The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

بهترین راه برای یخ پول قلمبه اندازه.....!
یه شب برین َآرنا توی ایمپریال سیتی.درو پشت سرتون ببندین که از دیدنگهبان مخفی شین(نشسته باشین).حواستون باشه کنار صندوق کسی نباشه.بعدش بسیار آسوده قفل پنج تاییه صندوق رو وا کنین و 500 جیچول!ازش وردارین!نوش جان.در ضمن اگه مال خر پیدا کردین میونین شبا برین مارکت دزدی!مخصوصا جواهر فروشی.البته اول برین بالا جیب یارو رو بزنین.چون دو تا از دکورای گرون قیمت با کلید وا میشه.فکر کنم اگه همشو 60 در صد هم بفروشین یه600-700 تایی بشه.

بچه ها من این بازی رو خریدم مال شرکت تکین ( 7 سی دی ) وقتی نصبش تموم شد و کرکش رو اونجا کپی کردم .... می خوام بازی رو اجرا کنم با Erorr Unable to Locate Component مواجه میشم . متن ارور هم اینه
This Application has Failed to Start because d3dx9_27.dll was not Found . re- installing the application may fix this problem .
من خودم فکر می کنم مشکل از Directx ام باشه کسی می دونه مشکل من کجاست ؟ ؟ ؟

نوشته شده توسط kelark:
بچه ها من این بازی رو خریدم مال شرکت تکین ( 7 سی دی ) وقتی نصبش تموم شد و کرکش رو اونجا کپی کردم .... می خوام بازی رو اجرا کنم با Erorr Unable to Locate Component مواجه میشم . متن ارور هم اینه
This Application has Failed to Start because d3dx9_27.dll was not Found . re- installing the application may fix this problem .
من خودم فکر می کنم مشکل از Directx ام باشه کسی می دونه مشکل من کجاست ؟ ؟ ؟
اره میلاد جان مشکل از دایرکت ایکس هست دایرکت ایکس رو نصب کن مشکلت حل میشه .

با سلام

چقدر ماموریت داره این بازی . فکر کنم +100 ساعت زمان ببره (یا شایدم بیشتر) الان 43 ساعت زمان بازیم گذشته و سطح 25 هستم . کلی از ماموریتهای guild ها رو هنوز انجام ندادم.

فعلا 5 تا skill رو expert هستم . یکیشم نزدیکه master بشم . یکی از oblivion gate ها رو هم بستم .

نزدیکه 23 هزار تا پول دارم.

بزودی یکسری عکس میذارم . فقط یک عکس کامل از کل سیرادل پیدا کردم . ببینید باورتون نمیشه این همه مکان تو بازی هست .

نمیدونم کی میخواد همه این جاها رو بره ببینه چه خبره . خلاصه اینکه این بازی ، بازیی نیست که امروز نصب کنی دو روز دیگه تموم شه .

بخوای درست بازی کنی و همه جا بری خیلی طول میکشه.

۞۩ محمد ۩۞

نوشته شده توسط mehrdad_:
Hardwired جان من وقتی میرم پیش Armand میگه باید پول بدی 200 سکه ولی من 80 سکه دارم میخواستم بدونم راهی هست که بشه یه پول قلمبه پیدا کرد یا باید کم کم پیدا کنم ؟؟؟

والا این از من پول نمیخواست تا اونجایی که یادمه .. !
الان اصلا بهت fence معرفی کرده یا نه ؟!
پول قلمبه اصولا از راه دزدی بدست میاد!
save کن و شروع کن جیب مردم رو خالی کردن .. اگه هنوز fence نداری فقط پولهاشون رو دو در کن !
یا شبها برو توی خونشون !
یک راه بهترش اینه که بری توی یکی از شهرها جزو mages Guild بشی ! اونوقت میتونی بری توی Mages Guild ها
هر چیزی که بخوای برداری .. دیگه هم به عنوان جنس دزدی محسوب نمیشه ..
توی قفسه هاشون پر از این وسایل آزمایش هه !
قیمتشون هم بد نیست !
وقت فروش هم مخ زنی و haggle رو استاد کن تا بیشتر پول بگیری !
یا اینکه بری توی جنگل و این ور اون ور توی این Dungeon ها و غار ها ملت رو بکشی و چیزهاشون رو برداری بیار شهر بفروشی !!

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
اره میلاد جان مشکل از دایرکت ایکس هست دایرکت ایکس رو نصب کن مشکلت حل میشه .

اقا امین ممنون ولی من Directx جدید رو هم نصب کردم بازم همون ارور رو میده :))

نوشته شده توسط Elvish Hero:
میلاد نکن اینکارو با خودت!
لازم نیست برین دنبال آخرین ورژن دایرکت ایکس،فقط این فایلو بگیرین و بذارن تو فولدر بازی و سیستم 32(تو درایو ویندوز)
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_27

ممنون اقا عماد الات دانلود میکنم ببینم مشکلم حل میشه ؟ بعد از دانلود بزارم تو سیستم 32 درایو ویندوز ؟

اقا امین ممنون ولی من Directx جدید رو هم نصب کردم بازم همون ارور رو میده :))

قاعدتا باید مشکلت حل میشد
26.gif

بعد از دانلود بزارم تو سیستم 32 درایو ویندوز ؟

C:\WINDOWS\system32

یه سوال ... دی وی دی بازی اومده دیگه ؟؟؟
اره.

ماله چه شرکتیه ؟؟؟
فکر کنم اون شرکت هایی که دی وی دی میدن اینم باید داشته باشن ولی مدرن رو میدونم داره.

And The First X360 Owner in Site....
به به آقا فرید عزیز کم پیدا!
آقا اون 360 تو بده ما هم یه دوری باهاش بزنیم:cheesygriالبته میدونم دوری وگرنه حتما خدمت میرسیدیم:D
در مورد قفل باید بگم که،باید اون زبونه ها رو که پایینن رو بدی بالا.وقتی رفتن چسبیدن اون ته،نه زود تر ده دیر تر باید نگهشون داری.حالا من نمیدونم رو دسته 360! کدوم کلیدو باید بزنی ولی فکر کنم همون کلید مشت و شمشیر(Action Button) رو باید بزنی.اگه از اون بالا فاصله داشته باشه هم Lockpick میشکنه هم بقیه زبونه ها که داده بودی بالا به حالت دیفالت بر میگردن(البته اگه مهارتت تو دزدی بالا باشه،بستگی به دره مهارتت چنتا از زبونه ها بالا میمونن).البته بعضی موقع ها زبونه سریع میاد پایین ولی بعضی موقعهل زبونه یکم بالا میمونه تات فرصت داشته باشی کلیدو بزنی.معمولا هر وقت که زدی بالا و زبونه خیلی سریع برگشت،یه بار دیگه بزنی بالا،یکم مکث میکنه بعد میاد پایین.اگه یکم دیر و زود شه همون اتفاقی که گفتم میفته.ذره ای غفلت موجب پشیمانی است!
خوش باشی...

آره دیگه،اون زیر هست اسمم!
مخلصیم..
ببین،هر قفلی که ببینی حداقل یه زبونش پایینه(Very Easy) و حداکثر پنج تا زیونشم پایینه(Very Hard).که از مشخصا ذاتیه قفله!یعنی هر قفلی هر جای بازی که باشه همیشه درجش ثابته.
برای مثال یه قفل Easy رو میگم که دو تا زبونش پایینهو سه تاش بالاس.اون 3 تا که بالاس،الحمداللهو رب العالمین!زحمتشونو کم کردن!میریم سراغ دو تایی که پایینن.Lock pick رو میبری زیر یکیشون،بعدش میدی بالا(احتمالا با آنالوگ(مه که از این وسایل پیشرفته نداریم ببینیم چطوریه!)).زبونه میره بالا،به بالاترین حد که رسید،یا مکث میکنه یا بدون مکث میاد پایین.وقتی به رسید به اون ته(بالاترین حد)باید کلید اکشنو بزنی(احتمالا)تا اون،اون بالا بمونه.اگه قبل از اینکه به اون بالا برسه،یا بعدش اکشن رو بزنی،Lockpick ات میشکنه و از دست میدیش.
بهتره چند بار امتحان کنی،تا دستت بیاد چجوره.من خودم اینکارو میکنم:چند بار هر زبونه رو هی میدم بالا،تا وقتی که بره و سریعا برگرده،اون وقت مطمئن میشم که بار بعد که زبونه رو بدم بالا،یکم اون بالا مکث میکنه و فرصت میکنم که کلید اکشنو بزنم.
هر وقت اشتباه کنی،اولا که یه لاکپیک از دست میدی.دوما هم اگه زبونه ای داده باشی بالا،بر میگرده سر جاش(قفل به حالت اولیه برمیگرده).ولی اگه Security Skill ات بالا باشه،چنتا از زبونه ها حتی اگه اشتباه کنی بالا میمونن(مثلا اگه خیلی بالا باشه،و به یه قفل(یه عنوان مثال)Very Hardخورده باشی،چهار تا زبونه رو داده باشی بالا،و تو پنجمی اشتباه کنی،اون جهار تا بازم بالا میمونن.)
حله؟

سلام
بعضی از شمشیرها که میگیری یه قدرتی توش داره ولی تموم میشه میخواستم بدونم وقتی اون قدرتش تموم شد دوباره میشه برگردونیش؟؟؟؟؟؟؟؟

Recharge

نوشته شده توسط mehrdad_:
سلام
بعضی از شمشیرها که میگیری یه قدرتی توش داره ولی تموم میشه میخواستم بدونم وقتی اون قدرتش تموم شد دوباره میشه برگردونیش؟؟؟؟؟؟؟؟

باید دو باره شارژش کنی .. سه تا راه داری !

یکی این varla Stone هست که توی این Ayleid ruin ها پیدا میکنی .. با اونWelkynd stone ها که magicka رو شارژ میکنه فرق می کنند .. اینها قیمتشون 1000 هه و دومی 50 !

راه دومش اینه که یا خودت soul های ملتی که میکشی capture کنی توی این soulgem ها که با این جادوی Soul Trap میشه .. یا اینکه از همین soul gem ها که توشون soul باشه از این ور اون ور دو در کنی .. روشون که کلیک کنی item هات که احتیاج به شارژ داشته باشه رو نشون میده و میتونی شارژ کنی

راه سومش که از همه راحت تره اینه که بری توی Mages Guild توش شهرهای مختلف ملت هستند که شارژ می کنند item ها تو و پول می گیرند .

اگه اون quest اصلی بازی رو انجام میدین و باید یک daedric artifact بدین به martin .. اون Azura Star رو ندین .
یک soul Gem هه که میشه هی توش soul ریخت و استفاده کرد و دوباره ...

یه خبر خوب و البته کمی مشکوک برای کسانی که سیستم ذغالی دارند و دوست دارند oblivion بازی کنند (مثل خودم) به دلایلی متن اصلی خبر رو میذارم:

Oldblivion is a piece of software which allows graphics cards which are pre DirectX9 to run Elder Scrolls: Oblivion from Bethesda. This means that Oblivion can run on cards such as Geforce 3, Geforce 4, Radeon 9200 and so on. Oldblivion is still in an early development phase but it's fairly stable, however there still are a few bugs and kinks to work out.

Oldblivion attaches to Oblivion and applies certain patches to it. Some of these patches are for making sure that Oblivion doesn't crash when run on hardware which lacks certain new functionality. It also changes the shaders used by Oblivion from pixel shader 2.0 and vertex shader 2.0 into pixel shader 1.1 and vertex shader 1.1.

این هم عکس هایی از بازی که توسط یک سیستم با این مشخصات اجرا شده:
Geforce 3 standard edition, 1.5 Ghz AMD Athlon, 512 MB RAM.

ss2.jpg

ss3.jpg

ss4.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or