The Darkness

ماموریتمو کجا بخونم؟!
پس شما چی جوری تا اینجای بازی جلو اومدی که حتی نمی دونی ماموریتت چی هست و اصلا کجا نوشته میشه؟!:confused:
فکر کنم یکی از دکمه های کنترلر رو بزنی یه صفحاتی میاد که می تونی ماموریتت رو اونجاها پیدا کنی:biggrin1:

من بعد از مدتها هوس دارکنس رو کردم!!! من تویه مرحله گیر کردم! مرحله ای که فکر میکنم تو یه اسکله یا همچین جایی هستین، جرثقیل هست دریا هم هست!منطقه ای به اسم canal st . اولش چند نفرو میکشم اما بعدش دیگه ... . ممنون میشم راهنماییم کنین:(
نه داداش شما یکم زود به این مرحله و محله اومدید این جایی که شما هستید pier نمیدونم شماره چنده. اینجا رو تقریبا آخرای بازی بری که قبلش یه جایی رو به آتیش میکشی بعد میای اینجا یه کشتیست همه رو باید توش بکشی. شما برگرد. select رو بزن نوشته باید چیکار کنی.

دوستان من یه چند وقتیه توی یکی از مراحل گیر کردم من الان داخل مترو هستم یک طرف مترو یه در میله ایی هست که پشت در یک مامور ایستاده و در باز نمیشه طرف دیگه مترو یک دختر ویک پیر مرد ایستادند ویه چیزایی میگن بعد تلوزیون بالای سر دختره یه تصا ویری نشون میده بعد دیگه نمیدونم چه کاری انجام بدم دوستانی که میدونن خواهشن کمک کنن ممنون میشم;)

دوستان من یه چند وقتیه توی یکی از مراحل گیر کردم من الان داخل مترو هستم یک طرف مترو یه در میله ایی هست که پشت در یک مامور ایستاده و در باز نمیشه طرف دیگه مترو یک دختر ویک پیر مرد ایستادند ویه چیزایی میگن بعد تلوزیون بالای سر دختره یه تصا ویری نشون میده بعد دیگه نمیدونم چه کاری انجام بدم دوستانی که میدونن خواهشن کمک کنن ممنون میشم;)

ماموریتت رو از توی منو اینجا تایپ کن تا بهت بگم باید چیکار کنی

داستانش تو 1 کی از شماره های قدیمی بازی رایانه بود اون موقع خوندم الان یادم نیست شماره چند بود فردا بهت میگم اگه تونستی برو اون شماره رو پیدا کن بگیر بخون

ولی فکر نکنم داستانش خیلی قشنگ باشه از همین کلیشه ای ها بود فکر کنم .این شخصیت بهش خیانت میشه توسط اونایی که واسشون کار میکنن و میمیره بعدش 1هو این موجودات DArkness به زندگی برش میگردونن که بره انتقام بگیره:d

سلام بعد از اینکه در استگاه مترو jimmy و jenny میبینم و باهاشون حرف میزنم ماموریتی در linder همچین جایی میده که یک محدوده کوچیک است .و میرم اونجا همه رو میکشم یک مرد هم است بنام tom حلا گفته grinder اسم ماموریت میگه pick up .. ولی من هیچی چیز رو نمیبینم همه ادم ها رو هم کشتم همون جایی که درها بصورت کنترلی هستن سوال بعدی یعنی الان که jacki این مار ها رو گرفته دوباره زنده شده؟ یعنی همه چیز از اول اومده.. پس اگه دوباره زنده شده نمیتونه جلوی مرگ jenny رو بگیره اونجایی که با خودش حرف میزنه چی؟؟

اگه تو جنگی اون یارو که جیغ میزنه و مثل مجسمه است رو رد کن برو جلو میرسی به یه قلعه
دارکنس رو بفرست روی زمین بعد بفرستش بالای سقف اونجا تا بره تو و در رو باز کنه

سلام من دقیقا همین جا هستم حالا تو قلعه همه رو کشتم ولی هیچ راهی نیست همه جا بسته است حالا باید کجا برم؟
b-)

دوستان من یه چند وقتیه توی یکی از مراحل گیر کردم من الان داخل مترو هستم یک طرف مترو یه در میله ایی هست که پشت در یک مامور ایستاده و در باز نمیشه طرف دیگه مترو یک دختر ویک پیر مرد ایستادند ویه چیزایی میگن بعد تلوزیون بالای سر دختره یه تصا ویری نشون میده بعد دیگه نمیدونم چه کاری انجام بدم دوستانی که میدونن خواهشن کمک کنن ممنون میشم

سلام شما بعد از صحبت با ون دو نفر باید بری liders line همچین اسمی اون جا مکان کوچیکی است یکسری دشمن رو میکشی میری گالون بنزین بر میداری و از طریق darkling ها در قفل باز میکنی و بعد...البته back رو بزنی میزنه باید کجا بری اونجا بری خودت میفهمی باید چه کنی فعلا

• Like
Reactions: aliahmadi2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or