Lost Histories هست توی همون Thieves Guild
مثل اینکه باید یک سری کتاب رو ببرم پیش S'krivva (انگار دزدیده شدند) من به شهر Skingrad رفتم و برای اینکه بتونم به زندانش برم توی قلعه یه شغل گرفتم بعد رفتم زندان با یک زندانیه حرف زدم که گفت با یک آرگونین توی یک زندون افتاده و توسط یک شخص دستگیر شدند من به زندان بان پول دادم تا راجب اون شخصی که دستگیرشون کرده بگه چیز خاصی نگفت ! فقط اسمشو فهمیدم که mina بود الان طبق معمول هیچ علامتی روی نقشه نیست و حتی کوئست آپدیت نشده نمی دونم باید چیکار کنم.
کسی می تونه کمک کنه؟:confused:

نوشته شده توسط Grim Reaper:
یکم واضح تر توضیح می دی!؟
بنظرم یکی از کوئست های فرعی رو تموم کردی
در ضمن بدون اینکه کوئست رو فعال کنی می تونی انجامش بدی!
رفتم توی خونه خالی بود آمدم بیرون و رفتم پیش یک شبه ادم سبز رنگ که اسم عجیبی هم داشت و برای خونم وسیله خریدم یعنی یکسری کاغذ ازش خریدم و نوشت که کوئست تمام شد و بعد رفتم توی خونم دیدم پر شده از وسایل خانه و زندگی
دیگه از این واضح تر ...
من الان میخوام برم شهر های دیگه را نجات بدم ولی هیچ علامتی نیست :((

آقا حتما این Manual رو نگاه کنید.خیلی چیز توپیه!!جلوی بسیاری از سوالات کلیشه ای رو میگیره و شما رو برای بازی آماده میکنه.
مثلا من الان دقیق میدونم چه نژادی رو انتخاب کنم.فقط BirthSign رو نمیدونم چون تو منوال نبود.
باتشکر....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or