The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

ارشام يه خرده در مورد اين پستت توضيح ميدي من بازي رو تو مكانهاي بسته با فريم خوبي اجرا ميكنم ولي تو مكانهاي باز با فريم كمي مواجه ميشم
مگه ميشه با اين سيستم بازي كنه؟

ارشام يه خرده در مورد اين پستت توضيح ميدي من بازي رو تو مكانهاي بسته با فريم خوبي اجرا ميكنم ولي تو مكانهاي باز با فريم كمي مواجه ميشم
مگه ميشه با اين سيستم بازي كنه؟
بله با Oldblivion میشه

Oldblivion قسمتی از یک نرمافزاره که امکان میده کارت هایی که از دایرکس 9 به قبل پشتیبانی میکنند مثل Geforce 3, Geforce 4, Radeon 9200 و غیره بدون مشکل Elder Scrolls را اجرا کنند

البته Oldblivion هنوز در مراحل اولیه ساختش هست و با اینکه از ثبات خوبی برخورداره اما مقداری باگ داره

این نرم افزار سایه زنی بکار رفته در بازی Elder Scrolls که ورتکس شیدر و پیکسل شیدر 2 هست به پیکسل شیدر و ورتکس شیدر 1.1 تغییر میده که خودش تاثیر قابل ملاحظه ای در افزایش سرعت داره ;)

خب خیلی عالی شد کاشکی سریع تر این کار انجام بشه...سازنده هاش میخواستم اولش یکم کولاک کن (که کردن) و بعد بازی رو برای عوام اماده کنن;)
ممنون ارشام

خب خیلی عالی شد کاشکی سریع تر این کار انجام بشه...سازنده هاش میخواستم اولش یکم کولاک کن (که کردن) و بعد بازی رو برای عوام اماده کنن;)
البته این oldoblivion هیچ ربطی به سازنده های بازی نداره و کار اونا نیست.
در ضمن نسخه ی unstable در http://www.oldblivion.com/download.php موجود هست و البته دارای باگهای زیادی مثل رنگ کدر آبها و ... هست و باید منتظر نسخه ی stable باشیم.

چرا اینجا خوابیده؟میخواستم ببینم از دوستان تا حالا کسی برای این بازی Mod دانلود کرده؟پولی یا مجانی؟اگه کسی مد خوب سراغ داره یه فیضی هم به جمع بده.

سلام
من دوباره تو این بازی گیر کردم یه جا هست که همه مامورا دونبال armand میگردن اولش باmethredhel صحبت کردم و بعد یه آدرس خونه بهم داد که رفتم تو خونه و در کمد رو باز کردم و بعد یه آدرس دیگه بهم داد وقتی از خون بیرون اومدن مامورا منه گرفتن و بعد اون فلش یکی از مامورها رو نشون میده اسمشم هست Hieronymus ولی باهاش صحبت میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته نمیدونم چکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟:((

ویه سوال دیگه چرا وقتی از فروشندها جادو میخرم کار نمیکنن :confused:

Hardwired جان و اقا عماد و....... ممنون میشم کمک کنید دوباره

آخرین ویرایش:
کسی که به ما کمک نکرد:(( اگه بد توضیح دادم اینجوری بگم که من میرم پیش Hieronymus Lex اون بهم میگه میدونی bust (مجسمه‌نيم‌تنه) کجاست من میگم پشMyvryna Arano هست ولی اون میگه من بهت اطمینان ندارم حالا چه کار باید بکنم چطور باید وادارش بکنم:confused: :(( :((

نوشته شده توسط mehrdad_:
سلام
من دوباره تو این بازی گیر کردم یه جا هست که همه مامورا دونبال armand میگردن اولش باmethredhel صحبت کردم و بعد یه آدرس خونه بهم داد که رفتم تو خونه و در کمد رو باز کردم و بعد یه آدرس دیگه بهم داد وقتی از خون بیرون اومدن مامورا منه گرفتن و بعد اون فلش یکی از مامورها رو نشون میده اسمشم هست Hieronymus ولی باهاش صحبت میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته نمیدونم چکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟:((

ویه سوال دیگه چرا وقتی از فروشندها جادو میخرم کار نمیکنن :confused:

Hardwired جان و اقا عماد و....... ممنون میشم کمک کنید دوباره
...................

آهان .. آقا شرمنده من یک چند وقتی توی Guild Wars بودم همش ، نرسیدم بیام انجمن بازی کنم !

یک مجسمه بود که رفتی دزدیدی از توی سرداب و اینها !
این رو باید بری بگذاری توی کمد خونه همون یارویی که آنتن اینها توی thieves guild هه که توی همون waterfront هست .. اون رو بگذار توی کمدش جوری که کسی نفهمه وارد خونه شدی .. تیریپ sneak و اینها
بعد باید بری با اون یارو lex صحبت کنی که آره دزدی کار این یارو بوده .
برای اینکه حرفت رو باور کنه باید مخش رو بزنی که اون deposition اش با تو زیاد بشه .. همون عدده !
وقتی این کار رو کردی اون میاد و میرین توی خونه یارو و .... !

در مورد دومی هم .. اینکه جادوهای ابتدایی رو همه میتونند استفاده کنند ولی روی جادوهای
ییشرفته تر نوشته که مثلا باید destruction ات حداقل 25 باشه تا بتونی اجرا کنی .. همون apprentice !
بعضی مواقع هم چون Intelligence ات پایینه magicka کل ات از مقداری که جادو لازم داره کمتره و نمیتونی بزنی یا باید وقتی level-up میکنی Intelligence رو اضافه کنی تا Magicka ات زیاد شه یا از Fortify Magicka استفاده کنی به شکل Potion و enchanted item و غیره !

xfire ام که چت زده باز ! امار من رو نشون نمیده :))

نوشته شده توسط Hardwired:
...................

آهان .. آقا شرمنده من یک چند وقتی توی Guild Wars بودم همش ، نرسیدم بیام انجمن بازی کنم !

یک مجسمه بود که رفتی دزدیدی از توی سرداب و اینها !
این رو باید بری بگذاری توی کمد خونه همون یارویی که آنتن اینها توی thieves guild هه که توی همون waterfront هست .. اون رو بگذار توی کمدش جوری که کسی نفهمه وارد خونه شدی .. تیریپ sneak و اینها
بعد باید بری با اون یارو lex صحبت کنی که آره دزدی کار این یارو بوده .
برای اینکه حرفت رو باور کنه باید مخش رو بزنی که اون deposition اش با تو زیاد بشه .. همون عدده !
وقتی این کار رو کردی اون میاد و میرین توی خونه یارو و .... !

در مورد دومی هم .. اینکه جادوهای ابتدایی رو همه میتونند استفاده کنند ولی روی جادوهای
ییشرفته تر نوشته که مثلا باید destruction ات حداقل 25 باشه تا بتونی اجرا کنی .. همون apprentice !
بعضی مواقع هم چون Intelligence ات پایینه magicka کل ات از مقداری که جادو لازم داره کمتره و نمیتونی بزنی یا باید وقتی level-up میکنی Intelligence رو اضافه کنی تا Magicka ات زیاد شه یا از Fortify Magicka استفاده کنی به شکل Potion و enchanted item و غیره !

xfire ام که چت زده باز ! امار من رو نشون نمیده :))

Hardwired جان دمت گرم ردش کردم ولی بازم مزاحمت میشم:cheesygri

من بالا خره این بازی را گیر آوردم نصبش کردم اما ....
:((
فریم ها خیلی کم هستش حتی Hdr یا Bloom را که Off میکنم اصلا زه بیخ مشکل داره !!!!!!
خیلی سنگین بازیش اصلا حال نمیده عمق تصویر را Off کنم تازه اگرم Off کنم زیاد تاثیر نمیزاره تا با یک کارکتور میخام مبارزه کنم فریم میره زیره 25 !!!
اصلا حال نمیده اینطوری بازی کنم با این اوضاع فکر نکنم کسانی که 6800gt هم داشته باشند بتونند خیلی خوب اجراش کنند
دیگه نمیدونم چی کار کنم

نوشته شده توسط ehsan_62:
من بالا خره این بازی را گیر آوردم نصبش کردم اما ....
:((
فریم ها خیلی کم هستش حتی Hdr یا Bloom را که Off میکنم اصلا زه بیخ مشکل داره !!!!!!
خیلی سنگین بازیش اصلا حال نمیده عمق تصویر را Off کنم تازه اگرم Off کنم زیاد تاثیر نمیزاره تا با یک کارکتور میخام مبارزه کنم فریم میره زیره 25 !!!
اصلا حال نمیده اینطوری بازی کنم با این اوضاع فکر نکنم کسانی که 6800gt هم داشته باشند بتونند خیلی خوب اجراش کنند
دیگه نمیدونم چی کار کنم
نه احسان جان
من این بازی رو گرفتم و با auto-detect هم بازیش کردم و حتی hdr رو روشن هم کردم و هیچ مشکلی نداشتم!
من کارتم 6800 128mb هست و بخاطره حافظش تو لوده خیلی بازیها مشکل داره و تو fear حتی وقتی موس رو می چرخوندم چراغ هارد روشن میموند تا object ها رو لود کنه!....اما خداییش این بازی نه لودش طول میکشه نه فریم ریتم پایین مییاد!
با Smartalec GameNET بزارش روی high performance ببین یهتر میشه؟

من واقعا با فریم 15 یا 20 مشکل خاصی ندارم.احسان تو هم یکم وسواسی هستی،سیستمت اونقدر قوی نیست(یا در اصل یه سیستم قوی به حساب نمیاد)و نباید انتظار داشته باشی که واست 50 فریم بده،بهتره یکم سطح وسواسیتو بیاری پایین!بازی کن حالشو ببر،به نظر من بهتره AA رو خاموش کنی،رزولوشن رو 1024 یا 800 بذاری،عمق تصویرو روشن کنی،و صد البته HDR!و با فریم حول و حوش 18-19 بسازی(حداکثر 27-28 و حداقل 12-13).البته بارون که میاد من دلم میگیره چون بس فریم گیره!من سیستمم تو مای های سیستم توئه و با این مشخصات حالشو میبرم(به قول یکی از دوستان پولشو دادی حالشو ببر!(هیچ ربطی هم نداشت البته!)).در ضمن Defragment هرگز نشه فراموش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or