Oct 12, 2023 نوشته ها: 421 سازنده: Ubisoft Ivory Tover ناشر: Ubisoft سبک: Racing پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا Reactions: Optimus Prime, GUѦRDiAN, Natural Killer و 8 کاربر دیگر بیشتر...
سازنده: Ubisoft Ivory Tover ناشر: Ubisoft سبک: Racing پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا
NaViiDii God Of War کاربر سایت جمعه at 8:06 PM #421 نوشته شده توسط yar_66: بازی چرا وصل نمیشه؟ دی ان اس زدم بازم نشد بیشتر... کدوم کنسول؟ مشکل داشت ولی آپدیت دادن درستش کردن. Reactions: yar_66
نوشته شده توسط yar_66: بازی چرا وصل نمیشه؟ دی ان اس زدم بازم نشد بیشتر... کدوم کنسول؟ مشکل داشت ولی آپدیت دادن درستش کردن.
AM!R کاربر سایت جمعه at 9:07 PM #422 نوشته شده توسط yar_66: بازی چرا وصل نمیشه؟ دی ان اس زدم بازم نشد بیشتر... دو سه روزی خراب بود ، درست شد ، ولی کلا با یه سری اینترنت ها مشکل داره ، قبلا شاتل تست کردم نمیآورد مجبور بودم همراه اول هات اسپات کنم ، الان با فیبر ایرانسل گوش شیطون کر راحت میاره! Reactions: yar_66
نوشته شده توسط yar_66: بازی چرا وصل نمیشه؟ دی ان اس زدم بازم نشد بیشتر... دو سه روزی خراب بود ، درست شد ، ولی کلا با یه سری اینترنت ها مشکل داره ، قبلا شاتل تست کردم نمیآورد مجبور بودم همراه اول هات اسپات کنم ، الان با فیبر ایرانسل گوش شیطون کر راحت میاره!