The Darkness

آقايون همونطور كه در تصوير مشخصه من در اين مكاني كه ميبينيد گير كردم !!
حالا چه بايد كرد ؟؟
لطفا كامل توضيح بدهيد
تصوير : http://i14.tinypic.com/4vpotqu.jpg

شما اون دارکنسا رو بفرست تو اون دهنه کوچولو که بازه از اون طرف اون دری که روبرتوننه و بسته رو باز کنید

تا کجاشو بازی کردی سامان ؟! یه کم که درگیر داستانش بشی بعید میدونم ولش کنی !

درسته. داستانش برای یک بازی خیلی خوبه. یکی از نقاط قوت اصلی بازی همینه. من هم بازی رو ول نمی‌کنم، تا آخرش می‌رم. اما اون اشکالاتی که گفتم اگه نبود، واقعا یک بازی درجه یک می‌شد. البته با این حال هم یک بازی کاملا توصیه‌شونده می‌تونه باشه.

The Darkness : PS3 vs Xbox 360

مقايسه ي دو کنسول Xbox 360 و PS3 در بازي The Darkness :
نسخه ي Xbox 360 از AA بهتري برخوردار است و از افکت Motion Blur در آن بيشتر استفاده شده. در Xbox 360 بازي کمي مات به نظر ميرسد.
لبه هاي تيز(Aliasing) نسخه ي PS3 بيشتر هست و رنگبندي در PS3 بهتر است.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

m1.jpg

m2.jpg

r1.jpg

r2.jpg

من از یک چیز بازی یکم بدم اومد شاید خنده تون بگیره ولی اگه دقت کرده باشید فقط دارکنس سمت راستیه قلب میخورد و سمت چپیه حکم هویج خشن رو میکرد و فقط بعضی موارد سرش دعوا میکرد و دندوناش هم سفید بود!!!!!ولی اونیکی......

من از یک چیز بازی یکم بدم اومد شاید خنده تون بگیره ولی اگه دقت کرده باشید فقط دارکنس سمت راستیه قلب میخورد و سمت چپیه حکم هویج خشن رو میکرد و فقط بعضی موارد سرش دعوا میکرد و دندوناش هم سفید بود!!!!!ولی اونیکی......

شما تا آخر رفتي ؟
تا ‌آخر بازي همينجوريه ؟

دوستان توي اون مرحله اي كه ميري روي پشتبوم و هلي كوپتر اونجاست!!!
هر چي بهش تير مي زنم!!!هر كاري مي كنم نمي تونم ردش كنم!!!
سريع بعده 1 دقيقه بمب ميريزه و هي مي ميرم جاي جاخالي دادن از موشك هاشم نيستش!!
هر جايي كه واي ميستم!!به هر حال كشته ميشه!!
راهش چيه كسي اونجا شو مي تونه برام توضيح بده؟

دوستان توي اون مرحله اي كه ميري روي پشتبوم و هلي كوپتر اونجاست!!!
هر چي بهش تير مي زنم!!!هر كاري مي كنم نمي تونم ردش كنم!!!
سريع بعده 1 دقيقه بمب ميريزه و هي مي ميرم جاي جاخالي دادن از موشك هاشم نيستش!!
هر جايي كه واي ميستم!!به هر حال كشته ميشه!!
راهش چيه كسي اونجا شو مي تونه برام توضيح بده؟

نباید واستی و باهاش مبارزه کنی. تقریبا روبروی دری که به پشت بوم باز می‌شه، از لبه‌ی پشت بوم، یک راه فرار هست که البته پرتگاهی به نظر می‌رسه که فقط می‌شه ازش سقوط کرد. اما تو برو، بازی خودش تقریبا یه حالت Cut Scene پیدا می‌کنه و سلامت می‌رسی به زمین.

کشتن دارکنس

جریان اون غول آخریه همون دارکنس خودمون چیه ؟ چه جوری بکشمش ؟

اون غول آخر بازی نیست ( هنوز 12 % تا آخر بازی مونده )

تو باید بری اون عقب عقب هرچقدر که میتونی باید ازش دور شی .

بعد اون جونورا رو بکشی .

بعد باید اون ته انقدر صبر کنی که اون خسته بشه بعد تو بری جلوش و دکمه ی A رو بزنی .

من احتمال زیاد می‌دم اسیر باگ شده باشم :biggrin1:
بعد از این‌که کلید City Hall رو از توی دست‌شویی برداشتم و وارد City Hall شدم و از تله‌های موجود هم گذشتم، می‌رسم به دری که قفله. توی اون در هم که قفله یه یارو زندونیه. من با تیر هواکش بالای درو شکوندم. دارکنسمو فرستادم توی اتاق. می‌بینم که در اتاق یدونه قفل داره که داره برق می‌زنه و مشخصه باید این دارکنسه قفلو بشکنه. اما همین‌جاس که من نمی‌تونم این کارو انجام بدم. حدود بیست بار امتحان کردم نشد!
راه دیگه‌ای داره یا به باگ خوردم؟ :biggrin1:

من احتمال زیاد می‌دم اسیر باگ شده باشم :biggrin1:
بعد از این‌که کلید City Hall رو از توی دست‌شویی برداشتم و وارد City Hall شدم و از تله‌های موجود هم گذشتم، می‌رسم به دری که قفله. توی اون در هم که قفله یه یارو زندونیه. من با تیر هواکش بالای درو شکوندم. دارکنسمو فرستادم توی اتاق. می‌بینم که در اتاق یدونه قفل داره که داره برق می‌زنه و مشخصه باید این دارکنسه قفلو بشکنه. اما همین‌جاس که من نمی‌تونم این کارو انجام بدم. حدود بیست بار امتحان کردم نشد!
راه دیگه‌ای داره یا به باگ خوردم؟ :biggrin1:
ببین تو باید اون دارکنسی که مثل شلاق میزنه همون که رنگش قرمز با اونا قفلا رو بشکنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or