چيش اشتباس ؟.. من كه همين رو فهميدم ... برام تعريف مي كني ؟داستانش کاملا اشتباهه
منزورت از غول آخر کيه?غول آخر بازی رو چجوری باید کشت ؟؟؟ :confused:
هیچی بهش تیر بزن ببین اون دارکنس شبیه خودت غول آخرش نیست اگه اونو میگی برو ترفش و دکمه A رو بزنغول آخر بازی رو چجوری باید کشت ؟؟؟ :confused:
هرچی جلوش A رو میزنم هیچ چیزیش نمیشه .هیچی بهش تیر بزن ببین اون دارکنس شبیه خودت غول آخرش نیست اگه اونو میگی برو ترفش و دکمه A رو بزن
تو اصلا به خودش تیر نزن ببین به اون فسقلا تیر بزنهرچی جلوش A رو میزنم هیچ چیزیش نمیشه .
در ضمن اون دختر هی یه چیزایی میگه . ( JENY )
مثل : THIS IS MY WORLD , YES , GOOD و ...
ممنون از Reviewت.جكي استاكادو يك آدمكش و يك مافيايي حرفه اي است.
به نظر من که خیلی بده.هوش مصنوعي بازي بجز چند موارد جزئي در حمله هاي داركلينگ ها و چند مورد قابل بخشش ! در عمل كرد دشمنان , خوب طراحي شده و كار را به عهده يه بازي باز قرار مي دهد.
با این هم که کاملا مخالفم.در كل اعضاي گروه طراحي و اجراي Starbereeze اين بازي را به يك بازي نسل بعد كامل تبديل كردند
بر عکس جهت قطار حرکت کن سمت راست یه پله هست و آدما اگه بری می فهمی خودتسلام "
من دوباره به مشکل برخوردم بعد از اینکه پلیسا میگیرنت بعد darkness همرو میزنه و...
وقتی دوباره میری تو جهنم باید چی کار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
شما فقط با اون تفنگ تانگ بزن تو دهنشببخشید من اون غوله که تو جهنم دومه و بعد از اینکه اون تانکه چپ میشه گیر کردم .
باید چی کار کنم ؟
تا کجاشو بازی کردی سامان ؟! یه کم که درگیر داستانش بشی بعید میدونم ولش کنی !اینقدر شما تعریف کردین که منم گرفتمش. تا اینجا که اصلا ازش خوشم نیومده. البته باید بیشتر بازی کنم تا نظر نهایی رو بدم. دو تا مشکل اعصابخوردکن دیدم تا اینجا. یکی انیمیشنهای بد شخصیتها (IGN: The animations in general are weak)و دیگری که خیلی مهمتره، اینه که بازی به اصطلاح Slow Paced هست و روی مخم راه میره.
آقايون همونطور كه در تصوير مشخصه من در اين مكاني كه ميبينيد گير كردم !!
حالا چه بايد كرد ؟؟
لطفا كامل توضيح بدهيد
تصوير : http://i14.tinypic.com/4vpotqu.jpg