Nintendo The Duskbloods

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
2026
پلتفرم‌ها
  1. Nintendo Switch
The+Duskbloods+l.jpg

NintendoSwitch2_The_Duskbloods_Screenshot-5.jpg NintendoSwitch2_The_Duskbloods_Screenshot-4.jpg NintendoSwitch2_The_Duskbloods_Screenshot-3.jpg NintendoSwitch2_The_Duskbloods_Screenshot-2.jpg NintendoSwitch2_The_Duskbloods_Screenshot-1.jpg

تریلر در یوتوب نینتندو : لینک
تریلر در یوتوب فرام سافتور : لینک

سازنده: FromSoftware
کنسول: switch 2
تاریخ انتشار : 2026​

آخرین ویرایش:
چی بگم؟
View attachment 418200
خیر باشه...

روش air combo زد طرف؟ :D x_x
هولی شعط

گیم پلی روونی میزد، بصری هم چیز خوبیه
موسیقی هم که طبق معمول خدا

الان واقعا موردی که شدید مبهمه، لوپ گیم پلی ه
که خب فردا پس فردا میفهمیم اونم
پیش‌نمایش ها هم همون موقع میاد

به نظر میاد منتقدان حاضر در صحنه هم دارن دونه دونه میان :دی

---

یه سری لیک از ۱۴ تا شخصیت قابل بازی عنوان اومد بیرون هفته پیش
خلاصه که خیلی خون و خون بازیه
هر کی حرکت نفرین شده ای با خون خودش یا رفقاش زده :دی

آخرین ویرایش:
کالت فرام سافتور یه جوری از همین تعریف کنن به عقل و چشمات شک کنی :D مثل نایترین و shadow of the erdtree
SoTE رو بگی خوب نیس دیگه جای بحثی نمی ذاره.

Hellsinger جان بنظرم بازی ای که دوست داری رو بگو و راحتمون کن اینطوری بهتره چون 90 درصد بازیها رو دیدم باب میلت نیست.:D

همه جوره شگفت انگیز و خارق العاده بود. موسیقی چقدر حس بلادبورن داشت. کلا جدی جدی خیلی حس بلادبورن داره. منی که از مولتی پلیر خیلی سال هست زده شدم هم به شدت خوشم اومد.

*اگر از یک سبک یا بازی خوشتون نمیاد، خب نیاد :دی بقیه خوششون میاد. هیچ بازی ای برای همه ساخته نمیشه. مهم مخاطب اصلی هست + سازنده + با ارفاق منتقد.

با تشکر از توجه شما به این موضوع :دی

SoTE رو بگی خوب نیس دیگه جای بحثی نمی ذاره.

Hellsinger جان بنظرم بازی ای که دوست داری رو بگو و راحتمون کن اینطوری بهتره چون 90 درصد بازیها رو دیدم باب میلت نیست.:D
اتفاقا من سلیقه خیلی گل و گشادی دارم :)) چطور به همچین نتیجه ای رسیدی؟

اینم دیدنش بهم شرم نیابتی داد واقعا دست خودم نبود :D

• Smile
Reactions: m.d.makan and jdepp

یکم این سلیقه رو در مورد چیزایی که دوست داری بروز بده مرد مومن :دی
با این فرمون بری بهت لقب Larper میدن هر جا به یه چی گیر بدی :-"

ولی در کل SotE و نایترین جفت شون Elden Ring on steroid اند. تو دو جهت متفاوت البته.
برای همین اصولاً من ندیدم فن الدن رینگ (کسی که با گیم پلی اش حال کرده) نتونه با این دو تا بازی ارتباط برقرار کنه.

این بازی حالا فعلا معلقه وضعیت اش تا نظرات ملت سرازیر شه یکی دو روز دیگه.
ولی خب اعتماد به نفس نینتندو و فرام تو این که گیم پلی بازی رو با open network test رونمایی کنن به منم اعتماد به نفس کافی رو در مورد بازی نهایی میده

• Smile
Reactions: He!n3ger

چون تو تاپیک wolverine، blood of dawnwalker، کل ساخته های فرام سافتور (سولز رو که یجور دیگه تخریب می کنی اصلا :D )، کمی تا قسمتی GTA و راکستار، halo،
Control resonant، هر بازی که ارزش تکرار داشته باشه و NG+ بخواد!:D intergalactic و تقریبا ساخته های سونی رویتت کردم که سخت در حال بحثی! گفتم سلیقت رو بدونم شاید راحت تر بشه به نتیجه رسید.:D

البته که نیاز نیست بگیم بحث آزاده و اینارو هم می گیم تا نظر همو بدونیم وگرنه قصد بایکوت کردن همو نداریم.

• Like

هلو هاواریو :دی

خیلی اسپم میشه چون بحث شخصی شده ولی چون در مورد خود بازی هم نظر دادی، انچنان هم بی ربط نیست. دیدم اواخر خیلی در مورد کانسپت "انتقاد" گفتی، خیلی هم خوبه، پس قائدتا با انتقاد از خودت هم باید رابطه خوبی داشته باشی :دی حالا من دوستانه و صمیمانه میخوام از خودت انتقاد کنم :D

میدونم از ایده ال های چپ ها به شدت بدت میاد، منم همینطورم، بدمن/وومن های دنیای من همه چپ هستند :دی اما متاسفانه یک سری از کیفیت های بد چپ هارو تو شما میبینم:

1- دائم در مبارزه بودن، گویا برای خودت هدف و رسالت دائما مبارزه کردن داری، این برای حتی کسی که تو یک کانتکست "بقا" مثل ایران به شدت باهات هم نظر هست مثل من (یک سری از پست های به شدت سمی من راجع به چپ های ایرانی رو لایک کردی) هم دافعه ایجاد میکنه به مرور، این ذهنیت پیش میاد که: "چرا همه اش داره از "همه" چیز ایراد میگیره..."

2- مغالطه سرچشمه سمی انجام میدی، این بدترینه، زیادم ازت دیدم... یعنی از یک پدیده خوشت نیومده، این حق بنیادینت هست، اما وقتی میای کل پدیده رو در استدلالت سمی میکنی زیر سوال میبری و بدتر مخاطبش رو از اعتبار ساقط میکنی، طوری هست که اگه کسی خوشش بیاد انگار احمقه جاهله نادانه... در حالی که میتونی بدون سمی کردن سرچشمه، نظر به شدت منفی خودت رو بدی،

من میفهمم که اسیب شناس هستی، تیپ شخصیتیت هست، خودمم اتفاقا همینم :دی نمیدونم شایدم من یکمی نرم شدم تو مسائل غیر کانتکست ایران، البته هنوزم تو بحث بازی گاهی داغ میکنم مثل بحث ناتی داگ و بتزدا :دی میخوام بگم اینطوریم نیست که اصلا نفهممت، بیشتر شبیه سوپرکاری هستی که جاده های نامناسب میری به نظرم، سوپر کار شاهکاره در هر حال، اما جاده نامناسب مناسبش نیست دیگه...

• Like
:D اتفاقا من سلیقه خیلی گل و گشادی دارم :)) چطور به همچین نتیجه ای رسیدی؟

البته جسارته ولی بحث اینه جدیدا میبینیم یکم تغییر متود تو نقد کردن دادین البته مساله شخصیه برای همین برای بقیه عجیبه:D

• Like
چون تو تاپیک wolverine، blood of dawnwalker، کل ساخته های فرام سافتور (سولز رو که یجور دیگه تخریب می کنی اصلا :D )، کمی تا قسمتی GTA و راکستار، halo،
Control resonant، هر بازی که ارزش تکرار داشته باشه و NG+ بخواد!:D intergalactic و تقریبا ساخته های سونی رویتت کردم که سخت در حال بحثی! گفتم سلیقت رو بدونم شاید راحت تر بشه به نتیجه رسید.:D

البته که نیاز نیست بگیم بحث آزاده و اینارو هم می گیم تا نظر همو بدونیم وگرنه قصد بایکوت کردن همو نداریم.
دانواکر رو برو پستای اولم رو درموردش بخون میبینی در اصل چرا ایراد گرفتم :D وولورین هم توضیح دادم. GTA رو هم که مشکلی باهاش ندارم هیچ شدیدا منتظرش هستم نمیدونم کدوم پستم تا حالا چیزی علیهش گفتم. فقط سر نمایش راکستار اعتراض کردم. halo هم دقیقا از همون اول گفتم منتقدا الکی بهش پایین دادن :)) کنترل هم تنها مشکلم باهاش اون رنگ بندیشه که باعث میشه واقعا نشه بازی کرد. اینترگلکتیک یادم نمیاد تا حالا یک بار هم از خود بازیش بخوام ایراد بگیرم چون مطمئنم شاهکاره :D به حواشیش ایراد گرفتم فقط که میتونستن جلوشو بگیرن. کلا یه جمع بندی بخوایم کنیم بیشتر به استدیو ها انتقاد کردم اگرم چیزی گفتم تا خود بازیاشون.

هلو هاواریو :دی

خیلی اسپم میشه چون بحث شخصی شده ولی چون در مورد خود بازی هم نظر دادی، انچنان هم بی ربط نیست. دیدم اواخر خیلی در مورد کانسپت "انتقاد" گفتی، خیلی هم خوبه، پس قائدتا با انتقاد از خودت هم باید رابطه خوبی داشته باشی :دی حالا من دوستانه و صمیمانه میخوام از خودت انتقاد کنم :D

میدونم از ایده ال های چپ ها به شدت بدت میاد، منم همینطورم، بدمن/وومن های دنیای من همه چپ هستند :دی اما متاسفانه یک سری از کیفیت های بد چپ هارو تو شما میبینم:

1- دائم در مبارزه بودن، گویا برای خودت هدف و رسالت دائما مبارزه کردن داری، این برای حتی کسی که تو یک کانتکست "بقا" مثل ایران به شدت باهات هم نظر هست مثل من (یک سری از پست های به شدت سمی من راجع به چپ های ایرانی رو لایک کردی) هم دافعه ایجاد میکنه به مرور، این ذهنیت پیش میاد که: "چرا همه اش داره از "همه" چیز ایراد میگیره..."

2- مغالطه سرچشمه سمی انجام میدی، این بدترینه، زیادم ازت دیدم... یعنی از یک پدیده خوشت نیومده، این حق بنیادینت هست، اما وقتی میای کل پدیده رو در استدلالت سمی میکنی زیر سوال میبری و بدتر مخاطبش رو از اعتبار ساقط میکنی، طوری هست که اگه کسی خوشش بیاد انگار احمقه جاهله نادانه... در حالی که میتونی بدون سمی کردن سرچشمه، نظر به شدت منفی خودت رو بدی،

من میفهمم که اسیب شناس هستی، تیپ شخصیتیت هست، خودمم اتفاقا همینم :دی نمیدونم شایدم من یکمی نرم شدم تو مسائل غیر کانتکست ایران، البته هنوزم تو بحث بازی گاهی داغ میکنم مثل بحث ناتی داگ و بتزدا :دی میخوام بگم اینطوریم نیست که اصلا نفهممت، بیشتر شبیه سوپرکاری هستی که جاده های نامناسب میری به نظرم، سوپر کار شاهکاره در هر حال، اما جاده نامناسب مناسبش نیست دیگه...
حالا انقدرم همه چی پیچیده نیست :)) فرومه دیگه چیرای بحث برانگیز رو آدم درموردش بحث میکنه. همیشه سعی میکنم اشاره کنم این نظر منه درمورد یه موضوعی تا اینکه بخوام بگم نظرم فکته.

درمورد فرام بیشتر سر این بود که بین ژستی که میگیرن و عملکردشون ارتباطی برقرار نیست. وگرنه هرکی هرچی میخواد بازی کنه حال کنه به من چه :D

امروز چه خبره چقدر نمایش گیم پلی داریم! :D
ای کاش بازی pvp محور نبود و عین باقی بازیاشون یچیز اپشنالی محسوب میشد. نمایشش خیلی قشنگ بود و با اینکه قطعا سراغ بازی هیچوقت نمیرم بخاطر همین pvpش ولی دیدن کامبت و موسیقی و حس و حالش خیلی کیف داد. مخصوصا اون کاراکتری که با تبر پرواز میکرد و میکوبید زمین خون اطراف حریف رو در بر میگرفت عجب چیزی بود! موسیقیش یچی ماورایی بود مثل همیشه.
ای کاش پروژه فرعی بوده باشه و یچی سینگل پلیرمحور از اینا زودتر ببینیم. PvPvE توی این سبک اونم اجباری چه صیغه ایه دیگه! بجز موارد محدود که از سر اجبار بوده باشه هیچوقت pvp بازیای سولز رو انجام نمیدم و خوشم نمیاد بعد اینا دقیقا دست گذاشتن روی همین!:D
خوشبحال طرفدارای این سبک که بنظر میاد تجربه یونیک و خفنی در انتظارشونه. ترجیح میدم منتظر بازی بعدیشون بمونم که ای کاش کنار The Duskbloods مشغول ساختش باشن و زودتر بیاد. باز خداروشکر بازی سولزلایک توی حال و هوای مختلف چندتا داره میاد و توی کف نمیمونیم.
_____
این NIGHTREIGN خیلی داره مظلوم واقع میشه. هرکی باهاش مشکل داره یبار بشینه پای بازی تا ببینه چه جادوی خفنی داره و چقدر اعتیادآوره. گیم پلیش بشدت فان و سرگرم کنندس و با اینکه اونجوری که باید ساپورت نشده ولی یهو به خودتون میاین میبینین چندین ساعته نشستین پاش مخصوصا که سیستم رلیک و بیلد بندیش بشدت متفاوت و جذابه. این بدبخت رو اینقدر نکوبین واقعا بازی خوبیه اگه ساپورتش کنن و براش محتوا بدن. :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or