The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

يه راهنمايي مي كنم. اين مرحله رو تا جايي كه يادمه بايد از مقبره هاي Daedric بگيري. اين آرامگاه ها زيادن تو بازي (10-20) تا كه واسه هركدوم از اينا يه سري پيش نياز لازمه. حالا اين پيش نياز ها ممكنه لول كاراكتر باشه يا لول يكي از ويژگي هاي كاراكتر و يا يه سري غذا و وسيله و ... و يا همه اين موارد. جوايزشون هم اكثراً متافيزيكيه! يعني يه چيزي مي دن كه يه ويژگي جاديوئي داشته باشه. حالا ميخواد يه اسپل خاص باشه يا نه يه شمشير با ويژگي هاي منحصر بفرد.
تا اينجا راهنمايي كافيه. حالا برو يه مپ پيدا كن بگرد دنبال اين مقبره ها.

............

چه تداخلي؟ منم مستر بودم تو همشون ولي تداخل خاصي نديدم. شايد هم بوده و يادم رفته. :-?
گفتم ناکتورناله دیگه، چرا دنبال اسم میگردی؟؟
............
چون برای گرفتن و پوشیدن اولین قطعه Armor به بعد، باید infamy کلا صفر باشه که این با ماموریتهای DB یا Thieves تداخل پیدا میکنه.
خب پس موردی نداره تو همه گروه ها عضو بشم ... البته من Knight of the nine رو نصب کردم . چه مشکلی ممکنه پیش بیاد ؟

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
الان من رفتم تو دارک برادرهود عضو شم .... همه کارا رو کردم رسیدم به اون خونه هه .... خرابه رو میگم ... بعدش رفتم تو زیرزمین و .... بعد به اون در قرمزه که رسیدم میرم جلو اسپیس میزنم هیچ اتفاقی نمیفته .... حتی اون نشان در هم میاد . ولی ....
هیچ اشکالی نداره، میتونی توی دو گیلد متضاد هم عضو بشی. مشکل KotN رو گفتم، میخوای فعلا کوئست اصلیو نرو تا مشکلی پیش نیاد.

یعنی چی؟ با لوسین لچنس صحبت کردی دیگه؟؟ اولین قتلت برای DB رو انجام دادی؟ روفیو رو میگم.
بعد از قتل روفیو و دوباره دیدن لوسین بعد از خواب، وقتی به جلوی در برسی، password رو میگی و وارد میشی.
معنی "هیچ اتفاقی نمیفته" رو هم یکم شرح بده. :d

گفتم ناکتورناله دیگه، چرا دنبال اسم میگردی؟؟
............
چون برای گرفتن و پوشیدن اولین قطعه Armor به بعد، باید infamy کلا صفر باشه که این با ماموریتهای DB یا Thieves تداخل پیدا میکنه.

هیچ اشکالی نداره، میتونی توی دو گیلد متضاد هم عضو بشی. مشکل KotN رو گفتم، میخوای فعلا کوئست اصلیو نرو تا مشکلی پیش نیاد.

یعنی چی؟ با لوسین لچنس صحبت کردی دیگه؟؟ اولین قتلت برای DB رو انجام دادی؟ روفیو رو میگم.
بعد از قتل روفیو و دوباره دیدن لوسین بعد از خواب، وقتی به جلوی در برسی، password رو میگی و وارد میشی.
معنی "هیچ اتفاقی نمیفته" رو هم یکم شرح بده. :d

ممنون من همه کار رو کردم ولی جلوی در که میرم ... اون علامت در که میاد و باید اسپیس بزنی تا وارد بشی انگار نه انگار که اسپیس رو زدم و هیچ اتفاقی نمیفته ... این در رو میگم ها »
tgoc_guild_dark_brotherhood_door.jpg

ممنون من همه کار رو کردم ولی جلوی در که میرم ... اون علامت در که میاد و باید اسپیس بزنی تا وارد بشی انگار نه انگار که اسپیس رو زدم و هیچ اتفاقی نمیفته ... این در رو میگم ها »

حتما یه جای کار ایراد داره و کم انجام دادی، در غیر اینصورت فقط مود و بد نصب شدن بازی (احتمال خیلی کم) میتونه باعثش بشه.
شما بگو آخرین آپدیتی که کوئست DB برات اومده، متنش چیه؟؟

این مراحل عضویت در DB است:
یک آدم بیگناه رو بکش --> بخواب --> با لوسین لچنس صحبت کن --> به مهمانخانه ill omen برو و روفیو رو با اون dagger بکش --> دوباره بخواب --> با لوسین صحبت کن و password رو بگیر (Sanguine my brother) --> به زیرزمین خونه خرابه چیدینهال برو --> روی در space بزن و برای اولین بار دو گزینه (یکی pass و دیگری walk away) رو ببین.

ویرایش: هیچ پیغامی نمیاد کلا؟؟ این مشکل بازیه چون حتی قبل از آشنایی با DB هم بری جلوی درش، یه گزینه میاد.

حتما یه جای کار ایراد داره و کم انجام دادی، در غیر اینصورت فقط مود و بد نصب شدن بازی (احتمال خیلی کم) میتونه باعثش بشه.
شما بگو آخرین آپدیتی که کوئست DB برات اومده، متنش چیه؟؟

این مراحل عضویت در DB است:
یک آدم بیگناه رو بکش --> بخواب --> با لوسین لچنس صحبت کن --> به مهمانخانه ill omen برو و روفیو رو با اون dagger بکش --> دوباره بخواب --> با لوسین صحبت کن و password رو بگیر (Sanguine my brother) --> به زیرزمین خونه خرابه چیدینهال برو --> روی در space بزن و برای اولین بار دو گزینه (یکی pass و دیگری walk away) رو ببین.

ویرایش: هیچ پیغامی نمیاد کلا؟؟ این مشکل بازیه چون حتی قبل از آشنایی با DB هم بری جلوی درش، یه گزینه میاد.

مشکل همینه من یه بار که سیو رو لود کردم پیام اومد و وارد شدم ولی به دلایلی دوباره سیو رو لود کردم ولی دیگه نتونستم وارد شم و پیامی نیومد ...

مشکل همینه من یه بار که سیو رو لود کردم پیام اومد و وارد شدم ولی به دلایلی دوباره سیو رو لود کردم ولی دیگه نتونستم وارد شم و پیامی نیومد ...
همون متن آخرین آپدیتو برام بخون درستش کنم
با تمام تنفر باید بهت چیت یاد بدم :|:-s

مگه قبلا وارد شدی که میگی "دیگه نتونستم"؟؟ این که کلا قضیه ش فرق میکنه

همون متن آخرین آپدیتو برام بخون درستش کنم
با تمام تنفر باید بهت چیت یاد بدم :|:-s

مگه قبلا وارد شدی که میگی "دیگه نتونستم"؟؟ این که کلا قضیه ش فرق میکنه

آره دیگه گفتم که یه بار وارد شد ولی دیگه به هیچ وجه وارد نشد ... محدودیت زمانی نداره ؟
خب پس من برم یه تصویر بگیرم از بازی بیام ...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
من رفتم عکس بگیرم دیدم نمیشه . رفتم با Fraps بگیرم بالا نیومد ... رفتم بازی رو لود کردم که با گوشی از صفحه مانیتور عکس بگیرم .... بلافاصله بعد از لود کردن اسپیس زدم و وارد شد .... مشکل حل شد .... واقعا عجیب بود ...

آخرین ویرایش:
آره دیگه گفتم که یه بار وارد شد ولی دیگه به هیچ وجه وارد نشد ... محدودیت زمانی نداره ؟
خب پس من برم یه تصویر بگیرم از بازی بیام ...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
من رفتم عکس بگیرم دیدم نمیشه . رفتم با Fraps بگیرم بالا نیومد ... رفتم بازی رو لود کردم که با گوشی از صفحه مانیتور عکس بگیرم .... بلافاصله بعد از لود کردن اسپیس زدم و وارد شد .... مشکل حل شد .... واقعا عجیب بود ...
آره، کلاً بازی عجیب ـیست!
راستی این دفعه کدوم بدبختی رو کشتی؟ دفعه قبل که اون پیر زن بیچاره رو کشتی! :دی کلاً قبل از این که یه بیگناه رو بکشی باس چک کنی ببینی مال Quest ای نباشه...
بهت از الان بگم که گدا ها رو نکش چون یه Quest برای personality هست، اون غیر قابل انجام مشه ها! جدا از این که از گروه دزدا پرتت می کنن بیرون! :d

آره، کلاً بازی عجیب ـیست!
راستی این دفعه کدوم بدبختی رو کشتی؟ دفعه قبل که اون پیر زن بیچاره رو کشتی! کلاً قبل از این که یه بیگناه رو بکشی باس چک کنی ببینی مال Quest ای نباشه...
بهت از الان بگم که گدا ها رو نکش چون یه Quest برای personality هست، اون غیر قابل انجام مشه ها! جدا از این که از گروه دزدا پرتت می کنن بیرون! :d

نمیدونم یادم نیست ولی یکی بوده دیگه . من فقط دیدم کوئست برادر هود اومد . اون پیز زن هم سالمه نکشتمش (مال سیو قبلی بود )
این گدا ها همونان که میگن لطفا یه سکه به ما کمک کنید ؟ ! باید از اونها در مورد Grey fox بپرسم ؟ تو ایمپریال سیتی اصلا پیدا نمیشن !
آقا اصلا مرحله به مرحله میگی که چیجوری وارد گروه بشم ؟ همون گروه دزدا ، قاچاقچیا ! :d
من اون اعلامیه رو دیوار رو خوندم بعد وقت صحبت کردن گزینه ی grey fox اضافه شده . حالا باید چه کنم ؟

نمیدونم یادم نیست ولی یکی بوده دیگه . من فقط دیدم کوئست برادر هود اومد . اون پیز زن هم سالمه نکشتمش (مال سیو قبلی بود )
این گدا ها همونان که میگن لطفا یه سکه به ما کمک کنید ؟ ! باید از اونها در مورد Grey fox بپرسم ؟ تو ایمپریال سیتی اصلا پیدا نمیشن !
آقا اصلا مرحله به مرحله میگی که چیجوری وارد گروه بشم ؟ همون گروه دزدا ، قاچاقچیا ! :d
من اون اعلامیه رو دیوار رو خوندم بعد وقت صحبت کردن گزینه ی grey fox اضافه شده . حالا باید چه کنم ؟

واسه ورود به گروه دزدها باید ساعت ۱۲ شب ( کلا نیمه شب ) بری به قسمت فقیرنشین پایین سمت راست ایمپریال سیتی ( یه باریکه ای که یه شبه جزیره است پایین ایمپریال سیتی ) یه قسمت هست یه یارو با یه مشعل دستش وایساده و داره با یه آرگونیان مرد و یه زن ( فکر کنم برتون باشه ) صحبت میکنه . با اون مرده صحبت میکنی بعد یه کار بهت میده ( کارش اینه که سریعتر از اون دو تا یه چیزی رو از یه جایی بدزدی که راحت ترین کار اینه که از اونی که پیدا میکنه بدزدی :دی ) بعدش بهت یه سری کار میده ک انجام بدی . واسه هر کار باید یه سطحی از دزدی داشته باشه واسه اینکار باید چیزهایی که میدزدی رو به افراد مورد اعتماد بفروشی .
بعد از اینها دیگه از سطح نرمال میاد بیرون و از خود گری فاکس ماموریت میگیری ( و باقی ماجرا )
کلا واسه این گروه نباید کسی از اعضای گروه و یا گداهای توی شهرها رو بکشی چون از گروه میندازنت بیرون ( حتی اگه مستر بشی !!! )

کلا هیچ دو گروهی تو بازی با هم کانفلیکت ( تداخل ) ندارن ولی بهتره که وقتی دارای کارای یه گروه رو انجام میدی کاری به گروه دیگه نداشته باشی ( یعنی اینکه یه کویست رو که شروع میکنی تا وقتی تموم نشده دنبال ماموریت از گروه دیگه نری ) و آدمای تو بازی رو هم الکی نکشی ( ترجیحا حواست به جمله هایی که میگی باشه که یهو صد نفر نریزن رو سرت و مجبور بشی همه رو بکشی یا اونا تو رو بکشن )

از اونی که پیدا می کنه بدزدم ؟
چیجوری بدزدم ؟ !
اول بشین بعد وقتی کسی ندیدتت (یعنی برو پشتش) space رو بزن اونوقت دار و ندارش رو می تونی کش بری، البته اگه بفهمه که برات بد میشه. قبل جیب بری بازی رو ذخیره کن.
راحت ترین و منطقی ترین (اصلاً cheat نیست چون سازنده ها خودشون این اختیار رو بهتون میدن) راهش برای من این بود که وقتی Quest شروع میشه دنبال وودالفه می دویدم و خونه رو پیدا میکردم، وقتی می رفتم توی خونه وودالفه داره طرف دفتر خاطرات طرف میره، همون جا (به صورت کاملاً منطقی) میشه فهمید دفتره کجاست.

@ امیر: خداییش نه میان بره نه cheat! همش منطقی ـه! یعنی توی دنیای واقعی هم اگه این موقعیت برای هر کی پیش بیاد میدوه دنبال یارو دیگه! :دی

دوستان عزيز سيو هام پاك شد و كل تشكيلاتم به هم ريخت:((.فجيع به كمكتون احتياج دارم:
چه جوري برم عضو darkbrotherhood و thieves guild بشم؟
چند تا راه حل براي پول در اوردن هم بگين كه وضعم خيلي خرابه!!!
خداييش هر كي ميتونه كمك كنه دريغ نكنه.
سوال اول مهمتره.
به شدت نياز به كمك دارم.
لطفا اگر ميتونين , سريع باشين.
(شرمنده اگر مجبور شدم يه كم تند برم , درك كنيد)

دوستان عزيز سيو هام پاك شد و كل تشكيلاتم به هم ريخت:((.فجيع به كمكتون احتياج دارم:
چه جوري برم عضو darkbrotherhood و thieves guild بشم؟
خداييش هر كي ميتونه كمك كنه دريغ نكنه.
سوال اول مهمتره.
به شدت نياز به كمك دارم.
لطفا اگر ميتونين , سريع باشين.
(شرمنده اگر مجبور شدم يه كم تند برم , درك كنيد)

دوستان که پست ها قبل توضیح دادن ولی »

برای ورود به دارمبرادرهود باید اول یه انسان بی گناه رو بکشی بعدش وقتی خوابیدی و از خواب بیدار شدی Lucian (!) میاد سراغت و میگه که باید Rufio رو بکشی تا عضویتت کامل بشه .... اونو که کشتی باید بری به اون قسمت از نقشه که مشخص کرده ... اونجا یه خونه ی خرابس که درش قفله باید در رو باز کنی ... اگه لاک پیک نداشتی برو تو همون کلیسای روبرو چندتا تو بشگه و اینا هست .... بعدش که وارد شدی هم که میری جلو اون در قرمزه »

این در رو می گفتم . بعدش میری جلو و اسپیس رو که زدی یه سوالی میپرسه تو باید گزینه ی دوم رو انتخاب کنی ...

در مورد گروه دزد ها هم اول باید بری یکی از اعلانیه های grey fox رو که تو ورودی شهر ها بیشتر هست رو بخونی بعدش در موردش با مردم یه صحبتی کن ... میگن که با گدا ها هم باید صحبت کنی و bribe بهشون بدی تا اطلاعات بیشتری بهتون بدن ... بعدش هم که »

باید ساعت ۱۲ شب ( کلا نیمه شب ) بری به قسمت فقیرنشین پایین سمت راست ایمپریال سیتی ( یه باریکه ای که یه شبه جزیره است پایین ایمپریال سیتی ) یه قسمت هست یه یارو با یه مشعل دستش وایساده و داره با یه آرگونیان مرد و یه زن ( فکر کنم برتون باشه ) صحبت میکنه . با اون مرده صحبت میکنی بعد یه کار بهت میده ( کارش اینه که سریعتر از اون دو تا یه چیزی رو از یه جایی بدزدی که راحت ترین کار اینه که از اونی که پیدا میکنه بدزدی :biggrin1: ) بعدش بهت یه سری کار میده ک انجام بدی . واسه هر کار باید یه سطحی از دزدی داشته باشه واسه اینکار باید چیزهایی که میدزدی رو به افراد مورد اعتماد بفروشی .
بعد از اینها دیگه از سطح نرمال میاد بیرون و از خود گری فاکس ماموریت میگیری ( و باقی ماجرا )
کلا واسه این گروه نباید کسی از اعضای گروه و یا گداهای توی شهرها رو بکشی چون از گروه میندازنت بیرون ( حتی اگه مستر بشی !!! )

این گروه دزدا رو اگه بد توضیح دادم به خاطر اینه که خودم هنوز عضو نشدم ...

دوستان که پست ها قبل توضیح دادن ولی »

برای ورود به دارمبرادرهود باید اول یه انسان بی گناه رو بکشی بعدش وقتی خوابیدی و از خواب بیدار شدی Lucian (!) میاد سراغت و میگه که باید Rufio رو بکشی تا عضویتت کامل بشه .... اونو که کشتی باید بری به اون قسمت از نقشه که مشخص کرده ... اونجا یه خونه ی خرابس که درش قفله باید در رو باز کنی ... اگه لاک پیک نداشتی برو تو همون کلیسای روبرو چندتا تو بشگه و اینا هست .... بعدش که وارد شدی هم که میری جلو اون در قرمزه »

این در رو می گفتم . بعدش میری جلو و اسپیس رو که زدی یه سوالی میپرسه تو باید گزینه ی دوم رو انتخاب کنی ...

در مورد گروه دزد ها هم اول باید بری یکی از اعلانیه های grey fox رو که تو ورودی شهر ها بیشتر هست رو بخونی بعدش در موردش با مردم یه صحبتی کن ... میگن که با گدا ها هم باید صحبت کنی و bribe بهشون بدی تا اطلاعات بیشتری بهتون بدن ... بعدش هم که »

این گروه دزدا رو اگه بد توضیح دادم به خاطر اینه که خودم هنوز عضو نشدم ...
اقا دستتو ميبوسم.نميدونم با چه زبوني تشكر كنم!!!حيف كه دستو بالم بسته-س وگرمه يه مشت اعتبار بهت ميدادم.بازم ممنون!!!>:d

@ امیر: خداییش نه میان بره نه cheat! همش منطقی ـه! یعنی توی دنیای واقعی هم اگه این موقعیت برای هر کی پیش بیاد میدوه دنبال یارو دیگه! :دی
=))
اینکه همونچیزیه که بازی ازت میخواد، اگر بعدا بری از صندوق یارو بزنی نامردیه.
تو این ده ها سری کارکتر هم که ساختم، تو همه زودتر رسیدم، با این کارکتر آخریه که رفتم، اون آرگونیان نامرد گفت: شاید توی Elven GD باشه :d منم دیگه با گداها چک نکردم مسیرو، چون سمت خونه ش رو حفظ بودم رفتم EGD دیدم اینجا که کلا یه چیز دیگس :))

اگر زمان کافی داری، همیشه از Arena شروع کن، چون همزمان میتونی level up هم بکنی.
اگر نه میتونی عضو Thieves Guild بشی و دسته دسته جنس بار بزنی بفروشی :d
راه زیاد هست اما برای یه level صفر شاید خیلی خوب نباشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or