آخرین ویرایش:
کالت فرام سافتور یه جوری از همین تعریف کنن به عقل و چشمات شک کنی

SoTE رو بگی خوب نیس دیگه جای بحثی نمی ذاره.کالت فرام سافتور یه جوری از همین تعریف کنن به عقل و چشمات شک کنیمثل نایترین و shadow of the erdtree
منی که pvp دوست ندارم هم خوشم اومد.احتمالا اگه سیستم پروگرس کاراکتر و اسلحه داشته باشه بگیرمش.
اتفاقا من سلیقه خیلی گل و گشادی دارمSoTE رو بگی خوب نیس دیگه جای بحثی نمی ذاره.
Hellsinger جان بنظرم بازی ای که دوست داری رو بگو و راحتمون کن اینطوری بهتره چون 90 درصد بازیها رو دیدم باب میلت نیست.![]()
چطور به همچین نتیجه ای رسیدی؟ اتفاقا من سلیقه خیلی گل و گشادی دارمچطور به همچین نتیجه ای رسیدی؟
اینم دیدنش بهم شرم نیابتی داد واقعا دست خودم نبود![]()

چون تو تاپیک wolverine، blood of dawnwalker، کل ساخته های فرام سافتور (سولز رو که یجور دیگه تخریب می کنی اصلااتفاقا من سلیقه خیلی گل و گشادی دارمچطور به همچین نتیجه ای رسیدی؟
هلو هاواریواتفاقا من سلیقه خیلی گل و گشادی دارمچطور به همچین نتیجه ای رسیدی؟
البته جسارته ولی بحث اینه جدیدا میبینیم یکم تغییر متود تو نقد کردن دادین البته مساله شخصیه برای همین برای بقیه عجیبهاتفاقا من سلیقه خیلی گل و گشادی دارم
چطور به همچین نتیجه ای رسیدی؟
دانواکر رو برو پستای اولم رو درموردش بخون میبینی در اصل چرا ایراد گرفتمچون تو تاپیک wolverine، blood of dawnwalker، کل ساخته های فرام سافتور (سولز رو که یجور دیگه تخریب می کنی اصلا)، کمی تا قسمتی GTA و راکستار، halo،
Control resonant، هر بازی که ارزش تکرار داشته باشه و NG+ بخواد!intergalactic و تقریبا ساخته های سونی رویتت کردم که سخت در حال بحثی! گفتم سلیقت رو بدونم شاید راحت تر بشه به نتیجه رسید.
البته که نیاز نیست بگیم بحث آزاده و اینارو هم می گیم تا نظر همو بدونیم وگرنه قصد بایکوت کردن همو نداریم.
کنترل هم تنها مشکلم باهاش اون رنگ بندیشه که باعث میشه واقعا نشه بازی کرد. اینترگلکتیک یادم نمیاد تا حالا یک بار هم از خود بازیش بخوام ایراد بگیرم چون مطمئنم شاهکاره حالا انقدرم همه چی پیچیده نیستهلو هاواریو
خیلی اسپم میشه چون بحث شخصی شده ولی چون در مورد خود بازی هم نظر دادی، انچنان هم بی ربط نیست. دیدم اواخر خیلی در مورد کانسپت "انتقاد" گفتی، خیلی هم خوبه، پس قائدتا با انتقاد از خودت هم باید رابطه خوبی داشته باشیحالا من دوستانه و صمیمانه میخوام از خودت انتقاد کنم
میدونم از ایده ال های چپ ها به شدت بدت میاد، منم همینطورم، بدمن/وومن های دنیای من همه چپ هستنداما متاسفانه یک سری از کیفیت های بد چپ هارو تو شما میبینم:
1- دائم در مبارزه بودن، گویا برای خودت هدف و رسالت دائما مبارزه کردن داری، این برای حتی کسی که تو یک کانتکست "بقا" مثل ایران به شدت باهات هم نظر هست مثل من (یک سری از پست های به شدت سمی من راجع به چپ های ایرانی رو لایک کردی) هم دافعه ایجاد میکنه به مرور، این ذهنیت پیش میاد که: "چرا همه اش داره از "همه" چیز ایراد میگیره..."
2- مغالطه سرچشمه سمی انجام میدی، این بدترینه، زیادم ازت دیدم... یعنی از یک پدیده خوشت نیومده، این حق بنیادینت هست، اما وقتی میای کل پدیده رو در استدلالت سمی میکنی زیر سوال میبری و بدتر مخاطبش رو از اعتبار ساقط میکنی، طوری هست که اگه کسی خوشش بیاد انگار احمقه جاهله نادانه... در حالی که میتونی بدون سمی کردن سرچشمه، نظر به شدت منفی خودت رو بدی،
من میفهمم که اسیب شناس هستی، تیپ شخصیتیت هست، خودمم اتفاقا همینمنمیدونم شایدم من یکمی نرم شدم تو مسائل غیر کانتکست ایران، البته هنوزم تو بحث بازی گاهی داغ میکنم مثل بحث ناتی داگ و بتزدا
میخوام بگم اینطوریم نیست که اصلا نفهممت، بیشتر شبیه سوپرکاری هستی که جاده های نامناسب میری به نظرم، سوپر کار شاهکاره در هر حال، اما جاده نامناسب مناسبش نیست دیگه...
فرومه دیگه چیرای بحث برانگیز رو آدم درموردش بحث میکنه. همیشه سعی میکنم اشاره کنم این نظر منه درمورد یه موضوعی تا اینکه بخوام بگم نظرم فکته.