The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

نوشته شده توسط mohandes_register:
اینم اسمه ماموریت:
mage guild suspension:
i have stolen from the mages guild,and been suspended from the guild for it.
اینه ماموریتم.
اینم یه سوتی دیگه که دادم:
تو دارک برادر هود از 2 تا صندوق که قفله Very hard داشت دزدی کردم:cheesygri بعد بهم گیر دادن.البته بگم میخواستم فقط Skil قفل باز کردنم بره بالا و حرفه ای بشم:D
حالا میگن یه ماموریت انجام بده:
a dark exile:
i have been exiled from the dark brother hood for breaking one of tenents.the next time i sleep.i will be visited by spirit of vengeance known as the wath of sithis.only by defeating this sprit may i be allowed to region the dark brother hood.
سلام

خسته نباشی
پسر تو چقدر تابلویی ؟؟؟ :D

یا چیزی ندزد، اگرم می دزدی یه جوری بدزد که هی پشت سر هم مچتو نگیرن.
آخه مگه مجبوری از هر Guild ی سر رات بود بدزدی ؟؟؟ :D
اینهمه جا توی این بازی هست برا دزدی تو هم گیر دادی به این Guild های بی نوا ;)

بگذریم ...

برای قسمت اول کما فی السابق شما لطف کردی و با ناشیگری هر چه تمام تر (:cheesygri) از Mage Guild یه چیزی بلند کردی یا هم اینکه یکی از اعضای اونو کشتی، که فرض دوم رو بعید می دونم، چون تو ثابت کردی ید طولایی در دزدی، اونم بصورت تابلو داری. ;)

حالا بهت گفته شده 20 تا Material جمع کنی: یا 20 تا Vampire Dust، یا 20 تا Daedra Hearts، یا 20 تا Dragon's Tongue و یا 20 تا Redwort Flower. (دو تای اولی رو برای قتل و دو تای دومی رو برای دزدی) که خودش میگه کدومشو باید جمع کنی.

با توجه به خطایی که کردی یکی رو جمع کن ببر پیش Raminus Polus تا ببخشنت.
حواست باشه اگه یه بار دیگه دست از پا خطا کنی راه برگشت نداره ... :cool:

اما برای دومی

بازم یه دزدی تابلو
آخه برای افزایش Skill جایی بهتر از صندوقای Sanctuary پیدا نکردی ؟؟؟
اینقده مغازه و خونه توی شهرا ریخته
بابا یه ذره Sneak، یه ذره مخفی کاری ... :D

من خودم زمانی که توی Dark BrotherHood توی Level های پایین بودم کل Sanctuary رو غارت کردم ولی آب از آب تکون نخورد.

به هر حال:
توی خود متن Quest ت گفته که اولین باری که بخوابی، روح vengeance میاد سراغت، تنها راهی که بتونی برگردی توی Dark BrotherHood اینه که این روحو مغلوب کنی. همین و بس ...
اینم لطف کنین تا باز سوتی بدم بیام اینجا
ببین قدرت این بازی رو
میزاره زندگی کنی توش

من دوس دارم مخفی باشم، نکشم و هزار تای دیگه. خوب همونم که می خوام ...
محدود هم نیستم
تو می خوای بری دزدی
خوب می ری
می تونی تابلو بدزدی، خوب می دزدی
می خوای مخفی باشی خوب مخفیی

هیچکس کاری به کارت نداره
آزاد آزادی که خودت تصمیم بگیری
و این از نظر من خیلی چیز جالبیه

بهر حال
شما هر چی دوست داری سوتی بده
من و بچه های دیگه هم تاجایی که از دستمون برآد کمکت می کنیم ;)

آقا دستت درد نکنه خیلی حال دادی.حالا یه مشکل دارم.من 20 تا Bear pelt رو جمع کردم.منتها 5 تا 5 تا.بعد میرفتم هتل یه اتاق کرایه میکردم میزاشتم تو کمد همون اتاقه.بعد 20 تا که شد رفتم دوباره اتاقو گرفتم 20 تا رو برداشتم.تا اومدم بیرون سربازه جلوی منو گرفت کقن خلاف کردی همه Bear pelt هارو ازم گرفت:mad:
ولی این دزدیه تابلو هم حالی داره.کلی Quest میده که به امتیازات اضافی میکنه:cheesygri
یه چیزی هم در مورد Magic که گفتم پر نمیشه.من 48 ساعت خوابیدم بازم پر نشد متاسفانه:(

بچه ها من دروازه ی ابلیوین باز شده در شهر Cheydinhal را بستم.
با پادشاهشون حرف زدم و یک خونه بهم دادن.
رفتم پیش یک شبه ادم سبز رنگ که اسم عجیبی هم داشت و برای خونم وسیله خریدم و نوشت که کوئست تمام شد.
جالا دیگه هیچ مآموریت و ... بهم نمیده
چکار باید کرد؟!

راستی من میخوام عضو گروه دزد ها بشم
خیلی چیز گرون دزدیم و خوابیدم ولی کسی به بالای سرم نیومد و...
همچنین تعداد زیادی ادم میکشم ولی کسی من را عضو گروه ادم کش ها نمیکنه

اون کسی که میاد به خواب ربطی به گروه دزدها نداره.
شما اگه میخوای عضو Thieves Guild بشی راحت ترین کار اینه که یه بار بیفتی زندان.بعد که اومدی بیرون یه نفر میاد بهت دعوتنامه میده که بری پیشه آرماند کریستوفر و عضو گروه بشی ;)

نوشته شده توسط zxc0012004:
دقیق تر توضیح بده
اسم Quest رو بگو تا بتونم برات از همون جا بازی خودمو لود کنم و جوابتو بدم

این بازی اینقدر Quest داره که آدم به راحتی یادش نمی یاد
باید یکم دقیق تر توضیح بدی تا بچه ها یادشون بیاد
ماکسیمم اینه که دوخط بیشتر می تایپی
ولی برای خودت

نهایتا اینکه مثلا من حاضرم برای شما کاملا توضیح بدم
ولی در صورتی که خودتم دقیق توضیح بدی تا یادم بیاد ;)
اسم کوئست Ahdarji's Heirloom هست
اولین کوئستی هست که از S'kriwa می گیرم میگه برم پیش Ahdarj تا انگشتر دزدیده شدش رو برگردونم من رفتم شهر Leyawiin دنبال دزده توی زندان بود به اسمش Amusei بود گفت که انگشتر پیشش نیست و توسط Alessia Caro کانتس شهر Leyawiin محافظت میشه من رفتم پیش Ahdarj گقت اگه بدزدمش 200 سکه میده بعد رفتم پیش یکی از گداها پول دادم که راجبش توضیح بده و گفت اینجا کسی هست که می تونه کمک کنه و یک علامت روی نقشه اومد که وسط جاده بود ! و وقتی اونجا می رفتم هیچی نبود!!

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط alikarimi:
رفتم پیش یک شبه ادم سبز رنگ که اسم عجیبی هم داشت و برای خونم وسیله خریدم و نوشت که کوئست تمام شد.
چکار باید کرد؟!
کسی جواب منا نمیده!
من عجله دارم ...........

سلام
نوشته شده توسط mohandes_register:
حالا یه مشکل دارم.من 20 تا Bear pelt رو جمع کردم.منتها 5 تا 5 تا.بعد میرفتم هتل یه اتاق کرایه میکردم میزاشتم تو کمد همون اتاقه.بعد 20 تا که شد رفتم دوباره اتاقو گرفتم 20 تا رو برداشتم.تا اومدم بیرون سربازه جلوی منو گرفت کقن خلاف کردی همه Bear pelt هارو ازم گرفت
چرا نمی ری یه خونه بخری ؟؟؟

خونه ی توی Anvil رو پیشنهاد می کنم بهت. 5000 سکه ی ناقابل و البته کمی تلاش و دزد و پلیس بازی.
من خودم قبل از اون یه خونه ی فکسنی توی Bravil داشتم. ولی بعداً که صاحب این خونه شدم کلا نقل مکان کردم به این یکی. (فکر کنم اسباب کشیم یه 30-20 باری رفت و آمد بین دو خونه شدش)
ولی این دزدیه تابلو هم حالی داره.کلی Quest میده که به امتیازات اضافی میکنه
میشه بگی چه امتیازی :confused:
دزدی عاقبتش یا زندانه، یا تخلیه ی جیب :cheesygri
یه چیزی هم در مورد Magic که گفتم پر نمیشه.من 48 ساعت خوابیدم بازم پر نشد متاسفانه
خیلی عجیبه
نباید اینطوری باشه.

ولی یه فرضی
یه نگاهی به Intelligence و Will Power ت بنداز ببین در چه حاله ؟
چون اگه Will Power صفر بشه دیگه خود به خود پر نمی شه.
ولی در کل جالبه
چون با خوابیدن حتماً باید پر شه (البته نه با Wait)
نوشته شده توسط Grim Reaper:
اسم کوئست Ahdarji's Heirloom هست
اولین کوئستی هست که از S'kriwa می گیرم میگه برم پیش Ahdarj تا انگشتر دزدیده شدش رو برگردونم من رفتم شهر Leyawiin دنبال دزده توی زندان بود به اسمش Amusei بود گفت که انگشتر پیشش نیست و توسط Alessia Caro کانتس شهر Leyawiin محافظت میشه من رفتم پیش Ahdarj گقت اگه بدزدمش 200 سکه میده بعد رفتم پیش یکی از گداها پول دادم که راجبش توضیح بده و گفت اینجا کسی هست که می تونه کمک کنه و یک علامت روی نقشه اومد که وسط جاده بود!
خیلی ساده ست
بعد از اینکه با Amusei توی زندان صحبت کردی، یا با یه گدا صحبت کن، یا با خود Ahdarji و یا مخ یکی از گارد های قلعه رو تا بیشتر از 70 بزن (Bribe ش کن)، این باعث میشه که اونا تو رو بفرستن صاف پیش Hlidara Mothril که خدمتکار کونتس باشه.

اونم بهت میگه که کونتس انگشتر رو تمام روز دستش می کنه بجز وقتی که در خواب ناز به سر میبره.

بقیه ش هم خیلی ساده ست
نصفه شب برو سراغ کونتس و از صندوقچه ی جواهر کنار تخت خوابش انگشتر رو بدزد. البته این مستلزم یکم Sneak و ... ست که یکم سخته چون کلی گارد از ورودی ها محافظت می کنن. ولی خوب چاره ی دیگه ای هم نیستش ... ;)
همچنین تعداد زیادی ادم میکشم ولی کسی من را عضو گروه ادم کش ها نمیکنه
اینا رو من یه بار کامل برای شما توضیح دادم دوست عزیز

دوباره این پستو بخون
ولی ایندفه دقیق تر
جوابتو می گیری ;)

فقط یه موردی آدمایی که می کشی باید بی گناه باشن

من فکر کنم تو هر شهر الان یه خونه دارم ولی متاسفانه گمشون میکنم:cheesygri ایندفعه هم چون هتل سر راه بود رفتم اونجا.منظورم از امتیاز هم همینه که آدم میکشی و اینا بعد Skill هات زیاد میشه...

چکار باید کرد؟!
کسسسسسسسسسسسسسسسسسسی نیست به من جواب بده
هر کاری کردم ولی هیچ مآموریتی باز نمیشه.
لطفآ سریع تر کمک کنید.

سلام
ميخواستم بدونم اين محدوديتي كه زمان استفاده از بعضي جادوها هست رو چطور ميشه از بين برد
ميدونم كه وقتي يكي دوتا كوئست انجام بدي بعد بخوابي يه صفحه مياد كه ميشه به قابليتهات كمي اضافه كرد كه يكيش همين توانايي هاي بكارگيري اين spellهاست اما خيلي كم كم اضافه ميكنه
من الان چند spell(خصوصا magica) دارم كه كلي ميتونه تو نبردها به كارم بياد حالا ميخوام ببينم راه ديگه اي برا دسترسي سريعتر به اين spellها هست؟
يه نمونش عكس پايين

سلام
ميخواستم بدونم اين محدوديتي كه زمان استفاده از بعضي جادوها هست رو چطور ميشه از بين برد
ميدونم كه وقتي يكي دوتا كوئست انجام بدي بعد بخوابي يه صفحه مياد كه ميشه به قابليتهات كمي اضافه كرد كه يكيش همين توانايي هاي بكارگيري اين spellهاست اما خيلي كم كم اضافه ميكنه
من الان چند spell(خصوصا magica) دارم كه كلي ميتونه تو نبردها به كارم بياد حالا ميخوام ببينم راه ديگه اي برا دسترسي سريعتر به اين spellها هست؟
يه نمونش عكس پايين
سلام.
هر spell مقداری magicka لازم داره و مقداری هم skill در یک ویژگی خاص.
مثلا برای استفاده از این spell که شما توی شکل مشخص کردی باید مقدار skill ه conjuration حداقل 25 باشه. برای بالا بردن skill ه conjuration راحت ترین کار اینه که بری از کسانی که اون رو آموزش میدن یاد بگیری.

سلام
نوشته شده توسط XENOS:
سلام
يه نمونش عكس پايين
آرشام زحمت توضیح رو کشیده براتون :
نوشته شده توسط ChaosTheory:
سلام.
هر spell مقداری magicka لازم داره و مقداری هم skill در یک ویژگی خاص.
مثلا برای استفاده از این spell که شما توی شکل مشخص کردی باید مقدار skill ه conjuration حداقل 25 باشه. برای بالا بردن skill ه conjuration راحت ترین کار اینه که بری از کسانی که اون رو آموزش میدن یاد بگیری.
فقط
در تکمیل گفته ی ایشون باید بگم که چون Conjuration Level ت کمتر از 25 هستش برای آموزش می تونی از Sulinus Vassinus که در Skingrad Mages Guild ساکنه بعنوان Instructor استفاده کنی. البته برای Level شما یه نفر دیگه هم بودش توی یکی از Castle ها ولی یادم نیست کدومشون ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or