Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

همینکه رکورد شما اونجا باشه و باهاش مقایسه بشه خوبه 🥹

آقا این آنلاینش خیلی پول و xp میده، همونی که ۲۸ نفر هستیم، ولی چرا اینقدر خر تو خره 😂 دور اولی که بازی کردم همه برای همدیگه نامرئی میشدیم، از اون به بعد هر دفعه زدم نامرئی نبودیم و همه به وحشی ترین شکل ممکن میرن توی هم 😂

اون حالت گوست شدن یه ماد مخصوصه که برای جلوگیری از تصادفه و کاملا رندومه. اگه فعال باشه قبل شروع مسابقه مینویسه. ولی خب همون خر تو خری هم خوش میگذره. باید حواست باشه غرق نشی تو اون شلوغی :D

• Like
Reactions: rahmanshahi
اون حالت گوست شدن یه ماد مخصوصه که برای جلوگیری از تصادفه و کاملا رندومه. اگه فعال باشه قبل شروع مسابقه مینویسه. ولی خب همون خر تو خری هم خوش میگذره. باید حواست باشه غرق نشی تو اون شلوغی :D
با ۴۰۰ تا سرعت میان تو باسن آدم 😂

• Smile
Reactions: NaViiDii
پیتزا و کباب هر دو خوبن. نیازی نیست واسه خوردن یکی، اون یکی رو حذف کنی :D
حالا من موتورفست رو پاک نمیکنم. هستم اگه کاری چیزی داشتی :D
من معده م (هاردم) جا نداره مجبورم ، حالا مقاومت میکنم ببینم تا کی میتونم بذارم بمونه 🥹

• Like
Reactions: NaViiDii
آپدیت آفلاین مود برای Crew 2 و Motorfest طی همین امسال (2025) منتشر میشه.

برای Crew 2 به یه شکل هیبریدی میخوان این پچ رو قبل از پایان 2025 منتشر کنن (احتمالا منظورش ترکیبی از حالت آفلاین و آنلاینه)
چون بازی از ابتدا برپایه آنلاین طراحی شده بود خیلی از ویژگیها باید تغییر کنن ولی در عین حال تو آفلاین مود حتما یکسری از ویژگیها از کار میفتن.

و بعد از کرو 2 هم برای موتور فست این پچ میاد.(اصولا پایه بازیها یکیه و مطمئنا پچی که دارن برای Crew 2 آماده میکنن راه حل نهایی برای جفت بازیهاست)

اما قبلش این پچ قراره که توسط پلیرها طی چند نوبت تست میشه.
اولین دوره تست همین 30ام آپریل پیش رو (4 روز دیگست) که به یکسری از کاربرها به شکل انتخابی دسترسی داده میشه که بتونن این مود رو تست کنن و مشکلاتش رو در بیارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or