Nintendo The Duskbloods

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
2026
پلتفرم‌ها
  1. Nintendo Switch
The+Duskbloods+l.jpg

NintendoSwitch2_The_Duskbloods_Screenshot-5.jpg NintendoSwitch2_The_Duskbloods_Screenshot-4.jpg NintendoSwitch2_The_Duskbloods_Screenshot-3.jpg NintendoSwitch2_The_Duskbloods_Screenshot-2.jpg NintendoSwitch2_The_Duskbloods_Screenshot-1.jpg

تریلر در یوتوب نینتندو : لینک
تریلر در یوتوب فرام سافتور : لینک

سازنده: FromSoftware
کنسول: switch 2
تاریخ انتشار : 2026​

آخرین ویرایش:
خب اوکی شد وضعیت تاپیک ها :دی

به نظر میاد وقتی میازاکی می گفته تو نخ Escape from Tarkov ـه، از همون موقع میخواسته واقعا یه بازی این سبکی بزنه
گویا این همون بازیه
حالا بعدا باید گیم پلی اش بیاد ببینیم چجوریه

هرچقدر تریلر رو میبینم بیشتر حس نینتندو لایک ازش میگیرم، از همون دید اول هم همینطور بود و حالت اختصاصی نینتندو داشت و مشخص بود بازی اصلی فرام سافور یا بلادبورن 2 (:دی) نیست، حتی قبل اینکه مشخص بشه کامل مولتی پلیر هست....

• Like
Reactions: Kenshin.0408
سلام و درود خدمت شما میخواستم بدونم آیا داسک بلادز بازی مناسبی برای سولز پلیر ها خواهد بود یا نه؟
دوست عزیز سوالات عین اینکه یکی بگه آیا FC club برای فوتبال پلیرها خواهد بود یا چه میدونم آیا call of duty مناسب طرفدان FPS هست یا نه؟!B-(
معلومه که هست:D:|

دوست عزیز سوالات عین اینکه یکی بگه آیا FC club برای فوتبال پلیرها خواهد بود یا چه میدونم آیا call of duty مناسب طرفدان FPS هست یا نه؟!B-(
معلومه که هست:D:|
ایول از اونجایی که خیلی دوست دارم داسک بلادز رو، بدیهی مینویسم. می‌پرسم چون مثل راز میمونه 🤣 بعد میاد اون وقت مجبور میشم سوییچ دو بخرم.😅😅

بنده خیلی وقته که واتی ویجیا (vaati.vidya) و امید (omid.lennon)عزیز رو دنبال میکنم. کارشون عالیه ولی به عنوان یک ابیس واچر و اگر خدا بخواد طراح بازی یک محتوای خیلی متفاوت میسازم.
پ. ن. که فقط کلیک بیتش فرق داره😁

ایول از اونجایی که خیلی دوست دارم داسک بلادز رو، بدیهی مینویسم. می‌پرسم چون مثل راز میمونه 🤣 بعد میاد اون وقت مجبور میشم سوییچ دو بخرم.😅😅
باتوجه به تجربه ای که از Elden Ring Nightreign داشتم و با توجه به این موضوع که این بازی (Nightreign) شاید 70 درصدش تکراری هست اما همچنان فان، باحال و سرگرم کننده هست، قطعا می گم Duskbloods که از بیخ و بن آی پی تازه ای هست ارزش خرید داره.

خب اوکی شد وضعیت تاپیک ها :دی

به نظر میاد وقتی میازاکی می گفته تو نخ Escape from Tarkov ـه، از همون موقع میخواسته واقعا یه بازی این سبکی بزنه
گویا این همون بازیه
حالا بعدا باید گیم پلی اش بیاد ببینیم چجوریه
خیلی ممنونم از شما

اولین بازی سولزلایک بنده بلادبورن بوده، نمی‌دونم چرا پلیر ها میگن سخته😔 به لپ‌تاپ زپرتی دارم باهاش دیمون سولز سیمولیتر بازی میکنم اون هم با ماوس و کیبورد 😅 اون خیلی سخته.
یکی راهنمایی کنه لطفاً پیرم درومد 😭

آخرین ویرایش:
View attachment 373871

View attachment 373872 View attachment 373873 View attachment 373874 View attachment 373875 View attachment 373876

تریلر در یوتوب نینتندو : لینک
تریلر در یوتوب فرام سافتور : لینک

سازنده: FromSoftware
کنسول: switch 2
تاریخ انتشار : 2026​
دست شما درد نکنه، با همین پنجتا عکس و تریلر میتونم پنج تا ویدیو بسازم😁

باتوجه به تجربه ای که از Elden Ring Nightreign داشتم و با توجه به این موضوع که این بازی (Nightreign) شاید 70 درصدش تکراری هست اما همچنان فان، باحال و سرگرم کننده هست، قطعا می گم Duskbloods که از بیخ و بن آی پی تازه ای هست ارزش خرید داره.
کاملاً درسته، ولی fast pace بودن نایت رین که هنوز فرصت نشده بازی کنم، خیلی جذاب بود. متأسفانه سکیرو شدو دایز توآیس و الدن رینگ رو هم هنوز نتونستم تموم کنم😞
پ. ن. ولی مطمئنم که هیچوقت تکراری نمی‌شن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: jdepp
دست شما درد نکنه، با همین پنجتا عکس و تریلر میتونم پنج تا ویدیو بسازم😁

کاملاً درسته، ولی fast pace بودن نایت رین که هنوز فرصت نشده بازی کنم، خیلی جذاب بود. متأسفانه سکیرو شدو دایز توآیس و الدن رینگ رو هم هنوز نتونستم تموم کنم😞
پ. ن. ولی مطمئنم که هیچوقت تکراری نمی‌شن.
من فعلا 70 ساعت بازی کردم که تموم کوئستها به جز یکی و اکثر اسکینها رو باز کردم و همینطور پلات بازی رو هم انجام دادم.
فکر می کنم هنوز 10 ساعت دیگه هم برای 100 کردنش وقت بخواد. بعد ماه جولای هم که باز آپدیت باس میاد براش و بعد اونا هم احتمالا dlc. اگه ساپورت خوبی ازش بکنن فکر نمی کنم تکراری بشه.
پیشنهادم اینه حتما الدن رینگ رو قبلش تموم کن بعد بیا سراغ این. اینطوری سریعتر می تونی بازی رو یاد بگیری.
سکیرو هم که جای خودش رو داره.

• Like
Reactions: Kenshin.0408
من فعلا 70 ساعت بازی کردم که تموم کوئستها به جز یکی و اکثر اسکینها رو باز کردم و همینطور پلات بازی رو هم انجام دادم.
فکر می کنم هنوز 10 ساعت دیگه هم برای 100 کردنش وقت بخواد. بعد ماه جولای هم که باز آپدیت باس میاد براش و بعد اونا هم احتمالا dlc. اگه ساپورت خوبی ازش بکنن فکر نمی کنم تکراری بشه.
پیشنهادم اینه حتما الدن رینگ رو قبلش تموم کن بعد بیا سراغ این. اینطوری سریعتر می تونی بازی رو یاد بگیری.
سکیرو هم که جای خودش رو داره.
خیلی ممنونم از راهنمایی شما

• Like
Reactions: jdepp
درود بر شما چندتا سوال بدیهی دیگر دارم، خیلی ممنون میشم جواب بدید به نظرتون توی بازی های سولزبورن باید مثل کریتوس بی‌رحم باشم یا مثل هاول سنگین؟مثل اتزیو اساسین باشم یا مثل گرت (Thief)دزد؟ کدوم بازی سولزبورن مخفی کاری زیادی داره؟ کدومشون باگ زیادی داره؟
پ. ن. کدوم پادکست گیمینگ(انگلیسی) رو خیلی پیشنهاد میکنید (به جز بازی کست)؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or