The Darkness

هرچی جلوش A رو میزنم هیچ چیزیش نمیشه .

در ضمن اون دختر هی یه چیزایی میگه . ( JENY )

مثل : THIS IS MY WORLD , YES , GOOD و ...
تو اصلا به خودش تیر نزن ببین به اون فسقلا تیر بزن
همه رو که کشتی ئو دیگه نیومددن برو طرف A رو بزن اگه دقت کنی یه دو تا چراغ دو طرف اوا هست که هر وقت اونا رو می کشی خاموش میشه و وقتی همش خاموش شد برو طرفش A رو بزن

این‌قدر شما تعریف کردین که منم گرفتمش. تا این‌جا که اصلا ازش خوشم نیومده. البته باید بیشتر بازی کنم تا نظر نهایی رو بدم. دو تا مشکل اعصاب‌خورد‌کن دیدم تا این‌جا. یکی انیمیشن‌های بد شخصیت‌ها (IGN: The animations in general are weak)و دیگری که خیلی مهم‌تره، اینه که بازی به اصطلاح Slow Paced هست و روی مخم راه می‌ره.

*
جكي استاكادو يك آدمكش و يك مافيايي حرفه اي است.
ممنون از Reviewت.
اما یک خلاف‌کار 21 ساله، چطوری می‌تونه حرفه‌ای باشه؟ 50 سالش بشه چی می‌شه پس!

هوش مصنوعي بازي بجز چند موارد جزئي در حمله هاي داركلينگ ها و چند مورد قابل بخشش ! در عمل كرد دشمنان , خوب طراحي شده و كار را به عهده يه بازي باز قرار مي دهد.
به نظر من که خیلی بده.
IGN: It's fun to kick ass and take names. It would be nice if the AI and enemies matched the
slick presentation.
GS: Enemy reactions and artificial intelligence feel a little too passive at times

در كل اعضاي گروه طراحي و اجراي Starbereeze‌ اين بازي را به يك بازي نسل بعد كامل تبديل كردند
با این‌ هم که کاملا مخالفم.

سلام "
من دوباره به مشکل برخوردم بعد از اینکه پلیسا میگیرنت بعد darkness همرو میزنه و...
وقتی دوباره میری تو جهنم باید چی کار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:

سلام "
من دوباره به مشکل برخوردم بعد از اینکه پلیسا میگیرنت بعد darkness همرو میزنه و...
وقتی دوباره میری تو جهنم باید چی کار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
بر عکس جهت قطار حرکت کن سمت راست یه پله هست و آدما اگه بری می فهمی خودت

این‌قدر شما تعریف کردین که منم گرفتمش. تا این‌جا که اصلا ازش خوشم نیومده. البته باید بیشتر بازی کنم تا نظر نهایی رو بدم. دو تا مشکل اعصاب‌خورد‌کن دیدم تا این‌جا. یکی انیمیشن‌های بد شخصیت‌ها (IGN: The animations in general are weak)و دیگری که خیلی مهم‌تره، اینه که بازی به اصطلاح Slow Paced هست و روی مخم راه می‌ره.
تا کجاشو بازی کردی سامان ؟! یه کم که درگیر داستانش بشی بعید میدونم ولش کنی !

آقايون همونطور كه در تصوير مشخصه من در اين مكاني كه ميبينيد گير كردم !!
حالا چه بايد كرد ؟؟
لطفا كامل توضيح بدهيد
تصوير : http://i14.tinypic.com/4vpotqu.jpg

دارکنستو از داخل یکی از اون دژهای نگهبانی بفرست تو و درو از پشت برات باز کنه ..
داخل هم که رفتی یک در دیگه هست که باید دارکنستو از طریق اون سوراخ بالای در بفرستی تا درو برات باز کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or