آخرین ویرایش:
سلامسلام و درود خدمت شما میخواستم بدونم آیا داسک بلادز بازی مناسبی برای سولز پلیر ها خواهد بود یا نه؟
دوست عزیز سوالات عین اینکه یکی بگه آیا FC club برای فوتبال پلیرها خواهد بود یا چه میدونم آیا call of duty مناسب طرفدان FPS هست یا نه؟!سلام و درود خدمت شما میخواستم بدونم آیا داسک بلادز بازی مناسبی برای سولز پلیر ها خواهد بود یا نه؟

ایول از اونجایی که خیلی دوست دارم داسک بلادز رو، بدیهی مینویسم. میپرسم چون مثل راز میمونهدوست عزیز سوالات عین اینکه یکی بگه آیا FC club برای فوتبال پلیرها خواهد بود یا چه میدونم آیا call of duty مناسب طرفدان FPS هست یا نه؟!
معلومه که هست![]()
باتوجه به تجربه ای که از Elden Ring Nightreign داشتم و با توجه به این موضوع که این بازی (Nightreign) شاید 70 درصدش تکراری هست اما همچنان فان، باحال و سرگرم کننده هست، قطعا می گم Duskbloods که از بیخ و بن آی پی تازه ای هست ارزش خرید داره.ایول از اونجایی که خیلی دوست دارم داسک بلادز رو، بدیهی مینویسم. میپرسم چون مثل راز میمونهبعد میاد اون وقت مجبور میشم سوییچ دو بخرم.
![]()
خیلی ممنونم از شماخب اوکی شد وضعیت تاپیک ها
به نظر میاد وقتی میازاکی می گفته تو نخ Escape from Tarkov ـه، از همون موقع میخواسته واقعا یه بازی این سبکی بزنه
گویا این همون بازیه
حالا بعدا باید گیم پلی اش بیاد ببینیم چجوریه
دست شما درد نکنه، با همین پنجتا عکس و تریلر میتونم پنج تا ویدیو بسازمView attachment 373871
View attachment 373872 View attachment 373873 View attachment 373874 View attachment 373875 View attachment 373876
تریلر در یوتوب نینتندو : لینک
تریلر در یوتوب فرام سافتور : لینک
سازنده: FromSoftware
کنسول: switch 2
تاریخ انتشار : 2026
کاملاً درسته، ولی fast pace بودن نایت رین که هنوز فرصت نشده بازی کنم، خیلی جذاب بود. متأسفانه سکیرو شدو دایز توآیس و الدن رینگ رو هم هنوز نتونستم تموم کنمباتوجه به تجربه ای که از Elden Ring Nightreign داشتم و با توجه به این موضوع که این بازی (Nightreign) شاید 70 درصدش تکراری هست اما همچنان فان، باحال و سرگرم کننده هست، قطعا می گم Duskbloods که از بیخ و بن آی پی تازه ای هست ارزش خرید داره.
من فعلا 70 ساعت بازی کردم که تموم کوئستها به جز یکی و اکثر اسکینها رو باز کردم و همینطور پلات بازی رو هم انجام دادم.دست شما درد نکنه، با همین پنجتا عکس و تریلر میتونم پنج تا ویدیو بسازم
کاملاً درسته، ولی fast pace بودن نایت رین که هنوز فرصت نشده بازی کنم، خیلی جذاب بود. متأسفانه سکیرو شدو دایز توآیس و الدن رینگ رو هم هنوز نتونستم تموم کنم
پ. ن. ولی مطمئنم که هیچوقت تکراری نمیشن.
خیلی ممنونم از راهنمایی شمامن فعلا 70 ساعت بازی کردم که تموم کوئستها به جز یکی و اکثر اسکینها رو باز کردم و همینطور پلات بازی رو هم انجام دادم.
فکر می کنم هنوز 10 ساعت دیگه هم برای 100 کردنش وقت بخواد. بعد ماه جولای هم که باز آپدیت باس میاد براش و بعد اونا هم احتمالا dlc. اگه ساپورت خوبی ازش بکنن فکر نمی کنم تکراری بشه.
پیشنهادم اینه حتما الدن رینگ رو قبلش تموم کن بعد بیا سراغ این. اینطوری سریعتر می تونی بازی رو یاد بگیری.
سکیرو هم که جای خودش رو داره.