The Elder Scrolls IV: Oblivion

سلام

بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion که این طور که من خوندم کار طراحی بازی برای PC به پایان رسیده و بازی دقیقا 2 ماه دیگه ریلیز میشه.

این سایت بازی :

http://www.elderscrolls.com/games/oblivion_overview.htm

که خبر ساخت بازی از ماه اکتبر 2004 منتشر شده و با یه حساب سرانگشتی چیزی ا سال و 5 ماه این بازی وقت برده.

سبک بازی RPG البته با نمای پرسپکتیو.

از این استودیوی بازی های BloodMoon و Morrowind و Tribunal رو دیده بودیم.

از این بازی 5 تا تریلر برای Dev Diary اومده که جدا بی نظیره.

داستان هم از یک زندان شروع میشه و شما به عنوان یک زندانی به عنوان ناجی کشور خود از پادشاه کشور دستور می گیرید و ....

حتما اخبار این بازی رو دنبال کنید.البته اگر طرفدار این سبک بازی ها هستید.

اینم لینک شات های رسمی بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_pc_screens_01.htm

اینم لینک Concept Art بازی :

http://www.elderscrolls.com/art/obliv_conceptart.htm

بازی برای PC و Xbox360 خواهد امد.

اینم 4 تا شات از بازی:

خداحافظ

آقا یه سوال تخصصی:من چرا نمیتونم فریمو کم و زیاد کنم؟!فریم ریت من تو رزولوشن 640 با 1024 خیلی فرق نداره!HDR روشن و خاموش هم حداکثر دو سه فریم تاثیر میذاره!البته میانگین فریم من رو حول و حوش20 میچرخه ولی من خیلی اذیت نمیشم.تقریبا اصلا اذیت نمیشم.در ضمن من Wood Elf هستم با Custom Class:Elvish Hero.مشخصاتشو براتون میذارم!
در ضمن سایت Gamepro یه مطلب گذاشته که شاید جالب باشه:
Five Ways To Make Oblivion Run Faster:
1 Reduce resolution and disable anti-aliasing
2 Disable V-Sync and lower texture detail
3 Reduce interior shadows and exterior shadows
4 .ini setting: Reduce the iShadowMapResolution option. The TweakGuide article notes that "this variable determines the resolution of the shadow maps. By lowering this value (always using a multiple of 8), you can gain significant FPS in areas...in return for much 'rougher' looking shadows." The default option appears to be 1024; try a lower multiple of 8, such as 800 or 640 in order to boost performance a notch.
5 .ini setting: Increase iMinGrassSize to 120. This setting governs the thickness of the beautiful grass and flower patches that adorn Oblivion. Oddly, the higher you set this number, the thinner and sparser the grass will get. A nice medium number between 100 and 150 will give you vastly improved performance without sacrificing much beauty. It will also let you push the draw distance for grass out much further, without the game becoming a slideshow.
من خودم هنوز دو تای آخری رو امتحان نکردم.اگه کسی امتحان کرده جوابشو بگه لطفا!

صفحه خیلی به هم ریخته اگه میشه ویرایش کن و فقط لینک عکس رو بذار
34.gif

(یا اگه گزینه ی ویاریش نیست یکی از مدیران زحمتش رو بکشه)

میخوام اصلا کلا پاکش کنم نمیشه :( شرمنده یکی زحمتش رو بکشه .. من سه ساعتم تموم شده مثل اینکه !
دیشب هزار بار باهاش ور رفتم .. ولی این ادیتور این vBulletin با Firefox مشکل داره !!
این لینکهای رو نشون نمیده خیلی خوشحال !
مثل اینکه این tinypic هم فیلتر شده .. اینها منتظرند من برم توی یک سایتی بعد فیلترش کنند!

[URL="http://tinypic.com/view/?pic=t8lxlw"]http://tinypic.com/view/?pic=t8lxlw[/URL]

این هم لینک جدید .. این یکی دیگه فقط لینکه . GrayFox خوشحال

آخرین ویرایش:
آقا تاینی پیک فیلتره به جون خودم!یه سوال تخصصی دیگه هم از اساتید دارم.آقا این روابط متقابل چجوره!من منوال رو خوندم گفت باید حتما هر چهارتا ربع دایره رو انتخاب کنی.حالا یه سریاش بیشتر پره یه سریاش خالی تره.یه سریاشم دوست داره یه سریاشم دوست نداره و همه اینا ثابته!یعنی هیچ مهارتی یا چیزی نداره؟هیچ تکنیکی نداره؟باید 4 تاشم کلیک کنم و برم؟البته میدونم هر چقدر Speechcraft بالاتر باشه،اونایی که طرف دوست داره پر تر خواهد بود.میخواستم ببینم کلک رشتی داره که مثلا اونایی رو که دوس نداره لایی رد کنیم؟

ولی این ادیتور این vBulletin با Firefox مشکل داره !!
من خودم خیلی وقته با فایرفوکس کار میکنم ولی مشکل نداره . فایرفوکس طورس هست که که عکس رو خود به خود بین اون دو تا تگ قرار میده یعنی بیشتر بدرد سایت دار ها و وبلاگدار ها و کسایی مثل خودمون میخوره که راحتر بشه کارش مشکل شما رو نیمدونم چیه...

[QUOTE]آقا تاینی پیک فیلتره به جون خودم![/QUOTE]

به جونه خودم فقط برای بعضی ها فیلتره مثلا برای من فیلتر نیست...

نوشته شده توسط Elvish Hero:
آقا تاینی پیک فیلتره به جون خودم!یه سوال تخصصی دیگه هم از اساتید دارم.آقا این روابط متقابل چجوره!من منوال رو خوندم گفت باید حتما هر چهارتا ربع دایره رو انتخاب کنی.حالا یه سریاش بیشتر پره یه سریاش خالی تره.یه سریاشم دوست داره یه سریاشم دوست نداره و همه اینا ثابته!یعنی هیچ مهارتی یا چیزی نداره؟هیچ تکنیکی نداره؟باید 4 تاشم کلیک کنم و برم؟البته میدونم هر چقدر Speechcraft بالاتر باشه،اونایی که طرف دوست داره پر تر خواهد بود.میخواستم ببینم کلک رشتی داره که مثلا اونایی رو که دوس نداره لایی رد کنیم؟
...............

دو تاش رو که دوست داره .. دو تا هم نه !
یکی رو خیلی دوست داره .. یکی متوسط .. یکی رو کم بدش میاد .. یکی رو خیلی !
اونهایی که دوست داره رو هم باید پر بزنیم و اونهایی که نه رو باید خالی تر !
توی هر دور هم باید هر چهار تا رو انتخاب کنی . یکی رو هم انتخاب کنی میچرخه دیگه !
یکدونه rotate داری توی هر دور که میتونی یکجوری تنظیم کنی که مثلا اون کمه بیفته جایی که بدش میاد و اینها!
همینجوری هم ولش کنی یکی یکی داره کمتر میشه ولی از Speechcraft 50 رد کنی این سرعتش کمتر میشه !
به قول خودش میشی Journeyman !
با اون rotate هه میشه یک کارایی کرد . ولی همیشه باید توجه کرد که اثر منفی همیشه بیشتره .. یعنی مثلا نصفه بزنیم روی اونی که خیلی بدش میاد .. همون رو هم بزنیم روی اونی که خیلی خوشش میاد جمع این دو تا منفیه !
بیشتر توجه کن به اونهایی که خیلی دوست داره یا خیلی بدش میاد .. اون دو تای دیگه رو حتی اگه زیاد هم بزنی خیلی فرقی نمیکنه .. میشه با اونها یکجوری سر و ته قضیه رو هم آورد که مثلا کمتره بیفته روی اونی که خیلی بدش میاد .. حالا اگه بیشتره بیفته روی اونی که زیاد بدش نمیاد خیلی وضع خراب نمیشه !
یک چیز دیگه اینکه اون دور اول که شروع میکنی اثرش خیلی زیاده ! تیریپ برخورد اول !
وقتی هم که طرف امتیازش خیلی پایینه میتونی اولش بهش رشوه بدی که مثلا با 5 تا سکه یکهو 20 امتیاز بگیری!

مثل اینکه وقتی هم که خسته ای اثر کمتره .. اصولا اینها میگن وقتی خسته ای هیچکار نکنین !
این که ترتیب اینها چجوری باشه یکی به اون skill بستگی داره و یکی دیگم به Luck !
luck من 60 هه ! روی همه چیز اصولا تاثیر مثبت داره !

اگه تیریپ Mage میخوای بردارین .. میتونین توی illusion از charm استفاده کنین .. فکر کنم که Mage School متخصص illusion توی Bruma بود .. شایدم Skingrad .. ولی رییسش یک خانومه است .. من برای گرفتن recommendation و اینکه بتونم برم داخل Arcane University باید سراغ همه اینها توی شهرهای مختلف برم .
شایدم Charm جزو illusion نبود .. که فکر کنم باشه !

اگه بتونی بری توی Arcane University اونجا میشه item ها رو enchant کنیم .. که مثلا یک item بگذاریم با یک charm زیاد با مدت کم .. مثلا دو ثانیه یا یک ثانیه که هم قدرتش بیشتر میشه و هم خرجش کمتر .. که تا زدی سریع روش space بزنی .. در حال صحبت زمان نمیگذره و اثرش تا وقتی صحبت تموم نشده باقیه !

اگه هم که کاراکتر imperial داشته باشی یک power داره به اسم voice of the emperor که مثل اینکه ( الان عددش دقیق یادم نیست ) که یکهو برای یک دقیقه یارو رو خر میکنه و میشه 100 !!! البته تیریپ روزی یک بار.

راستی اگه کسی جایی پیدا کرد که silver arrow میفروخت در تعداد زیاد حتما خبرم کنین .. یک جایی بود یادم نیست توی کدوم شهر به اسم Archer's paradox که یکدونه میفروخت :) خسته نباشه !! .. من فعلا همش دارم از این سربازها میدزدم ! البته silver arrow رو فقط روی ghost ها فعلا دارم میزنم که اونها هم وقتی بهشون میخوره مثل اسکلت ها میفته زمین و حتی توی تنشون هم نمیمونه و میشه همه رو برداشت !

آقا دمت گرم ولی من هنوز روشن نشدم!
مگه پر و خالی بودن اونارو من تعیین میکنم؟پر و خالیش ثابته.در ضمن:Rotate only appears if you have the speechcraft Apprentice mastery level.و من فاقد این درجه ام!منظورتو هم از زیاد زدن نفهمیدم!More Details plz;)

نوشته شده توسط Elvish Hero:
آقا یه سوال تخصصی:من چرا نمیتونم فریمو کم و زیاد کنم؟!فریم ریت من تو رزولوشن 640 با 1024 خیلی فرق نداره!HDR روشن و خاموش هم حداکثر دو سه فریم تاثیر میذاره!البته میانگین فریم من رو حول و حوش20 میچرخه ولی من خیلی اذیت نمیشم.تقریبا اصلا اذیت نمیشم.در ضمن من Wood Elf هستم با Custom Class:Elvish Hero.مشخصاتشو براتون میذارم!
در ضمن سایت Gamepro یه مطلب گذاشته که شاید جالب باشه:
Five Ways To Make Oblivion Run Faster:
1 Reduce resolution and disable anti-aliasing
2 Disable V-Sync and lower texture detail
3 Reduce interior shadows and exterior shadows
4 .ini setting: Reduce the iShadowMapResolution option. The TweakGuide article notes that "this variable determines the resolution of the shadow maps. By lowering this value (always using a multiple of 8), you can gain significant FPS in areas...in return for much 'rougher' looking shadows." The default option appears to be 1024; try a lower multiple of 8, such as 800 or 640 in order to boost performance a notch.
5 .ini setting: Increase iMinGrassSize to 120. This setting governs the thickness of the beautiful grass and flower patches that adorn Oblivion. Oddly, the higher you set this number, the thinner and sparser the grass will get. A nice medium number between 100 and 150 will give you vastly improved performance without sacrificing much beauty. It will also let you push the draw distance for grass out much further, without the game becoming a slideshow.
من خودم هنوز دو تای آخری رو امتحان نکردم.اگه کسی امتحان کرده جوابشو بگه لطفا!
بنظرم چیز خوبی باشه(حداقل به درد من یکی می خوره!)
یک لینک تغریبا مشابه هم توی سایت خود بازی هست که توضیح داده چطور بازی رو با کارت های گرافیک پایین تر اجرا کنند.
http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=296193

آخرین ویرایش:

پردازندت چيه؟
اصولا اين بر ميگرده به cpu bound يعني كارت گرافيكت به قدرت پردازندت محدود ميشه
نمونه ديگش بازي half life2 هست چون اين بازي هم به دليل فيزيك(Havok) بالاش cpu bound بود
البته اين يه حدسه

سلام دوستان ، من هم موفق شدم این بازی رو شروع کنم .
فعلا از sewer اومدوم بیرون .

راستی من کلی وقت گذاشتم تا بفهمم سیستم کلاس / level up و skill و attribute این بازی چجوری هست ؟

یه نمه عجیب غریب هستش . مختصرا بگم بازی سعی داره نذاره شما زیادی قوی بشید .
چون major skill هاش در واقع بیشتر به ضرر شما هستن . لذا راه بهتر شاید این باشه که major skill ها رو یک ذره بی ربط ورداریم .و این هم مثل شمشیر دولبه است . در کل عجیبه . شاید خودش حسن باشه نمیدونم باید بشتر بازی کرد و جلو رفت دید چی میشه .

البته میگم این بیشتر به ضرر power-gamer هاست . (power-gamer یه اصطلاح در دنیای rpg هستش)

-------
راستی من فعلا high elf male هستم . custom class با نام DrakWizard . با تخصص در Intelligence و willpower .sign ام هم The Lady.
Major ها هم Athletics ، Destruction ، Conjuration ، Alteration ، Mysticism ، Restoration ، Light Armor

البته شاید بکل عوض کنم . چون high elf ها ضعفهاشون زیاده.

۞۩ محمد ۩۞

زنوس عزیز من CPU:Amd Athlon Xp 2400+ 2GHZ,Vga:GT6600 128 Ram:1024(512+2*256) هستم!البته راضیم از فریمی که میگیرم(18-19) روی تنظیمات768*1024,Texture:Large,HDR:ON,View Distance:Full,Water:Full,بقیه شم خاموش(من اصولا تو هیچ بازیی سایه رو روشن نمیکنم!)حالا اگه کسی به نظرش میشه با تغییر تنظیمات تصویر بهتری گرفت بدون افت فریم بگه.
یه پیشنهادم اینکه Fade رو تا میتونین کم کنین(اسلایدر نزدیک سمت چپ بشه)واقعا روی روونی تاثیر خاصی داره!
در ضمن اگه یه چیزی رو بدزدیم بعدش گم و گور شیم،ولی موقع دزدیدن گارد بیاد دنبالمون،بپیچونیمش،از اون به بعد هر چی گارد ببینیم بهم گیر میده؟یا فقط همون گارد؟
در ضمن اگه میشه یکی ترجمه روزهای هفته رو از Cyrodiil به فارسی یا انگلیسی بذاره(هم روز هم ماه،میخوام برم روز تولدم!)
پ.ن:محمد بهتر بود همون موقع که داشتی از فاضلاب! بیرون میومدی نژادتو عوض میکردی.چون میتونستی با همون دارایی و پیشرفت فقط نژادتو عوض کنی.
پ.ن.ن:خیلی باحاله!میشه گفت یه نوع Fable جدی.

بچه ها من هنوز Oblivion رو نگرفتم تا بعده کنکور.ميخواستم بدونم اون چيزي که به اسم Nude !! توي سايت Game Trailers هست يه موده يا توي خود بازيه ؟
اون یه mod هست که باید از اینترنت گرفت خیلی هم چیز مسخره و مضحکی است. (اینم از امکانات نسخه PC بازی) :)

یکی به ما کمک کنه دو روزه دارم میگردم دور خودم نمیدونم چکار باید بکنم اون فلشه که رو نقشه بود دیگه نیست یعنی دیگه ماموریت ندارم؟؟؟:(( :confused: :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or