من تازه شروع کردم بازیو چند روزه. اینقدر محتوا داره که گیج شدم اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم
فعلا دارم ایونت های پلی لیست ها رو میرم تا ببینم چیزی سر درمیارم ازش یا نه. فقط یه سوال، برای اینکه PvP بازی کنم کدوم بخش باید برم؟
سیزن پس دومی ارزش خرید داره؟ میدونم که یه مد اختصاصی داخلشه انگاربهترین کار همینه. فقط پلیلیست برو فعلا. بعدش برو واسه چیزای دیگه. البته Main Stage Legacy هم میتونی بری چون جوایز خوبی میدن. واسه PvP هم گرند ریس برای مسابقه ۲۸ نفرس و دمولیشن هم که حالت بتل رویال داره. همون ردیف اول هستن. کادر اصلی که بزرگن نه، پایینیش.
سیزن پس دومی ارزش خرید داره؟ میدونم که یه مد اختصاصی داخلشه انگار![]()
من یه چیزی رو بعد از سه ماه نفهمیدم چجوری باید سامیت رو پلات کرد وقتی ماشینی میده که هیچ تغییری نمیشه داد و کراش ماشینی هم نیست بگم راه مخفی داره ، دقیقا همون ماشین رو بقیه هم دارن ولی زمانشون یک دقیقه کمتره ، چیت میزنن؟ یا همون ماشین رو طرف داره از گاراژ خودش میاره باهاش سامیت میره؟
مثلاً سامیت این هفته اولین ماشین رد بول هیچ تغییری نمیشه داد دیفالت میره تو مسابقه باز نفر اول پنجاه ثانیه اختلاف زمانی داره. چجوری این کارو میکنن؟
آقا جریان این پلی لیستاش چیه؟ مسابقه هایی که میاره رو اینقدر باید بریم تا ۴ لولش رو بگیریم؟؟؟
View attachment 370289
دفیکالتی رو یجوری تنظیم کردم ۲۴ درصد بوست میشه ولی بازم بالا نمیره، یکسره هم یدونه ماشین میده حوصلهام سر رفتاین سه تا هر کدوم که به لول ۴ برسن پایینیه که اصلیه باز میشه و میتونی اون رو بگیری ، ولی اگه سه تاش رو فول کنی بوست xp میده اون اصلی رو زودتر میگیری.
دفیکالتی رو یجوری تنظیم کردم ۲۴ درصد بوست میشه ولی بازم بالا نمیره، یکسره هم یدونه ماشین میده حوصلهام سر رفتولی خیلی محیطاش خوشگل و جذابه.
آقا نوید من اصلاً سر در نمیارم چی به چیهعجله نکن واسه اونا. هفته دوم راحت هر ۳تاشون لول ۴ میشن اگر البته چلنجای هفتگی رو تموم کنی. این چلنجا خیلی کارو راحت کردن. قبلش که واقعا طول میکشید.
آقا نوید من اصلاً سر در نمیارم چی به چیهصرفاً بعد از gt7 دنبال یه آرکید بودم که برم توش عشق کنم، انصافاً هم خیلی جذاب و قشنگه، فقط خیلی شلوغ پلوغه
کرو۲ رو از اول توش بودم از زمان عرضه، اینو ولی چون دیر اومدم اصلا سر در نمیارم.
حله، دست شما درد نکنهاینم اولش اینجوریه. یکم بگذره عادت میکنی حاج مهردادالان که تازه شروع کردی تمرکز رو بذار رو پلیلیستا. مین استیج لگسی هم به خاطر ریوارداش ارزش رفتن داره. چلنجای هفتگی وقتی رو اون کادر بزرگ کلیک کنی و وارد صفحهی مین استیج بشی، یه R1 بزنی لیستشونو واست میاره. خیلی سادن ولی پول و XP خوبی میدن.