Nintendo The Duskbloods

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
2026
پلتفرم‌ها
  1. Nintendo Switch
The+Duskbloods+l.jpg

NintendoSwitch2_The_Duskbloods_Screenshot-5.jpg NintendoSwitch2_The_Duskbloods_Screenshot-4.jpg NintendoSwitch2_The_Duskbloods_Screenshot-3.jpg NintendoSwitch2_The_Duskbloods_Screenshot-2.jpg NintendoSwitch2_The_Duskbloods_Screenshot-1.jpg

تریلر در یوتوب نینتندو : لینک
تریلر در یوتوب فرام سافتور : لینک

سازنده: FromSoftware
کنسول: switch 2
تاریخ انتشار : 2026​

آخرین ویرایش:
شاید خنده تون بگیره ولی پیش نمایش ها رو که میخونم این بازی عینهو ایده اصلی ساکورایی واسه مود مولتی پلیر Kirby Air Rider ـه :دی نه که بد باشه ها. اتفاقا تو این سبک خیلی بیشتر از سبک ریسینگ که ساکورایی عملی اش کرده بود جواب میده ولی خب ترکیب نحوه آپگرید ها و Worldwide Event های هر راند و انتخاب همراه و آپگریدشون و مچ نهایی PvP و ایناش خیلی Kirby Air Rider ـه :))

و خب منطقیه چرا پیش نمایش ها میگن چیزی شبیهش نیست... چون خارج از Kirby Air Rider (هی خنده ام میگیره نزدیک ترین نمونه به این بازی اسپین آف ریسینگ کربیه :)) ) واقعا چیزی شبیهش نداریم که همچین سیستم پیشروی ای برای هر مچ داشته باشه.

شاید خنده تون بگیره ولی پیش نمایش ها رو که میخونم این بازی عینهو ایده اصلی ساکورایی واسه مود مولتی پلیر Kirby Air Rider ـه :دی نه که بد باشه ها. اتفاقا تو این سبک خیلی بیشتر از سبک ریسینگ که ساکورایی عملی اش کرده بود جواب میده ولی خب ترکیب نحوه آپگرید ها و Worldwide Event های هر راند و انتخاب همراه و آپگریدشون و مچ نهایی PvP و ایناش خیلی Kirby Air Rider ـه :))

و خب منطقیه چرا پیش نمایش ها میگن چیزی شبیهش نیست... چون خارج از Kirby Air Rider (هی خنده ام میگیره نزدیک ترین نمونه به این بازی اسپین آف ریسینگ کربیه :)) ) واقعا چیزی شبیهش نداریم که همچین سیستم پیشروی ای برای هر مچ داشته باشه.
انصافا این عجیبه که استودیویی این مودهای مولتی پلیر رو جا میندازه و در نهایت پرفروش میشن که شاید تو لیست 100تای مورد انتظار طرفدارهای بخش مولتی پلیر هم نباشه.
این بازی هم اگه مثل نایترین موفق بشه واقعا باید انتظار داشت استودیوهای سطح بالای دیگه یه دوره کارآموزی برن فرام سافتور که یاد بگیرن چطور باید عنوان مولتی پلیر موفق ساخت.

انصافا این عجیبه که استودیویی این مودهای مولتی پلیر رو جا میندازه و در نهایت پرفروش میشن که شاید تو لیست 100تای مورد انتظار طرفدارهای بخش مولتی پلیر هم نباشه.
این بازی هم اگه مثل نایترین موفق بشه واقعا باید انتظار داشت استودیوهای سطح بالای دیگه یه دوره کارآموزی برن فرام سافتور که یاد بگیرن چطور باید عنوان مولتی پلیر موفق ساخت.

قبول دارم و بازی به نظر قدم مثبتی واسه نه ساب ژانر سولزبورن، بلکه بیشتر یه قدم مثبت واسه همون ژانر PvPvE ـه و تنوع بیشتری بهشون میده.

و در کل پیش نمایش ها خیلی خوبه که همه مثبتن. البته من بازم میخوام نظر ملت رو بخونم وقتی نتورک تست شروع شد. بسیار حیف که سوییچ 2 نداریم :(

• Like
Reactions: m.d.makan
من هنوز نتونستم هیچکدوم از پیش نمایش ها رو ببینم ولی میازاکی گفته خودش ایده رو به نینتندو داده یجورایی و اونام مشتاق بودن، گفته تمام تجربه اش رو به کار گرفته.
و اینکه گفته سینگل پلیر به هیچ وجه کنار نمیذاره و نذاشته و اینکه بدون توجه به بازار فروش و اینا فقط چیزایی که دوست داره رو می سازه که قبلا هم یجورایی چنین چیزی گفته بود.

بازی شبیه بلادبورن و دارک سولز 3 هست اما تاثیراتی مهمی هم از سکیرو گرفته که تو ویدیو لیک شده هم دیدیم تا حدودی.

اکسترکشن، بتل رویالیه که با این سبکها تفاوتهایی داره (الهام از بوردگیم) و بنظرم اینجاشو جوری شخصی سازی می کنن که می شه نایترین دیگه ای که احتمال داره از اونم بهتر بشه.

غیر اون من رو یاد PVP تو WOW میندازه ولی خیلی جمع و جورتر.
WOW نزدم ولی شلم شوربایی بود واسه خودش :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.d.makan and Z-fan
این نمایش رو دیدین؟

گیم پلی خالص با صدای خود بازیه و کسی روش حرف نمیزنه.
=========

چقدر بلادبورنه این لعنتی؟!
انگاری فرام سافتور خواسته باشه با انجین آپگرید شده یه مود مولتی پلیر برای بلادبورن بسازه.
اتمسفر ، موسیقی ، طراحی محیط همش آدم رو یاد بلادبورن میندازه.
نه اینکه یک به یک خود بلادبورن باشه ولی خیلی جدی منبع الهام سازنده ها و آرتیستهای بازی بوده.

این رو که دیدم تازه متوجه شدم بازی چیه.
اون نمایش قبلی رو که دیده بودم فکر میکردم کل بازی همین مپ دو در دو باشه و حالت آرنا طور بقیه رو حذف میکنن تا برسن به فینال :))
برای همین گفتم من رو یاد WOW میندازه :D

به همه طرفدارهای فرام سافتور پیشنهاد میکنم اگه مثل من تا حالا همینطوری از کنار بازی رد میشدین با حوصله بشینین و این نمایش رو کامل ببینین.

اون نمایش قبلی رو که دیده بودم فکر میکردم کل بازی همین مپ دو در دو باشه و حالت آرنا طور بقیه رو حذف میکنن تا برسن به فینال :))
نه دیگه مشخص بود اون یه تیکه از فاینال یه مچ هست مثلا، منم گفتم بخش های دیگه هم داره بازی.
WOW رو گفتی چیزی به ذهنم نرسید فکر کردم از لحاظ شلوغی PVP ای که تو نمایش لیک بود گفتی :D

• Smile
  • Like
Reactions: m.d.makan and Z-fan
این نمایش رو دیدین؟

گیم پلی خالص با صدای خود بازیه و کسی روش حرف نمیزنه.
=========

چقدر بلادبورنه این لعنتی؟!
انگاری فرام سافتور خواسته باشه با انجین آپگرید شده یه مود مولتی پلیر برای بلادبورن بسازه.
اتمسفر ، موسیقی ، طراحی محیط همش آدم رو یاد بلادبورن میندازه.
نه اینکه یک به یک خود بلادبورن باشه ولی خیلی جدی منبع الهام سازنده ها و آرتیستهای بازی بوده.

به همه طرفدارهای فرام سافتور پیشنهاد میکنم اگه مثل من تا حالا همینطوری از کنار بازی رد میشدین با حوصله بشینین و این نمایش رو کامل ببینین.
دقیقا همون اولش چشماتو ببندی با موسیقی که پخش میشه انگار وسط Hunter's Dream نشستی😂
من منتظر بودم یه صدایی از اون گوشه بهم بگه
Ah,welcome home,good hunter
I must've drifted off,what is it you desire

• Like
Reactions: jdepp and m.d.makan
توییت کردن گفتن امروز کلا کنسله :D

ماشاءلله :دی
با ترکیب ارزنده نینتندو و فرام سافتور (و اینترنت EA) قطعا یه روز به یاری امام معصوم و بنیانگذاران فقید ایالت متحده و تمام خطوطی که داده های اینترنت رو بین نقاط دنیا متصل می کنه، مطمئنا یه روز ما به سرورهای بازی متصل میشیم :دی

• Sad
Reactions: Holy Diver
در مورد بازی جوری هست که تا تجربه نشه، نمیشه نظر قطعی داد
و همینکه بازی انحصار سوییچ 2 هست، همین تجربه رو، ممکنه برام غیرممکن کنه:دی

ولی واقعا همین مونده بود که فرام از نظر فنی از تیم نینجا هم عقب بیوفته!!!!!
شما همین الان کلیپ های سکیرو رو ببینید، به شدت پالت رنگی استفاده شده، احساس می کنید بازی تازه هست!!!
یکسری مناطق دارک سولز 3 ده سال پیشم از این بهتره!!!!!
FS نخواد یک تکونی به خودش بده چند سال دیگه باید تنه به تنه با GameFreak تو meme ها قرار بگیره:دی

• Like
Reactions: He!n3ger
ماشاءلله :دی
با ترکیب ارزنده نینتندو و فرام سافتور (و اینترنت EA) قطعا یه روز به یاری امام معصوم و بنیانگذاران فقید ایالت متحده و تمام خطوطی که داده های اینترنت رو بین نقاط دنیا متصل می کنه، مطمئنا یه روز ما به سرورهای بازی متصل میشیم :دی
من همینجوری بازی میکنم عذاب وجدان دارم :D تو هم بیا یه لگدی به جسم بی جان من بزن:D

• Like
Reactions: Z-fan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or