The Darkness

ببين من از جهنم كه برگشتم راننده مترو منو از مترو انداخت بيرون . حالا نميدونم چيكار كنم. الان هم توي fulton ST هستم.

بايد برم holy ground. اين زمين مقدس كجاي اين شهر به اي بزرگي هست؟

آخرین ویرایش:
اولش اگه اشتباه نکنم باید بری یه کلید پیدا کنی شاید هم داشته باشی
بعد باید بری جایی یکی ازمتروها میره داخل تونل، کنار اون یه در هستش و راه باریکی هم داره.
بعد برو اونجا
اگه اشتباه بود بهم بگید

توي fulthon ST يه در هست كه وقتي ميرم توش اتفاقي نميوفته و بايد دوباره برگردم به همونجا چون راه خروج نداره . فقط به من بگيد اين زمين مقدس كجاست من خودم بقيشو پيدا ميكنم.

ببين من از جهنم كه برگشتم راننده مترو منو از مترو انداخت بيرون . حالا نميدونم چيكار كنم. الان هم توي fulton ST هستم.

بايد برم holy ground. اين زمين مقدس كجاي اين شهر به اي بزرگي هست؟

اگه من اشتباه نكنم شما بايد بري داخله ( ببخشيدا ) WC زنانه در همون Fulton St و از اونجا يك كليد برداري . سپس از اونجا خارج ميشي و ميري بغل ريل مترو . اونجا يك در ميله اي هست كه با اين كليد باز ميشه . اگه اينجا رو قبلا رد كردي يك كم بيشتر توضيح بدين تا بتونم بهتر راهنماييتون كنم .
موفق باشيد .

آخرین ویرایش:
درسته !
اول برو توwc بعدش کنار یکی از ... یه کلید گذاشته که باید برشداری.
بعد برو بیرون و کنار یکی از اون تونل ها یه در میله ای باریک سهت در رو باز کن و برو...
نتیجه رو خبر بده

توي fulthon ST يه در هست كه وقتي ميرم توش اتفاقي نميوفته و بايد دوباره برگردم به همونجا چون راه خروج نداره . فقط به من بگيد اين زمين مقدس كجاست من خودم بقيشو پيدا ميكنم.

شما باید برین اون ایستگاهی که دوتا ریل برای مترو داره .

اگه دقیتی کنی .

توی یکی از ریل ها مترو نمیاد .

شما باید برین اونجا .

اونجا یک در هست .

توی اون که بری دیگه مشخصه . ;)

اگه من اشتباه نكنم شما بايد بري داخله ( ببخشيدا ) WC زنانه در همون Fulton St و از اونجا يك كليد برداري . سپس از اونجا خارج ميشي و ميري بغل ريل مترو . اونجا يك در ميله اي هست كه با اين كليد باز ميشه . اگه اينجا رو قبلا رد كردي يك كم بيشتر توضيح بدين تا بتونم بهتر راهنماييتون كنم .
موفق باشيد .

نه این مال بعدا . ;)

شما باید برین اون ایستگاهی که دوتا ریل برای مترو داره .

اگه دقیتی کنی .

توی یکی از ریل ها مترو نمیاد .

شما باید برین اونجا .

اونجا یک در هست .

توی اون که بری دیگه مشخصه . ;)

اينجا كه ميره به منطقه ي Gun Hill ;) .
تا اونجايي كه من يادم مياد طريقه رفتن به زمين مقدس يا همون holy ground از همون راهي كه من گفتم بايد باشه . البته بازم ميگم كه زياد مطمئن نيستم ;) .

توي دستشويي زنانه كه هيچي نيست. وقتي هم كه ميرم پيش اون در ميله اي كه دوتا پليس اونطرفش ايستادن هيچ اتفاقي نميوفته.

كامل توضيح ميدم :
بعد از اينكه راننده مترو شما رو از مترو انداخت بيرون . يك نفر براي شما از طريق Pager يك Massage ميفرسته كه ميگه به اين شماره زنگ بزن ( اسم طرف يادم نيست ) . زماني كه شما به اون زنگ ميزنيد اون ميگه كه شما بايد بري از دستشويي زنانه يك كليد برداريد و اون در ميله اي باز كنيد . حالا شما ميري به دستشويي زنانه . در اونجا يك دري بود كه قفل بود ( دره اخري ) شما بايد با پا اون در رو بشكني و كليد رو برداري . حالا ميري جاي در ميله اي و با اين كليد اون در رو باز ميكني ;) .
موفق باشيد .

درسته
بعد از اینکه اون کلید رو برداشتی باید به طرف دری بری که کنار اون تونل و کوچیک هم هست نه اون دری که وقتی میری از پله ها بالا! اون در، در قسمت سمت راست یه تونل هست. اصلا وقتی کلید رو پیدا کردی برو به یکی از اون تونلهایی که سمت راستت میله هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or