آره درستهمعمولا مقایسه درست نیست اما چون توی یک سبک هستن باید بگم Crew MF خیلی خوبه اما یکی از ضعفهای بازی در قیاس با فورزا هورایزن همینه که سخت پول میده و عملا گیمر رو از خریدن ماشینهای خوب نا امید میکنه ولی برعکس FH به سرعت میشه پول در آورد و یا ماشینهای گاراژ رو فروخت و بعد بازیها هم Wheel Spin میده که حسابی گیمر رو شارژ میکنه .
کاش یوبیسافت حداقل امکان فروش ماشینها رو به گیمرها میداد.
نه فورزا هورایزن هم سخت میشه پول درآورد و اون ماشین هایی که میگن میده خیلی باید خوش شانس باشی مثلا یه سوپرکار بهت بده اکثر اون چرخونه ها هم مبالغ خیلی کم یا ماشین های ساده میدن و اون قسمت خرید و فروشش هست که کارو در میاره بعد محیط فورزا خیلی گسترده ست و رانندگی عادی هم توش لذت بخشه با اون گرافیک خفنش ، ضعف فورزا اینکه مراحل و روند کار از نسخه یک تا الان تکراری شده و دلتو میزنهحقیقتا پول دراوردن توی موتورفست سخت نیست. حالا من هورایزن ۵ رو که بازی نکردم اما اتفاقا ایرادی که خیلیا ازش میگیرن اینه که راحت و بدون زحمت همه چیز رو بهت میده. کار به خوبی یا بدیش ندارم، فقط میخوام بگم که بازی هر جور باشه بالاخره یه عده ایراد میگیرن. هیچوقت نمیشه همه رو راضی کرد. موتورفست هم اگر وقت بذارید راحت پول درمیارید خصوصا با تموم کردن چلنجها و عکس گرفتن. اگرم بازی اونقدر واستون جذاب نیست که باعث شه وقت بذارید و پول دربیارید که بحث دیگریست. من خودم ۱۰ ۱۱ ماهی هست مشغول بازیم و هر ماشینی که خواستم رو خریدم و الانم ۵۸ میلیون پول خوابیده تو حسابم.
حالا که بحث مقایسه داغ هست بزارین من که هر دو رو خوب بازی کردم یه چیزی بگمنه فورزا هورایزن هم سخت میشه پول درآورد و اون ماشین هایی که میگن میده خیلی باید خوش شانس باشی مثلا یه سوپرکار بهت بده اکثر اون چرخونه ها هم مبالغ خیلی کم یا ماشین های ساده میدن و اون قسمت خرید و فروشش هست که کارو در میاره بعد محیط فورزا خیلی گسترده ست و رانندگی عادی هم توش لذت بخشه با اون گرافیک خفنش ، ضعف فورزا اینکه مراحل و روند کار از نسخه یک تا الان تکراری شده و دلتو میزنه
به نظر من باید crew بخش خرید و فروش داشته باشه و قطعات تزیینی رو بیشتر کنه عین NFS unbound
من از نظر کاستوم کردن ماشین رو دست NFS unbound ندیدم خیلی خفن میشه ماشین اسپورت کرد و چقدر همه چی اونجا شیکه
با همین آپدیت هست که میشه آفلاینم بازی کرد؟
بخاطر فشرده سازی استیمه که فقط 16 گیگ دانلود میکنی، احتمالا برای کسایی که روی یوپلی بازی میکنن 40 گیگ باشه حجم خود دانلود چون رینبو میدونم آپدیتهای بزرگ حجم یوپلی همیشه بیشتره به مراتب.برای من که الان دارم دانلود میکنم حجم دانلودی 16 گیگه.
احتمالا بعد باز شدن به 40 گیگ برسه.
درسته.بخاطر فشرده سازی استیمه که فقط 16 گیگ دانلود میکنی، احتمالا برای کسایی که روی یوپلی بازی میکنن 40 گیگ باشه حجم خود دانلود چون رینبو میدونم آپدیتهای بزرگ حجم یوپلی همیشه بیشتره به مراتب.