The Crew | PC

بازی The Crew که چندی پیش اطلاعات مربوط به آن لو رفته بود به طور رسمی در E3 امسال معرفی شد و بازی توسط Ubisoft Reflections ساخته می شود.بازی در سبک ریسینگ آرکید قرار می گیرد و محل بازی کشور آمریکا است.بازیکنان در بازی قابلیت تعویض قطعات ماشینهای خود را دارا خواهند بود و برای تصاحب مناطق شهرها باید با دار و دسته های رقیب به رقابت بپردازند.
بازی تمرکز بسیار زیادی بر روی تعویض قطعات ماشینها دارد و به نوعی که میتوان یک ماشین را از پایه تغییر داد.
همچنین تمام مراحل بازی هم در حال تک نفره و چند نفره قابل بازی خواهد بود.
یوبی سافت از این بازی به عنوان بزرگترین بازی که تا بحال ساخته شده یاد کرده است بنابراین می توان نتیجه گرفت امیدهای زیادی به این عنوان بسته است.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر
[/TD]
[TD]Ubisoft[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Ubisoft Reflections
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,PS4,XOne
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر The Crew
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
خوب من که گفتم ، بازی فقط فایل های اصلی رو گرفته ، فایل های گرافیک ، صدا و خیلی چیزا هنوز مونده ، از 15 گیگ حجم بازی من تازه 3 گیگ رو دانلود کردم ، و اینا هم مثل خیلی از اینجور بازی ها این قابلیت رو گزاشتن تا با دانلود فایل های اصلی قابل بازی باشه. به نظر من بازی با این حال گرافیک قابل قبولی هم داره ، آب، خاک ، سبزه خوب کار شدن . انتظار هم نمی شه داشت بیان ساختمون هارو خیلی خوب طراحی کنن، چون محیط بازی خیلی خیلی بزرگه!

بابت عکسها ممنون
تنظیماتش عین بازی Watch Dogs هست
ولی فکر میکنم گرافیک بازی همین باشه اون مقدار از حجم بازی که دانلود نشده احتمالا مربوط به نقاط دیگری از نقشه هست که شما الان نمیتونید برید
امیدوارم اشتباه کرده باشم ولی خب برای اطمینان هروقت بازی به طور کامل دانلود شد چندتا عکس دیگه هم بذارید
ممنون

تصویر دوم برای The Crew هست؟؟
گرافیک و چند ضلعی ها در حد PS2 !

گرافیک و ماشینش شبیه محصول دیگه کمپانی یعنی واچ داگز هستش.عالی نیست ولی متوسط رو به بالا هستش.شما گرافیک PS2 تون اینجوری بود؟من داشتم اینجوری نبودا به برگهای درخت توجه کن ، حتی اوایل PS3 هم اینجوری نبود.

خوب بازی رو کامل دانلود کردم ، در مورد درایوینگ بازی یکم بازی کنید عادت می کنید، اما دلیل بر خوب بودنش نیست ،
البته ماشین من کامارو هست و این حالت ها یکم طبیعی هست که رام کردن ماشین سخت باشه، توی یکی از ماموریت ها آستون مارتین داد که به نظرم کنترل خیلی بهتری داشت، حالا شاید بستگی به ماشین ها و آپگرید هایی که می کنید داشته باشه.

گرافیک مثل همون عکس هایی هست که گذاشتم ، به نظر من خوبه، چون وسعت بازی خیلی زیاده ، اما یه سری افکت اضافه کنن خیلی بهتر می شه، مثلا افکت برف و بارون و تاثیرات جوی روی ماشین، محیط البته تاثیر داره مثل شن و گِل .
نمای داخل ماشین خوبه ، اما کمبود جزییات به نظرم زیاده، ولی توی یه همچین بازی خیلی حال می ده
صدا گذاری بازی به نظرم خیلی خوبه، البته خودم زیاد ماشین شناس نیستم ، یکی از دوستان احتمالا میاد اینجا که زندگیش با ماشین می گذره، ببینم نظر اون راجع به ماشین هاش چی هست انتقال می دم.

ماموریت ها هم مسابقه هست ، یا Delivery ، و توی Free Ride هم می شه یه سری چلنج پیدا کرد که جالبه.

یه سری عکس هم آپ کردم از محیط بازی

exbq8w5ea37o9tnjwyie.jpg

oyrvnhj1sw3jd6yzaylb.jpg

gokiuier03xh1k96diks.jpg

03gd9u8q9mn33dwvz8l8.jpg

u5v9dvo52t2u7cbe0oum.jpg

چرا رو 30 فریم limit شده. باید کل 15 گیگ رو دان کرد و یا اصلا بتا 30 فریم هست؟ علاوه بر این همین 30 فریم هم استیبل نیست و افت فریم زیاد داره.
هندلینگ هم زیاد جالب نیست انگار روی هوا هستی.

چرا رو 30 فریم limit شده. باید کل 15 گیگ رو دان کرد و یا اصلا بتا 30 فریم هست؟ علاوه بر این همین 30 فریم هم استیبل نیست و افت فریم زیاد داره.
هندلینگ هم زیاد جالب نیست انگار روی هوا هستی.

نسخه دمو به صورت native روی 30 فریم بر ثانیه قفل هست. البته بعضی ها گفته بودن با دستکاری فایل های configuration بازی، میشه امکان 60 فریم شدن رو فراهم کرد.

بیشتر حس قایق سواری میده تا ماشین سواری, ولی بعد از یک مدت عادت میکنی. :d

از توی my document بروید به فولدر The Crew و فایل PCSCapability را باز کنید و fps را به 60 تغییر بدید.

آخرین ویرایش:
در بالاترین تنظیمات یعنی به همراه MSAA 8X که فریم رو نصف می کنه. فریز ها هم بسیار رو مخ هست. رو TXAA4X هم دچار STTUTER میشه

روی MSAA 8X انگار کلا مشکل داره ، اما روی txaa4x من اصلا افت فریمی ندارم و کامل روی 60 هست ، فقط اون فریز ها اتفاق می افته که با توجه به بتا بودن خوب طبیعی هست، اما اینکه یوبی هست شاید توی نهایی هم طبیعی باشه :d

- - -ویرایش - - -

کسی اهمیت نمیده ؟ :d

آخه همه از همون یوپلی دانلود کردن، فکرم نمی کنم اینجا بتونه 15 گیگ آپلود کنه ، منم اول با چیز شکن داشتم دانلود می کردم سرعت کم بود، اما خاموش کردم با 400 420 و البته 10 12 گرفت :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or