این چیش جالبه ؟!
مگه انتظار داشتی نسخه ی PS3 امتیاز 8 یا 9 بگیره ؟؟!!
حتماً انتظار داشته چون تعداد قسمت کارتون ملوانه زبل بيشتر بوده ، امتيازه بيشتريم بگيره:cheesygri
این چیش جالبه ؟!
مگه انتظار داشتی نسخه ی PS3 امتیاز 8 یا 9 بگیره ؟؟!!
امین گیر دادیا!!این چیش جالبه ؟!
مگه شما انتظار داشتی نسخه ی PS3 امتیاز 8 یا 9 بگیره ؟؟!!
(دیگه با این سیستم امتیازدهی Gamespot خیلی بعیده تفاوت فاحشی تو امتیازای بازیای مشترک PS3 & X360 دیده بشه چون امتیازا فقط نیم نمره نیم نمره بالا میره )

اين بازی از گيم اسپات امتياز عالی 8.5 رو کسب کرد...خيلی خوبه![]()

نه، چون گفته بوديد که کيفيت بازی هايی ps3 کمی پايين تر هست، و البته ميگن که هنوز برنامه نويس ها نتونستن خودشون رو با اين سيستم عادت بدن.این چیش جالبه ؟!
مگه شما انتظار داشتی نسخه ی PS3 امتیاز 8 یا 9 بگیره ؟؟!!
(دیگه با این سیستم امتیازدهی جدید Gamespot خیلی بعیده تفاوت فاحشی تو امتیازای بازیای مشترک PS3 & X360 به وجود بیاد چون امتیازا فقط نیم نمره نیم نمره بالا میرن )
حتماً انتظار داشته چون تعداد قسمت کارتون ملوانه زبل بيشتر بوده ، امتيازه بيشتريم بگيره:cheesygri
چندينو چند ساله که جوابه اينجور کسايی مثل شمارو فقط تو يک کلمه " باشه " خلاصه میکنم..![]()
ایشون تا همین 2-3 روز پیش نه 360 داشتن نه PS3. الانشم بعید میدونم داشته باشن. فقط خیلی علاقه دارن بیان تو انجمنهای 360 و در باره PS3 نظر بدن.:nospam: خب PS3 هم 8.5 گرفته که گرفته اصلا PS3 هشتصد و پنجاه گرفته. آخه چه ربطی داره به این انجمن؟
ntopic:آخه مگه PS3 برای خودش انجمن نداره؟ شما برو تو انجمن PS3 بنویس این بازی 8.5 گرفته، اگه کسی گفت بالای چشمتون ابرویه
fftopic:. جالبه که این شخص میاد تو انجمن 360 بحث در باره PS3 راه میندازه، به سن اینو اون گیر میده و هیچکی هم هیچی بهش نمیگه.:thinking: شما دنبال این هستی که چی روثابت کنی؟ لطفا تو انجمن 360 در رابطه با PS3 نظر ندید.
ntopic: اصلا یه تاپیکی هست بهنام Console vs. Console. شما اگه میخوای امتیاز این بازی رو در دو تا کنسول مقایسه کنی، برو اونجا تاپیک بزن.:exclaim:پس چند ساله احساس ميکنی که خيلی با نمک هستی.چندينو چند ساله که جوابه اينجور کسايی مثل شمارو فقط تو يک کلمه " باشه " خلاصه میکنم..
آره.....يادمه...منم بعدش دقت کرده باشی گفتم احتمال اين که 8.5 بگيره خيلی زياده:biggrin1:...ولی امتيازی که خودم
به بازی دادم 8.8 بود.
امين جان اسم منم بنيامين...هر طور که راحتر بودی صدام کن
شما اصلا خودتو ناراحت نکن دوست عزیز.ایشون تا همین 2-3 روز پیش نه 360 داشتن نه PS3. الانشم بعید میدونم داشته باشن. فقط خیلی علاقه دارن بیان تو انجمنهای 360 و در باره PS3 نظر بدن.:nospam: خب PS3 هم 8.5 گرفته که گرفته اصلا PS3 هشتصد و پنجاه گرفته. آخه چه ربطی داره به این انجمن؟
ntopic:آخه مگه PS3 برای خودش انجمن نداره؟ شما برو تو انجمن PS3 بنویس این بازی 8.5 گرفته، اگه کسی گفت بالای چشمتون ابرویه
fftopic:. جالبه که این شخص میاد تو انجمن 360 بحث در باره PS3 راه میندازه، به سن اینو اون گیر میده و هیچکی هم هیچی بهش نمیگه.:thinking: شما دنبال این هستی که چی روثابت کنی؟ لطفا تو انجمن 360 در رابطه با PS3 نظر ندید.
ntopic: اصلا یه تاپیکی هست بهنام Console vs. Console. شما اگه میخوای امتیاز این بازی رو در دو تا کنسول مقایسه کنی، برو اونجا تاپیک بزن.:exclaim:
البته این رو هم یاد آور بشم که اگه اگه از کنسولی خوشتون نمیاد لزومی نداره در تاپیک های اون کنسول پستی بزنید تا طرفداری های اون کنسول رو نسبت به یک پست تحریک کنید. مسلما بر عکس همین پست تو تاپیک ps3 زده بشه یسری دیگه شروع می کنن به ایراد گرفتن که البته در هر دو مورد هم هر کس نظر خودشو داره و تا وقتی که تحمیل کننده نباشه محترمه.
اين كه سنشون كمه درست همشون يه بچه 20 ساله نميشن ولي اگه بخواي جور ديگه جواب بدي بن ميشينه، چون گفته بوديد که کيفيت بازی هايی ps3 کمی پايين تر هست، و البته ميگن که هنوز برنامه نويس ها نتونستن خودشون رو با اين سيستم عادت بدن.
من که فکر ميکردم کمتر امتياز بگيره ولی خوب جالب اينجا بود که يکی گرفت !
واقعاً نگرانم کردی، تو با اينهمه استعداد با نمکی اينجا چيکار ميکنی ؟
شايد هم تو سريال جديد ملوان زبل از تو استفاده کنن.
چقد استعداد نهفته اينجا هست.
PS : حيف که اين انجمن آدم های هستن که سنشون خيلی کمه و الی جوابتو يه طور ديگه ميدادم!:biggrin1: