Oct 12, 2023 نوشته ها: 391 سازنده: Ubisoft Ivory Tover ناشر: Ubisoft سبک: Racing پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا Reactions: HIGH VOLTAGE, GUѦRDiAN, Natural Killer و 8 کاربر دیگر بیشتر...
سازنده: Ubisoft Ivory Tover ناشر: Ubisoft سبک: Racing پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا
yar_66 کاربر سایت دیروز در 3:08 AM #391 کاش یکم هزینه های درون بازی رو کاهش میدادن ، برای خرید یه لاستیک یا نور زیر ماشین کلی پول میخواد که بدست آوردنش خیلی سخته
کاش یکم هزینه های درون بازی رو کاهش میدادن ، برای خرید یه لاستیک یا نور زیر ماشین کلی پول میخواد که بدست آوردنش خیلی سخته
abt کاربر سایت 26 دقیقه قبل #392 من تازه شروع کردم بازیو چند روزه. اینقدر محتوا داره که گیج شدم اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم فعلا دارم ایونت های پلی لیست ها رو میرم تا ببینم چیزی سر درمیارم ازش یا نه. فقط یه سوال، برای اینکه PvP بازی کنم کدوم بخش باید برم؟
من تازه شروع کردم بازیو چند روزه. اینقدر محتوا داره که گیج شدم اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم فعلا دارم ایونت های پلی لیست ها رو میرم تا ببینم چیزی سر درمیارم ازش یا نه. فقط یه سوال، برای اینکه PvP بازی کنم کدوم بخش باید برم؟