Multi Platform The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered

سازنده
Virtuos
تاریخ انتشار
April 2025
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
عرضه فیزیکال قرار نیست داشته باشه این بازی؟
بازی مثلا شدودراپ شد برای همین نسخه فیزیکی براش برنامه ریزی نکردن.
ولی ممکنه در ادامه این کار رو انجام بدن.

خوبیش اینه که اگه این کار رو انجام بدن نسخه فیزیکی شامل آپدیتهای جدید هم میشه.

• Like
Reactions: Destro
چه عشقی کردم با این بازی من الان بعد 20 سال :D
حدودا 17 سال پیش بود که دوران راهنمایی یه رفیق داشتم اسمش هاشم بود و یه پسر دایی داشت بزرگتر از ما و گیمر بود هاشم پیش اون بازیو میدید میومد برا من تعریف میکرد و هی میگفت بهترین بازی دنیا آبلیویون هست و انقد تعریف کرد من یبار گفتم آقا این بازیو بگیر برا من بیار ببینم چی به چیه که خلاصه من یه گیم دادم بهش اگه اشتباه نکنم فالوت 3 بود که اینم گرفت برام از پسرداییش آبلیویون گرفت آورد و دقیق یادمه یه سی دی خام بود که بازی روش کپی شده بود و روش نوشته بود آبلیویون و پایینشم نوشته بود سبک: رومی باستانی:D
آقا خلاصه من با اینترنت دایال آپ بزور وصل نت میشدم و سبک بازیو زده بود تو نت آر پی جی و من پیش خودم میگفتم خدایا این گیم چرا انقد شر و ور هستش:D:D:Dچرا انقد همه چی مصنوعی و ک*شر تو بازی:D اما از ترس اینکه من این بازیو نمیفهمم هر روز میرفتم مدرسه واسه هاشم خالی میبستم آره عجب گیمیه و برا اینکه پیش بقیه بچه ها نظر هاشمو داشته باشم همیشه میگفتم بهترین بازی دنیا آبلیویون و تا بچه های دیگه میگفتن چرته هاشم شروع میکرد به دفاع کردن و چون ما سر در نمیاوردیم این چی میگه قبول میکردیم....بقول معروف ما تو اون سن چه میفهمیدیم آزادی عمل چیه تو گیم!!!!
خلاصه سال تموم شد و ما دوستیمون بدون خداحافظی یروز برا همیشه تموم شد تو اون نسلی که یه شماره از هم نداشتیم که اگر هم داشتیم راحت با جابجایی خونه از دست میرفت و من تو دلم موند بگم هاشم این آبلیویون چه گیم ک*شری هست که انقد تعریف میکنی!!!؟؟بازی مصنوعی انگار نه انگار یه ضربه شمشیر میزنی!!!!این کجا پرنس آف پرشیا کجا:D
اما الان......
بعد این همه سال تازه فهمیدم این چه جواهری بود پسر، تازه فهمیدم این گیم چیه اصن!!آزادی عمل تو انجام ماموریت چیه که 17 سال پیش بهم میگفتن دربارش....چطور این بازی منو میخکوب کرد بخاطرش یروز سرکار نرفتم.....چقدر دنیاش زیباس و چقدر نکات ریز و درشت داره هر قسمتش.....با اینکه اسکایریم هم رفتم چندین بار وسطاش ول کردم اما این گیم ماموریتاش همه به یادموندنی هستن با طراحی 20 سال پیش!!!
مراحل دارک برادرهود چقدر زیبا بود و چقدر مرحله آخر لیگ دزدان زیبا بود......چقدر گردش شبانه روز تو انجام ماموریتای بازی تاثیر داشت......چقدر ومپایر بودن تو بازی عذاب و لذت داشت:D.....این بازی هرجاش یه مشکلی داره اما انقد جزئیاتش زیاد و زیباس راحت میتونی رو هر مشکلش چشمتو ببندی و لذت ببری خالصانه ازش.
الان دوباره وسوسه شدم اسکایریم شروع کنم اما میترسم بخوره تو ذوقم.....

هاشم منو ببخش اگه زود قضاوتت کردم چون تو پیش پسر داییت میدیدی این چه گیمه و من مثل خر تو بازی گیر میکردم همون اوایلش و با 2 تا ضربه میمردم:D و هیچوقت نشد درست تجربه اش کنم چون نه کسی بود بهم یاد بده و نه اینترنت مثل الان بود من ببینم باید چیکار کنم!!!
رفیق شرمندتم......

و هنوز که هنوز آپدیت برای ps5 نیومده . بازی قابل انجام نیست روی ps5 . پر از استاتر و افت فریم و کرش مداوم بعد آپدیتی که رو xbox بیشتر از 2 هفته هست اومده هنوز اینور نیومده خیلی نا امید کننده است

و هنوز که هنوز آپدیت برای ps5 نیومده . بازی قابل انجام نیست روی ps5 . پر از استاتر و افت فریم و کرش مداوم بعد آپدیتی که رو xbox بیشتر از 2 هفته هست اومده هنوز اینور نیومده خیلی نا امید کننده است
حتی همون آپدیتی که روی ایکس باکس اومده هم چندان تعریفی نداره.
خیلی روش حساب نکن.

چون در حال حاضر بازی خیلی مموری لیک داره و هرچی بیشتر باز کنی وضعیت فریم/استاتر بدتر میشه.

احتمالا میخوان یه آپدیت کلی برای همه پلتفرمها بدن ولی خب زمانبر بوده.

آقا من اعتیاد پیدا کردم به این بازی =)) ، خیلی lore خفن و کوئست لاینای جذابی داره، چه کوئست اصلی چه کوئست گیلد ها، همیشه تو ذهنم بود ارجینال رو بزنم، ولی این ریمستر دیگه خیلی لذت بازی رو دو چندان کرده فکر کنم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

نسخه ریمستر قطعا ارزش تجربه مجدد و صدها ساعت بازی کردن دوباره رو داره.
عجیبه زیاد در موردش صحبت نمیشه دنیا و ستینگ بازی شاهکار هست مخصوصا که الان با انجین ue5 رندر میشه و از لحاظ بصری با بازی ها روز برابری میکنه.
نورپردازی جهان باز بازی یعنی LUMEN GI ویژوال بازی رو متحول کرده و بعضی وقتها این حس میده که یک نسخه جدید از سری رو دارم بازی میکنم.
نور پردازی لومن به ایمرسیو شدن و غوطه وری بازی کمک دوچندان کرده اکنون به لطف قدرت سخت افزاری نسل نهم تماشا چشم انداز هایی مثل imperial city از فواصل دور مسحور کننده هست.

موسیقی بازی و هارمونی که در دل گیم پلی بازی و اکتشاف نهفته هست هنوز بعد این سال ها گوش نواز و جادوانه باقی مونده خیلی دوستدارم دارم بدونم جرمی سول آهنگساز افسانه ای این سری وقتی در حال خلق ملودی ها آبلویون و اسکایریم بوده تو چه فضای عارفانه ای سیر میکرده که تونسته این ملودی ها مسحورکننده و جادوانه رو در فرکانس زمان به ارتعاش در بیاره.

مهمترین المان آبلویون که کمتر دیدم در موردش صحبت بشه هوش مصنوعی فرازمانی بازی یعنی RADIANT AI هست که میشه گفت چند نسل از زمان خودش جلوتر بود هوش مصنوعی که بعدها در red dead redemption 2 و امسال در kingdom come deliverance 2 دیدیم تکامل همین هوش مصنوعی هست که بیست سال پیش در آبلویون پیاده کرده بودن این تکنولوژی به npc ها اجازه میداد که دارای الگوها رفتاری پیچیده و زنده باشند مثلا دارای یک زندگی روتین طبیعی مثل غذا خوردن ، استراحت،کار و انجام ماموریت ها مختلف باشند از مکان ها مختلف شهر دیدن کنند با npc ها دیگه بصورت رندوم تعامل داشته باشند و در مورد اتفاقات دنیا بازی صحبت کنن در دنیا بازی مسافرت کنند و حتی مرتکب دزدی و جنایت بشن.
در آبلویون این بازیکن نبود که با دنیای بازی در حال تعامل بود بلکه دنیای بازی در هسته خود و با مخاطب در حال تعامل بود.
جالبه هر npc در دنیای بازی اسم و هویت منحصر به فرد خودش داره بدلیل وجود هوش مصنوعی پیشرفته و رندوم بازی ممکن بیشمار اتفاق عجیب و حتی خنده دار در بازی بیفته حتی زمان لانچ بازی به حدی هوش مصنوعی بازی پیچیده و افسارگسیخته بود که ممکن بود حتی به دلیل گرسنگی مثلا یکی از اعضا محافظ شهر یک کشتار جمعی اتفاق بیوفته مثلا گارد دروازه شهر گرسنه میشد و پستش ترک میکرد تو همین زمان دزدها از این فرصت استفاده میکردن و وارد شهر میشدن و دزدی میکردن و زمانی که گاردها متوجه میشدن یک قتل عام بزرگ در شهر اتفاق میوفتاد .
حتی یک سری ماموریت ها و محتوا بازی در زمان لانچ ممکن بود بخاطر هوش مصنوعی عظیم و اسمارت بازی برای همیشه از بین برن به عنوان مثال کوئست brotherhood در بازی چون نیاز به مکالمه با یک تاجر فرقه داشت ممکن بود قبل از رسیدن شما به این npc، منابع شخص موردنظر توسط دزدان غارت و این شخص کشته بشه و ماموریت کلا از دست بره بخاطر همین بتسدا با آپدیت ها بعدی این اسمارت بودن دنیای بازی رو تا حد ممکن بخاطر از دست نرفتن محتوا اصلی کنترل کرد.
Radiant ai به مخاطب این حس منتقل کرد که دنیای بازی حتی بدون وجود ما زنده و واکنش گرا هست و زندگی در بطن این دنیا در جریان هست.

شاید مهمترین دلیلی که میبینیم هنوز بتسدا از این انجین استفاده میکنه بخاطر هزاران ویژگی ها منحصر به فردی هست که زمانی انقلابی محسوب میشدن و هنوزم خیلی از این ویژگی ها منحصر به همین انجین موندن و تو بازی دیگه ای نمیبینیم اگه قرار بود این نسخه تنها با انجین ue5 رندر بشه واقعا نه تنها ریمستر نبود حتی آبلویون گذشته هم نبود و خیلی از این مکانیک ها و ویژگی ها که در دل گیم پلی ، فیزیک و هوش مصنوعی نهفته هست الان وجود ندلشت که radiant ai یکی از این ویژگی ها باشکوه هست که دست نخورده در آبلوین ریمستر وجود داره.

تنوع محیطی که در دنیای بازی وجود داره مثل کوهستان ها، مناطق جنگی، رودخانه ها ، مراتع، دهکده ها ، مرادب ها و شهرها متنوع که حالا با انجین ue5 رندر میشن نسخه ریمستر رو نه تنها از دید بصری بلکه با وجود ویژگی ها گیم پلی مثل radiant ai ، این نسخه رو تبدیل به یکی از بهترین شبیه ساز ها زندگی در دنیای فانتزی کرده.

از خلاقیت و دنیای عظیم بازی بگذریم وجود همین المان ها و تکنولوژی ها انقلابی مثل همین radiant ai بود که بتسدا رو در اون سال ها به پادشاهی دست نیافتنی و بی رقیب در این سبک تبدیل کرده بود.

آخرین ویرایش:
بازی بنظرم تو کوئستاش خیلی خلاقیت داره.چیزی که خیلی بازیای الان مینونن ازش یاد بگیرن. از طرفی لول بندی و درجه سختی بازی مشکل داره باعث میشه گیم پلی لوپ تو درتز مدت خسته کننده بشه.دانجن هارو که دیگه نگم.در کل بازی بزرگی هست ک قطعا ارزش تجربه داره ولی هسته اش کهنه است.

بازی بنظرم تو کوئستاش خیلی خلاقیت داره.چیزی که خیلی بازیای الان مینونن ازش یاد بگیرن. از طرفی لول بندی و درجه سختی بازی مشکل داره باعث میشه گیم پلی لوپ تو درتز مدت خسته کننده بشه.دانجن هارو که دیگه نگم.در کل بازی بزرگی هست ک قطعا ارزش تجربه داره ولی هسته اش کهنه است.

چون این بنده خدا ریمستره.
اما جواب این ایشون هستن که همه جوره ریمیک نسخه اصلیه:

View attachment SKYBLIVION.mp4

ریمیک کامل بازی به استانداردهای روز ، از دانجنها گرفته تا محیط ، دیالوگها ، کوئستها تا ویژگیهای Qol دیگه.
امسال سال انتشارشه و همش چندماهی بیشتر نمونده.

آخرین گزارش از پروسه ساخت:

آخرین ویرایش:
نسخه فیزیکی Deluxe Edition بازی دو هفته دیگه عرضه میشه. قیمت 40 دلار.

View attachment 394852 View attachment 394853

لینک آمازون نسخه Xbox و PS5
حالا که بازی خیلی کامل شده و کلی آپدیت و... گرفته اگه باز هم دیسک خالی بدن باید مایکروسافت/بتسدا رو آتیش زد.

البته من دیسک یه بازی اوریجینال رو از نزدیک سالهاست که ندیدم. (به جز بازیهای pS3)
ولی خب خیلی حرکت زشتیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or