Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

به نظرم تیم پشتیبانی بازی باید یه فکری به حال رکوردهای اونت هفتگی کنه ، مگه میشه اینقدر اختلاف بین نفرات باشه و اینکه توقع داره پلیر تا ساعت آخر اونت رو چک کنه و رکورد بزنه ، اصلا رنگ پلاتینیوم تو این بازی رو چطور میشه زد؟ بعد تا لحظه آخر رنک طلایی هستی یهو میبینی رکوردها عوض شد و رنک نقره ای شدی .. مسخره‌اس واقعا
همینه رقابت نزدیکه،
رکوردهای خفنی به جای میذارن که اکثرا دست نیافتنیه.
توی Crew2 راحت پلاتینیوم میشدم جایزه هاش رو میاوردم توی موتورفست ولی اینور یه بار بیشتر پلاتینیوم نشدم.

همینه رقابت نزدیکه،
رکوردهای خفنی به جای میذارن که اکثرا دست نیافتنیه.
توی Crew2 راحت پلاتینیوم میشدم جایزه هاش رو میاوردم توی موتورفست ولی اینور یه بار بیشتر پلاتینیوم نشدم.
آخه رکوردها مشخصه چیت هست ، مثلا یک ماشین مشترک داده بدون اینکه بشه کاستومش کرد یا تیون یک سرعت مشخص باید بری یهو میبینی طرف با همون ماشین ۶۰۰ کیلومتر ثبت کرده اصلا نشدنیه

• Poker Face
Reactions: AM!R
به نظرم تیم پشتیبانی بازی باید یه فکری به حال رکوردهای اونت هفتگی کنه ، مگه میشه اینقدر اختلاف بین نفرات باشه و اینکه توقع داره پلیر تا ساعت آخر اونت رو چک کنه و رکورد بزنه ، اصلا رنگ پلاتینیوم تو این بازی رو چطور میشه زد؟ بعد تا لحظه آخر رنک طلایی هستی یهو میبینی رکوردها عوض شد و رنک نقره ای شدی .. مسخره‌اس واقعا
میشه:D
فقط باید اون هفته خیلی خوب باشی

ببین شما نهایت سه شنبه مثلا رو 12000 تا باشی یا دوشنبه رو 10000 باشی خیلی خیلی بعید از لیست top player ها بیوفتی رو گلد

من شده یکشنبه بین 9000 اول بودم دیگه نرفتم داخل بازی و پلاتینیوم هم شدم.

سعی کن در اکثر بخش ها امتیاز نزدیک به 13000 تا 15000 بیاری

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: yar_66
من بازگشتم به بازی و پشمام حقیقتش. اصلا فکرشو نمیکردم بعد ۷۰۰ ساعت دوباره برگردم و اینجوری جذبش بشم. انصافا IVT و یوبی سنگ تموم گذاشتن واسه این بازی. پلی‌لیست فراری رو قبلا بازی کرده بودم ولی چون مُدام نت قطع میشد و مینداخت بیرون زهرمارم شده بود اما دوباره دارم میرم چقدر قشنگ در مورد تاریخچه‌ی فراری و ماشین‌هاش اطلاعات میده بهمون. این پلی‌لیست خیلی یاداور موزه‌ی GT7 هستس. قشنگ عشق و احترامشون به ماشین رو میشه دید. یا پلی‌لیست Luxury Chronicles هم در مورد چندتا ماشین لوکس اروپایی اطلاعات خیلی خوبی میده بهتون. این سیستم Stance که میتونی ارتفاع ماشین رو کم و زیاد کنی هم کاستومایز ماشین‌هارو حتی بهترم کرده + مقدار زیاد رینگ جدید اضافه کردن.

در مورد سامیت، من بعد چند ماه برگشتم و میتونم بگم بازی حتی رقابتی‌تر و شلوغ‌تر از قبل هم شده. دیشب گفتم یه تستی بزنم و افتادم توی پلت ولی با رتبه‌ی ۱۲هزار! قبلا با همین امتیاز میفتادم بین ۷ تا ۸هزار. یعنی اگه رنک پلت رو از ۱۰هزار به ۱۵هزار افزایش نداده بودن الان گلد بودم :D واسه پلت شدن خیلی مهمه که ست اسکوربریکر رو داشته باشید تا Slalom رو بتونید ۱۵۷هزار امتیاز بگیرید. یا مثلا Bullseye رو. اسپیدترپ و یا جامپ سخت نیستن برای رسیدن به نهایت امتیاز. خود مسابقات هم که باید زمان خوبی ثبت کنید و البته ست نیترو هم میتونه کمک بکنه بهتون اما یه سری مسیرها هستن شورتکاتای خیلیییی تاثیرگذاری دارن و اگه ازشون استفاده نکنید نمیتونید امتیاز خوبی به دست بیارید. اگه قصد پلت شدن دارید بهترین کار استفاده از یوتیوب و گاید هستش. در مورد اینکه به سرعت ۵۰۰ ۶۰۰تا میرسن توی اسپیدترپ، این موضوع ترکیب ست نیترو هستش + تیون کردن ماشین و همچنین بعضی وقتا استفاده از سکوی پرش که نزدیک اونجا هست. اهمیتی هم نداره برای امتیاز گرفتن. صرفا رکورد میزنن که توی لیدربورد برن بالا. من تو همین سامیت فعلی با سرعت ۳۹۰تا تونستم ۱۵۷هزار امتیاز رو بگیرم.

• Like
Reactions: Dinosaur and yar_66
راستی یوبیسافت یه حالی به پلیرها داده و داخل‌منو ۵۰۰۰ هزار پرستیژ هدیه میده و یکسری ماشین و لاستیک که داخل اکانت یوبیسافت فعال میشه ..

الان حدود ۱۰ هزار پرستیژ دارم کدوم ماشین رو پیشنهاد میدید بگیرم که خیلی خفن باشه و به کار بیاد تو بازی ؟؟

با توجه به صحبت دوستان برم ست هارو اوکی کنم متاسفانه با اینکه اول ۱۹۷ در بازی هستم اما تا الان به اینکه باید ست هارو به دست بیارم توجه نکرده بودم ولی بازم زمان زدن تو مسابقات خیلی سخته حتی ماشینی که نیاز به ست نداره و دیفالتش برای همه یکسان هست بازم زمانهایی زدن که با عقل جور در نمیاد هرچی هم یوتیوب نگاه کردم خود اون کسی که داره راهنمایی میده زمانش نزدیک به همون مسیری هست که خودمم رفتم ولی بازم لیدربورد نفر اول حداقل سی ثانیه جلوتر رکورد زده ...

• Like
Reactions: Dinosaur
راستی یوبیسافت یه حالی به پلیرها داده و داخل‌منو ۵۰۰۰ هزار پرستیژ هدیه میده و یکسری ماشین و لاستیک که داخل اکانت یوبیسافت فعال میشه ..

الان حدود ۱۰ هزار پرستیژ دارم کدوم ماشین رو پیشنهاد میدید بگیرم که خیلی خفن باشه و به کار بیاد تو بازی ؟؟

با توجه به صحبت دوستان برم ست هارو اوکی کنم متاسفانه با اینکه اول ۱۹۷ در بازی هستم اما تا الان به اینکه باید ست هارو به دست بیارم توجه نکرده بودم ولی بازم زمان زدن تو مسابقات خیلی سخته حتی ماشینی که نیاز به ست نداره و دیفالتش برای همه یکسان هست بازم زمانهایی زدن که با عقل جور در نمیاد هرچی هم یوتیوب نگاه کردم خود اون کسی که داره راهنمایی میده زمانش نزدیک به همون مسیری هست که خودمم رفتم ولی بازم لیدربورد نفر اول حداقل سی ثانیه جلوتر رکورد زده ...

آره ۵هزار پرستیژ تیکت رو به خاطر مشکلات اخیر که بعد از لانچ سیزن هشتم به وجود اومد به همه دادن. بین ماشین‌هایی که الان توی پرستیژ شاپ در دسترس هستن هیچکدوم گیم چنجر نیستن. توی گرند ریس هم اگه بری حتما دیدی که هیچکدومشون اونجا نیستن. به نظرم با هر کدوم که حال میکنی بگیر. نیاز نیست دنبال این باشی که چه ماشین از بقیه بهتره چون در نهایت رانندگی خودت تعیین کنندس. ولی مثلا Rimac از سیزن پنجم ماشین خوب و خوشگلیه. در مورد آیتمای کازمتیک هم به سلیقه خودت بستگی داره.

دوتا ست برای بهتر کردن زمان و امتیازت توی سامیت مهمه. یکی نیترو و اون یکی هم اسکوربریکر. در مورد زمان هم واقعا نیاز نیست خیلی اهمیت بدی. منم اکثر وقتا با نفرات اول جدول ۱۵ ۲۰ ثانیه اختلاف دارم اما امتیاز لازم رو میگیرم و پلت میمونم. توی هر مسابقه بتونی حداقل ۱۲۰ک امتیاز بگیری و ۳تا فیت رو هم به ۱۵۰ک برسی شانست برای پلت شدن خیلی زیاد میشه. یه سری مسابقات راهی جز تمرین کردن و سریع‌تر رفتن نداری. اینکه کم ترمز کنی. پیچارو با حداکثر سرعت ممکن بپیچی. یه چیزی توی موتورفست داریم به اسم Guttering. این روش میتونه کمکت کنه یه سری پیچارو با سرعت بالا رد کنی بدون اینکه از مسیر خارج شی. یادگیریش سخته ولی خب اونایی که زمان خوبی دارن معمولا به بهترین شکل ازین ویژگی استفاده میکنن. به عنوان کسی که راننده‌ی سریعی نیست ولی همیشه توی سامیت پلت بوده بهت میگم که اول تمرکز رو بذار رو جمع کردن ست‌ها. هایپر و استریت تیر ۲ رو هم بذار اولویت. فارم کردنشون راحت نیست ولی خب اگه گیم‌پلی لوپ بازی رو دوس داشته باشی قطعا اذیت نمیشی.

• Like
Reactions: yar_66
وضعیت کارا بعد از هم‌نشینی با اعضای مانکی کیچن در پلی‌لیست Street Riders :D انصافا یکی از بهترین بخشای بازی همینه. یکی دیگه از پلی‌لیستام بود که شاکی میشد چرا یکی دیگه آدرس و توضیحات رو بهمون میده به جای خودش. میگفت چرا سرت تو کار خودت نیست و میخوای جای منو بگیری :D

چند دور پیش پلی‌لیست Chase Squad رو هم خریدم. خوش گذشت. خود پلی‌لیست معمولی بود به خاطر نوع طراحیش یکم خسته کننده میشد اما بخش Rivals که باز شد اونجا حسابی خوش گذشت. ماشینای خوبیم میده.

• Like
خوشبختانه خیلی راحت‌تر از چیزی که فکرش رو می‌کردم، تونستم به اکانت یوبیسافتم بفهمونم که idهای پلی‌استیشن و اکس‌باکسم چی هستن و اطلاعات نسخه PS5 وارد نسخه XSX شد و الآن می‌تونم با خیال راحت ادامه بدم و نیازی به شروع بازی از اول نیست. :دی
توی این مدتی که بازی نکرده بودم، چیزهای جدیدی اضافه شده و یکی از موارد هم رویداد Luxury Chronicles Europe بوده و جالب‌ترین بخشی که این رویداد داشت، مربوط می‌شد به سیتروئن GT. :دی این ماشین در حقیقت برای Gran Turismo 5 طراحی شده بود و اولین بار توی GT5 Prologue دیده شد، ولی بعدش نمونه در ابعاد واقعی هم از روش ساختن.
قبلاً هم توی The Crew Motorfest دیده بودمش (گویا توی نسخه دوم هم بوده و حتی یه سری از بازی‌های Asphalt!) ولی نکته جالب این بود که توی این رویداد Luxury، طرف وقتی داره داستان ماشین رو روایت می‌کنه به این قضیه هم اشاره می‌کنه که سیتروئن GT اولین بار برای یه بازی ویدیویی دیگه طراحی شده! البته نامرد اسمی از Gran Turismo نمیاره! :دی

91bc01_25maxresdefault.jpg

خوشبختانه خیلی راحت‌تر از چیزی که فکرش رو می‌کردم، تونستم به اکانت یوبیسافتم بفهمونم که idهای پلی‌استیشن و اکس‌باکسم چی هستن و اطلاعات نسخه PS5 وارد نسخه XSX شد و الآن می‌تونم با خیال راحت ادامه بدم و نیازی به شروع بازی از اول نیست. :دی
توی این مدتی که بازی نکرده بودم، چیزهای جدیدی اضافه شده و یکی از موارد هم رویداد Luxury Chronicles Europe بوده و جالب‌ترین بخشی که این رویداد داشت، مربوط می‌شد به سیتروئن GT. :دی این ماشین در حقیقت برای Gran Turismo 5 طراحی شده بود و اولین بار توی GT5 Prologue دیده شد، ولی بعدش نمونه در ابعاد واقعی هم از روش ساختن.
قبلاً هم توی The Crew Motorfest دیده بودمش (گویا توی نسخه دوم هم بوده و حتی یه سری از بازی‌های Asphalt!) ولی نکته جالب این بود که توی این رویداد Luxury، طرف وقتی داره داستان ماشین رو روایت می‌کنه به این قضیه هم اشاره می‌کنه که سیتروئن GT اولین بار برای یه بازی ویدیویی دیگه طراحی شده! البته نامرد اسمی از Gran Turismo نمیاره! :دی

91bc01_25maxresdefault.jpg

پلی‌لیست فراری رو رفته بودی قبلا؟ لعنتی خیلی خووبه وقتی از تاریخچه‌ی فراری‌ها میگه. یه سری تصویر از موزه‌ی فراری نشون میده و همینطور سخنان خود انزو فراری رو هم مینویسه. موزیک کلاسیکی هم که میزنه همه چیو بهتر میکنه. یکی از بهترین پلی‌لیستای بازیه. Street Riders رو هم حتما برو :D

پلی‌لیست فراری رو رفته بودی قبلا؟ لعنتی خیلی خووبه وقتی از تاریخچه‌ی فراری‌ها میگه. یه سری تصویر از موزه‌ی فراری نشون میده و همینطور سخنان خود انزو فراری رو هم مینویسه. موزیک کلاسیکی هم که میزنه همه چیو بهتر میکنه. یکی از بهترین پلی‌لیستای بازیه. Street Riders رو هم حتما برو :D
وضعیت حافظه من در حدیه که هفته دیگه همین Luxury رو هم یادم می‌ره، چه برسه به قبلی‌ها! :-"
ولی اگه توی ۸،۹ ماه اخیر اومده باشه، نرفتم چون اوایل ۲۰۲۵ بازی رو کنار گذاشتم. :دی

وضعیت حافظه من در حدیه که هفته دیگه همین Luxury رو هم یادم می‌ره، چه برسه به قبلی‌ها! :-"
ولی اگه توی ۸،۹ ماه اخیر اومده باشه، نرفتم چون اوایل ۲۰۲۵ بازی رو کنار گذاشتم. :دی

خب پس حتما برو. من خودم ۳ ۴ باری رفتمش. کم پیش میاد پلی‌لیست رو تکرار کنم اما این واقعا عالیه.

• Love
چقدر با پلی لیست Ferrari دارم حال میکنم🥰😍
با اینکه دو سه تا از مسابقه هاش رو رفتم ولی حال و هوای خیلی خوبی داره ، واقعا همه ی مدل های فراری جذابن،
واسه کسی که فن آنچنانی این برند نباشه هم ، اینقدر جذابه آدم رو عاشق خودش میکنه ، همه چیزش جذابه ، تاریخچه و مدل هاش و صدای موتورشون و داستان پشت هر مدل حتی لوگوی جذابشون🫡
صحبت های راوی مسابقه در مورد ماشین ها ، لحن و جنس صداش من رو یاد جرمی کلارکسون تو Forza Motorsport 4 انداخت که توی بخش auto vista روی ماشین ها با اون لهجه باحالش صحبت می‌کرد!
19adbdb63cf37-screenshotUrl.jpg
19adbdb78d345-screenshotUrl.jpg
19adbdb85ad50-screenshotUrl.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or