انقدر از بازی تعریف کردین که بالاخره رفتم سراغش!
قبلاً The Crew 2 رو با تأخیر بازی کرده بودم و الآن هم این نسخه رو بعد از یک سال دارم تجربه میکنم و به خاطر همین اطلاعی از وضعیت اولیهش ندارم، ولی توی «وضعیتی که من سراغشون رفتم» واقعاً حقشون بیشتر از این بوده و به نظرم مظلوم واقع شده.
با توجه به تجربه The Crew 2، حدس میزدم این یکی هم جالب باشه ولی حتی از انتظاراتم هم بهتره! انقدر خوشم اومده که در عرض سه روز حدود ۱۰ ساعت بازی کردم (برای من آمار زیادیه!) و حسرت میخورم که چرا زودتر سراغش نرفتم که به تدریج با محتوایی که میاد همراه بشم و الآن یه جا این همه چیز نریزه سرم!
بازی برام ترکیب جذابی از Forza Horizon و NFS هست و در عین حال که مخصوصاً خیلی از FH الهام گرفته، ولی هویت خاص خودش رو هم داره. یه سری از بخشهای شبانه بازی با حضور ماشینهای ژاپنی هم به شدت حس و حال NFS: Underground رو دارن و خیلی خوشم اومد از این قسمتها.
از نظر بصری هم واقعاً فراتر از انتظارم بود. کیفیتش یکدست نیست و بعضی جاها کم و زیاد میشه و حس میکنم رزولوشن بازی هم توی حالت 60fps بالا نیست، ولی در مجموع اگه یه میانگینی از گرافیک بگیریم، خیلی خوبه و توی بعضی از لوکیشنها و شرایط آب و هوایی و ساعات خاص روز که همه چیز دست به دست همدیگه میدن، شاید حتی بشه گفت زیباترین بازی ریسینگ این سالهاست.
این حالت دستهبندی پلیلیستهای مختلف هم خیلی جالبه و مثلاً یه جا میری سراغ ماسلکارها که در انواع و اقسام از مدلهای معمولی تا غولپیکر و آفرود و... رو توی مسابقات مختلف تجربه میکنی و یه جای دیگه میری سراغ پورشه و اولش یه ویدیوی جالب از تاریخچه ۹۱۱ پخش میشه و مسابقه با مدلهای متنوع و...
فقط با دو مورد مشکل دارم. یکیش مشکل همیشگی من با این مدل بازیهاست که توی منوهای مختلف گم و گور میشم!
یعنی انقدر منوها پیچ در پیچ هستن و هی نوشتهها و علامتهای مختلف روی صفحه میان که مغزم نمیتونه پردازش کنه و البته این مشکل معمولاً بعد از یه مدت که عادت کنم برطرف میشه و الآن هم کمکم اوضاع داره بهتر میشه.
ولی مشکل بزرگتر اینه که بازی توی مسابقات فتومد نداره.
حالا نمیدونم شاید مثلاً توجیهشون این بوده که بازی تمرکز زیادی روی آنلاین داره و نمیشه وسط مسابقه عکس بگیریم ولی توی مسابقه با هوش مصنوعی هم خبری از عکاسی نیست، در حالی که مثلاً قابلیت ریوایند وجود داره. واقعاً حیفه که برای همچین اثری با این همه زیبایی و جذابیت، این گزینه دم دست نباشه و اگه قابلیت عکاسی وسط مسابقات رو داشت، بیچارهتون میکردم انقدر عکس میگرفتم!
در کل تجربه اولیه The Crew Motorfest برام خیلی خوب بوده و برم بیشتر بازی کنم و ببینم چی میشه.