بازی که قطعا ارزش خرید داره.آقا بازی تخفیف خورده
بگیریم نگیریم ؟؟
تو بازی میره ؟
the crew 2 رو بگیرم یا همین نسخه اول رو ؟
@makan_net
موتورفست همونطور که دوستمون اشاره کرد نسخه سومه.آقا بازی تخفیف خورده
بگیریم نگیریم ؟؟
تو بازی میره ؟
the crew 2 رو بگیرم یا همین نسخه اول رو ؟
@makan_net
موتورفست سیزن پس سال دومش یه گیم مد اختصاصی داره. البته مسیله مهمی نیست که اگه نباشه دیگه بازی برات ناقص بشه.خب هر دو رو گرفتمداخل یک باندل بود
فقط اینکه dlc هاش و year 1 و year 2 ها رو جدا باید تهیه کرد
ارزش داره یا نه ؟
این رو قبلا تیز کرده بودن.اینجارو ببینید
چرا که نه میتونه رقیب شه و به به چه دست پختی شدهاین رو قبلا تیز کرده بودن.
به به.
یعنی میتوته بعد از 20 سال بللاخره یه رقیب برای richard burn rally پیدا بشه؟
دمشون گرم با این ساپورت شون، من بعد از تقریبا یک سال فورزا۵ دوباره برگشتم به موتورفست ، یه نمای کاکپیت زدم روحم جلا پیدا کردقراره مارچ ۲۰۲۶ یک عدد جزیرهی جدید دیگر هم اضافه کنن به صورت رایگانمحتوای سال سوم خیلی خووبه در کل. قراره سیستم فورج هم بیارن که ملت هم بتونن مسیرهای دلخواهشون رو بسازن و بقیه تستشون کنن. نسکار هم خواهیم داشت تو سال سوم. یه پلیلیست مخصوص BMW هم میدن. ماشینهای RC هم داخل بازی خواهیم دید.
What You Can’t Miss from The Crew Showcase 2025
موتور فست حداقل تا 2029 ، 2030 یا حتی بعد از اینکه نسخه جدیدی ازش بیاد هم ساپورت میشه ، مثل Crew 2.دمشون گرم با این ساپورت شون، من بعد از تقریبا یک سال فورزا۵ دوباره برگشتم به موتورفست ، یه نمای کاکپیت زدم روحم جلا پیدا کرد
گرافیک و رنگ بندی محیط فورزا خیلی خفن تره ،
ولی حس و حال و تنوع و کاستمایز وسیع تر این تجربه ی متفاوتیه!
موتورفست هنوزم کلی محتوا و اکتیویتی واسه انجام دادن داره![]()
چی شدقراره مارچ ۲۰۲۶ یک عدد جزیرهی جدید دیگر هم اضافه کنن به صورت رایگانمحتوای سال سوم خیلی خووبه در کل. قراره سیستم فورج هم بیارن که ملت هم بتونن مسیرهای دلخواهشون رو بسازن و بقیه تستشون کنن. نسکار هم خواهیم داشت تو سال سوم. یه پلیلیست مخصوص BMW هم میدن. ماشینهای RC هم داخل بازی خواهیم دید.
What You Can’t Miss from The Crew Showcase 2025
چی شدبه نظر کافی بود هفتصد ساعت که
![]()
امکان نداره وسوسه نشید بازی نکنیدبرادر سامان بنده صرفا اطلاع رسانی کردم![]()