Oct 12, 2023 نوشته ها: 377 سازنده: Ubisoft Ivory Tover ناشر: Ubisoft سبک: Racing پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا Reactions: HIGH VOLTAGE, GUѦRDiAN, Natural Killer و 8 کاربر دیگر بیشتر...
سازنده: Ubisoft Ivory Tover ناشر: Ubisoft سبک: Racing پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا
m.d.makan کاربر فعال Dec 10, 2024 #377 نوشته شده توسط Panther_X: سلام. حالت دو نفره افلاین نداره درسته؟ بیشتر... درسته ، ندارد. ولی در آینده نزدیک قراره که پچ آفلاین بگیره ولی اسپلیت اسکیرین و... رو شک دارم اضافه کنن. Reactions: Panther_X
نوشته شده توسط Panther_X: سلام. حالت دو نفره افلاین نداره درسته؟ بیشتر... درسته ، ندارد. ولی در آینده نزدیک قراره که پچ آفلاین بگیره ولی اسپلیت اسکیرین و... رو شک دارم اضافه کنن.
AM!R کاربر سایت Dec 10, 2024 #378 نوشته شده توسط Panther_X: سلام. حالت دو نفره افلاین نداره درسته؟ بیشتر... به حال و هوای بازی که اسپلیت اسکرین نمیخوره ، ولی گفتن پچ آفلاین قراره بدن فعلا هم خبری نشده. گفتن دو نفره آفلاین چقدر این نسل هوس یه Blur کردم ، خیلی باحال بود Reactions: Panther_X
نوشته شده توسط Panther_X: سلام. حالت دو نفره افلاین نداره درسته؟ بیشتر... به حال و هوای بازی که اسپلیت اسکرین نمیخوره ، ولی گفتن پچ آفلاین قراره بدن فعلا هم خبری نشده. گفتن دو نفره آفلاین چقدر این نسل هوس یه Blur کردم ، خیلی باحال بود