همینه رقابت نزدیکه،به نظرم تیم پشتیبانی بازی باید یه فکری به حال رکوردهای اونت هفتگی کنه ، مگه میشه اینقدر اختلاف بین نفرات باشه و اینکه توقع داره پلیر تا ساعت آخر اونت رو چک کنه و رکورد بزنه ، اصلا رنگ پلاتینیوم تو این بازی رو چطور میشه زد؟ بعد تا لحظه آخر رنک طلایی هستی یهو میبینی رکوردها عوض شد و رنک نقره ای شدی .. مسخرهاس واقعا
آخه رکوردها مشخصه چیت هست ، مثلا یک ماشین مشترک داده بدون اینکه بشه کاستومش کرد یا تیون یک سرعت مشخص باید بری یهو میبینی طرف با همون ماشین ۶۰۰ کیلومتر ثبت کرده اصلا نشدنیههمینه رقابت نزدیکه،
رکوردهای خفنی به جای میذارن که اکثرا دست نیافتنیه.
توی Crew2 راحت پلاتینیوم میشدم جایزه هاش رو میاوردم توی موتورفست ولی اینور یه بار بیشتر پلاتینیوم نشدم.
میشهبه نظرم تیم پشتیبانی بازی باید یه فکری به حال رکوردهای اونت هفتگی کنه ، مگه میشه اینقدر اختلاف بین نفرات باشه و اینکه توقع داره پلیر تا ساعت آخر اونت رو چک کنه و رکورد بزنه ، اصلا رنگ پلاتینیوم تو این بازی رو چطور میشه زد؟ بعد تا لحظه آخر رنک طلایی هستی یهو میبینی رکوردها عوض شد و رنک نقره ای شدی .. مسخرهاس واقعا
راستی یوبیسافت یه حالی به پلیرها داده و داخلمنو ۵۰۰۰ هزار پرستیژ هدیه میده و یکسری ماشین و لاستیک که داخل اکانت یوبیسافت فعال میشه ..
الان حدود ۱۰ هزار پرستیژ دارم کدوم ماشین رو پیشنهاد میدید بگیرم که خیلی خفن باشه و به کار بیاد تو بازی ؟؟
با توجه به صحبت دوستان برم ست هارو اوکی کنم متاسفانه با اینکه اول ۱۹۷ در بازی هستم اما تا الان به اینکه باید ست هارو به دست بیارم توجه نکرده بودم ولی بازم زمان زدن تو مسابقات خیلی سخته حتی ماشینی که نیاز به ست نداره و دیفالتش برای همه یکسان هست بازم زمانهایی زدن که با عقل جور در نمیاد هرچی هم یوتیوب نگاه کردم خود اون کسی که داره راهنمایی میده زمانش نزدیک به همون مسیری هست که خودمم رفتم ولی بازم لیدربورد نفر اول حداقل سی ثانیه جلوتر رکورد زده ...
خوشبختانه خیلی راحتتر از چیزی که فکرش رو میکردم، تونستم به اکانت یوبیسافتم بفهمونم که idهای پلیاستیشن و اکسباکسم چی هستن و اطلاعات نسخه PS5 وارد نسخه XSX شد و الآن میتونم با خیال راحت ادامه بدم و نیازی به شروع بازی از اول نیست.
توی این مدتی که بازی نکرده بودم، چیزهای جدیدی اضافه شده و یکی از موارد هم رویداد Luxury Chronicles Europe بوده و جالبترین بخشی که این رویداد داشت، مربوط میشد به سیتروئن GT.این ماشین در حقیقت برای Gran Turismo 5 طراحی شده بود و اولین بار توی GT5 Prologue دیده شد، ولی بعدش نمونه در ابعاد واقعی هم از روش ساختن.
قبلاً هم توی The Crew Motorfest دیده بودمش (گویا توی نسخه دوم هم بوده و حتی یه سری از بازیهای Asphalt!) ولی نکته جالب این بود که توی این رویداد Luxury، طرف وقتی داره داستان ماشین رو روایت میکنه به این قضیه هم اشاره میکنه که سیتروئن GT اولین بار برای یه بازی ویدیویی دیگه طراحی شده! البته نامرد اسمی از Gran Turismo نمیاره!
![]()
وضعیت حافظه من در حدیه که هفته دیگه همین Luxury رو هم یادم میره، چه برسه به قبلیها!پلیلیست فراری رو رفته بودی قبلا؟ لعنتی خیلی خووبه وقتی از تاریخچهی فراریها میگه. یه سری تصویر از موزهی فراری نشون میده و همینطور سخنان خود انزو فراری رو هم مینویسه. موزیک کلاسیکی هم که میزنه همه چیو بهتر میکنه. یکی از بهترین پلیلیستای بازیه. Street Riders رو هم حتما برو![]()
وضعیت حافظه من در حدیه که هفته دیگه همین Luxury رو هم یادم میره، چه برسه به قبلیها!
ولی اگه توی ۸،۹ ماه اخیر اومده باشه، نرفتم چون اوایل ۲۰۲۵ بازی رو کنار گذاشتم.![]()