آخرین ویرایش:

) واقعا چیزی شبیهش نداریم که همچین سیستم پیشروی ای برای هر مچ داشته باشه.انصافا این عجیبه که استودیویی این مودهای مولتی پلیر رو جا میندازه و در نهایت پرفروش میشن که شاید تو لیست 100تای مورد انتظار طرفدارهای بخش مولتی پلیر هم نباشه.شاید خنده تون بگیره ولی پیش نمایش ها رو که میخونم این بازی عینهو ایده اصلی ساکورایی واسه مود مولتی پلیر Kirby Air Rider ـهنه که بد باشه ها. اتفاقا تو این سبک خیلی بیشتر از سبک ریسینگ که ساکورایی عملی اش کرده بود جواب میده ولی خب ترکیب نحوه آپگرید ها و Worldwide Event های هر راند و انتخاب همراه و آپگریدشون و مچ نهایی PvP و ایناش خیلی Kirby Air Rider ـه
و خب منطقیه چرا پیش نمایش ها میگن چیزی شبیهش نیست... چون خارج از Kirby Air Rider (هی خنده ام میگیره نزدیک ترین نمونه به این بازی اسپین آف ریسینگ کربیه) واقعا چیزی شبیهش نداریم که همچین سیستم پیشروی ای برای هر مچ داشته باشه.
انصافا این عجیبه که استودیویی این مودهای مولتی پلیر رو جا میندازه و در نهایت پرفروش میشن که شاید تو لیست 100تای مورد انتظار طرفدارهای بخش مولتی پلیر هم نباشه.
این بازی هم اگه مثل نایترین موفق بشه واقعا باید انتظار داشت استودیوهای سطح بالای دیگه یه دوره کارآموزی برن فرام سافتور که یاد بگیرن چطور باید عنوان مولتی پلیر موفق ساخت.

غیر اون من رو یاد PVP تو WOW میندازه ولی خیلی جمع و جورتر.این مشخصا ساخته شده برای PVP بازهای سولز، اگه همین الان PVP های الدن رینگ رو ببینید متوجه می شید چی می گم![]()
WOW نزدم ولی شلم شوربایی بود واسه خودشغیر اون من رو یاد PVP تو WOW میندازه ولی خیلی جمع و جورتر.

نه دیگه مشخص بود اون یه تیکه از فاینال یه مچ هست مثلا، منم گفتم بخش های دیگه هم داره بازی.این رو که دیدم تازه متوجه شدم بازی چیه.
اون نمایش قبلی رو که دیده بودم فکر میکردم کل بازی همین مپ دو در دو باشه و حالت آرنا طور بقیه رو حذف میکنن تا برسن به فینال
برای همین گفتم من رو یاد WOW میندازه![]()
دقیقا همون اولش چشماتو ببندی با موسیقی که پخش میشه انگار وسط Hunter's Dream نشستیاین نمایش رو دیدین؟
گیم پلی خالص با صدای خود بازیه و کسی روش حرف نمیزنه.
=========
چقدر بلادبورنه این لعنتی؟!
انگاری فرام سافتور خواسته باشه با انجین آپگرید شده یه مود مولتی پلیر برای بلادبورن بسازه.
اتمسفر ، موسیقی ، طراحی محیط همش آدم رو یاد بلادبورن میندازه.
نه اینکه یک به یک خود بلادبورن باشه ولی خیلی جدی منبع الهام سازنده ها و آرتیستهای بازی بوده.
این رو که دیدم تازه متوجه شدم بازی چیه.
اون نمایش قبلی رو که دیده بودم فکر میکردم کل بازی همین مپ دو در دو باشه و حالت آرنا طور بقیه رو حذف میکنن تا برسن به فینال
برای همین گفتم من رو یاد WOW میندازه
به همه طرفدارهای فرام سافتور پیشنهاد میکنم اگه مثل من تا حالا همینطوری از کنار بازی رد میشدین با حوصله بشینین و این نمایش رو کامل ببینین.
همیشه اول نتورک تست هاش همینطوریهکسی تونسته وصل شه؟ دو ساعته ارور لاگین میده
توییت کردن گفتن امروز کلا کنسلههمیشه اول نتورک تست هاش همینطوریهیکم بگذره درستش می کنه.
توییت کردن گفتن امروز کلا کنسله![]()
من همینجوری بازی میکنم عذاب وجدان دارمماشاءلله
با ترکیب ارزنده نینتندو و فرام سافتور (و اینترنت EA) قطعا یه روز به یاری امام معصوم و بنیانگذاران فقید ایالت متحده و تمام خطوطی که داده های اینترنت رو بین نقاط دنیا متصل می کنه، مطمئنا یه روز ما به سرورهای بازی متصل میشیم![]()