The Darkness

اقا خیلی فاز داد تمومش کردم اخرشم یکی از قشنگترین پایانهای بازیها بود حتی از mgs3 باحالتر
واقعا gamespot و ign نامردی کردن در حقش اقا از gears of war هم گرافیک بالاتره با گیم پلی عالی و جدید برا fps بازها که از بازی های تکراری خسته شدن حق بازی بالای 9 هست
راستی درباره اخرش توضیح بدین که با jenny حرف میزته چی میشه اصن اونجا ؟ برا چی به جنی میگه متاسفم ؟این یارو پاعولی کی بود ؟ اون سربازه anthony کی بود ؟

درست, از نظر گرافیکی بازی The Darkness با انتخاب سبک واقعیگرانه توانسته سطح کیفیت بازی رو بالا برده و دل هر بازیبازی راضی نگه داره. شیدرهای به کار رفته در سطوح بازی مخصوصا در چهرهای افراد بسیار عالی پیشترترفته هستند و به هر چه واقعی تر شدن بازی کمک شایانی کرده اند و در کنار ان رنگ امیزی بازی بسیار عالی است و سطح هنری بازی را عالی کرده است. در کنار همه ی این موارد جزییات و بافتهای بعضی اجسام زیاد بالا نیست و بعضا با تو جه, توی دید هستند . در کنار ان Motion Blur بازی عالی است اما بازی مقداری افت فریم در طول بازی شاید بازیباز را دلسرد کند. اما The Darkness عنوان عالی با Gameplay مناسب و عالی است و نو عاوری های خوبی مثل DEmon Amr دارد.

اقا خیلی فاز داد تمومش کردم اخرشم یکی از قشنگترین پایانهای بازیها بود حتی از mgs3 باحالتر
واقعا gamespot و ign نامردی کردن در حقش اقا از gears of war هم گرافیک بالاتره با گیم پلی عالی و جدید برا fps بازها که از بازی های تکراری خسته شدن حق بازی بالای 9 هست
راستی درباره اخرش توضیح بدین که با jenny حرف میزته چی میشه اصن اونجا ؟ برا چی به جنی میگه متاسفم ؟این یارو پاعولی کی بود ؟ اون سربازه anthony کی بود ؟
اقا جواب مارو کسی نمیده بفهمیم اخر بازی چی شد ؟:sick: این همه دارکنس باز کجان ؟

اقا جواب مارو کسی نمیده بفهمیم اخر بازی چی شد ؟:sick: این همه دارکنس باز کجان ؟
اخر بازی به جنی گفت ببخشید که گذاشتم بکشنت..
جنی گفت تقسیر تو نبود..
جنی گفت من همون Light in The Darkness ام..
جنی گفت Jakie باید به دنیای زتدگان برگرده...
جکی گفت می خواد پیش جنی بمونه!
پائولی یک نفر بود که در بچگی ما رو از یتیم خونه در آورد...
آنتونی جد ما بود که باعث شد Darkness به طور ارثی وارد خانواده Estecado بشه...
آنتونی آدم خوبی بود....

جنی گفت تقسیر تو نبود..
آنتونی آدم خوبی بود....
دست شما درد نکنه
منم اخرش رو متوجه نشده بودم.ولی خدایی بازی قشنگی بود خیلی خیلی حال داد
اون یارو ها دارک لینک هارو میگم مخصوصا اون که رگبار دستش بود خیلی بامزه بود

جنی گفت تقسیر تو نبود..
آنتونی آدم خوبی بود....

تو بازی به پاعولی میگفت uncle
عموشه ؟یا الکی بهش میگه عمو ؟

سلام دوستان من توی بازی اون قسمتی که جکی برای بار دوم از توی جهنم می یاد بیرون و باید بره خونه عمه اش گیر کردم. زنگ در رو میزنم و در رو باز می کنه و بعد میره تو بوچر هم اونجاست. تو خونه نه با کسی حرف می زنه نمی دونم باید چه کنم. فکر می کنید باگ هست.

سلام دوستان من توی بازی اون قسمتی که جکی برای بار دوم از توی جهنم می یاد بیرون و باید بره خونه عمه اش گیر کردم. زنگ در رو میزنم و در رو باز می کنه و بعد میره تو بوچر هم اونجاست. تو خونه نه با کسی حرف می زنه نمی دونم باید چه کنم. فکر می کنید باگ هست.
فکر کنم باید از پنجره کناره در بیرون رو نگاه کنی بعد کلیماشین میاد میریزن سرت باید همه روبکشی.

احتمالا باگ هست منم همین مشکل رو داشتم!
شما یه بار دیگه همین قسمت رو Load کن درست میشه;)
کسی نیست داستان بازی رو به طور کامل توضیح بده؟:confused:
:love:

سلام
با وجود FPS هايي كه الان تو بازار هست، خريد اين بازي رو پيشنهاد ميدين؟
يه تريلر ازش ديدم و چند دقيقه رو PS3 هم بازي كردمش، چنگي به دلم نزد، البته زياد هم يادم نيس.

سلام
با وجود FPS هايي كه الان تو بازار هست، خريد اين بازي رو پيشنهاد ميدين؟
يه تريلر ازش ديدم و چند دقيقه رو PS3 هم بازي كردمش، چنگي به دلم نزد، البته زياد هم يادم نيس.

جزو بهترین بازی هایی هست که تا به حال بازی کردم.

اگر انگلیسیت خوب هست , وقتی بازی کنیش متوجه میشی که داستان و دیالوگ هاش و حتی فلسفه بازی به مراتب بالاتر از یک بازی کامپیوتری هست و در رده فیلم های هنری و رمان های بزرگ هست.

از اون بازیهایی هست که فقط برای FUN نیست و بسیار قابل تامل هست.واقعا جنگیدن کاراکتر اصلی بازی با شیطان درون خودش شگفت انگیز هست!

جدا؟
جالبه چون يكم ازش گيم پلي ديدم خلي خشك بود، رنگ و روح هم اصلا نداشت، فيزيكي كه دشمنا زمين ميفتادن هم بد بود.
ولي اگه داستانش جالب باشه و اينطور كه شنيدم يعني دوستان محبت كردن اسپويل كردن كه ...
(حسين از اينجاشو نخون! چاكريم) ميره تو جهنم و با خودش درگيره،
بايد جالب باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or