The Crew | PC

بازی The Crew که چندی پیش اطلاعات مربوط به آن لو رفته بود به طور رسمی در E3 امسال معرفی شد و بازی توسط Ubisoft Reflections ساخته می شود.بازی در سبک ریسینگ آرکید قرار می گیرد و محل بازی کشور آمریکا است.بازیکنان در بازی قابلیت تعویض قطعات ماشینهای خود را دارا خواهند بود و برای تصاحب مناطق شهرها باید با دار و دسته های رقیب به رقابت بپردازند.
بازی تمرکز بسیار زیادی بر روی تعویض قطعات ماشینها دارد و به نوعی که میتوان یک ماشین را از پایه تغییر داد.
همچنین تمام مراحل بازی هم در حال تک نفره و چند نفره قابل بازی خواهد بود.
یوبی سافت از این بازی به عنوان بزرگترین بازی که تا بحال ساخته شده یاد کرده است بنابراین می توان نتیجه گرفت امیدهای زیادی به این عنوان بسته است.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر
[/TD]
[TD]Ubisoft[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Ubisoft Reflections
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,PS4,XOne
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر The Crew
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
خوشم میاد این کمپانی عزیز هر بار به نحوی طرفدارهاش رو رنگی میکنه اما باز عده ای کورکورانه میخوان حرف خودشون رو در غالب fact به کُرسی بنشونن . خودم یکی از اونایی بودم که میخواستم the crew اورجینال تهیه کنم ، اما اینم ی ریسینگ متوسط بیشتر نیست ،
Project cars کجا ، این کجا !
حتی دیگه به درد پایرت شدن هم نمیخوری .

خوشم میاد این کمپانی عزیز هر بار به نحوی طرفدارهاش رو رنگی میکنه اما باز عده ای کورکورانه میخوان حرف خودشون رو در غالب fact به کُرسی بنشونن . خودم یکی از اونایی بودم که میخواستم the crew اورجینال تهیه کنم ، اما اینم ی ریسینگ متوسط بیشتر نیست ،
شما لطف کن از یوبی سافت و تاپیک هاش بکش بیرون لطفا، تا 2 ماه دعات میکنیم:)

مشت بر دهان استکبار یادتون نره :bighug:

میبینم که این بازی نیاز به اتصال دائمی به اینترنت داره

پس بازی آفلاین دروغی بیش نبود.

اگه متنو بخونین می بینین که 2 بار به بازی world of warcraft اشاره کرده و یه جورایی میگه چرا وقتی اون بازی دائمی به اینترنت وصله, چرا crew وصل نباشه. فقط مونده بود که diablo 3 رو هم مثال بزنه. هر چی می کشیم از این blizzard مسخره هستش...

اگه متنو بخونین می بینین که 2 بار به بازی world of warcraft اشاره کرده و یه جورایی میگه چرا وقتی اون بازی دائمی به اینترنت وصله, چرا crew وصل نباشه. فقط مونده بود که diablo 3 رو هم مثال بزنه. هر چی می کشیم از این blizzard مسخره هستش...
بازی MMO رو میخوای آفلاین بدن که واسه بقیه بد آموزی نشه؟ خیلی مسخره بود این یکی دیگه:)):دی

بازی MMO رو میخوای آفلاین بدن که واسه بقیه بد آموزی نشه؟ خیلی مسخره بود این یکی دیگه:)):دی

اون طرف حرف از world of warcraft میزد که یه بازی mmo هستش و این درحالیه که crew سبکش mmo نیست ونباید با هم یکسان باشن از نظر آنلاین بودن برای همین حرف از diablo 3 زدم ولی نگرفتی چی گفتم :-b

اون طرف حرف از world of warcraft میزد که یه بازی mmo هستش و این درحالیه که crew سبکش mmo نیست ونباید با هم یکسان باشن از نظر آنلاین بودن برای همین حرف از diablo 3 زدم ولی نگرفتی چی گفتم :-b
اون دیابلو 3 هم چون با پول واقعی می تونستی آیتم بخری اینجوری کردن که چیت نکنن ملت، دیگه الان چرا آفلاینش نمی کنن 2 تا دلیل داره:
1- پایریت (که البته فکر کنم کسی که بخواد بخره تا حالا خریده بازی رو، پس خط می خوره این مورد:دی)
2- حال ندارن:دی

اون دیابلو 3 هم چون با پول واقعی می تونستی آیتم بخری اینجوری کردن که چیت نکنن ملت، دیگه الان چرا آفلاینش نمی کنن 2 تا دلیل داره:
1- پایریت (که البته فکر کنم کسی که بخواد بخره تا حالا خریده بازی رو، پس خط می خوره این مورد:دی)

اما من همچنان تیز کردم برا نسخه ی آفلاین >:) لذتی که تو پایرت کردن هست تو هیچی دیگه نیس :دی

چی چی رو حال ندارن :-o پس چرا حال دارن نسخه ی کنسولی رو آفلاین منتشر کنن ولی نسخه ی PC رو حال ندارن :| Activision Blizzard پول پرست :>

Latest-The-Crew-Screenshot-adds-Chevrolet-Camaro-to-the-roster.jpg

دروغ تو ذات این کمپانی نهادینه شده
برای مثال خوبه اشاره ای به تریلر های wd و اصل بازی کنیم
امثال این بازی یا Division ها و صحبت های ضد نقیض یوبی سافت که دیگه دروغ نیست !

دروغ تو ذات این کمپانی نهادینه شده
برای مثال خوبه اشاره ای به تریلر های wd و اصل بازی کنیم
امثال این بازی یا Division ها و صحبت های ضد نقیض یوبی سافت که دیگه دروغ نیست !

مرگ بر استکبار
swear1-smiley.gif

چون وضعیت اینترنت ما حتی نزدیک به استاندارد هم نیست، یوبی‌سافت موظفه نسخه‌ی آفلاین منتشر کنه
swear1-smiley.gif

جان من حداقل پست‌ها رو کامل بخونید

چی چی رو حال ندارن :-o پس چرا حال دارن نسخه ی کنسولی رو آفلاین منتشر کنن ولی نسخه ی PC رو حال ندارن :| Activision Blizzard پول پرست :>
ببین اطلاعات بازی تو سرور پردازش میشن، اگه بخوان آفلاینش کنن کلاً باید این خرت و پرت های سرور رو بیارن تو Client، سرور ها رو باید این خرت و پرت ها رو ازش حذف کنن و کلی کار دیگه، سخته دیگه برادر من:دی

این همیشه آنلاین بودن یعنی همیشه پلیرهای دیگه هم باید ببینیم یا همیشه بازی فقط به سرور وصل هست ؟؟

بابا این چه وضعشه آخه هولی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or