The Crew شش سال است که در حال ساخت و توسعه می باشد

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
42504447158478002224.jpg
به نقل از وبسایت جدیدی که به منظور اطلاع رسانی درمورد تور hands-on بازی ایجاد شده است، The Crew عنوان Racing و Open world شرکت یوبی سافت شش سال است که در حال ساخت و توسعه می باشد.
در توضیحات وبسایت Route 909 آمده است که:
پس از شش سال توسعه، The Crew بیشتر از همیشه آماده رسیدن به دست گیمر ها است. از شانزدهم ماه "می" یک ورژن در حال ساخت در 8 مرکز منتخب گیمینگ در سرتاسر جهان در دسترس قرار خواهد گرفت.
The Crew مخلوطی از یک بازی اتوموبیل رانی مهیج و یک MMORPG تکامل یافته است که تا به حال نظیر آن دیده نشده است. سخت است که بتوان فهمید بازی چگونه است مگر اینکه آن را حداقل چند ساعت بازی کنید ... و حتی اگر شما بتوانید با قوه تخیل قدرتمندتان بفهمید که The Crew چیست برایتان باور اینکه چگونه بازی توانسته تمام جوانب را به درستی ارئه دهد بسیار سخت خواهد بود.
بازیباز های انگلستانی می توانند در Meltdown Bar لندن بازی را امتحان کنند. این مراسم در شهر های پاریس، کپنهاگ، دوبی، نیویورک، مونترال، لس آنجلس و سائوپائولو نیز برگزار خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وبسایت مربوطه مراجعه کنید.
The Crew پاییز امسال به صورت رسمی بر روی PC،Xbox One و PS4 عرضه خواهد شد.
منبع

در کل یوبی باید بکشه بیرون از ریسینگ! گیم پلی و فیزیکش که اصلا تعریفی نداشت و ماشینا انگار عین صابون لیز میخوردن روی زمین :| ولی بنظرم توی این دورانی که یک آرکید درست و حسابی ریلیز نمیشه و NFS ـم که مثل قبل نیست این میتونه یک بازی خیلی خوب باشه! بخاطر وسعت و تنوع خیلی زیادی که داره حتما بازیش میکنم!
همون تیونینگ اصیل بازی میرزه به کل تیونینگای مسخره ای که NFS ـای جدید داره :| مراحلم که متنوعه و بنظرم اگه مشکل فیزیکم داشته باشه بازم باید حتما تجربش کرد!

در کل انتظار دارم نسخه نهایی گیم پلی و فیزیکی بهتر از این حرفا داشته باشه!

اولا یوبیسافت نیست. اوبیسافت درستشه.
بعدش کی همچین قراری گذاشته؟ چرا نباید توقع داشته باشیم؟ مگه قیمت این بازی با forza / gt فرق میکنه؟

ـــــــــــ

شرکت اوبیسافت بازی میسازه ، میفروشه و پول در میاره. برای رضای خدا که کار نمیکنه. ماهم پول میدیم و بازی میخریم. صلواتی نمیخریم...
پس نه اوبیسافت و نه هیچ شرکت دیگه ای نمیتونه سر گیمر جماعت منت بزاره

خیر، تلفظ صحیح نام شرکت، یوبی‌سافت ـه.
جالب اینجاست ایرادی که می‌گیرید کاملا بی‌پایه است، چون از ریشه‌ی نام شرکت اطلاعی ندارید. :)

واژه‌ی UbiSoft از دو بخش Ubi و Soft تشکیل شده که Soft بوضوح کوتاه شده‌ی واژه‌ی Software هست و نوع فعالیت شرکت ( که تولید نرم‌افزار هست ) رو مشخص میکنه.
اما بخش Ubi، کوتاه شده‌ی واژه‌ی Ubiquitous ـه ( تلفظ صحیح یو - بیک - اویی - توس == U-biq-ui-tous ) به معنای حضور جهانی‌ و در هر لحظه است.

:: صحبت‌های تهیه‌کننده‌ی Far Cry 2 در همین مورد :
How To Pronounce… “Ubisoft” (The Official Explanation)

ـــــــــ

در صنعت بازی مقوله‌ای داریم به نام "ژانر"
ژانر ریسینگ به طور عمده دو زیر شاخه‌ی Arcade و Simulator رو شامل میشه.
هدف از زیرشاخه‌ی Simulator ارائه‌ی نزدیکترین تجربه به رانندگی واقعیه ( مثل کاری که شرکت‌های سازنده‌ی Forza و Gran Turismo در پی اون هستند )
در این زیر شاخه، نمایش فیزیک واقع‌گرایانه یکی از مولفه‌های اصلیه.

ولی زیرشاخه‌ی Arcade بیشتر هدفش سرگرم کردن مخاطبه و سعی زیادی در واقعی بودن نداره. :bighug:
به همین دلیل میگم مقایسه این عنوان با دو عنوان بالا کار اشتباهیه

آخرین ویرایش:
در صنعت بازی مقوله‌ای داریم به نام "ژانر"
ژانر ریسینگ به طور عمده دو زیر شاخه‌ی Arcade و Simulator رو شامل میشه.
هدف از زیرشاخه‌ی Simulator ارائه‌ی نزدیکترین تجربه به رانندگی واقعیه ( مثل کاری که شرکت‌های سازنده‌ی Forza و Gran Turismo در پی اون هستند )
در این زیر شاخه، نمایش فیزیک واقع‌گرایانه یکی از مولفه‌های اصلیه.

ولی زیرشاخه‌ی Arcade بیشتر هدفش سرگرم کردن مخاطبه و سعی زیادی در واقعی بودن نداره. :bighug:
به همین دلیل میگم مقایسه این عنوان با دو عنوان بالا کار اشتباهیه

این بازی کاملا آرکید هستش ولی با یه بازی ضعیف از نظر گیم پلی و فیزیک و گرافیک طرف هستیم و وسعت نقشه بازی باعث شده از بقیه قسمت ها زده بشه!

خیر، تلفظ صحیح نام شرکت، یوبی‌سافت ـه.
الان رفتم دیدم. حق با شماست. ولی من خیلی جاها شنیدم اوبی سافت تلفظ میکنن... حتی تو نقدهای سایت های معتبر...

پس خواهشا شما هم منطقی باش! اولا اگه نگاه کنی نوشتم "احتمالا از گرافیگ این که در حد خیلی از بازی های چند سال پیش هم نیست"
این احتمال نشونه چیه؟
دوما، خودت هم میدونی درد اونایی که از بازی های یوبیسافت ایراد می گیرند، اصلا خود بازی نیست، فقط میخوان یه گیری به بازی های یوبی داده باشن! این تایتان فل رو هم برای این مثال زدم، با اینکه گرافیکش تاریخ گذشته هست ولی هیچکدوم از فن های مایکروسافت بهش خورده نمیگیرند! اگر The Crew الان انحصاری بود قضیه فرق میکرد!
همین آقا مشابه همین پست ها رو تو تاپیک واچ داگز زده و مسلما در مورد بازی های دیگه یوبی هم گفته!
جالب اینجاست که میگه گرافیک براش اهمیت نداره (احتمالا بخاطر تایتن فل) بعد میگه ولی گرافیک این بازی ...

عزیز گرافیک تایتان فاجعه هستش خوب گرافیک این بازی هم برای نسل هشتم اصلا خوب نیست حالا کنار امدن با یک حقیقت برای شما خیلی سخته؟ یا چون طرفدار یوبی هستی میخوای واقعیت رو عوض کنی؟

- - -ویرایش - - -

حالا جالبه یه همچین پست هایی هم میده:|

شما قبل از اینکه یک پست بدی بشین یکمی فکر کن هم شما هم اونایی که همینطوری لایک میکنن بنده توی این تاپیک کجاش گفتم این بازی موفق نمیشه یا اصلا نو اوری نداره؟ من گفتم گرافیک بازی پایینه همین حالا برای خود منم اصلا گرافیک مهم نیست ولی پایینه تایتان فالم که خیلی دارن سرش میسوزن گرافیک داغونی داره پس بهتره کم پست های من توی این تاپیک اون تاپیک نقل قول کنید

آخه مرض داشتن 6سال خدا رو حروم کردن واسه این... gameplay میبینی خندت میگیره یاد 3ضرب افتادم ماشین کوچیکا بودن 3ضرب بازی میکردیم. والا فیزیک اونا بهتر بود باز رو آسفالت یه تکونی میخوردن اما تو این گیم البته اگه بشه اسمشو گذاشت (نسبت به 6سال) ماشین 3متر میره هوا میاد پائین با ناز و عشوه...
یکی ubi از برق بکشه...لوووووووووووووووووول

- - -ویرایش - - -

شما و تعدادی از کاربرا نمیدونم مشکلتون با اواتار بنده چیه بعد E3 عوض میکنم ببینم راحت میشید بعدشم اصلا چه ربطی داشت ما کی همچین حرفی زدیم؟

- - -ویرایش - - -

ما گرافیک دیدیم برای یک بازی نسل هشتمی تاکید میکنم اصلا خوب نیست(بحث بزرگ بودن نقشه هم باشه یک بازی میارم وسط 2 برابر این گرافیک داره اونم روی نسل هفتم)

Screen202013-08-23209.44.28%20AM.png

این آسفالت8 ios نیست!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خخخخخخخخخخخخ
تکسچر بغل جاده رو داشته باش... آخ آخ wc کدوم وره؟؟!!

به درک که 6 سال در دست ساخت بوده. این حرفا هیچ تاثیری تو کیفیت نهایی بازی نداره، به جای این کارا روی بازی کار کنید. یه شرکت تو 2-3 سال یه بازی میسازه متاش میشه 94، یه شرکت مثل یوبیسافت تو 5-6 سال میسازه میشه 80.

تلفظ صحیح نام شرکت، یوبی‌سافت ـه.
واژه‌ی UbiSoft از دو بخش Ubi و Soft تشکیل شده که Soft بوضوح کوتاه شده‌ی واژه‌ی Software هست و نوع فعالیت شرکت ( که تولید نرم‌افزار هست ) رو مشخص میکنه.
اما بخش Ubi، کوتاه شده‌ی واژه‌ی Ubiquitous ـه ( تلفظ صحیح یو - بیک - اویی - توس == U-biq-ui-tous ) به معنای حضور جهانی‌ و در هر لحظه است.
با این وضعیتی که در پیش گرفتن همون اُبی بیشتر بهشون میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or