Multi Platform The Crew Motorfest

TCM_KA_lowRez.jpg

سازنده: Ubisoft Ivory Tover
ناشر: Ubisoft
سبک: Racing
پلتفرم: xbox one, xbox series consoles, ps5, ps4, windows

از اونجایی که بحث های این بازی توی تاپیک نسخه دوم بود و اینکه بازی مورد استقبال اکثریت قرار گرفته لایق یه تاپیک هست این بنده خدا :D

خوش اومدی آریا جان، خوشحالم گرفتی بازی رو ، به بازی اجحاف شده از نظر توجه!
منم با همه ی چیزایی که باهاشون حال کردی حال کردم ، فقط یه نکته که میگی توی رِیس ها فوتومود نداره ، میشه بازی رو با یه حرکت دور زد و از داخل رِیس ها هم عکس انداخت،
بازی یه قابلیت وقتی میری توی فوتومود میتونی زمان رو برگردونی عقب ، وقتی رِیس ت تموم شد برو تو فوتومود زمان رو برگردون عقب ، از هرجاش خواستی با هر زاویه و ستینگی عکس بنداز! >:D<
فقط یه چیزی ، البته تجربه شخصیمه ، وقتی توی فوتومود با دکمه عکس انداختن خود بازی عکس میگیرم تصویر یه جوری میشه ، با دکمه share کنترولر بهتر میشه خروجیش.
گفتی پاره مون میکنی ، پاره کن حالا 🤭 :دی
دمت گرم بابت راهکار زیبا! :دی واقعا حیفه که فتومد وسط مسابقه نداره و باز خوبه که می‌شه از این کلک‌ها زد!
این قضیه که می‌شه توی فتومد عقب رفت رو هم خبر نداشتم و ویژگی جالب و به درد بخوریه. :دی

• Love
Reactions: AM!R
دمت گرم بابت راهکار زیبا! :دی واقعا حیفه که فتومد وسط مسابقه نداره و باز خوبه که می‌شه از این کلک‌ها زد!
این قضیه که می‌شه توی فتومد عقب رفت رو هم خبر نداشتم و ویژگی جالب و به درد بخوریه. :دی
تنها این نیست، میتونی روز و شب و آب و هوا رو هم عوض کنی،

• Love
Reactions: Dinosaur
انقدر از بازی تعریف کردین که بالاخره رفتم سراغش! :دی
قبلاً The Crew 2 رو با تأخیر بازی کرده بودم و الآن هم این نسخه رو بعد از یک سال دارم تجربه می‌کنم و به خاطر همین اطلاعی از وضعیت اولیه‌ش ندارم، ولی توی «وضعیتی که من سراغشون رفتم» واقعاً حقشون بیشتر از این بوده و به نظرم مظلوم واقع شده.
با توجه به تجربه The Crew 2، حدس می‌زدم این یکی هم جالب باشه ولی حتی از انتظاراتم هم بهتره! انقدر خوشم اومده که در عرض سه روز حدود ۱۰ ساعت بازی کردم (برای من آمار زیادیه!) و حسرت می‌خورم که چرا زودتر سراغش نرفتم که به تدریج با محتوایی که میاد همراه بشم و الآن یه جا این همه چیز نریزه سرم! :دی
بازی برام ترکیب جذابی از Forza Horizon و NFS هست و در عین حال که مخصوصاً خیلی از FH الهام گرفته، ولی هویت خاص خودش رو هم داره. یه سری از بخش‌های شبانه بازی با حضور ماشین‌های ژاپنی هم به شدت حس و حال NFS: Underground رو دارن و خیلی خوشم اومد از این قسمت‌ها.
از نظر بصری هم واقعاً فراتر از انتظارم بود. کیفیتش یکدست نیست و بعضی جاها کم و زیاد می‌شه و حس می‌کنم رزولوشن بازی هم توی حالت 60fps بالا نیست، ولی در مجموع اگه یه میانگینی از گرافیک بگیریم، خیلی خوبه و توی بعضی از لوکیشن‌ها و شرایط آب و هوایی و ساعات خاص روز که همه چیز دست به دست همدیگه می‌دن، شاید حتی بشه گفت زیباترین بازی ریسینگ این سال‌هاست.
این حالت دسته‌بندی پلی‌لیست‌های مختلف هم خیلی جالبه و مثلاً یه جا می‌ری سراغ ماسل‌کارها که در انواع و اقسام از مدل‌های معمولی تا غول‌پیکر و آفرود و... رو توی مسابقات مختلف تجربه می‌کنی و یه جای دیگه می‌ری سراغ پورشه و اولش یه ویدیوی جالب از تاریخچه ۹۱۱ پخش می‌شه و مسابقه با مدل‌های متنوع و...
فقط با دو مورد مشکل دارم. یکیش مشکل همیشگی من با این مدل بازی‌هاست که توی منوهای مختلف گم و گور می‌شم! :دی یعنی انقدر منوها پیچ در پیچ هستن و هی نوشته‌ها و علامت‌های مختلف روی صفحه میان که مغزم نمی‌تونه پردازش کنه و البته این مشکل معمولاً بعد از یه مدت که عادت کنم برطرف می‌شه و الآن هم کم‌کم اوضاع داره بهتر می‌شه.
ولی مشکل بزرگ‌تر اینه که بازی توی مسابقات فتومد نداره. :| حالا نمی‌دونم شاید مثلاً توجیهشون این بوده که بازی تمرکز زیادی روی آنلاین داره و نمی‌شه وسط مسابقه عکس بگیریم ولی توی مسابقه با هوش مصنوعی هم خبری از عکاسی نیست، در حالی که مثلاً قابلیت ریوایند وجود داره. واقعاً حیفه که برای همچین اثری با این همه زیبایی و جذابیت، این گزینه دم دست نباشه و اگه قابلیت عکاسی وسط مسابقات رو داشت، بیچاره‌تون می‌کردم انقدر عکس می‌گرفتم! :دی
در کل تجربه اولیه The Crew Motorfest برام خیلی خوب بوده و برم بیشتر بازی کنم و ببینم چی می‌شه.

خوش اومدی آریا :D
بهترین نکته‌ای که در مورد موتورفست وجود داره اینه که هیچ چیزی از دستت نمیره. یعنی مثلا توی کرو ۲ اگر دیر بازی رو میگرفتی خیلی از جوایز سامیت‌ها از دستت میرفت و باید منتظر میموندی که دوباره تکرار بشن و بتونی بگیریشیون اما توی موتورفست با وجود Main Stage Legacy و Prestige Ticket، میتونی تمام ریواردهای گذشته رو فقط با بازی کردن به دست بیاری. در مورد منوها هم حق داری. من که از کرو ۲ مستقیم وارد موتورفست شدم هم مشکل داشتم اما خیلی زود عادت میکنی. در کل بهت قول میدم قراره خیلی طولانی مدت سرگرم بشی داخل این بازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or