The Crew | PC

بازی The Crew که چندی پیش اطلاعات مربوط به آن لو رفته بود به طور رسمی در E3 امسال معرفی شد و بازی توسط Ubisoft Reflections ساخته می شود.بازی در سبک ریسینگ آرکید قرار می گیرد و محل بازی کشور آمریکا است.بازیکنان در بازی قابلیت تعویض قطعات ماشینهای خود را دارا خواهند بود و برای تصاحب مناطق شهرها باید با دار و دسته های رقیب به رقابت بپردازند.
بازی تمرکز بسیار زیادی بر روی تعویض قطعات ماشینها دارد و به نوعی که میتوان یک ماشین را از پایه تغییر داد.
همچنین تمام مراحل بازی هم در حال تک نفره و چند نفره قابل بازی خواهد بود.
یوبی سافت از این بازی به عنوان بزرگترین بازی که تا بحال ساخته شده یاد کرده است بنابراین می توان نتیجه گرفت امیدهای زیادی به این عنوان بسته است.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر
[/TD]
[TD]Ubisoft[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Ubisoft Reflections
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,PS4,XOne
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر The Crew
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
The Crew Minimum PC System Requirements "720p resolution, lowest video settings:

• Operating System: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 (64bit)
  • Processor:
    • Intel Core2 Quad Q9300 @ 2.5 GHz or better
    • AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz or better
  • RAM: 4GB
  • Video card: NVIDIA GeForce GTX 260 or AMD Radeon HD4870 (512MB VRAM with Shader Model 4.0 or higher)

The Crew Recommended PC System Requirements "1080p resolution, medium-high video settings, but not ultra:

• Operating System: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 (64bit)
  • Processor:
    • Intel Core i5 750 @ 2.66 GHz or better
    • AMD Phenom II X4 940 @ 3.0 GHz or better
  • RAM: 8GB
  • Video card: NVIDIA GeForce GTX580 or AMD Radeon HD6870 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0 or higher)
Supported video cards at the time of release:

• NVIDIA GeForce GTX260 or better, GeForce 400, 500, 600, 700 series (only cards superior to GTX260, performance-wise);
  • AMD Radeon HD4870 or better, HD5000, HD6000, HD7000, R-series (only cards superior to HD4870, performance-wise);

سلام
سیستم من:
CPU:i3 3220
Ram:4G
VGA:ATi R9 270X
رو چه کیفیتی میتونم این رو بازی کنم؟
اصلا غیر آنلاین نمیشه بازیش کرد؟

درود
گرافیکتون که خیلی عالیه اما چرا رم و پردازندتون با گرافیکتون بالانس نیست ؟
من دقیق نمیدونم رو چه تنظیماتی میتونید اجرا کنید اما راجع به سوال دومتون باید بگم بازی بخش تکنفره آفلاین هم داره

سلام دوستان

این زمان بتای بازی که گفتن این هفته هست از کی شروع میشه از امروز؟

من ثبت نام کردم ولی ایمیلی یا کدی چیزی نیومده برام

درود
گرافیکتون که خیلی عالیه اما چرا رم و پردازندتون با گرافیکتون بالانس نیست ؟
من دقیق نمیدونم رو چه تنظیماتی میتونید اجرا کنید اما راجع به سوال دومتون باید بگم بازی بخش تکنفره آفلاین هم داره

پردازنده و رم رو قبلا خریدم حدودا 2سال پیش خریدم.
با همون گرافیک آنبرد کار کردم.این گرافیک رو جدیدا خریدم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

پردازنده و رم رو قبلا خریدم حدودا 2سال پیش خریدم.
با همون گرافیک آنبرد کار کردم.این گرافیک رو جدیدا خریدم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

واقعا حیفه که این پردازنده و رم گلوگله همچین گرافیکی بشه
اگه من جای شما بودم در اولین فرصت اونا رو هم ارتقا میدادم
واقعا حیفه همچین گرافیکیه

بعده تلاش های بسیار فراوان همین الان کد به دستم رسید ، زدم روی دانلود اما خیلی سرعت کمه، 15 گیگ هم هست :( کسی راهی می دونه که بشه اینم مثل اوریجین با IDM دانلود کرد؟

نه با IDM نمیشه چون فایل های بازی رو مثل استیم, دونه دونه دانلود میکنه. من الان با اینترنت مخابرات با سرعت فول دارم دانلود میکنم.
از سایت rustorka.com میتونید تورنتش رو بگیرید ولی برای شناسوندنش, نیاز به فایل رجیستری دارید.

نه با IDM نمیشه چون فایل های بازی رو مثل استیم, دونه دونه دانلود میکنه. من الان با اینترنت مخابرات با سرعت فول دارم دانلود میکنم.
از سایت rustorka.com میتونید تورنتش رو بگیرید ولی برای شناسوندنش, نیاز به فایل رجیستری دارید.

اصلا سراغ تورنت نرم من بهتره، قدیما با دایل آپ بهتر دانلود می کردم از تورنت
الان سرعت منم خوب شده ، اول به خاطر چیز شکن بود، الان بهتره

بازی برای من Playable شد؛ البته فقط فایل های اصلی دانلود شدن، به نظر خوبه، تنظیمات زیادی برای ماشین داشته توی منو، زیاد بازی نکردم ، چون 12 گیگ هنور مونده تا فایل ها کامل دانلود شه، رانندگی یجوریه ، انگار رو زمین نیست ماشین، خدا کنه بهتر بشه ، داستانشم با کاتسین نمایش داده می شه، یه چیزی توی مایه های Most wanted . البته شخصیت خودمون هم دیده می شه اینجا ،
ماشین هم 3 تا روندم، اما فکر کنم تنوع بالا باشه، مثلا تا الان فکر نمی کنم جایی ماشینی بنز رو دیده باشم تو ویدیو ها و سایتش، ولی توی اولین مسابقه حضور داره ، نمای داخل ماشین هم خوب کار شده تقریبا ، اما یه سری چیزا مشکل داره که نمی دونم به خاطر اون 12 گیگ ، بتا یا اینکه کلی هست :d
84dry7vono6hrv5obrdg.jpg

hwbiljsnjeoircf3htvu.jpg

بازی برای من Playable شد؛ البته فقط فایل های اصلی دانلود شدن، به نظر خوبه، تنظیمات زیادی برای ماشین داشته توی منو، زیاد بازی نکردم ، چون 12 گیگ هنور مونده تا فایل ها کامل دانلود شه، رانندگی یجوریه ، انگار رو زمین نیست ماشین، خدا کنه بهتر بشه ، داستانشم با کاتسین نمایش داده می شه، یه چیزی توی مایه های Most wanted . البته شخصیت خودمون هم دیده می شه اینجا ،
ماشین هم 3 تا روندم، اما فکر کنم تنوع بالا باشه، مثلا تا الان فکر نمی کنم جایی ماشینی بنز رو دیده باشم تو ویدیو ها و سایتش، ولی توی اولین مسابقه حضور داره ، نمای داخل ماشین هم خوب کار شده تقریبا ، اما یه سری چیزا مشکل داره که نمی دونم به خاطر اون 12 گیگ ، بتا یا اینکه کلی هست :d
84dry7vono6hrv5obrdg.jpg

hwbiljsnjeoircf3htvu.jpg

ممنون دوست عزیز بابت توضیحات
اما دو تا سوال:
اول اینکه شما از طریق uplay بازی میکنید دیگه؟؟
و هندلینگ بازی چطوره؟؟
میشه یه عکس از آپشنهای گرافیکیش بذارید؟

84dry7vono6hrv5obrdg.jpg

hwbiljsnjeoircf3htvu.jpg
تصویر دوم برای The Crew هست؟؟
گرافیک و چند ضلعی ها در حد PS2 !

ممنون دوست عزیز بابت توضیحات
اما دو تا سوال:
اول اینکه شما از طریق uplay بازی میکنید دیگه؟؟
و هندلینگ بازی چطوره؟؟
میشه یه عکس از آپشنهای گرافیکیش بذارید؟

آره از طریق Uplay بازی می کنم ،
والا من زیاد حال نمی کنم ، کلا حرکات ریز نمی شه زد، یه فرمون یه 2 متری جا به جا می کنه ماشین رو ،
البته شاید هم توی تنظیمات بشه درست کرد یا با آپگرید ماشین
تنظیمات هم می زارم ،
mjtv2wf28xkkh9uh9mdp.jpg

ctaq9npnp6vd89qee251.jpg

uep5n3vb07dpb7jcde9k.jpg

- - -ویرایش - - -

تصویر دوم برای The Crew هست؟؟
گرافیک و چند ضلعی ها در حد PS2 !
خوب من که گفتم ، بازی فقط فایل های اصلی رو گرفته ، فایل های گرافیک ، صدا و خیلی چیزا هنوز مونده ، از 15 گیگ حجم بازی من تازه 3 گیگ رو دانلود کردم ، و اینا هم مثل خیلی از اینجور بازی ها این قابلیت رو گزاشتن تا با دانلود فایل های اصلی قابل بازی باشه. به نظر من بازی با این حال گرافیک قابل قبولی هم داره ، آب، خاک ، سبزه خوب کار شدن . انتظار هم نمی شه داشت بیان ساختمون هارو خیلی خوب طراحی کنن، چون محیط بازی خیلی خیلی بزرگه!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or