The Crew | PC

بازی The Crew که چندی پیش اطلاعات مربوط به آن لو رفته بود به طور رسمی در E3 امسال معرفی شد و بازی توسط Ubisoft Reflections ساخته می شود.بازی در سبک ریسینگ آرکید قرار می گیرد و محل بازی کشور آمریکا است.بازیکنان در بازی قابلیت تعویض قطعات ماشینهای خود را دارا خواهند بود و برای تصاحب مناطق شهرها باید با دار و دسته های رقیب به رقابت بپردازند.
بازی تمرکز بسیار زیادی بر روی تعویض قطعات ماشینها دارد و به نوعی که میتوان یک ماشین را از پایه تغییر داد.
همچنین تمام مراحل بازی هم در حال تک نفره و چند نفره قابل بازی خواهد بود.
یوبی سافت از این بازی به عنوان بزرگترین بازی که تا بحال ساخته شده یاد کرده است بنابراین می توان نتیجه گرفت امیدهای زیادی به این عنوان بسته است.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر
[/TD]
[TD]Ubisoft[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Ubisoft Reflections
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,PS4,XOne
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر The Crew
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
سیستم پیشنهادی بازی هم معرفی شد !
(lowest setting) and 1080p at medium-high settings. Minimum PC System Requirements:

• Operating System: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 (64 bit)
  • Processor: Intel Core 2 Quad Q9300 @ 2.5 GHz or better, AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz or better
  • RAM: 4 GB
  • GPU: Nvidia GeForce GTX 260 or AMD Radeon HD 4870 (512 MB VRAM with Shader Model 4.0 or higher)
Recommended PC System Requirements:

• Operating System: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 (64 bit)
  • Processor: Intel Core i5 750 @ 2.66 GHz or better, AMD Phenom II X4 940 @ 3.0 GHz or better
  • RAM: 8 GB
  • Video card: Nvidia GeForce GTX 580 or AMD Radeon HD 6870 (1024 MB VRAM with Shader Model 5.0 or higher)

بازی رو افلاین هم میشه اجرا کرد?

بله دوست عزیز میشود آفلاین بازی کرد ، بازی دارای یک خط داستانی میباشد اما قسمت بزرگی از بازی در آنلاین آن خلاصه میشود.
مقداری هندلینگ بازی ناراضی کننده است.
مقداری هم طبق عادت همیشه UBISOFT کیفیت گرافیکی کم شده. امیدوارم تا نسخه نهایی این مشکلات بر طرف بشود.

ثبت نام برای بتای دوم: The Crew Beta - Register here! Official Website

دوستانی که قبلا دسترسی به بتا داشتن, نیازی به ثبت نام ندارن.
Ready for the next Closed Beta? | | News | The Crew
ما که نفهمیدیم :دی

الان بتای اول چی شد؟ کجا رفت؟ چرا کی ـشو نداد به ما :| من که ثبت نام کرده بودم!
الان اینم مثل همون بتای اوله؟

ما که نفهمیدیم :دی

الان بتای اول چی شد؟ کجا رفت؟ چرا کی ـشو نداد به ما :| من که ثبت نام کرده بودم!
الان اینم مثل همون بتای اوله؟

منم برا بتای اولی ثبت نام کردم اما کد نیومد برام ، بعدا فهمیدم بصورت رندوم برای یه سری کد فرستاده شده
بتای اول که بسته شد رفت پی کارش
حالا برا دومی دوباره ثبت نام کردم ، ایشالا که میاد !!!

دوستان من هم برای بتای دوم ثبت نام کردم .که انشا الاله کی رورو به ما هم بدن .فقط من نمی دونم مثلا فرض به من کی رو دادن و بتا هم شروع شد بازی رو از کجا گیر بیارم .بعد چه طوری فعال سازی کنم؟
بعد یه چیزی بتای این بازی مخصوص انلاینش است یا میشه خط داستانیش هم رفت؟
بعد یه سوال دیگه اگه من ای بازی رو پیش خرید کنم برای انلاینش چه طوری باید فعال سازیش کنم؟(یکی اینو توضیح بده) بعد
سوال بعد اینترنت 256 نامحدود برای این بازی کافی ؟
ببخشید زیاد سوال شد .

دوستان من هم برای بتای دوم ثبت نام کردم .که انشا الاله کی رورو به ما هم بدن .فقط من نمی دونم مثلا فرض به من کی رو دادن و بتا هم شروع شد بازی رو از کجا گیر بیارم .بعد چه طوری فعال سازی کنم؟
بعد یه چیزی بتای این بازی مخصوص انلاینش است یا میشه خط داستانیش هم رفت؟
بعد یه سوال دیگه اگه من ای بازی رو پیش خرید کنم برای انلاینش چه طوری باید فعال سازیش کنم؟(یکی اینو توضیح بده) بعد
سوال بعد اینترنت 256 نامحدود برای این بازی کافی ؟
ببخشید زیاد سوال شد .
اینا رو دیگه باید توی بخش آنلاین بپرسی چون یک چیز کلی هست!
تاجایی که من میدونم باید تو یوپلی فعالش کنی و سی دی کی رو بدی وقتی فعال شد میتونی بازی کنی! بتای بازی ها هم معمولا مولتی پلیرشون هست برای چند روز فقط واسه تسته!

بتای قبلی که حتما باید به اینترنت وصل می شدید و حالت آفلاین نداشت. مراحل داستانی بازی را میتونستید هم تکنفره انجام بدید و هم گروهی.
ولی چون level بازی از 10 بالاتر نمیرفت تا یک جایی بیشتر نمیشد بازی کرد چون ماموریت بعدی لول 11 می خواست.
در ضمن حجم بازی حدود 15 گیگه ولی 4 گیگ که دانلود کنید قابل بازی کردن میشه.

میبینم که این بازی نیاز به اتصال دائمی به اینترنت داره. :d
The Crew kicks you to the title screen whenever you lose your internet connection - The Crew for PS4 News

Damn :|

دلمونو خوش کرده بودیم یه ریسینگ توپ میزنیم که اینم اتصال دائم میخواد و نمیشه پایرتش کرد !!!
امیدوارم هکرهای عزیز بتونن یه فکری به حال این سیستم همیشه آنلاین بکنن تا ما هم بهره ببریم ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or