چه عشقی کردم با این بازی من الان بعد 20 سال
حدودا 17 سال پیش بود که دوران راهنمایی یه رفیق داشتم اسمش هاشم بود و یه پسر دایی داشت بزرگتر از ما و گیمر بود هاشم پیش اون بازیو میدید میومد برا من تعریف میکرد و هی میگفت بهترین بازی دنیا آبلیویون هست و انقد تعریف کرد من یبار گفتم آقا این بازیو بگیر برا من بیار ببینم چی به چیه که خلاصه من یه گیم دادم بهش اگه اشتباه نکنم فالوت 3 بود که اینم گرفت برام از پسرداییش آبلیویون گرفت آورد و دقیق یادمه یه سی دی خام بود که بازی روش کپی شده بود و روش نوشته بود آبلیویون و پایینشم نوشته بود سبک: رومی باستانی
آقا خلاصه من با اینترنت دایال آپ بزور وصل نت میشدم و سبک بازیو زده بود تو نت آر پی جی و من پیش خودم میگفتم خدایا این گیم چرا انقد شر و ور هستش

چرا انقد همه چی مصنوعی و ک*شر تو بازی

اما از ترس اینکه من این بازیو نمیفهمم هر روز میرفتم مدرسه واسه هاشم خالی میبستم آره عجب گیمیه و برا اینکه پیش بقیه بچه ها نظر هاشمو داشته باشم همیشه میگفتم بهترین بازی دنیا آبلیویون و تا بچه های دیگه میگفتن چرته هاشم شروع میکرد به دفاع کردن و چون ما سر در نمیاوردیم این چی میگه قبول میکردیم....بقول معروف ما تو اون سن چه میفهمیدیم آزادی عمل چیه تو گیم!!!!
خلاصه سال تموم شد و ما دوستیمون بدون خداحافظی یروز برا همیشه تموم شد تو اون نسلی که یه شماره از هم نداشتیم که اگر هم داشتیم راحت با جابجایی خونه از دست میرفت و من تو دلم موند بگم هاشم این آبلیویون چه گیم ک*شری هست که انقد تعریف میکنی!!!؟؟بازی مصنوعی انگار نه انگار یه ضربه شمشیر میزنی!!!!این کجا پرنس آف پرشیا کجا

اما الان......
بعد این همه سال تازه فهمیدم این چه جواهری بود پسر، تازه فهمیدم این گیم چیه اصن!!آزادی عمل تو انجام ماموریت چیه که 17 سال پیش بهم میگفتن دربارش....چطور این بازی منو میخکوب کرد بخاطرش یروز سرکار نرفتم.....چقدر دنیاش زیباس و چقدر نکات ریز و درشت داره هر قسمتش.....با اینکه اسکایریم هم رفتم چندین بار وسطاش ول کردم اما این گیم ماموریتاش همه به یادموندنی هستن با طراحی 20 سال پیش!!!
مراحل دارک برادرهود چقدر زیبا بود و چقدر مرحله آخر لیگ دزدان زیبا بود......چقدر گردش شبانه روز تو انجام ماموریتای بازی تاثیر داشت......چقدر ومپایر بودن تو بازی عذاب و لذت داشت

.....این بازی هرجاش یه مشکلی داره اما انقد جزئیاتش زیاد و زیباس راحت میتونی رو هر مشکلش چشمتو ببندی و لذت ببری خالصانه ازش.
الان دوباره وسوسه شدم اسکایریم شروع کنم اما میترسم بخوره تو ذوقم.....
هاشم منو ببخش اگه زود قضاوتت کردم چون تو پیش پسر داییت میدیدی این چه گیمه و من مثل خر تو بازی گیر میکردم همون اوایلش و با 2 تا ضربه میمردم

و هیچوقت نشد درست تجربه اش کنم چون نه کسی بود بهم یاد بده و نه اینترنت مثل الان بود من ببینم باید چیکار کنم!!!
رفیق شرمندتم......