Nintendo The Duskbloods

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
2026
پلتفرم‌ها
  1. Nintendo Switch
The+Duskbloods+l.jpg

NintendoSwitch2_The_Duskbloods_Screenshot-5.jpg NintendoSwitch2_The_Duskbloods_Screenshot-4.jpg NintendoSwitch2_The_Duskbloods_Screenshot-3.jpg NintendoSwitch2_The_Duskbloods_Screenshot-2.jpg NintendoSwitch2_The_Duskbloods_Screenshot-1.jpg

تریلر در یوتوب نینتندو : لینک
تریلر در یوتوب فرام سافتور : لینک

سازنده: FromSoftware
کنسول: switch 2
تاریخ انتشار : 2026​

آخرین ویرایش:
در مورد بازی جوری هست که تا تجربه نشه، نمیشه نظر قطعی داد
و همینکه بازی انحصار سوییچ 2 هست، همین تجربه رو، ممکنه برام غیرممکن کنه:دی

ولی واقعا همین مونده بود که فرام از نظر فنی از تیم نینجا هم عقب بیوفته!!!!!
شما همین الان کلیپ های سکیرو رو ببینید، به شدت پالت رنگی استفاده شده، احساس می کنید بازی تازه هست!!!
یکسری مناطق دارک سولز 3 ده سال پیشم از این بهتره!!!!!
FS نخواد یک تکونی به خودش بده چند سال دیگه باید تنه به تنه با GameFreak تو meme ها قرار بگیره:دی
ببین از نظر فنی و تکنیکی خب مشخصه اوضاشون داغونه :D یعنی با این گرافیک پرفورمنس درست حسابیم نداره بعضی وقتا. ولی از نظر هنری واقعا نمیفهمم چه خبره تو اون استدیو :D با اختلاف میتونم بگم بهترین استدیو تاریخ بازیسازی هستن از این نظر. حتی کله گنده ترین استدیوها و کمپانی ها حتی نزدیکشم نمیشن. اون قضیه که میگم بازیا زشت شدن دیدنشون آدمو خسته میکنه، بازیای فرام سافتور دقیقا نقطه مقابل این داستانن.

همین الان ایشون داره بازی می کنه اگه می خواید ببینید:
- YouTube

بازی خیلی خوب بنظر می رسه، فان و یونیکه یجورایی، قطعا مثل Nightreign حال می ده.
من Nightreign رو هر موقع وقت داشته باشم پلاس می گیرم و بازیش می کنم چون یکی دو دست هم بزنی می چسبه بهت با اینکه زیادم بازیش کردم، اینکه چون دنیاش هم شبیه بلادبورنه و مکانیک های جدید هم داره قطعا حال خواهد داد. فقط بحث این سوییچ 2 لعنتیه. :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or