The Darkness

این بازی الان به دست من رسید
گراقیک بازی وحشتناکه ، تمامی جزئیات به دقت نشون داده شده ، تا اونجایی که من بازی کزدم افت فریم نداشت و روون اجرا می شد .
انصافا بازی خفنی هستش و شاید بشه گفت که گرافیک بازی با Gow برابری می کنه و در بعضی جاها بالاتره .
گیم پلی بازی هم خیلی عالی هستش و محیط ترسناکی رو واسه شما طراحی کرده
خلاصه که حتما بازی رو بخرید ، که از دستتون میره
آخ آخ آخ ...
منم بازي كردم ... ديدي رو آهن هاي در هاي آهني سايت ميفته ؟!؟!؟!:eek::eek:
گرافيك خـــــــــــــــداس ... گيم پلي هم خدا ... ولي من كه وقته بازي از ترس مي ميرم ... وقتي به موجود تبديل ميشي كه صدا گزاري و افكت هاي گرافيكي 2 برابر ميشه :eek::eek:
در حال جيغ كشيدن اين موجود ها كه به آدم تبديل ميشن من به لزره ميفتم :laughing::p

آخ آخ آخ ...
منم بازي كردم ... ديدي رو آهن هاي در هاي آهني سايت ميفته ؟!؟!؟!:eek::eek:
گرافيك خـــــــــــــــداس ... گيم پلي هم خدا ... ولي من كه وقته بازي از ترس مي ميرم ... وقتي به موجود تبديل ميشي كه صدا گزاري و افكت هاي گرافيكي 2 برابر ميشه :eek::eek:
در حال جيغ كشيدن اين موجود ها كه به آدم تبديل ميشن من به لزره ميفتم :laughing::p
خشي نترس واسه قلبت خوب نيست !! :laughing:

از اين بازيا بازي نكن !! كار دست خودت ميديا !!

حالا گفتن از مابود !! :laughing:

اگه جاي شخصيت اصلي بازي بودي چيكار ميكردي !! :laughing:

بالاخره چی طوریاست شما ها که تعریف میکنید و این امتیاز....!!

من تازه امروز بازيرو خريدم....:biggrin1:

منم امروز اين بازی خريدم و اما نکات اين بازی :
گرافيک : بسيار عالی کار شده رو بازی و اگه من بخوام نمره بدم به بازی نمره 9 رو میدم بهش
گيم پلی : روون و خوب ...ولی گتم پلی اون darkness که رو پشته شماست ممکنه بعضيهارو
اذيت کنه ولی من باهاش مشکلی نداشتم....هرچند سايتها به گيم پلی بازی امتياز جالبی
ندادن
صدا : فوقولعاده
جذابيت : 8.5
و نمره کليه من به بازی 8.8 هست.....
چيز های جالبه بازی هم میشه به همين فيلمها و کارتونها اشاره کرد......يهو وسط بازی بشينی
فيلم بورسلی ببينی چه حالی میده:cheesygri
يه نکترو من آخرش بگم که توجهه داشته باشيد قبل بازی بريد رو option و video quality
اونجا profile بزاريد رو 2 باشه و حدالمقدور روشنايی بازيرو کم کنيد اينجوری کيفيت تصوير بسيار بالا خواهد رفت........در حالت defult رو profile 1 هست که کيفيت خوبی نداره
در آخر بگم که اونجوری که من فکر میکردم بسيار خفن و عالی باشه نبود !!
بازی هم تا اينجا که من بازی کردم اصلاً ترسناک نبود....وقتی شما خودت تو بازی غول هستی که بازی
ترسناک نمیشه که...اون دوشمنات بايد بترسن نه شما:p

آخرین ویرایش:
از چه نظر ؟؟

محيط بازی يه جورايی زيادی بازه..بعضی وقتا دقيق آدم نميتونه بفهمه object اصلی چيه....
البته ممکنه ايينی که من میگم واسه بعضيها خوب باشه يعنی خوششون بياد ولی من
دوست ندارم يه بازی fps دارای محيط باز باشه..دوست دارم يه خط مستقيم داشته
وضعيت اين بازی تو گيم اسپات هم اصلاً جالب نيست....640 نفر امتياز دادن که امار مجموع شده فعلاً 7.8
گيم اسپاتم که بيشتره اوقات امتيازاتی که میده از اعضاء کمتره ..خدا به خير بگذرونه

سايت themxbox هم به بازی امتياز 8.4 رو داده...اين امتياز خيلی به واقعيت شبيهه
به نظر من اين سايت امتياز های واقعگرايانه تری رو میده به بازيها..البته نه همش بلکه بعضيارو

بازی رو من امروز گرفتم خیلی عالی بود
گرافیک عالی. گیم پلی عالی . صدا عالی
نشون گیری هم خوبه سپهر می گفت خوب نیست
گرافیکش در حد gow هست واقعا عالی بود مخصوصا نور پردازی که من الان سر دارد گرفتم
خلاصه بازی خوبیه من نمره 9 رو بهش می دم ;)

بازی ایش خیلی خیلی خداست. من که حال کردم. از روزی که خریدم 2 ساعت بیشتر بازی نکرد مبادا یک وقت تمومشه:biggrin1:یعنی زود تموم شه:cheesygri
در مورد امتیاز باید بگم ، مهم اینکه بازی به ادم حال بده نه اینکه امتیاز تخیلی بگیره. حالا 5 هم بده گیم اسپات باز هم چیزی از ارزش های این بازی کم نمیکنه.
نگیرید از دستتون رفته. یکی از بهترین اول شخصهای عمرم هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or