اقا من یه دمو از این بازی دیدم یجا داشتن تیرندازی میکردن یه 3 یا 4 نفری تو صفحه بودن بعد به نظر من که افت فریم داش حالا میخوام بدونم که شما اطلاعاتی در این مورد دارین یا نه ؟
) ميشدم و مثل اينكه حدسم داره به واقعيت تبديل ميشه يعني Darkness جزو 10 بازي برتر 360 از نظر گرافيكاقا بیشتر عکسهایی که از این بازی دیدم یه موجودی همیشه کنار سمت چپ صفحه بود کسی میدونه اون چیه؟![]()
اها
ایول...
یعنی کمکت میکنن تو بازی؟!
چطوری؟ یکی توضیح بده...
توی این بازی اون دوتا مار نقش مهمی ایفا میکنن یعنی یه جورایی شخصیت اصلی بازی اونا هستن:cheesygri ولی اگه در معرض نور قرار بگیرن فاتحشون خوندس کلا توی این بازی اصلی ترین رقیب و دشمن برای شما نور و روشنایی هست.در مورد کشتن ادمها از طریق اونها هم مثلا میتونی اونهارو از طریق کانال کولر بفرستی توی یک اتاق و دخل ادمهارو بیاری.اها
ایول...
یعنی کمکت میکنن تو بازی؟!
چطوری؟ یکی توضیح بده...
البته از همون اول اين موجودات با شما نيستن.....بايد به يسری مرحل برسی تا به اونا دست رسیتوی این بازی اون دوتا مار نقش مهمی ایفا میکنن یعنی یه جورایی شخصیت اصلی بازی اونا هستن ولی اگه در معرض نور قرار بگیرن فاتحشون خوندس کلا توی این بازی اصلی ترین رقیب و دشمن برای شما نور و روشنایی هست.در مورد کشتن ادمها از طریق اونها هم مثلا میتونی اونهارو از طریق کانال کولر بفرستی توی یک اتاق و دخل ادمهارو بیاری.
سلام
آقا این بازی اصلا برایpc نمیاد؟
یا علی مدد
این بازی الان به دست من رسید
گراقیک بازی وحشتناکه ، تمامی جزئیات به دقت نشون داده شده ، تا اونجایی که من بازی کزدم افت فریم نداشت و روون اجرا می شد .
انصافا بازی خفنی هستش و شاید بشه گفت که گرافیک بازی با Gow برابری می کنه و در بعضی جاها بالاتره .
گیم پلی بازی هم خیلی عالی هستش و محیط ترسناکی رو واسه شما طراحی کرده
خلاصه که حتما بازی رو بخرید ، که از دستتون میره
........من که امتحان دارم فعلاً نميتونم بگيرم اشالا 3 شنبه..ولی تا اون موقعه از بازی